evet gulizcim elimizde tahsilat makbuzu var 2010-2011 egitim yili 5. sınıf kayıt parası yazıyor
ayrıca kredi kartı slip i var.
ayrıca her yıl %10 zam yapılacaktır vs diye bir yazı yazıp kadına kase imza yaptırdık o da var.
mudur vekili demis hatta dun iboya siz yine akıllı davranmıssınız post it lere paraf atıp kayıt alındı diye yazdıgı veliler geliyor demis. hos biz yas tahtaya ayak basmayız ama iste herseyi arastırıp emin olamyior insan hayatta bunuda beklemiyorduk.
bence hayır evrim. o saydıklarının hepsi de ne ağır işler sen farkında mısın bacım?? valla harab edersin kendini. yardım edecek birileri var mı yanında? bende biber kurutmaya niyetlendim bakalım dolmalık. ilk kez yapıcam.Şimdi ben tarhana yapıcam, bıber salcası yapıcam,domates sosu yapıcam, erıste yapıcam Kuzey bey ıcın.. sızce bana yazık olur mu??
evet mı
hayır mı??
referandum acıyorum.. bugunlerde moda bu ne de olsa..
ya şok oldum esra ben. nasıl yani kendi zimmeti? olacak iş mi yaa? kesin çözülür ama bu arada sizin başınız ağrıyacak o olacak. tekrar okul telaşı veya bu okula karar versen güvenemezsin ki yeniden di mi..merhabalar
dunden beri inanılmaz yogunum sahsi islerim sirket islerim vs ambale olmus durumdayım.
dun ogleden sonra sok bir haber aldık. berke yi yeni bir ozel okula yazdırmıstık hatırlarmısınz bilmem. kayıt islemleri için agustosta gelin denmisti iboda nakil kagıdını almıs eski okuldan gitmis . orda soylenen ile oyle bir sok yasamıs beni bir aradiki soyleidgi sey benim korkumun yanında hafif kaldı
bizim kayıt yaptırdıgımız okulun muduru kadın verilen tum kayıt paralarını zimmetine geçirip dolandırmıs okulu
ama garip bir tablo var kadın kayıp kacmıs falan degil. baska bir sube vardı oranın basında imis orası onunmus falan
muhtemele ortaklar arasında bir cekisme bizlere yansıyor
yada diyorum danısıklı dovus uygun fiayata ucza dusunmeden ogrenici aldılar simdi azaltmaya çalısıyorlar uste para falan almadan kayıt edemeyiz demisler dun
bu aksam saat 7 de okulun sahibi ile randevumuz var bakalım ne goruscez çok gergin ve sinirliyim bu konu yuzunden. 5 milyar para verdik umarım kolayca geri alırız ve baska okul yani devlet okulu arayısımız tekrar basladı aylardır rahattık hallettik okul isini diye
neyse her iste bir hayır vardır diyorum bundada varıdr kesinn
oh ohh iyi tatiller canım. sen tatile gitmiştin yanılmıyorsam di mi? bu ikinci mi olacak? geçerken bizi de alın uçakla nooollurrrr :)guzel haber benim için
pazartesi izin formum onaylatmıstım bu karısıklık var hatlar yapılıyor vs izne çikma denmedi allahtan izin aldım .
az once tatil rezervasyonu yaptırdık belkide hayatımda ilk kez tatil tarihine 3 gunk ala rezervasyon yaptırdım ve inanılmaz bir fiyat odedik. normalde hep erken rez ile karlı çıkardık. napalım bu senede boyle kismetmis diyorum.
ve gunlerdir bakıyoruz nasıl oldu bilmiyoru pegasus yeni ucus mu actı naptıysa uygun ucak bileti yoktu asla bugun baktım var nasıl sevindim anlatamam antalya donusu ece ile kabustu giderekn gece iyiydi ama bize yorgnluk oldu gece uyuyamayınca falan filan
ucakla gidiyoruz pazar gunu antalya side ye.
hadi yaaa recep ivediğin oteli mi :) güzel bi oteldi ama öyle hatırlıyorum.tth nashira otel. bu recep ivedik i n cekildigi yermis. tam titreyengol yakınında. siz alanyadamısınız yanii?
