hmmm, ya acaba ben asilari alip burdan tryemi getirsem, Pervin nasil getirmisti acaba asilari..nurdan suçiçeğiyle birlikte hepatit a da yapılcak dedi bizim dr. o da özel oluyormuş..30 tl
ya bizim karma asi trde yok icinde hepatitde var onun o yuzden, menenjitte belki yoktur diye ikisni bir yapti kkk ve pnomokoku da sonra yapariz dedi, trde bulursun onlari dedi..bilmem ki sadece aralarinda 1 ay olsun dedi ama isim vermedi..hatta eger 3 hafta ok derse gelmeden yaptiricam..nurdan şu aşıyla ilgili kkk ve zatürre aşısı aynı günde olmasın dedim ben doktora bu cıva olayını konulurken o da dedi ki tamam 1 hafta arayla yaparız 1 ay sonra da su çiçeğini yaparız. ama şimdi sen aşıların adını sorunca bakarken gördüm diyor ki bi yerde aynı anda yaptırmayacaksanız arasında mutlaka 1 ay olsun. kafam karıştı yine benim. içim rahattı 1 hafta arayla civa atılır vücuttan diye. senin bilgin var mı?
eceyi dr a goturduk.. yuzunde sivilce gibi yaralar cıktı gecmio ustune ustuluk gozleride arpacık gibi oluyo filan.. burnunda kabuklu koca sumukler kası kası bi gozunu ousturur bi burnunu uyuyamaz vs.. enfeksiyon kapmıs burnundan baslamıs uste kadar cıkmıs..antiiyotik ve krem verdi..cok sukur eeve geldik geleli kilosuda toparlamıs ama cok deil ist e gitmeden onceki kilosuna anca geldi kuzum..her tr benden ve cocugumdan alıp goturuo..esasen bende psk olarak toparlayamadım hala..kendimi temizlige verdim..geen hafta perdeleri yıkadım utuledim bu haftada camları silip dip kose yapıp takıorum..ramazan mubarek gun boyle gecirmek istemezdim ama ev temizlendikce ruhumda temizlenio.. 2 odam bitti salon mutfak ve banyolar kaldı..haftasonuna kadar incesi biter onlarında..
Özleeeem okuyorum ikinci çizgi falan, aman allahım dedim yine hamile, neyse çabuk kavradım durumu:)))
Dünya güzeli Özde, doğum günün kutlu olsun bebeğim. Analı babalı büyüyesin inşallah. Baban azcık düzelsin(!) annen daha mutlu olsun sen de onlarla huzurlu mutlu büyü inşallah. Güzel gözlerin hep gülsün minik kuşum benim. Hiç yakından görmedim seni ama umarım bir gün mıncıklamak kısmet olur..Öpüyorum yanacıklarından..
Ve öydek Teoş. Senin dünyaya gelmende kesinlikle bir hikmet olduğunu düşünüyorum. Çok hastalıklar yaşadın ama o gamzeli yüzün hep güldü,hep zıpır bir çocuktun. Seni de yakından görmeyi çok isterdim. Oğluma benzettiğim öydek, bahtın açık olsun, hep mutlu sağlıklı bir insan olasın..Öperim seni de..
Teoşum benim nice mutlu yıllara kuzum.. Ömrün boyunca hep gül inş. opuyorumnanaktan
ozdem nice yıllara bebeimmm
teosum senide kutluorum oydekimmm
tatlı, güzel, şirin özdeeeeeee!!!!!!!! iyi ki doğdun güzel gözlüm!!!! hep mutlu, hep sağlıklı ol!!!!!
teoooşşşşşşş!!!! gamzeli zıpır çapkın tooooşşşş!!!! sen de iyi ki doğdun!! çoooookkkk güzel bir hayatın olsuuunnn!!!
gamzeli güzeller güzeli nurdanımın yakışıklı tosunpaşa oglu teoşumun dogum gunu kutlu olsun.
