2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gemiş olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim..ins duzelecek yavrumun yaraları..temizligi ben ece uyurken yapıorum nekadar olursa..ondan bukadar uzadı ya.. yaas yavas oldugu kadar..kızım uyanınca onunlayım..yemegiydi banyosuydu uykusuydu oyunuydu gunum onunla dolu..geeleride uyumuo full time beraberiz onu yoksa asla ihmal etmem.. etseydim toparlamazdı zaten..

topiktende kopuk kaldım ya..yetişmem lazım size :))hızınıza..

damla sanada cok gemiş olsun..deniz nasıl naptı sen hastanedeyken?

bide buaralar hep aklımda calısma istegi var ama eceyede kıyamamak var..hos ortada iş yok ya hayalim yani..

pervin geçmiş olsun eceye. sevindim toparlandığına. bende sana soracaktım nasıl yapıyorsun temizliği diye cevaplamışsın. yoksa ne mümkün ve de neden olsun tabiki.

deniz ben hastanedeyken evdeydi, öğleden sonra geldi, bahçelerde gezdiler, akşamada odama aldım gece beraberdik. sabahda çıktık.

çok geçmiş olsun pervin.

özlemim tatlım
tüm kalbimle bütün sorunlarının biran önce sona ermesini diliyorum...

Sağol canım opuyorumnanaktan inş. hepimiz hep mutlu olalım ve sağlıklı

Teşekkürler canım... Müsait olduğun zaman çağrı atarsan ararım :)) Buradaki herkese aynı şekilde rahatsız etmekten korkuyorum pat diye arayıp sonuçta çocuklar uyuyunca herkesin bir işi oluyor arayıp uyandırınca bana güzel iltifatlar yollamanızı istemem sempatiksalakcinni

Gunaydinlar,
Ozlemcim insallah duzelir hersey biran once, bende arada abuk subuk kabuslar goruyorum, gerci ben ayni problemleri ruyamdada yasiyorum surekli, beni dahada geriyor..Hakkimizda hayirlisi..

ramazan, hava sıcak belki onların etkisindendir.
bir önceki gece Ece saat 05:00 de yatağımızda aramızda döne döne uyumuştu
dün gecede emzirdim tam uyumak üzereyken kalktı artık uyumamak için direniyor resmen yorulsada az uyumuş olsa da sürekli oyun oynamak istiyor.
bizde yine yatağımıza götürdük benim omzuma doğru kafasını koyup yine uyudu
acaba 1 yaş da uyku düzenleri bozuluyormu?
böyle yatakta uyutmanın sakıncası var mıdır?*

Bence sıcakların da büyük etkisi var. Benimki de sahura kalktı bizimle masada oturdu yarım saat. Sahurdan sonra ben de zor uyuttum.

yusuf beyin ne yuttuğu ortaya çıktı..ilaçların arkasında parlak nasıl anlatayım ki ya ambalaj varya hani hapı içmek için çıkartınca aleminyum gibi parlak bir kaplama anlatabildimi bilmiyorum ama küçük tırnağın üstünün genişliği kadar bişey yutmuş kakasından çıktı...-tatlicadiarzu-:1shok:nerden buldu nasıl buldu ?yakın zamanda hap filan içmedim içsemde öyle sağa sola bişeyini bırakmam atmam anlamdım gitti ama sorun buymuş..:uhm:akannehir

Tatilden döndüğümüzden beri evde böceklerle savaş içindeyim. Gündüz ortada birşey yok. Sahurda bir kalkıyorum, mutfakta duvarda, yerde kahverengi koca antenli böcekler. İnternette baktım kalorifer böceğiymiş. O kadar da hızlılar ki vurmak neredeyse imkansız. Şimdi elimde böcek ilacı sahurda av peşindeyim. Dün oturma odasında da gördüm, çok kötü acayip sinir oluyorum.

Olacağı varmış, onunla geçmiş olsun. Hareketlendikçe işimiz zorlaşıyor bu çocuklarla. Allah koruyor.

Gunaydinlar,
Ozlemcim insallah duzelir hersey biran once, bende arada abuk subuk kabuslar goruyorum, gerci ben ayni problemleri ruyamdada yasiyorum surekli, beni dahada geriyor..Hakkimizda hayirlisi..

Günaydın :) İnş. canım düzelir... Siz döndüğünüze göre durulmadı mı olaylar?

Uyku sersemiyle yataktan düşebilir... Dişlerden ve sıcaklardan düzen bozulmuş olabilir bizde de durum aynı...

Ohh canım ya gözün aydın :)) Çıkarmasaydı doktora götürecektin değil mi?

iyi bari neydi felan derken belli oldu yani..valla nasıl buluyorlar ben de anlamıyorum...az önce benimki de bi baktım karıncayı yakalamaya çalışıyo.parmağıyla takip ediyo..yakalasa kesin yutacak..:)

komple ilaçlamak lazım bence..onlar gizli yerlere mesela mutfak dolaplarının ayaklarına ya da kapı pervazlarının içine yumurta bırakıyolar..öldürsen yenisi çıkıyor..en tiksindiğim hayvandır..sıcak ortamı çok severler o yüzden genelde mutfaktadırlar..allah kolaylık versin canım..

buketçim bizde de karınca vardı, detan maxı mikrı kapsüllü bi sprey aldım araadım üretici firmayı oğlum emekliyor dedim zehir zararsızmış insanlara köşelere sıktım aninda yok oldular. istersen dene bir böcek ilacı zarar vermesin kızına.

ay cok şükür nasıl bulmuş hayret yani

herşey olabilirdi ufakmış ama o bile tehlike yarattı

ben de böceklerden korkarım

yok Özlemcim biz uyanıkken aramızda kalkıyor oynuyor yatıyor vb sonra uyuyunca yatağına koyuyorum

başım çatlıyor yusf öğle uykusundan tam 3 kere ağlayarak kalatı sallıyorum 10 dk uyuyor geri uyanıyor..şimdi yeni salladım bakalım kaç dk uyuyacak..
özlem seninme görüşeceğim ama öyle uygun zaman olmaliki bölünmesin canım ve bugün herşey terane dengesiz...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…