ya esra demin nazan aradı demin derken iki saat evel falan yarın ası için muaynanede dr da buluscaz zaten ama hasta olmus atesli falanmıs cuma isisallantıda ondan sebep yani ben bir yolunu bulup gelinrim o iyilesmese malum sinan bizi birakcaktı amaaa ya iyilesmesse taksi ile gel git servet tutar en kotu ihtimal annemi alıp gelirim faland erkenee aklıma aysin geldii
aysin ne sekil gelcek acaba
allahım dustugum hallere bak bu velet yuzunden diyorum arabam her dami vardı allaha sukurher daim birilerini hep ben alırbırakır tasırdım bazı arkadaslarımın arabası yok vs vakit yaratırımhryere yetisir kosar gider gelirdim su an araba asagıda bende soforluk var ama kız durmadıgnıdan yollara ozgurce çıkamıyorummmm sinir oluyorummmm
hos taksiye binsem nolcak takside emzircek degilim ya adam cekiverirse tenhaya naparım ,) gulermisin aglarmısın guluyorums u an nazan umarımm iyilesirrr
off persembede bizim asimiz var, birde burda hepatit asisinida 2. ayda yapiyorlar, hexavalan denilen 6 hastaligida kapsiyan bir asi olucak yani kokteyl etkisi yapmaz insallah..
sizde asi sonrasi cok ates oldu mu??
evrişin ismi altta kaldı ama bedeni ve ruhu kuzynin yanına doğru göçtüü
nurdanım herkes tatlı bişiler yapıyo sen tuzlu yap bari
ayça esra ve nesrin tatlı türü yapıcaklarmış :))
sağolsunlar öperim
Ruhum pörtler.. yıne de bırakmam sisi :)) bende karnıyarık yapiim diorum gelırkene.. olur mu annemm
yok nurdan asıdan birsey olmadı kuzum valla karma asıyı olduk biz tam iki aylıken hiçbirsey olmadı aıteste huysuzlukta bizimkiz hep huysuz zaten ayırt edemedim :))
git zıbar senelif 3 yane birdenmi oldu laelaelaelaelae
geyikler siziolur en kotu gelemezsem kargoyla yollarim, malum trafik falan olur, yetisemem..laelaelaelaelae
ulen coşan coşana ayağımı sürüyerek gideyim bari.ben unuttum yazmayı her zamanki gibi ay parçasısın canım.saçlar başlar yakıyo.evet, yazın ben de bir aksilik çıkmazsa yüzde yüzzz ordayım...
esra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))
özlemişim muhabbeti burada bırakmaya yüreğim el vermiyo ama gözlerim el veriyor kapanmak üzere mucukkkk
perşembeye kadar senin olsun cinema club ama buzlu bademlerimi yiyip röpdöşambrımı giymeesra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))
Kıyması as,soğanı fol olsun.. malumat 30 kadınsınıs.. herbırınıs 3 er tane yesenıs bı maaş parası eder.. dı mı ama.. bı yere kadar.. kusura kalmayın bacı yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?