günaydınlar.... çok yoğunum hemen yazıp çıkıcam geçmişi falan okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah....
akşam selin çok korktu benimde ona birşey olacak diye ödüm patladı....akşam seline evde mama yediriyordum zil çaldı habersiz çat kapı birileri gelmiş bebek görmeye diye eşim kapıyı açtı bende biberonla selini doyurduğum için odadan çıkamadım neyse eşim onları salona aldı buyur etti neyse selin mamasını bitirdi tam gazını çıkartıyordum dedim gazını çıkartıp öyle gideyim yanlarına dedim tam selini omzuma attım sırtını sıvazlıyordum kadın girdi içeri sesli bir şekilde aaa siz buda mamamı yiyorsunuz falan diye diye birden bizim odamıza bir daldı selinde sanırım dalmış yada omzumda uyukluyordu birden selin bir korktu ağlamaya başladı yavrum nasıl ağlıyor ama nasıl sakinleştireceğimi bilemedim kadınada birşey diyemedim ama çok korktum seline birşey olacak diye.... rabbim sen evlatlarımızı koru....
ayça msjımı aldın dimi şeker
canım reflu olup olmadıgnıa bakılması için bir tahlil var voiding deniyor benim ogluma yaıldıydı sonda takılıyor ve besdk lık bir film bebsekrlerede bu yapılır heralde berkeye bu sene yapıldı çunku
tanıdık nefrologunuz varmı peki,/ eski acıbademli çok iyi bir nefrolog onerebilirim yoksa sayet
ya esra demin nazan aradı demin derken iki saat evel falan yarın ası için muaynanede dr da buluscaz zaten ama hasta olmus atesli falanmıs cuma isisallantıda ondan sebep yani ben bir yolunu bulup gelinrim o iyilesmese malum sinan bizi birakcaktı amaaa ya iyilesmesse taksi ile gel git servet tutar en kotu ihtimal annemi alıp gelirim faland erkenee aklıma aysin geldii
aysin ne sekil gelcek acaba
allahım dustugum hallere bak bu velet yuzunden diyorum arabam her dami vardı allaha sukurher daim birilerini hep ben alırbırakır tasırdım bazı arkadaslarımın arabası yok vs vakit yaratırımhryere yetisir kosar gider gelirdim su an araba asagıda bende soforluk var ama kız durmadıgnıdan yollara ozgurce çıkamıyorummmm sinir oluyorummmm
hos taksiye binsem nolcak takside emzircek degilim ya adam cekiverirse tenhaya naparım ,) gulermisin aglarmısın guluyorums u an nazan umarımm iyilesirrr
off aynu şeyleri yaşıyoruz..doruk a pekmezli emzik verdim ortalığı yıktı ağlamaktan. reçelle de denemiştim, gene aynı tepkibi de didomun taktiği deneyeyim..
laelaelaelaelaeahanda adaş gelmiş şimdi iki saat geçmiş okur
ecede memesine yapışıktır yazamazda ben size söylimmm
tatlı yapcam..ama nazan gelmeyebilirmiymiş..o zaman kısır mı yapem ben..taktım ben de bu kısıra..güzel olmazmış bide..nurdanım herkes tatlı bişiler yapıyo sen tuzlu yap bari
ayça esra ve nesrin tatlı türü yapıcaklarmış :))
sağolsunlar öperim
almadım yaaaa..koştum diğer odaya cebe mi attın diye ama..ayça msjımı aldın dimi şeker
top secretne macajı zabah zabah
ne macajı zabah zabah
uleeeeeyyn dun gece yine muhabbeti çoşturmuşsunuz. benim oglumla gaz mucadelesi verdiğim zaman aralıklarında...
ayçaa özel msj beaa atmışsın ya bana cvp olarak yazdım o sırada net koptu gittimi gitmedimi kestirmedim cebine diil yani boşuna koşturdun opuyorumnanaktan
tel nolar şekerim
zavallı nevacık korkuttun he minişi psikopat anne
asıl ben ayçanın neler yapıcanı merakla bekliyorum ilerleyen zamanlarda bugüne bugün saykomuz o bizim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?