seni evin spa-turk hamami bolumunde agirlayip sabaha kadar aromaterapi yapicakmis:))))))))))kaydirigubbakcemile3
perşembeye kadar senin olsun cinema club ama buzlu bademlerimi yiyip röpdöşambrımı giyme
ne diyim ben sana neşe treni,sevgi pınarı
benim bildiğim tek bi sıpa var bu gunler de.. o da gecelerı anti terapi yapıyor fol fol.. sisde de evlerınısın bu bölümü far mı?? birer adet, numune.. küçççççük bişi..
senin tatil anıları roman olur zaten:)ben birde bhuysuz kızla tatil planladım allahtan ets de arkadasalrn var bir hafta kala falan rahat iptal ederim amaa gunu gunune uymuyor tam giderken fena hale gelirse yine huysuzluk yada enkotusu afyon dolaylarından geri donmem insallah antalyaya varamadan:))
yada kabus tatil olarak anılarıma eklerim yıllar sonra gulerim falan ne diyim:)
birde ben emzirme yastıgımla gelicemm gulmeyin sasırmayın heryere onla gidiyorum yoksa kol omuz sırt kallmazz
ooo nurdanda geldi cananda topik coştu
canannn yaa ne olurdu cumaya yetişsen
sendemi brütüssss hee hep bu nurdan kafanızı çeliyo taaa brüksellerdennn :tomato:esra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))
sen gel ben sana bi terapi yapıcam tenhadaadass kız duydunmu aromaterapy yapcanmıbana))))))))))
en ağır top benim 84 kg delikafaduldentopikte agır toplar var hehe
esrako, dide+, evriş+, gypsyesra+, norraa+
iyileş bian önce sende Allaha emanet ollopuyorum sısı yavrular... bulusma ayrıntılarınısa doyum olmaz.. benım aksırık tıksırıklara hıc doyum olmuyor.. Allah yardım ede de sabaha ıyı olsam.. fıktım burun yıkamaktanıyı geceler.. Allaha emanet olasınıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?