Allah saglıklı huzurulu ömürler versin:)
TEOM canım benim seninde Doğum Günün Kutlu Olsun.
özdecik ve teocuk iyiki geldinizz mutlu huzurlu sağlık dolu yıllar dilerim ikinizede...
özdenin ve gamzeli öydek teoşun doğum günleri kutlu olsunnn
günaydin herkeze.
Güzelim Özdemin dogum günü kutlu olsun,cok güzel günler cok güzel yillar senin olsun ins.
Gamzeli bebik Teos iyiki dogdun, iyiki annenlere süpriz yapip geldın.cok güzel yillar senin olsun ins.
gunaydınlarrr
ÖZDE ve TEO iyiki dogmussunuz. nice mutlu yaslarınız olsun insallah guzel bebekler
günaydın....
AYÇA selinin uyku düzenini sormuşsun..... canım gündüzleri uyuyor ama 10-15 dk. uyuyor... ne yaparsak yapalım bu uyku saatini uzatamadık..... kurulmuş gibi açıyor gözlerini birden.... geceoe 3 saatte falan uyanıyor ama beşiğinde yeniden sallıyoruz 5 dk. falan dalıyor uykusuna yeniden... zaten sabahta kaçta yatarsa yattın 6-7 arası uyanıyor güne çok çok erken başlıyoruz..... mesela dün bütün akrabalar köyde toplandık bi akrabamızın 22 aylık kızı var beraber uyutuyoruz çocukları sallamaya flaan aynı anda başladık onun kızı uyudu 30 dk. falan geçti ben hala selini sallıyorum dizlerim yapış yapış oldu neyse selinde nihayetinde uyudu sonra hemen salladığım yere yatırdım usulca aradan 15 dk. geçmedi selin uyandı o akrabamızın kızı hala uyuyordu :)))) yani normalini akrabımızın kızı yapıyor normali en az 1 saat uyuması anormal olan selin:)) sağlıklı olsun ne yapayım uyumasın uykusu olsa uyur diye düşünüyorum artık bende.....
MİNİKİM geçmiş olsun ŞEVVALE....
GAMZELİ ÖRDEK TEO seninde doğum günün kutlu olsun o gamzeli yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.... sağlıklı uzun bi ömrün olsun.....
GÜLİ hoşgeldin evine....
.....
iyi haftalar herkese
kuzey özde teo atladığım varsa çok özür dilerim. nice nice güzel yaşlara bahtları açık olsun sevdikleriyle mutlu mesut yaşasınlar. hep gülsünler hayat hiç acımasız olmasın yavrularımıza şan hep onların yanında olsun inş.
Taçsız Kralicem Özde'min
Vak vak öydek Teo mun.. ve de
Şevvalim doğum gününü kutlarım..
Ailelerinizle nice güzel günlerinizi daha görürüz inşalllah... canlarım benim, iyi ki varsınız tatlılar.. ıyı kı hayatmızdasınız..
Bebeklerle tatil olmuyor gerçekten de, ben de işte daha az yoruluyorum diyordum tatildeyken. Bi de anneye daha çok naz yapıyorlar biz de çekiyoruz artık ne yapalım.günaydın... geçmişe bakamıyorum.... selin şimdiuyudu hemen uyanır bizden durumları habervereyim...öncelikle çok özledim sizi...
ben pert durumdayım.....bu gece 3 e kadar uyumadı ne yaptıysak tam dalıyor ağlıyarak uyanıyor sütünü içmedi birşeyde yediremedim sabahı sabah ettik en sonunda calpol içirdim 6 ya kadar uyudu yine ayaktadık bu saate... tam o 3 de uyudu bizde sahur için kalktık hiç uyumadan uyandım gibi birşey oldu yazık eşim uykusuz bi halde işe gitti.... şimdi uyudu selin benimde çok uykum var ama uyuyamıyorum çünkü dalarsam duymam diye korkuyorum .... sabahda ne yaptıysam uyutamadım ne dizimde nede beşiğinde bebeklik puseti vardı evde duruyordu şimdi onun içinde uyudu eli kulağında her an uyanabilir...
