erişteye bayılırım seve seve yaparım bak onu :) ama çok zor be kuzum annem yapacak ramazan dan sonra ben tusi ye yetecek kadar yollarım sana olmaz mı? tarhana da yapacak alperene özel yapıyor geçen sene de yapmıştı acısız ondan da yollarım sende biber salçası yaparsın sadece, ona da bayılırım sende acık ondan yollarsın ödeşiriz :))
İnce hatunum.. sormadım doktora falan.. kendı kafamdan verıyorum.. ona kalsa vermeme gerek yok.. ben içimin güdüsünü dinliyorum bu konuda.. zıhınsel gelısımı ıcın omega 3 cok onemlı, gelısım cagındakı bır bebegı bundan mahrum etmemem gerektıgını duusnuyorum.. Kuzey duzenlı yıyen bır cocuk degıl.. bu konuda kendımce dogru yaptıgımı dusunuyorum.. kan ılacını da bıtene kadar verıcem.. ıctıgı mınadex te ayrıca var demır, o yuzden bu sısesı de bıttıkten sonra bır daha vermeyecegım.
benim annelik iç güdümde aynı şeyi söylüyor aylardır. adını yazar mısın bir kez daha? eve giderken alıp başlayacağım. 1 yaş aşısı sonrasında kullanınca daha rahat tolere ediyomuş vücut toksinleri.
Cülüzüm,teklifin ıcın cok tesekkur ederım.. ozelden yaptıgın psıkolojık sıkıstırma ıle kabul etmıs bulunuoyrum.. :)) saolasın.. var olasın.. bıber salcası yapıp,domates sosunu da hazırladım mı bu ıs bıtmıstır.. bır de kırmızı bıber dograyıp stoklayayım dolaba, tamamdır bu ıs.. ustumden ınanılmaz bır yuk aldın.. mahscup ettın, var olasın.
süpersin oldu da bitti işte...
domates sosunu nasıl yapıyosun benimde yamam lazım aslında. biberleri fırınlayıp mı atıyosun buzluğa.
hergün ceviz ya da fındık veriyormusun Evrim?
ayrıca bizim dr yer fıstığı ezmesi ve tuzu alınmış zeytinden ezme yapmamızı söyledi
benim annelik iç güdümde aynı şeyi söylüyor aylardır. adını yazar mısın bir kez daha? eve giderken alıp başlayacağım. 1 yaş aşısı sonrasında kullanınca daha rahat tolere ediyomuş vücut toksinleri.
süpersin oldu da bitti işte...
domates sosunu nasıl yapıyosun benimde yamam lazım aslında. biberleri fırınlayıp mı atıyosun buzluğa.
yolla biberleri kuzummm ayıklarım ben yat yat sıkıldım
son soru evo neden kabuklu, kabuklarını soysak daha kolay olmaz mı yemeğe katarken :)
evirm referanduma hayır dedim bile direk hemde hiç düşünmeden 1 sn bile düşünmeden anladın dimi...
ben de önce domatesleri bikaç dk.kaynar suya atıyorum..şıp diye soyuluyor kabuğu..daha sonra evrimin yaptığı işlemi uyguluyorum..bi kısmını da direkt blendırdan alıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum..kaynatırken içine bikaç kesme şeker atıyorum asitini alır derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?