2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alırsın canım yaa...bunun mahkemesi vs.var.

merhaba arkadaşlar
dişçiden geldim. sağ tarafımı hissetmiyorum. dudaklarım benim değil sanki. ne garip. çürük tam ortadaydı. iki dişe de bulaşmış. öyle olunca iki dolgu oldu yani. cumaya yine randevum var. diğer dolgu için. inş uyuşukluk geçince sancımaz. cok korkuyordum ama o kadar da zor olmadı. doktoru sevdim. iyi ilgileniyor..

sizleri okudukça aklıma geliyor.
bizde de karınca belası var. hiç daha önce karıncalı bir evde yaşamamıştım. eşim üç gündür onlara savaş açmış durumda. elinde bir alçı. yuvalarını bulup bulup oraları tıkıyor. tam seviniyoruz. başka bir yer bulup ordan çıkıyorlar. çıldırdık yaaa.. yağ tenceresini bulup içine dolmuşlar. ve de şekerin içine mesela. ne zormuş bu karıncalarla uğraşmak. en son dün karınca yemi aldık bakalım. iki ayrı yere koyduk. üzerinde üç ay etkili diyor ama henüz kaybolmuş değiller.

yiğitte aynı bu arada. kendi beşiğinde ağlıyor mesela. napsak susmuyor. bizim yatağa taşıyoruz. sağa sola dönüp dönüp duruyor. bi yandan yavaşça saçlarını okşuyoruz bazen. uyuyakalınca da kendi yatağına taşıyoruz. yaklaşık bir haftadır bunu her gece bi kere yapar olduk. aslında buna hiç alışmasını istemiyorum. ama mecbur kalıyoruz. azcıkta olsa oğluşla yatmak çokta hoşuma gidiyor aslında ama :) minik nefesini hissediyorum çok güzel oluyor. ama ben uyumuyorum o dalasıya. nolur olmaz diye.

tatil deyip can evimden vurmayın nollurrr !! geçen yaz da gidemedik hamileyken, bu yaz da gidemedik cesaret edip. zaten bi taşınma telaşıdır anca kendimize geldik derken bu defa da benim atama telaşım başladı. bi de araba alıp borca girince anlayacağınız bizim tatil yine yalan oldu. ama annemler varken iyi gezdik bu civarı. hiç olmazsa bir gün denize gittik. buna da şükür.

bence hayır evrim. o saydıklarının hepsi de ne ağır işler sen farkında mısın bacım?? valla harab edersin kendini. yardım edecek birileri var mı yanında? bende biber kurutmaya niyetlendim bakalım dolmalık. ilk kez yapıcam.
ya şok oldum esra ben. nasıl yani kendi zimmeti? olacak iş mi yaa? kesin çözülür ama bu arada sizin başınız ağrıyacak o olacak. tekrar okul telaşı veya bu okula karar versen güvenemezsin ki yeniden di mi..
oh ohh iyi tatiller canım. sen tatile gitmiştin yanılmıyorsam di mi? bu ikinci mi olacak? geçerken bizi de alın uçakla nooollurrrr :)
tth nashira otel. bu recep ivedik i n cekildigi yermis. tam titreyengol yakınında. siz alanyadamısınız yanii?
hadi yaaa recep ivediğin oteli mi :) güzel bi oteldi ama öyle hatırlıyorum.

geçmiş olsun

hiç duymadım adını..alla alla..biz alanyadayız canım..gel misafirim ol bi gün

canım iboyu ve berkeyi yarım gun bile otelden çıkarabilecegimi sanmıyorum :) hani arabayla olsak giderken donerken falan ugrardık ama yinede sen bana ozelden cep tel ini falan yazarsan belki imkan olur. sonuçta 1 saatlik yol var arada araba yok ece ile minibusler falan nasıl olur kestiremyorum su an antalya sıcagında ve de

cok geçmis olsun canım

ben şu ets de ki günün fırsatını yakalayıp bir yerlere gitmek istiyorum

ya bizde onu bekledik ets de karı koca arkadaslarımız calısıyor satıs sefi ve md u olarak kendi imkanlarınlada indirim yapıyorlar ama gunun firsatı çok olmadı onlarda bekliyorlardı ramazan iyi indirim olur diye ama oteller full kapasite devam ediyormus e turistlermalum birde bu sene oruc tutmayanlar çok yaz nedeni iles anırım bilmioyrum pek uygun seyler olmadı. bizde daha kotu bir yere bir hafta gitmek yerine biraz daha rakamı çıkıp 6 gece gideriz daha adam gibi yer olur dedik malum ece var hijyen yada yemek konusunda sıkıntı yasamak istemiyorum ece yuzunden.

