2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..

Allaha emanet olsun..

Evrim keltoş oğluma nekadar güzel yorum yapmışsın canım ya..:))
bu isim takma bizdede mevcut..oyüzden bana hiç yabancı değil ..kuzeyin hepsine bakmsı hepsininde aynı tını ve sevgiyle söylenmesinden.

olumunekankayizsmile çok tatlısın sen.

Stork Yatak Koruma Bariyeri

evrimim bak bunu diyorum işine yararmı bilmem bir tane daha bulmuştum oda 107 YTL ama okadarı çok pahalı bence onu bulamadım amaa

tesekkur ederım güzel şey.

tüylerim diken diken oldu resmen.. yazdıklarını ıkı kere okuyorum.. cımbızlıyorum.. Allaha emanet olsun evlatlarımız.

Derya sahane bı acıklama yapmış Ozlem.. hayırlara cıksın ınsallahh.. sen yuregı cok guzel bır ınsansın.. ınanıyorum kotu bısı olmayacak..

hayır
olsun
çok
sıkıntılsın
bellki
bilinç altın seni yokluyor..daha büyük acıları gösterip uyarıyor...az silkeln derim..

var ya ne kadar guzel ozetlemıssın, nası guzel degınmıssın.. resmen ders cıkarır ınsan.

aşkol Esra..nazar edermiyim hiç..masum bi kıskanma o kadar..:)

bısı olmaz O na.. onun adı Esrako.. Ibo bıle nakavt olmus :)))

allah korumuş derya büyük geçmiş olsun, neden oldu acaba aydınlat bizi de.

deryam çok çok geçmiş olsun. yaşadıklarını okurken bile gerildim.

allah korumuş yusuf paşamı.

evet aslında mutfağı ve banyoyu kilitlemek lazım küvete düşebilirler ocağın üstünden çaydanlığı tencereyi çekebilirler

derya cok gecmis olsun, allahim korusun ..

turkiyede yapilan pnomokok ve kizamik-kizamikcik-kabakulak asisinin ismini bilen varmi?

ayrica menenjit icin bir asi yapiliyormu orada?

çok büyük geçmiş olsun derya. rabbim korumuş yusufumuzu. soğukkanlı olmak çok önemli böyle durumlarda ve nasıl davranacağını bilmek.. ama gel gör ki o panikle ne yapılabilir bilmiyorum. iyi ki hemen götürmüşsün hastaneye. neymiş yuttuğu?
oh iyi şükürler olsun rabbime. ne gergin bir bekleyiş.

turkiyede yapilan pnomokok ve kizamik-kizamikcik-kabakulak asisinin ismini bilen varmi?

ayrica menenjit icin bir asi yapiliyormu orada?

pnömokok 'a prevenar deniliyor..

kızamık-kızamıkçık-kabakulak da MMR diye geçiyor..

menenjit aşısı da 2.4.ve 6.aylarda ve de 1,5-2 yaş arası karma aşıların içersinde yapılıyor..toplam 4 doz

allah korumuş derya büyük geçmiş olsun, neden oldu acaba aydınlat bizi de.

deryam çok çok geçmiş olsun. yaşadıklarını okurken bile gerildim.

allah korumuş yusuf paşamı.

evet aslında mutfağı ve banyoyu kilitlemek lazım küvete düşebilirler ocağın üstünden çaydanlığı tencereyi çekebilirler

derya cok gecmis olsun, allahim korusun ..

demir için SANTAFER şurup veren varmıdır?????

hepinize tektek teşekkür ediyorum..yuttuğu yenilebilecek birşeydiki kakadan çıkmadı ama hala ne yuttuğunu anlamış değilim elime takıldı ama neydi..?
mutfaktaki tüm dolaplar bağlı banyo kapısı açık kaldığı an direk oraya yöneliyor..ve tezgah üstü ocak üstü hepsine dikkat etmek gerek ocağın en ön gözlerine artık hiçbirşey koymayın..ummadığınız anda uzanabilirler..
damla hojam bende santafer damla veriyordum..şurup 1 ölçekmi kullanıyorsun..bende var ama hala açmadım..
Özlem rüya yorumunu dikkate al derim..
ve Evrim iboda nakavt olmuş ona bişey olmaz ha süpersin ya..:roflol:

