2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok datlusun kuzumm yaa.. annen de Alpella ya gore yapacaktır.. kabul edemem,kıyamam.. ama sana söz bıber salcası yollarım.. baktım netten :)) atla deve degılmıss.. ıyı bıber buldum mu robota cekıp hallederım.. sana da gonderrımmm cıgerım benım.. zarıf hatunum benım..

benim annelik iç güdümde aynı şeyi söylüyor aylardır. adını yazar mısın bir kez daha? eve giderken alıp başlayacağım. 1 yaş aşısı sonrasında kullanınca daha rahat tolere ediyomuş vücut toksinleri.

pıyasada bır cok ıyı marka var.. alana kadar hatim indirdim.. sonuç: ıcerıklerı aynı ama fıyat olarak en uygunu Nutrıgen balık yagı, fıyatı 20 kusur.. dıgerleırnın kı 30 lıra.. eczacı yok bu daha falan dıye baska seyler sunarsa nutrıgen konusunda ısrar et, ıcerıklerı basa bas aynı, gramajlarına kadar.

Cülüzüm,teklifin ıcın cok tesekkur ederım.. ozelden yaptıgın psıkolojık sıkıstırma ıle kabul etmıs bulunuoyrum.. :)) saolasın.. var olasın.. bıber salcası yapıp,domates sosunu da hazırladım mı bu ıs bıtmıstır.. bır de kırmızı bıber dograyıp stoklayayım dolaba, tamamdır bu ıs.. ustumden ınanılmaz bır yuk aldın.. mahscup ettın, var olasın.

hergün ceviz ya da fındık veriyormusun Evrim?
ayrıca bizim dr yer fıstığı ezmesi ve tuzu alınmış zeytinden ezme yapmamızı söyledi

süpersin oldu da bitti işte...

domates sosunu nasıl yapıyosun benimde yamam lazım aslında. biberleri fırınlayıp mı atıyosun buzluğa.

valla bizim dr. da verdi..hem de iştahı açılır dedi...evriminki gibi portakallı..diğer vitaminini kestik..buna devam ediyoruz..

dün gece Alperen cok terledi hiç böyle terlediğini görmemiştim. sık sık üzerini değiştirdim uyurken ama üşütmesine engel olamamışım. şimdi burnu akıyormuş ve hapşuruyormuş sürekli. ıhlamur içirmiş annem. calpol falan versem işe yarar mı ki ilerleyecek diye korkuyorum

süpersin oldu da bitti işte...

domates sosunu nasıl yapıyosun benimde yamam lazım aslında. biberleri fırınlayıp mı atıyosun buzluğa.

bıberlerı çiğ çiğ dograyıp kucuk kucuk yemeklere koymak ıcın posetleyıp atıyorum, hazırlıyorum, en cok da kuzey ın corbasına falan..

domates sosunu gecen sene Ozgurle bırlıkte yapmaya basladık ılk kez.. domateslerı kabukları ıle bırlıkte blender dan gecırıyoruz, sonra onu kaynatıyoruz.. ıyı ce kaynadıktan sonra sıcak sıcak kavanozlara koyup kaparklarını sıkıca kapatıp ters cevırıp sogumasını beklyuoruz, bız domates sos kavanozlarımızı buzdolabında sakladık.. dısarıya da bırakılabılıyormus ama guvenemedık, pısırdıgımız halde, ben de kapaklarını kapatmadan once ustlerıne bıraz zeytınyagı doktum hava almalarını engellemek ıcın..

yolla biberleri kuzummm ayıklarım ben yat yat sıkıldım

sen cok harıka bır kadınsın.. cok sevıyorum senı.. dusunsene arkamdan surukleyerek getırdıgım posetle odana gırdıgımı kaydirigubbakcemile3

son soru evo neden kabuklu, kabuklarını soysak daha kolay olmaz mı yemeğe katarken :)

evirm referanduma hayır dedim bile direk hemde hiç düşünmeden 1 sn bile düşünmeden anladın dimi...