tatilim nasıl geçiyor derseniz çokyoğun böyle beklemiyordum..... koca güne ayaktayımselinin peşinde.....oturduğum yerden kontrol edemiyoırum düşecek diye içim rahat etmiyo selinle beraber koca gün bende ayaktayım resmen ayaklarım ağrıyor selininde oturup oyuncakla oynama kavramı yoksürekli bi yaramazlık peşinde bende onun peşinde ayaktayım... şimdi uyandı uykusu bu kadar işte çok zor koşullar altında yazıyorum oda bi yandan tuşlara basmaya çalışıyor.... öpüyorum hepinizi... bizden bu kadar...umarım herkes iyidir...
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.günaydın
sabah sabah
kaza atlattık
kızlar
yusuf boğuluyordu ..
acil hastaneye gittik film çeklidi şükür bişeyi yok şu an iyi..ama o anlarda ömrümden ömür gitti..
mutfakta kahvaltılarını hazırlıyordum arkamda yerde oturuyordu..birden öğürdü hemen bakayım yine ne aldın ağzına dememe kalmadı bir daha öğürdü elimi bi attım boğazında birşey var alamadımda ama nasıl kötü oldum yutmaya çalışıyor yutamıyor kusmaya çalışıyor kusamıyor moraradı bir ara eyvah ALLAHIM YUSFUMU KORU DEDİM GİDİYOR ÇOCUK..SOĞUK KANLIYIMDIR AMA İÇİMDEKİ KORKULARI ANLATAMAM AKLIMDAN NELER GEÇTİ..babamızda işte dayımız aradık hemen acile gittik ne olduğu belirlenemedi...12 saat içinde kaka takibi yapacağız kakasını yapamzsa çocuk cerrahına götüreceğiz..şimdi iyi şükür..ablasıyla oynuyor..ama ben hala şoktayım..sarsıldım resmen..
Bu dünyada herşe anlık bunu bu sabah birkere daha bana hatırlattılar..(((
esramcanım ciğerim bende oraya gidince mustiyi fazla sıkmıyorum ama oğlu rahat bırakmadığı için gözüm üstünde oluyor amaa soruyorsan kızın evi burda deil kocası futbolcu sakaryaya transfer oldu bakalım buda gitmeyi düşünüo ama şimdilik belli deil anam benim şans nerde ben mustiyle gitsem ilerde evine hiç hasar vermez belli onun oğlu benim eve mıçtıyla kalır:S neyseki yıkamacı die bişi çıktıtda göndere biliozz dün geldi halılar ve ev eve benzedinurrr
bence ne yap biliyormusun..ama bunu yap söz ver bana yapcem deee
mustiyi tuvalete alıştırma döneminde o denyo kadına git aç altını sal üstüne
mümkünse halıyla sınırlı kalmasın yatağın üstüne falan çıkart oralarada mıçsın
tamammı anlaştıkmıııııııı
hatta aradan iki sene geçsin yiğitide aynı şekilde yap,böylece ilişkileriniz kesilir kökten aklinialirimsmile
Bu aralar kızım o kadar iştahsız ki eski günleri arar oldum. yemek yedireceğim zaman resmen stres oluyorum. Ağzındaki lokmayı abartmıyorum 10 dk falan yutmuyor. Düşünün ne kadar sürüyor birka kaşık bile yemesi kafayı yiyeceğim. Biberon da istemiyor artık. Devam sütünü de ancak gece vermeye çalışıyorum ama fark edince biberonu ağlamaya başlıyor hemen.
HOJAMMM burdasın geçmiş olsun demiştim sana ama ayrıntılı yazdığında bi yazamadım k.bakma büyük bir şey atlatmışsın ama güçlü olduğun burdan belliki atlattın çok şükür umarın tekrar yaşamazsın aynı şeyleri tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?