evet canım haziran da gitmistik . izin ayarladıkmı kacmaya çalısıyoruz hele bu ara çok bunaaldık tum bu sorunlardan vs acayip tatile ihtiyacımız var.

acaba 3 ağustos kuzullarımı böyle
Yaho da böyleyse güzel bir üçlemeye sahibiz demektir
Ece de aramızda döne döne uyuyor 2 gecedir

evet bu sene ramazan da da oteller pahalı gerçekten
biz gidebilirsek 26-27 eylül gibi gideceğiz onun için antalya tarafı düşünüyorum

meltemcim, esracım teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. bu daha başlangıç bakalım :) diş meselesi yani. asıl zor olan yirmilik dişin çekilmesi olacak sanırım...
çok iyi yapmışsınız esra ya stres için tatil gibisi yok.. bende ucuzlar sanıyordum ramazanda ama demek etkisi olmamış..
meltem 3 ağustos bebekleri böyle olabilir evet :) yahoo nasıl bakalım?

kafam mı karışmış.. karışmış dı mı??? :))) bıber salcasını muhakkak yapıcam ama cülüzüm.. kuzey cok sevıoo onunla yapılan omletı falan.. dısardan adam gııb bulamıyorum..

sus cevap verme.. seni ballı kaymaklı seni... kaydirigubbakcemile3

evrimmm
birde dolandırıldık diyorum 5 milyar diyorum onu hiç kaale almıyorsun anlattıgım guzel seyden bahsediyorsun)).. sinirden olucem yanii makhemeye versek kaç ay yıl ugrasırız bilmiyorum offf

kaydirigubbakcemile3 sana bişi olmaz.. özür dilemek için okulun tapusunu verirler,eminim buna.. İbo da bu durumdan dolayı adam aklını kaçırır.. sen bi şekilde yine zengin olursun.. ama gelıp bıze yazma bı okulun oldugunu.. kaldıramayabılırıss,haliyle.. akannehir

beni sevmekten asla vazgecme demam mı?? olumunekankayizsmile

gecmıs olsun kuzum.. dişten beter ne vardır.. vardır muhakkak ama belleğımde en son onun yasattıgı sıkıntılar var..

bana yazık olursa benı zıyarete gelım demam mı?? :1hug:

Esrakooo.. demek recep ıvedık ın cekıldıgı otel.. cok mu aradın annem yaaa :)) o adama gun gectıkce daha cok tilt oluyorum.. böğğhhkk

evrim balık yağına başladın mı? kan ilacı veriyomusun? doktora sordun mu başlarken. balık yedirmiyorum ya bende istiyorum yağını vermek

Cülüzün de masassının ustunde erıste kessekk bırlıkte.. bız bu işi hallederiss yaaa...

Esrakomun
da havuzunun kenarına salcalarını dizdim mi demaammmmmm, o da gıder gelır karıstırır..

evrim balık yağına başladın mı? kan ilacı veriyomusun? doktora sordun mu başlarken. balık yedirmiyorum ya bende istiyorum yağını vermek

İnce hatunum.. sormadım doktora falan.. kendı kafamdan verıyorum.. ona kalsa vermeme gerek yok.. ben içimin güdüsünü dinliyorum bu konuda.. zıhınsel gelısımı ıcın omega 3 cok onemlı, gelısım cagındakı bır bebegı bundan mahrum etmemem gerektıgını duusnuyorum.. Kuzey duzenlı yıyen bır cocuk degıl.. bu konuda kendımce dogru yaptıgımı dusunuyorum.. kan ılacını da bıtene kadar verıcem.. ıctıgı mınadex te ayrıca var demır, o yuzden bu sısesı de bıttıkten sonra bır daha vermeyecegım.

erişteye bayılırım seve seve yaparım bak onu :) ama çok zor be kuzum annem yapacak ramazan dan sonra ben tusi ye yetecek kadar yollarım sana olmaz mı? tarhana da yapacak alperene özel yapıyor geçen sene de yapmıştı acısız ondan da yollarım sende biber salçası yaparsın sadece, ona da bayılırım sende acık ondan yollarsın ödeşiriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…