2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni evin spa-turk hamami bolumunde agirlayip sabaha kadar aromaterapi yapicakmis:))))))))))kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim tek bi sıpa var bu gunler de.. o da gecelerı anti terapi yapıyor fol fol.. sisde de evlerınısın bu bölümü far mı?? birer adet, numune.. küçççççük bişi..

perşembeye kadar senin olsun cinema club ama buzlu bademlerimi yiyip röpdöşambrımı giyme

ne diyim ben sana neşe treni,sevgi pınarı

gel gezdireyim seni o trende bacım... konusarak anlatamam sana aşkımı.. anlatır sana aşkımı belki bu sevgi pınarı laelaelaelaelae

benim bildiğim tek bi sıpa var bu gunler de.. o da gecelerı anti terapi yapıyor fol fol.. sisde de evlerınısın bu bölümü far mı?? birer adet, numune.. küçççççük bişi..

olma mi:)) onun terapisini yerim ben mesaiyle calisiyo bizimki 3er saat arayla:))

valla bulusmada benim bolbol sohbetetceğim kesin
çunku malum ecehabireemcek ben rahatikilaf ederim modundayım insallah bir yamukyapmaz bu konuda))

birde ben emzirme yastıgımla gelicemm gulmeyin sasırmayın heryere onla gidiyorum yoksa kol omuz sırt kallmazz

ya kızlar muhabet superr sizde oylee
ama yatmak gerek bizim cadı birkaç saate uyanır biraz uyuyayımbarii optum sizleriii

hadi bende yatar bizim mesaiye az kaldi, kurulu saat gibi bizimki, biraz uyuyayim bende...

senin tatil anıları roman olur zaten:)
birde ben emzirme yastıgımla gelicemm gulmeyin sasırmayın heryere onla gidiyorum yoksa kol omuz sırt kallmazz

ben getiremiyorum maalesef(

bu safer kesin gidiyorum
size doyum olmuyor ama ne yapalım.hamileyken iyidi be sabahlara kadar.doğurup bizim kadar aktif topik yoktur helal bize yine de.

canan keşke yetişebilseydin.cumartesi ben esrada olacağım o gün gel üçlü buluşma yaparız

opuyorum sısı yavrular... bulusma ayrıntılarınısa doyum olmaz.. benım aksırık tıksırıklara hıc doyum olmuyor.. Allah yardım ede de sabaha ıyı olsam.. fıktım burun yıkamaktan ıyı geceler.. Allaha emanet olasınıs..

esra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))
sendemi brütüssss hee hep bu nurdan kafanızı çeliyo taaa brüksellerdennn :tomato:
adass kız duydunmu aromaterapy yapcanmıbana))))))))))
sen gel ben sana bi terapi yapıcam tenhada annadın sen onu
topikte agır toplar var hehe
esrako, dide+, evriş+, gypsyesra+, norraa+
en ağır top benim 84 kg delikafadulden
iyileş bian önce sende Allaha emanet oll

günaydınlar.... çok yoğunum hemen yazıp çıkıcam geçmişi falan okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah....

akşam selin çok korktu benimde ona birşey olacak diye ödüm patladı....akşam seline evde mama yediriyordum zil çaldı habersiz çat kapı birileri gelmiş bebek görmeye diye eşim kapıyı açtı bende biberonla selini doyurduğum için odadan çıkamadım neyse eşim onları salona aldı buyur etti neyse selin mamasını bitirdi tam gazını çıkartıyordum dedim gazını çıkartıp öyle gideyim yanlarına dedim tam selini omzuma attım sırtını sıvazlıyordum kadın girdi içeri sesli bir şekilde aaa siz buda mamamı yiyorsunuz falan diye diye birden bizim odamıza bir daldı selinde sanırım dalmış yada omzumda uyukluyordu birden selin bir korktu ağlamaya başladı yavrum nasıl ağlıyor ama nasıl sakinleştireceğimi bilemedim kadınada birşey diyemedim ama çok korktum seline birşey olacak diye.... rabbim sen evlatlarımızı koru....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…