2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tenha haaa : ))) senın bu hayal gucun öldürecek beni kaydirigubbakcemile3

Unutmayın yavru anneler sösümü... unutan gypsesra olsun laelaelaelaelae

off persembede bizim asimiz var, birde burda hepatit asisinida 2. ayda yapiyorlar, hexavalan denilen 6 hastaligida kapsiyan bir asi olucak yani kokteyl etkisi yapmaz insallah..
sizde asi sonrasi cok ates oldu mu??

maşallah hiç bir şey olmadı.korkmayın şu aşılardan onların iyiiği için.en son üç yane birden oldu akşam çok az huysuzluk yaptı şurup verdik uyudu o kadar.

nurdanım herkes tatlı bişiler yapıyo sen tuzlu yap bari
ayça esra ve nesrin tatlı türü yapıcaklarmış :))
sağolsunlar öperim

olur en kotu gelemezsem kargoyla yollarim, malum trafik falan olur, yetisemem..laelaelaelaelae

evet aşılardan bişi olmuyo merak etmeyin ateş vs falan filan biraz huyszuluk yaptı benimki aynı gün o kadar

özlemişim muhabbeti burada bırakmaya yüreğim el vermiyo ama gözlerim el veriyor kapanmak üzere mucukkkk

yok nurdan asıdan birsey olmadı kuzum valla karma asıyı olduk biz tam iki aylıken hiçbirsey olmadı aıteste huysuzlukta bizimkiz hep huysuz zaten ayırt edemedim :))

yok nurdan asıdan birsey olmadı kuzum valla karma asıyı olduk biz tam iki aylıken hiçbirsey olmadı aıteste huysuzlukta bizimkiz hep huysuz zaten ayırt edemedim :))

ee sorun yok ozaman bizim veletde hep huzursuz, bugun yedi bitirdi gunduz babanneyi aksam benii..

esra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))

Kıyması as,soğanı fol olsun.. malumat 30 kadınsınıs.. herbırınıs 3 er tane yesenıs bı maaş parası eder.. dı mı ama.. bı yere kadar.. kusura kalmayın bacı yavrular

elif 3 yane birdenmi oldu laelaelaelaelae
git zıbar sen
olur en kotu gelemezsem kargoyla yollarim, malum trafik falan olur, yetisemem..laelaelaelaelae
geyikler sizi
evet, yazın ben de bir aksilik çıkmazsa yüzde yüzzz ordayım...
ulen coşan coşana ayağımı sürüyerek gideyim bari.ben unuttum yazmayı her zamanki gibi ay parçasısın canım.saçlar başlar yakıyo.
ben d yatayım uyanmadı emzireyim yatayım anında kalkar

bizim ece tumm gun uyanık yani 10-11 gibi yataktan sabah uyanıyoruz yani sabaha karsı yataga alıyorum meme acık emiyor uyuor napıyor bilmem meme acık takılıyor sonra gece 11-12 lere kadar uyumuyor yani meme emerken uyuyor onusaymıyorum koydukmu uyumuyor
soyle koyuyorum uyanmadan yani yatırırken uyanmıyor ama bes dk sonra bakıyorum gozler fal tası gibi acık kim durtuyor çocugu neden uyanır hiçbilmiyorum

esra geceden geleyim anacımbanada acabilceğin bir ozel odan varmı sinema odası kapıldı ne bilim anfitheatre falan varmı sizin evde:X))))))

seni evin spa-turk hamami bolumunde agirlayip sabaha kadar aromaterapi yapicakmis:))))))))))kaydirigubbakcemile3

perşembeye kadar senin olsun cinema club ama buzlu bademlerimi yiyip röpdöşambrımı giyme
Kıyması as,soğanı fol olsun.. malumat 30 kadınsınıs.. herbırınıs 3 er tane yesenıs bı maaş parası eder.. dı mı ama.. bı yere kadar.. kusura kalmayın bacı yavrular

ne diyim ben sana neşe treni,sevgi pınarı

ben birde bhuysuz kızla tatil planladım allahtan ets de arkadasalrn var bir hafta kala falan rahat iptal ederim amaa gunu gunune uymuyor tam giderken fena hale gelirse yine huysuzluk yada enkotusu afyon dolaylarından geri donmem insallah antalyaya varamadan:))
yada kabus tatil olarak anılarıma eklerim yıllar sonra gulerim falan ne diyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…