eceyi dr a goturduk.. yuzunde sivilce gibi yaralar cıktı gecmio ustune ustuluk gozleride arpacık gibi oluyo filan.. burnunda kabuklu koca sumukler kası kası bi gozunu ousturur bi burnunu uyuyamaz vs.. enfeksiyon kapmıs burnundan baslamıs uste kadar cıkmıs..antiiyotik ve krem verdi..cok sukur eeve geldik geleli kilosuda toparlamıs ama cok deil ist e gitmeden onceki kilosuna anca geldi kuzum..her tr benden ve cocugumdan alıp goturuo..esasen bende psk olarak toparlayamadım hala..kendimi temizlige verdim..geen hafta perdeleri yıkadım utuledim bu haftada camları silip dip kose yapıp takıorum..ramazan mubarek gun boyle gecirmek istemezdim ama ev temizlendikce ruhumda temizlenio.. 2 odam bitti salon mutfak ve banyolar kaldı..haftasonuna kadar incesi biter onlarında..
özlemim tatlım
tüm kalbimle bütün sorunlarının biran önce sona ermesini diliyorum...
pervin geçmiş olsun..Hastalık bağışıklığı zayıflatıyor ya düzelir ..
aslında temizliğede fazla dalmasan analı kızlı bi toparlanmaya ihtiyacınız var..
pervin bende kuru ekmek tahmin ediyorum yerde hiç bişye yoktu çünkü fare bulduysa anca ekmek buldu..
Özlem canım düşüncelerinden haberim var bak toparla kendini yarın uygun olursa bi görüşelim..bazı şeyler zaman istiyor ve seninde bu zamana ihtiyacın var..geçmiş geçmişte kaldı..yetiştiğin ortamdakilerde geçmişte kaldı..şimdi güzel bir yuvada melek bir kız çocuğuna sahip muhteşem bir annesin sen.olumunekankayizsmile.detayları özel görüşelim canım benim..:teselli:
ramazan, hava sıcak belki onların etkisindendir.
bir önceki gece Ece saat 05:00 de yatağımızda aramızda döne döne uyumuştu
dün gecede emzirdim tam uyumak üzereyken kalktı artık uyumamak için direniyor resmen yorulsada az uyumuş olsa da sürekli oyun oynamak istiyor.
bizde yine yatağımıza götürdük benim omzuma doğru kafasını koyup yine uyudu
acaba 1 yaş da uyku düzenleri bozuluyormu?
böyle yatakta uyutmanın sakıncası var mıdır?*
yusuf beyin ne yuttuğu ortaya çıktı..ilaçların arkasında parlak nasıl anlatayım ki ya ambalaj varya hani hapı içmek için çıkartınca aleminyum gibi parlak bir kaplama anlatabildimi bilmiyorum ama küçük tırnağın üstünün genişliği kadar bişey yutmuş kakasından çıktı...-tatlicadiarzu-:1shok:nerden buldu nasıl buldu ?yakın zamanda hap filan içmedim içsemde öyle sağa sola bişeyini bırakmam atmam anlamdım gitti ama sorun buymuş..:uhm:akannehir
Günaydın
Gunaydinlar,
Ozlemcim insallah duzelir hersey biran once, bende arada abuk subuk kabuslar goruyorum, gerci ben ayni problemleri ruyamdada yasiyorum surekli, beni dahada geriyor..Hakkimizda hayirlisi..
ramazan, hava sıcak belki onların etkisindendir.
bir önceki gece Ece saat 05:00 de yatağımızda aramızda döne döne uyumuştu
dün gecede emzirdim tam uyumak üzereyken kalktı artık uyumamak için direniyor resmen yorulsada az uyumuş olsa da sürekli oyun oynamak istiyor.
bizde yine yatağımıza götürdük benim omzuma doğru kafasını koyup yine uyudu
acaba 1 yaş da uyku düzenleri bozuluyormu?
böyle yatakta uyutmanın sakıncası var mıdır?*
yusuf beyin ne yuttuğu ortaya çıktı..ilaçların arkasında parlak nasıl anlatayım ki ya ambalaj varya hani hapı içmek için çıkartınca aleminyum gibi parlak bir kaplama anlatabildimi bilmiyorum ama küçük tırnağın üstünün genişliği kadar bişey yutmuş kakasından çıktı...-tatlicadiarzu-:1shok:nerden buldu nasıl buldu ?yakın zamanda hap filan içmedim içsemde öyle sağa sola bişeyini bırakmam atmam anlamdım gitti ama sorun buymuş..:uhm:akannehir
Tatilden döndüğümüzden beri evde böceklerle savaş içindeyim. Gündüz ortada birşey yok. Sahurda bir kalkıyorum, mutfakta duvarda, yerde kahverengi koca antenli böcekler. İnternette baktım kalorifer böceğiymiş. O kadar da hızlılar ki vurmak neredeyse imkansız. Şimdi elimde böcek ilacı sahurda av peşindeyim. Dün oturma odasında da gördüm, çok kötü acayip sinir oluyorum.
Tatilden döndüğümüzden beri evde böceklerle savaş içindeyim. Gündüz ortada birşey yok. Sahurda bir kalkıyorum, mutfakta duvarda, yerde kahverengi koca antenli böcekler. İnternette baktım kalorifer böceğiymiş. O kadar da hızlılar ki vurmak neredeyse imkansız. Şimdi elimde böcek ilacı sahurda av peşindeyim. Dün oturma odasında da gördüm, çok kötü acayip sinir oluyorum.
Günaydın :) İnş. canım düzelir... Siz döndüğünüze göre durulmadı mı olaylar?
Uyku sersemiyle yataktan düşebilir... Dişlerden ve sıcaklardan düzen bozulmuş olabilir bizde de durum aynı...
Ohh canım ya gözün aydın :)) Çıkarmasaydı doktora götürecektin değil mi?
başım çatlıyor ağrıdan.( başağrısı denen şey hiç olmasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?