2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozlemım, ınsanın sevıdıgı onun basını agrıtmaz.. her zaman kapım acık, telefonum acık kuzum.. ne zaman ıstersen yanındayım.

nurdan suçiçeğiyle birlikte hepatit a da yapılcak dedi bizim dr. o da özel oluyormuş..30 tl
hmmm, ya acaba ben asilari alip burdan tryemi getirsem, Pervin nasil getirmisti acaba asilari..

ya bizim karma asi trde yok icinde hepatitde var onun o yuzden, menenjitte belki yoktur diye ikisni bir yapti kkk ve pnomokoku da sonra yapariz dedi, trde bulursun onlari dedi..bilmem ki sadece aralarinda 1 ay olsun dedi ama isim vermedi..hatta eger 3 hafta ok derse gelmeden yaptiricam..

cok gecmis olsun ecosa, ne mikropu ki? kendini yorma bu kadar oruc oruc, guce ihtiyacin var ece icin..

ece ye cok geçmiş olsun, bağışıklığı zayıflamıştır yavruma yaramadı türkiye zayıfladı döndü şimdi toparlamış sevindim çok. buda geçer biran önce inşallah

aman Derya çok geçmiş olsun. Öbür tarafa gider gelir insan hakikaten... Seçilin de dediği gibi boğaza bişey kaçınca ben de gayriihtiyari elimi sokasım geliyor ama çok yanlışmış meğer. Daha fena boğaza itiliyormuş. Karından tutup yukarı doğru bastırmak gibi (tam anlatamadım) bir hareket var ya onu yaptırmak ya da ters çevirmek gerekiyor sanırım.. sen o an panikle yap yapabilirsen bunları tabi..Tekrar çok geçmiş olsun Paşaya...

Teoşum benim nice mutlu yıllara kuzum.. Ömrün boyunca hep gül inş. opuyorumnanaktan

ozdem nice yıllara bebeimmm

teosum senide kutluorum oydekimmm

gamzeli güzeller güzeli nurdanımın yakışıklı tosunpaşa oglu teoşumun dogum gunu kutlu olsun.
Allah saglıklı huzurulu ömürler versin:)

TEOM canım benim seninde Doğum Günün Kutlu Olsun.

özdecik ve teocuk iyiki geldinizz mutlu huzurlu sağlık dolu yıllar dilerim ikinizede...

özdenin ve gamzeli öydek teoşun doğum günleri kutlu olsunnn

günaydin herkeze.
Güzelim Özdemin dogum günü kutlu olsun,cok güzel günler cok güzel yillar senin olsun ins.

Gamzeli bebik Teos iyiki dogdun, iyiki annenlere süpriz yapip geldın.cok güzel yillar senin olsun ins.

gunaydınlarrr

ÖZDE ve TEO iyiki dogmussunuz. nice mutlu yaslarınız olsun insallah guzel bebekler

ama ama ama ben bunlari daha yeni gordum, cok tesekkurler herkese cok duygulandim..:sinifsinif:

Özlem bilinçaltının yaramaz oyunları gördüğün rüyalar.. Deniz(!) güneş kum yaramadı sana:)) Kış gelsin hele düzelirsin canımcım...

Bebelere kahvaltı tarifi:

Unla bir miktar sütü çırpın (ölçüsüz yapıyorum ben siz ayarlayın artık)
Yumurta ilave edip biraz daha çırpın
İçine ince kıyılmış maydanoz, isterseniz yeşil soğan(sabah sabah olur mu bilmem ama) birazcık peynir ilave edin.
Krep gibi az yağlı tavaya dökün
ohh miss gibi

Kaygana derler bizim oralarda buna..İçine başka şeyler de koyulabilir tabi

Gizem hoşgeldin, açıkhavada yapmak çok iyi fikir. Şimdiden iyi eğlenceler size...

Pervin Eceyle nasıl temizlik yapıyorsun, ben rutin işleri bilem yapamıyorum. Geçmiş olsun bu arada Ecoşa. Kilo çok az alıyorlar artık hatta yürümeye başlayınca kilolar eriyecekmiş bile..

