Şimdi ben tarhana yapıcam, bıber salcası yapıcam,domates sosu yapıcam, erıste yapıcam Kuzey bey ıcın.. sızce bana yazık olur mu??
evet mı
hayır mı??
referandum acıyorum.. bugunlerde moda bu ne de olsa..
bizi mühürlerde evet yazıyor zaten..yani herhalükarda sana yazık oluyor bacım..))
ben de domates koydum bolca buzluğa..biraz da sos yaptım koydum..tarhana aklımdan geçti gözüm yemedi valla..hele ki erişte baya bi yazık eder sana...sempatiksalakcinni
xgünaydın
sabah sabah
kaza atlattık
kızlar
ALLAHIM YUSFUMU KORU DEDİM GİDİYOR ÇOCUK..SOĞUK KANLIYIMDIR AMA İÇİMDEKİ KORKULARI ANLATAMAM AKLIMDAN NELER GEÇTİ..babamızda işte dayımız aradık hemen acile gittik ne olduğu belirlenemedi...12 saat içinde kaka takibi yapacağız kakasını yapamzsa çocuk cerrahına götüreceğiz..şimdi iyi şükür..ablasıyla oynuyor..ama ben hala şoktayım..sarsıldım resmen..
Bu dünyada herşe anlık bunu bu sabah birkere daha bana hatırlattılar..(((
ozlem ya hayırlara yoralım arkadasımBende 2-3 günden beri 2 kez gördüm saçma sapan rüyalar..
Geçen gece Özde hastanedeymiş güya ben iyileşeceğini sanıyorum falan hastaneden biri arıyor bana ne kadar sabırlısın bebeğini kaybettin ama ağlamıyorsun falan sonra güya ben öldüğünü o öyle deyince anlamışım nasıl ağladım rüyamda.. Ertesi gün uçuk çıktı...
Dünde Özde kayıp onu arıyordum rüyamda gittiğim yerlere tekrar bakıyorum yok... Deliricektim ateşten merdivenler mi desen? Köpekler mi desen? Ne ararsan vardı bir ara Evrim i aradığımıda görmüştüm..
Rüyada olsa sıkıldım ben artık ya bu tarz rüyalardan...
esraaaa çook sevinirim yaa eğer gelirseniz... evet canım, validebağ meydanında tansaşın karşısı, diğer tarafında da park var.. 2-5 oradayız..
turkiyede yapilan pnomokok ve kizamik-kizamikcik-kabakulak asisinin ismini bilen varmi?
ayrica menenjit icin bir asi yapiliyormu orada?
Sagol canim biz cuma gunu karma ve menenjit asimizi olduk ama menejiti ayri yapti.. 1 ay sonrada MMR ve pnomokok yapilicak ama ben bayram icin belki trye gelicem ve teoyu anneme birakicam belki, o yuzden turkiyede yapilabilirmi asilari diye ogrenmek istedim, burdaki asilarla ayni..
Saglik ocaklari ucretsiz mi yapiyor bunlari?
Birde su cicegini ne kadara yapiyorlar, ismi nedir?
hey allahım yaa guzelime neler olmuss. tez zamanda geçer insallah pervin insanın içi kotu oluyor oyle kabuklu arpacıklı vs gorunce ya bir ara bebekkende bizde çapaklar vardı nasıl uzuluyordum sabah kalkıp oyle gorunce. ama mikrop madem ilaclarla hemen at latıreceyi dr a goturduk.. yuzunde sivilce gibi yaralar cıktı gecmio ustune ustuluk gozleride arpacık gibi oluyo filan.. burnunda kabuklu koca sumukler kası kası bi gozunu ousturur bi burnunu uyuyamaz vs.. enfeksiyon kapmıs burnundan baslamıs uste kadar cıkmıs..antiiyotik ve krem verdi..cok sukur eeve geldik geleli kilosuda toparlamıs ama cok deil ist e gitmeden onceki kilosuna anca geldi kuzum..her tr benden ve cocugumdan alıp goturuo..esasen bende psk olarak toparlayamadım hala..kendimi temizlige verdim..geen hafta perdeleri yıkadım utuledim bu haftada camları silip dip kose yapıp takıorum..ramazan mubarek gun boyle gecirmek istemezdim ama ev temizlendikce ruhumda temizlenio.. 2 odam bitti salon mutfak ve banyolar kaldı..haftasonuna kadar incesi biter onlarında..