ben de önce domatesleri bikaç dk.kaynar suya atıyorum..şıp diye soyuluyor kabuğu..daha sonra evrimin yaptığı işlemi uyguluyorum..bi kısmını da direkt blendırdan alıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum..kaynatırken içine bikaç kesme şeker atıyorum asitini alır derler.

son soru evo neden kabuklu, kabuklarını soysak daha kolay olmaz mı yemeğe katarken :)

blenderdan gecırıp pısırıdıgımız ıcın kabuk mabuk kalmadı.. ondan bacım.. oturp bır de domates kabugu ayıklamaya degmez.. bıberı ıse kabuklu daha cok sevıyorum, Kuzy ye aldııgm salcalar da hep kabuklu ıdı.. o da ole alıstı.. ama bıber ıcın onceden bıraz haslanarak kabuklarını cok kolay soyabılırsınız dıe bı ekleme de yapmıslar, ama ben yapmıycam..

evirm referanduma hayır dedim bile direk hemde hiç düşünmeden 1 sn bile düşünmeden anladın dimi...

anladım anladım.. mesaj alınmıstır.. .:))

zaten saolsun Cülüzüm ustumdekı yukun fazlasını aldı bıle.. mahcup ettı benı.

Yaramazlık adamın kat kat kat boyunu aştı hata şu anda ablasının 0.5 kalem uçalrı varya onun kutusunu yemeye çalışıyor..dolaplar bağlı ..çemekceye iki kere parmak sıkıştı pek yaklaşmıyor ama bu felaket bir şey kızım çok usluydu gerçekten...su biberonundan önce su içiyor sonra ters çevirip yere boca ediyor eliyle hertafara dağıtıyor olmadı eğilip yalıyor....
gece uykusu yusf 2 aydır benlen yatıyor babamız ayrı malesef yatağında uyumuyor artık aylardır uykusuzluktan bu sayede kurtuldum..

ayrıyetten bır dıfrısım olsa hıc dusunmezdım ben de buzluga atardım aslında.. yıne de genıs bır dıfrıs olmasına ragmen, bır de domateslerı kaldıramaz herhalde.. kaldırır mı?? ole mı yapayım.. aklımı karıştırdın Çeçil.. oynama genc kızlık duygularımla..

esrako okul işinde ani karar vermiştin zaten...
tatile gidiyormuşsun biz hala katamaran seyahatinin gidipte biletini bile almadık..(( bekliyor hala

slm
nolur kusurumuza bakmayın
ramazan dolayısıyla bu 11 ayın sultanı olmayı hak eden mubarek ayda boş boş oruç tutmak istemediğim için bu eşsiz ayın fırsatlarından yararlanıp ahiretime birikim yapmak istediğim için fırsat bulup giremiyorum topiğe iftar s ahur akifimle oyun keşif sokak evde telaş derken inaın fırsatım olmuyor.
bu razaman beni affedin sizi özlüyorum arar ara girip okuyorum ama yazamadan akif uyanıyor uyanıkken zaten mumkun değil. anında yanımda bitiyor.
artık hep yanımda olmak istiyor ben nerdeysem oda oyuncagıyla yanımdA banyoda mutfakda.
hatta wc ye girdiğimde kapının önunde bekliyor..

konyadan geldğimden beri böyle bu çocuk yalnızlık korkusumu nedir bilemedm
orda yiğenler ablamalr falan kalabalıkdık ya. ne bilimm..

bu arada akife organlarını ögretme çabasındayız şimdilik tuturamasada yani göz yerine burnunu kulak yerine saçını göstersede yavas yavas ögrencek.
açıkınca mama demesi uykusu gelince yastıga başını koyup eee eee eee demesi dışarı çıkmakisteyince dış kapının önunde baybay yapması hepsi bitiriyor beni
sıpalar buyudkçe tadından yenmez oldular ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…