2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ben sana bir şey anlatayım da rahatla en azından selini yabancı biri korkutmuş ben nevanın hödük anası kızımı pufa koydum oynayıp gülüyordu sabi. birden oyun yapayım deyip atlar gibi yaptım kızın üstüne. bu bir dudağını büzer bir ağlar zar zor susturduk o hali gözümün önünden gitmiyor.korktu tabi bu ayu üstüme düşerse hlim nice olur diye minnacık yavrum:)

Evet Esra, doktor bize bundan da bahsetti. Nefrolog gerek görürse yapacakmış, ama kız bebeğe sonda takılması çok acı verir, erkeklerde daha kolay.. Hiç istemiyorum bunu yaptırmayı bebeğim perişan oldu zaten, inşallah gerek kalmaz..
Marmara ünv. nin hocalarından birini önerdi doktorumuz, Prof Dr Harika Alpay. Cumartesi için randevu aldım götüreceğim bakalım, ama senden de doktor tavsiyesini alayım lütfen, malum ben doktor seçiminde biraz detay arıyorum, kızım söz konusu olunca beğenemiyorum hiç birini. Yazar mısın bana doktorun adını, telefonunu falan?

Ben arabayla gideceğim, Deva'yı doyurup uyuturum, öyle yola çıkarım diye hesaplıyorum. Arkada oto koltuğunda mışıl mışıl uyuyor bir yere giderken, arabada hiç sorun çıkarmıyor kızım, inşallah bu seferde öyle olur diye ümid ediyorum.
Sen nerede oturuyorsun, ben Göztepedeyim, seni alabilirim rahat rahat emişe emişe gidersiniz kızınla :ecrin_bebek:
Ama gelebilmem tamamen Deva'nın sağlık durumu ile alakalı, inşallah bir aksilik çıkmazsa böyle yapabiliriz.

uleeeeeyyn dun gece yine muhabbeti çoşturmuşsunuz. benim oglumla gaz mucadelesi verdiğim zaman aralıklarında...

evrim Kuzeye maşallah ne tatlı bu çoçuk yaff buyudukçe sankim daha bi benziyor sana....

doruk a pekmezli emzik verdim ortalığı yıktı ağlamaktan. reçelle de denemiştim, gene aynı tepki bi de didomun taktiği deneyeyim..
off aynu şeyleri yaşıyoruz..
ahanda adaş gelmiş şimdi iki saat geçmiş okur
ecede memesine yapışıktır yazamazda ben size söylimmm
laelaelaelaelae
nurdanım herkes tatlı bişiler yapıyo sen tuzlu yap bari
ayça esra ve nesrin tatlı türü yapıcaklarmış :))
sağolsunlar öperim
tatlı yapcam..ama nazan gelmeyebilirmiymiş..o zaman kısır mı yapem ben..taktım ben de bu kısıra..güzel olmazmış bide..
ayça msjımı aldın dimi şeker
almadım yaaaa..koştum diğer odaya cebe mi attın diye ama..
ne macajı zabah zabah
top secret

tazem burcum fotonuz pek hoş çok bakımlı ve cilveli gördum seni.. saç rengin harika olmuş iyi gunlerde kullan.::)

dorukda her zamnki performans.. çok datluuuuu

Yaw finki bunlar coşmuş hakketen yaa çok kıskandım..kuzi çok tatlı, doruk desen her zamanki formunda,o yalayan dudağını çekip koparası geliyo insanın

ayçaa özel msj beaa atmışsın ya bana cvp olarak yazdım o sırada net koptu gittimi gitmedimi kestirmedim cebine diil yani boşuna koşturdun opuyorumnanaktan

ESRAM DıDEM teşekkür ederim..... aklım çıktı valla çocuğun aklını aldı kadın diye.....

nerde bu foto ya bende görmek istiyorum TAZEM BURCUM kaçıncı sayfada damadımla senin foton merak ettim bak şimdi..... ama fazla vaktim yok iki çalışıp bir buraya bakıyorum o yüzden geçmişi kurcalayamıyorum girersem çıkamam geçmişten:))))

Bizim de yarın aşılarımız var..Umarım ateş falan yapmaz yoksa buluşma falan var çok zor olur.....Buluşcaz daa..Buluşma olcak da.. Buluşmaaa...ıstanbul Buluşmasıııı...

AŞıdan geldik. Canım benim çok fazla ağlamadı, sadece verem yapılırken kötü oldu. Ben de ağlamamak için zor tuttum kendimi. Ne fenaymış Allahtan çabuk sakinleşiyor.
Şurup vermedim. Bir de dudak bükmelere başladı, allahım içim parçalanıyo hiç kıyamıyorum

DİDE SEN MANYAK MISIN, çocuğun üstüne atlar gibi yapmış manyak :))) ben de şöyle zıplatayım dedim havaya azcık, korktu hemen davşan :) hemen sarıldım, öptüm...

AKŞAM MUHABBETE saramadım yav, eşşek sıpası yüzünden. Neyse daha çoook muhabbet edicez inşallah.

NURDAN, GYPSY, DİDE güzel yorumlarınız için teşekkürler kıslar a.s. biri daha mı vardı :uhm:

ayçaa özel msj beaa atmışsın ya bana cvp olarak yazdım o sırada net koptu gittimi gitmedimi kestirmedim cebine diil yani boşuna koşturdun opuyorumnanaktan

netle birlikte senin mesaj da kopmuş şeker..again please

tel nolar şekerim
zavallı nevacık korkuttun he minişi psikopat anne
asıl ben ayçanın neler yapıcanı merakla bekliyorum ilerleyen zamanlarda bugüne bugün saykomuz o bizim delikafadulden

yahyanın gamzelerine kola doldurup içcem mesela..olur mu?? ana olunca pek bi sakinleştim sormayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…