ii akşamlarr ben geldim bugün giremedim doktordan sonra eve gelip yemek yaptım mustiyle ilgilendim malum aşımızı olduk ama bu arada genç odasından vazgeçtik çocuk odası alacağız tabi içimize sinenini bulabilirsek
canım çok teşekkür ederim. bende atlamışım. sende kusura bakma.
umarım tekrarlamaz. bence çocuklarda güç veriyor insana. bakma enerjilerimizi alıp gittiklerine. 1 yaşında çocuğum var deyince doktora zaten onun için kurtulmalısın bundan dediğinde kendime geldim. denizin varlığı gücüm oldu...
yusuf beyin ne yuttuğu ortaya çıktı..ilaçların arkasında parlak nasıl anlatayım ki ya ambalaj varya hani hapı içmek için çıkartınca aleminyum gibi parlak bir kaplama anlatabildimi bilmiyorum ama küçük tırnağın üstünün genişliği kadar bişey yutmuş kakasından çıktı...-tatlicadiarzu-:1shok:nerden buldu nasıl buldu ?yakın zamanda hap filan içmedim içsemde öyle sağa sola bişeyini bırakmam atmam anlamdım gitti ama sorun buymuş..:uhm:akannehir
senin ameliyatınla ilgili mi bu bas agrıları sıradan agrı mı ?başım çatlıyor ağrıdan.( başağrısı denen şey hiç olmasa keşke
Şimdi ben tarhana yapıcam, bıber salcası yapıcam,domates sosu yapıcam, erıste yapıcam Kuzey bey ıcın.. sızce bana yazık olur mu??
evet mı
hayır mı??
referandum acıyorum.. bugunlerde moda bu ne de olsa..
buyuk ıhtımalle bız ıkı sene sonra ev esyalarını degıstırırız.. durum bunu gosterıyor.. televızyonlugun altındakı cekmeceyı kırdı adam..
sabah kalkıtıgmızda Fıstıgın kendını kafeste asmış olarak bulmaktan korkuyorum..
tencere kapaklarımın ozellıkle cam olanlarını secıp yere vurmaya calsııyor,engelledıgım ıcın bana kızıyor..
Kuzey e sureklı yapma annecım demekten ıkı tane tüy cıkmıs dılımın ucundan..
bana yazık oldu yaaa.. yazıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
ne guzel olmus ESRAKO.. benım yazıların ustune.. ben tahrhana sehrıye derken,sen tatıl rezervasyonu dıyorsun.. kaydirigubbakcemile3
şaka gibi :))
secilll
antalyada alanyadamıydınız sizz ?
biz geliyoruz antalyaya pazar gunu
ama arabamız yok ucakla geleceğiz. side titreyongol de bir otelde olacagız. sana yakın degildir o bolge dimialanya gibi hatırlıyorum
benim mutfak da her daim ayağa kalkmış vaziyette.plastik kaplar,buzdolabı poşetleri, çekmecelerde ne varsa gün boyu yerde..sebzelikten çiğ patatesi alıp kemiriiyor..soğan kabukları vs..tanısın keşfetsin dokunsun diye karışmıyorum..sadece gözlemliyorum..merakları ne zaman geçecek acaba bu çocukların
evrimmmmmmmm zor günler geçiriyosun bacım kafan karışmış senin, tusiyle o söylediklerinin hepsini yapmaya kalkarsan yazık olur sana be yavrum iyi düşün yardım almadan yapmak yer gök tarhana olur sıcaklar ve tusi ve tarhana ve salça :))
esra makbuz var dimi elinizde alırsınız bence paranızı yani sen varsın olayın içinde alınır mutlaka :) ben olsam almaya bile gitmezdim çünkü o şans bende yok. tatilinizde hayırlı olsun iyi geçsin uçak bulman süper olmuş
evrimmm
birde dolandırıldık diyorum 5 milyar diyorum onu hiç kaale almıyorsun anlattıgım guzel seyden bahsediyorsun)).. sinirden olucem yanii makhemeye versek kaç ay yıl ugrasırız bilmiyorum offf
tth nashira otel. bu recep ivedik i n cekildigi yermis. tam titreyengol yakınında. siz alanyadamısınız yanii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?