merhaba arkadaşlar
dişçiden geldim. sağ tarafımı hissetmiyorum. dudaklarım benim değil sanki. ne garip. çürük tam ortadaydı. iki dişe de bulaşmış. öyle olunca iki dolgu oldu yani. cumaya yine randevum var. diğer dolgu için. inş uyuşukluk geçince sancımaz. cok korkuyordum ama o kadar da zor olmadı. doktoru sevdim. iyi ilgileniyor..
hiç duymadım adını..alla alla..biz alanyadayız canım..gel misafirim ol bi gün
merhaba arkadaşlar
dişçiden geldim. sağ tarafımı hissetmiyorum. dudaklarım benim değil sanki. ne garip. çürük tam ortadaydı. iki dişe de bulaşmış. öyle olunca iki dolgu oldu yani. cumaya yine randevum var. diğer dolgu için. inş uyuşukluk geçince sancımaz. cok korkuyordum ama o kadar da zor olmadı. doktoru sevdim. iyi ilgileniyor..
ben şu ets de ki günün fırsatını yakalayıp bir yerlere gitmek istiyorum
bence hayır evrim. o saydıklarının hepsi de ne ağır işler sen farkında mısın bacım?? valla harab edersin kendini. yardım edecek birileri var mı yanında? bende biber kurutmaya niyetlendim bakalım dolmalık. ilk kez yapıcam.
ya şok oldum esra ben. nasıl yani kendi zimmeti? olacak iş mi yaa? kesin çözülür ama bu arada sizin başınız ağrıyacak o olacak. tekrar okul telaşı veya bu okula karar versen güvenemezsin ki yeniden di mi..
oh ohh iyi tatiller canım. sen tatile gitmiştin yanılmıyorsam di mi? bu ikinci mi olacak? geçerken bizi de alın uçakla nooollurrrr :)
hadi yaaa recep ivediğin oteli mi :) güzel bi oteldi ama öyle hatırlıyorum.
yiğitte aynı bu arada. kendi beşiğinde ağlıyor mesela. napsak susmuyor. bizim yatağa taşıyoruz. sağa sola dönüp dönüp duruyor. bi yandan yavaşça saçlarını okşuyoruz bazen. uyuyakalınca da kendi yatağına taşıyoruz. yaklaşık bir haftadır bunu her gece bi kere yapar olduk. aslında buna hiç alışmasını istemiyorum. ama mecbur kalıyoruz. azcıkta olsa oğluşla yatmak çokta hoşuma gidiyor aslında ama :) minik nefesini hissediyorum çok güzel oluyor. ama ben uyumuyorum o dalasıya. nolur olmaz diye.
evrimmmmmmmm zor günler geçiriyosun bacım kafan karışmış senin, tusiyle o söylediklerinin hepsini yapmaya kalkarsan yazık olur sana be yavrum iyi düşün yardım almadan yapmak yer gök tarhana olur sıcaklar ve tusi ve tarhana ve salça :))
inanmıyorum ya bukadar yaramazmı bizim oglanlar :) kızlar uslu olur derlerdi allahım ne dogruymuss . berke de çok yaramaz degildi ama boyle uslu da degildi. erkeklerin içinden muzurluk fiskiriyor buyugu kuçugu farketmiyor :) birkez daha emin oldum
allah allahh yahuuu sen haftalarca hatta aylarcamı demeliyim emin degilim cesme de kzy ve babannesi ile sefa yaparken biz hiç birsey dedikmi yahuuuuu.
sırayla bu isler :)) zemuszemus
evrimmm
birde dolandırıldık diyorum 5 milyar diyorum onu hiç kaale almıyorsun anlattıgım guzel seyden bahsediyorsun)).. sinirden olucem yanii makhemeye versek kaç ay yıl ugrasırız bilmiyorum offf
merhaba arkadaşlar
bence hayır evrim. o saydıklarının hepsi de ne ağır işler sen farkında mısın bacım?? valla harab edersin kendini. yardım edecek birileri var mı yanında? bende biber kurutmaya niyetlendim bakalım dolmalık. ilk kez yapıcam.
hadi yaaa recep ivediğin oteli mi :) güzel bi oteldi ama öyle hatırlıyorum.
evrim balık yağına başladın mı? kan ilacı veriyomusun? doktora sordun mu başlarken. balık yedirmiyorum ya bende istiyorum yağını vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?