2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrisim gecmis olsun buarada..
ya hakkatten biz bu kadar ballandirmadik izmir bulusmasini, yoksa ballandirdik mi?? kiskaniyorum yinede...

saol cıgerım..

Teo dur.. ne yapsa yakısır Ördeğime :))) hem emer hem homurdanır :))

Yaff bacım Nurdanım.. bu Istanbul gurubunu zaten hiç hazzetmem.. fir de habıre ıkı kelımede bır toplanıyoruz, acılıyoruz, kapanıyoruss, etlı dolma, yok vısnelı tart, kek benden,alırım seni köprü altından, kocamdan kaçıp gelcem,ben sabahtan gelcem........... ayhhhhhhhhhhh fenalık geldi fallllaaaaaaaaaaaaaaa...
sanırım bunlar bı hafta eve kapanacaklar.. hayır yaneeeeeeeeeeeeee.. gördüm gördüm.. böle toplanma da ömrümde görmedim, hazetmiyorum.. demiştim di mi?? hiç birini semme zaten,bunu da solemıstım sanırsamm :))

bende ucaga atlayip sana geliyim bari sen de bana sinema odasini acarmisinlaelaelaelaelae:))

neee yoksa Batman'a mı geliyon gel gel Hasankeyf festivali başlıyor.gerçi ben İstanbul'da olacağım için etkinliklere biraz geç katiliceğim farkındaysan morla yazdım seversin sen.ben de seviyom nan seni.
Kuzi sesler cıkarmaya basladı.. ama nası komık.. keske anlatabilsem size buradan,çok gülüyoruss ailecek, sislerde durum nası??
hem nasıl bağırma konuşacak gibi yapma,onunla ilgilenmediğimizde ilgi çekmek için sesler çıkarma.
sise bıras kuzi esintisi..

çok tanıdık birinin hık demiş burnundan düşmüş bu arkideş.maşallah küfte dudaklıya.

bende ucaga atlayip sana geliyim bari sen de bana sinema odasini acarmisinlaelaelaelaelae:))
dötlük yapmayın len
lmaz:lülülülülülü:1closedeyes:

sizin bebeklerinize de oluyor mu?

Neva'nın yüzünde gıdısından başlayıp burnuna kadar kızarıklıklar oluyor.Bu kızarıklıklar emince,kusunca,banyo yapınca babası öpünce ki tükürüklü öpüyor( çok kızsam da) ortaya çıkıyor.ama uyku moduna geçtiği anda ,uyuduğunda anında yok oluyorlar.Mesala az önce banyo yaptırdık,emzirdim ne biçim kızardı.Şimdi uyumaya başladı geçiverdi.Bir de kuruyup dökülmeye başlıyor oralar.Var mıdır bir çaresi?

maşallah yusuf oğluşuma çiiirkiiiiin çok tatlı ya yrim ben onu kocacımda beğendi maşallah dedik ama

allah kabul etsin urfalımısın canım

ayrıca ayşinin dediği sütün adı aveeno ilgilenenler vardır belki.

DıDEEE ben sebamedin yüz için nemlendiricisi var, onu kullanıyorum Doruk'a... gayet güzel, memnunum.

EVRıM duygularına katılıyorum. Bu ıSTANBUL TAYFASI çok kıcık, 40 yılda bi toplanıyolar onu da cümle aleme duyuruyolar... Gerçi Onur'a buluşmayı söyledim, o da bana zarf attı, "gitseydin ya sen de" diye... zarf old bile bile atladım, gideyim mi, didim hemen =) o da bana baş parmağını orta ve işaret parmaklarının arasından geçirerek ve bunu sallayarak "git tabii" dedi :)))

Yahu benim sıpa sapıttı 3 gündür emme delisi oldu çıktı. Bu sabah 1 saat boyunca memedeydi, çektim ağlamaya başladı. Yuh yani resmen emzik oldum. Hayır emziği de almıyori deli etti beni. Evde 6 çeşit emzik var... Sanırım benim meme ucu küçük ya, emzikler büyük, ondan mı nedir alışamadı gitti... Herkes emzik alsa 10 dk da bir uyanmaz, rahatça uyur diyor... ıstiyorum aslında almasını, bir yandan da istemiyorum. Hayır bu krizler haftada 1 falan oluyordu, idare ediyorduk. 3 gündür manyak gibi emiyor...

1. taze o krem bebekler için mi? öyleyse şaşırırım çünkü sebamedin her ürününü gördüm onu görmedim
2.o onur hareketin kralını haketmiş de sen nasıl altta kaldın ben anlamadım.keşke gelsen keşke keşke keşke..Evrime gel bile diyemem cesaretim yok gadın adalara dağlara yerleşmeyi planlarken.

kanlı canlı emziklerden oldun sen de demek.ben emziğe zorla şerle alıştırarak kurtardım kendimi 15 dk da emiyor maşallah.önce chicconun emziğiyle başlamıştık slikon olanla sert geldi galiba almadı tüpürüp,öğürüp durdu.en son nukun kauçuk olanını aldı.kauçuk daha yumuşak olduğundan bunu tutabiliyor sadece uyuyacakken alıyor uyku sırasında çoğunlukla atıyor.

kıskanma canıııııım
Ben yaptırdım rota vİrÜsÜ aŞısını.kasımın 16 sında İse rotarİx aŞısı var.sonra 1 yaŞ 2 ve 3 yaŞında var.Özel aŞı 5 tane.bİzİm doktorda Çok gereklİ demİŞtİ,,,
o ne ki

bizdede oldu doktor süt alerjisi geçer dedi geçti bazende olup geçiyo

Kapalı spor salonumda depünür, sonnaaaaa olimfik süzme havusumda ter atarısss, he bacımm.. olma mı?? ahanda fotolayıppp göstermessemm daha da yüsüme fakmayın,hatta tüfürsün bu İstanbul tayfası.. neahhhhhh naniknanik

Yok bacım, duymadım,gormedım.. en ıyısı bı doktora danısmak.Ama yapısal da olabılır.

İşin neeeaaa.. emsin Doruk.. bırakmak ıstedıgınde sana soler.. fekle bacım,soleyecektır cocugum.. cay ıster mısın bu arada?? ablanıza bı cay gonderın bakimmm yavrular kaydirigubbakcemile3 malum, gece uzun..

patlamayııın ya hani kıskançluk bu kadar olur...sositosositodelikafadulden
yanlış anlamayııııın sakiiin
napalım görmemişin oğlu ooooolmuuuuuuuşş bizde böle işte

1. .Evrime gel bile diyemem cesaretim yok gadın adalara dağlara yerleşmeyi planlarken..

bütün site kahkalarımdan inledi.. haberin ola.. sen var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! as degılsın, bılıorum bırgun gorusecegıss.. :teselli: vereliniortak :mymeka: sana karsı duygularım cok karısık.. annıo musun beni :bbo:

1) yes dido, sebamed baby... 25 tl civarı
2) ben bilmem kocam bilir :) şaka bi yana zamansız oldu benim için. yoksa durmazdım inan...
3) nasıl alıştırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…