Sagol canim biz cuma gunu karma ve menenjit asimizi olduk ama menejiti ayri yapti.. 1 ay sonrada MMR ve pnomokok yapilicak ama ben bayram icin belki trye gelicem ve teoyu anneme birakicam belki, o yuzden turkiyede yapilabilirmi asilari diye ogrenmek istedim, burdaki asilarla ayni..

Saglik ocaklari ucretsiz mi yapiyor bunlari?

Birde su cicegini ne kadara yapiyorlar, ismi nedir?

evet canım ücretsiz yapılıyor sağlık ocaklarında..

suçiçeği özel yapılıyor..onun ismini bilmiyorum..özelde 65 lira

nurdan şu aşıyla ilgili kkk ve zatürre aşısı aynı günde olmasın dedim ben doktora bu cıva olayını konulurken o da dedi ki tamam 1 hafta arayla yaparız 1 ay sonra da su çiçeğini yaparız. ama şimdi sen aşıların adını sorunca bakarken gördüm diyor ki bi yerde aynı anda yaptırmayacaksanız arasında mutlaka 1 ay olsun. kafam karıştı yine benim. içim rahattı 1 hafta arayla civa atılır vücuttan diye. senin bilgin var mı?

eceyi dr a goturduk.. yuzunde sivilce gibi yaralar cıktı gecmio ustune ustuluk gozleride arpacık gibi oluyo filan.. burnunda kabuklu koca sumukler kası kası bi gozunu ousturur bi burnunu uyuyamaz vs.. enfeksiyon kapmıs burnundan baslamıs uste kadar cıkmıs..antiiyotik ve krem verdi..cok sukur eeve geldik geleli kilosuda toparlamıs ama cok deil ist e gitmeden onceki kilosuna anca geldi kuzum..her tr benden ve cocugumdan alıp goturuo..esasen bende psk olarak toparlayamadım hala..kendimi temizlige verdim..geen hafta perdeleri yıkadım utuledim bu haftada camları silip dip kose yapıp takıorum..ramazan mubarek gun boyle gecirmek istemezdim ama ev temizlendikce ruhumda temizlenio.. 2 odam bitti salon mutfak ve banyolar kaldı..haftasonuna kadar incesi biter onlarında..

hayır olsun Özlem

hayır
olsun
çok
sıkıntılsın
bellki
bilinç altın seni yokluyor..daha büyük acıları gösterip uyarıyor...az silkeln derim..

ay bu nasıl rüya özlem canın mı sıkkın?

Sağolun hepiniz opuyorumnanaktan canım sıkkın belki ondandır...Son 1 aydır toparlanamadık...

Gözünüz aydın aklinialirimsmile
Derya sahane bı acıklama yapmış Ozlem.. hayırlara cıksın ınsallahh.. sen yuregı cok guzel bır ınsansın.. ınanıyorum kotu bısı olmayacak..
Sağol canım sende öylesin opuyorumnanaktan rüyamda derdimi sana anlatıp başını ağrıtmak için ağlıyordum ve başka saçma detaylarda vardı ama neyse...

Sağol canım tavsiyelerin için elimden geldiğinde daha az takmaya çalışıyorum zaten ama....

Çok geçmiş olsun Ecoşuma hangi kremi kullanıyorsunuz merak ettim... Buraya kesin dönüş yapma konusunda hala aynı mı düşünüyorsunuz??

yavruşum cok gecmıs olsun, hastalanmıstı ya sanırım ondan bagısıklıgı zayıfladı ondandır.. ozgur de her usutmenın ardından gazunde arpacık cıkar.. sonra gecer. oradan tahmın edıyorum.. kendını hırpalama, bırak oldugu kadar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…