Bebeklerle tatil olmuyor gerçekten de, ben de işte daha az yoruluyorum diyordum tatildeyken. Bi de anneye daha çok naz yapıyorlar biz de çekiyoruz artık ne yapalım.
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.

Pervin sana da çok geçmiş olsun.

Bu aralar kızım o kadar iştahsız ki eski günleri arar oldum. yemek yedireceğim zaman resmen stres oluyorum. Ağzındaki lokmayı abartmıyorum 10 dk falan yutmuyor. Düşünün ne kadar sürüyor birka kaşık bile yemesi kafayı yiyeceğim. Biberon da istemiyor artık. Devam sütünü de ancak gece vermeye çalışıyorum ama fark edince biberonu ağlamaya başlıyor hemen.

ii akşamlarr ben geldim bugün giremedim doktordan sonra eve gelip yemek yaptım mustiyle ilgilendim malum aşımızı olduk ama şimdilik rahat bakalım sesi çıkmıo babasıyla ve amcasıyla dışarı çıktı bende hemen herşeyi hazırladım biraz keyif yapıyım dedim....

yiğit paşayı görmeye gittik çok şükür oruç tuttuğum için kilosundan korkuyordum ama 1150 gr cık 36 cm olmuş 5 kasıma kadar sabret dedi eğer ozmn ağrıların çok olursa ekim sonu alırız dedi ama en erken 38 haftada alabilirim dedi bende en son ana kadar dayanırım dedim..

1 gün hastanede yatacağım bir sorun olmadığı sürede sabah erkenden bırakırım dedim mustafa ne olacak dedim doğumdan sonra görmene izin veririm ama kalamaz uzun süre dedi:S bizden haberler böle tipi değişmiş yarın resim eklerim gittiğimizde eli çenesinde uyuyordu...

bu arada genç odasından vazgeçtik çocuk odası alacağız tabi içimize sinenini bulabilirsek

esramcanım ciğerim bende oraya gidince mustiyi fazla sıkmıyorum ama oğlu rahat bırakmadığı için gözüm üstünde oluyor amaa soruyorsan kızın evi burda deil kocası futbolcu sakaryaya transfer oldu bakalım buda gitmeyi düşünüo ama şimdilik belli deil anam benim şans nerde ben mustiyle gitsem ilerde evine hiç hasar vermez belli onun oğlu benim eve mıçtıyla kalır:S neyseki yıkamacı die bişi çıktıtda göndere biliozz dün geldi halılar ve ev eve benzedi

HOJAMMM burdasın geçmiş olsun demiştim sana ama ayrıntılı yazdığında bi yazamadım k.bakma büyük bir şey atlatmışsın ama güçlü olduğun burdan belliki atlattın çok şükür umarın tekrar yaşamazsın aynı şeyleri tekrar geçmiş olsun

tamamen aynı durumdayım..yemek zamanı fena oluyorum gelenler geliyor bana..3 aydır aynı kilodayız düşün artık..

pervin geçmiş olsun..Hastalık bağışıklığı zayıflatıyor ya düzelir ..
aslında temizliğede fazla dalmasan analı kızlı bi toparlanmaya ihtiyacınız var..
pervin bende kuru ekmek tahmin ediyorum yerde hiç bişye yoktu çünkü fare bulduysa anca ekmek buldu..
Özlem canım düşüncelerinden haberim var bak toparla kendini yarın uygun olursa bi görüşelim..bazı şeyler zaman istiyor ve seninde bu zamana ihtiyacın var..geçmiş geçmişte kaldı..yetiştiğin ortamdakilerde geçmişte kaldı..şimdi güzel bir yuvada melek bir kız çocuğuna sahip muhteşem bir annesin sen.olumunekankayizsmile.detayları özel görüşelim canım benim..:teselli:

canım çok teşekkür ederim. bende atlamışım. sende kusura bakma.

umarım tekrarlamaz. bence çocuklarda güç veriyor insana. bakma enerjilerimizi alıp gittiklerine. 1 yaşında çocuğum var deyince doktora zaten onun için kurtulmalısın bundan dediğinde kendime geldim. denizin varlığı gücüm oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…