2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrakonun ballı talihine hayran kaldım ne şans bacum bu ya maşallah..

bu arada okul iline şok oldum yaa umarım paranızı geri alırsınız..

dalıyorum konuyaa.

EVRİİİİİİİİİİNM

ciğerim benim hamarat hatunum. soslar salçalar erişteler süppersin

erişteyi ve tarhanayı hallettik geriye sos ve kırmızı biber kaldı.

ben kırmızı biberleri ateşde közleyip kabuklarını soyup az az poşetleyip atıyorum dondrucuya
öçıkarıp sirke zeytinyağı ve sarmısakla meze olarak sunuyorum harika bişşey tavsiye ederim..

deryaa tam ben dicekdim bu sizin beleş tatil ne alemde diye....

ayrıca geçmiş olsun yusuf paşamıza.
korkutmuş epey sizi. alıntılardan gördüm

sefgili cülüzz(evrimden çaldım çok cüzel olmuş)

dogum gunu resmlerinizi gördüm harikasınız alpella zaten fındık burun
ama sana bakmakdan alpellayı inceliyemedim
pastalar çok güzel ugur böceği fikrini çalabilirim..
,ama fener benden uzak olsun...

DAHA tatil palnı yapamadan swiss otelden 1 yıllık herşeyden %50 indirmli faydalanma +istediğimiz bir günde otelin herhangi bir şehrinde iki gece bedava konaklama kazandık yine herhangi birşehirdeki siwss otelde gidip yemek yediğimizde % 50 sini ödemekten otel havuzu saunası vırtı cırtı daha varda var bir sürü şey saydılar hatta yurt dışındaki otelerindende aynı şekilde faydalanabiliyorduk +uçak biletinde indirm amaaaaaaaaaaa almadık okadar şeyi 350 tl ödeyip sahip olunuyordu almadık..gidecek vaktimiz yokki ben şöle normal aile ziyaretlerine bile hasretim ..swiss otelerde gezmek yemek içmek nerdeee.........

afikim şeftali yemeye başladı ayy çok şükür katı bir kaka gördük yaff.
umarım şeftaliyi sevmeye devam eder oglum..

afik cıvık kaka yaptgıı için bu serzenişim. baya baya cırcıvıkdı.
tahlillerde sorun yokdu ama işte ne biliim nie cıvık yapıo diye katısını istemiştik.
hey allahım annelik ne tuhaf

valla bizim dr. da verdi..hem de iştahı açılır dedi...evriminki gibi portakallı..diğer vitaminini kestik..buna devam ediyoruz..

valla umarım o ıstah bıze de ugrar sukur eskısı gıbı kasıgı gorunce yuzunu donmuyor.. buna da sukur.. yavas yavas oturur ınsallah.

valla bız de babadan kaptık, bır gun aktı.. sonra duzeldı.. ben portakal sıktım ıcıne de vıtamını kattım ıcırdım.. aksama dogru bır daha portakal sıktım ona da balık yagını koydum ıcırdım.. dopıng yaptım o gun.. calpol agrı kesıcı ates dusurucu.. bosuna verıp te karacıgerını yorma cocugun.. su harnup pekmezınden edın.. ozellıkle bagısıklıgı ıcın bırebır bısı o.. ondan da yutturdun mu duzelır.. bırak vucut bıraz savassın.

usttekı yazında oyle bır gırıs yapmıssın kı noluyor yahu dedım.. :)) bızı terk mı edıyor falan.. guzel seydır ınsanın ruhunu beslemesı.. cevrende musaıtse ne mutlu sana.. bız burdayıs pembe sey..

canım tabiki o senin bileceğin iş..benim de dolabın alt kısmına koymak çok işime gelmiyor..kavanozlar çok yer kaplıyor..burası çok sıcak olduğundan bazen kuru dirileri de koyuyorum dolaba..dolabın nevri döndü..2 dolap şart ya da dediğin gibi difriz lazım extradan..

yerim senın mezenı.. bız bebeklerın corbaları,yemeklerı ıcın hazırlıyoruz kuzum kırmızı bıberlerı,hatun meze olarak kaldrıyor.. yavrum benım beaaa kaydirigubbakcemile2 artisin hali başka oluyor tabe kaydirigubbakcemile2

akannehir kactı mı yani fırsat akannehir

bizde seneye mayıs için rezerve yapmaya çalışıyrouz.
epey indirimli kişi başı 38 tlye geliyor.
ytanımıza arakadaş arıyoruz biri hamile diğeri yeni dogum yaptı cesareti yok.
off bir diğerinin çocugu okula gidiyor..
bakalım kısmet..

bu arada minminnacık tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şah ınn el değiştirmiş hABERİN OLSUN BİZ BU YILKİ REZERV. MİZİ İPTAL ETTİRMİŞTİK DUYUNCA.
BİLDİĞİN NORMAL OTEL OLMUŞ..
AMA YANINDAN BAŞKA OTELELRDE VAR ONUN GİBİ.

capslock açık kalmış..

ev musaıt olsa alırdım bı dıfrıs.. daha ıyı olurdu.. ama su anda dıfrısı ancak yatakodasına komıdın dıe alabılırım :))) balkona da konmaz.. dedıgın dogru kavanozlar cok yer kaplıyor ama bozulur dıe korktuk acıkcası..

..:))) doğru senin balkon bile dolu..bi ara 2 tüp felan gördüm..koca bi balkabağı vs..sırnaşık şey

evrimcim o domates soslarının kavonozları başa bela bizde sıcakken ters çevirip dolapda saklıyoduk ama kışın çok sııntı oluyor 3-5 tane değilki anacım sıkıştırasın bi yerlere..

bu yıl kayınvalidem birilerinden bi tarif bulmuş. onu denices dolaba koymaya gerek kalmıyor. bozulmuyor
biraz kaynattıkdan sonra fırnlıyorsun tepside.
sonra yine sıcakken kavanozalra koyup dışarda tutabiliyosun..

evrim bu tusi canavarı çoktatlı olmuş ya maşallah
gerçekden yüzü çok şeker olmuş ya.
saçlarzaten ayrı bi hava ten ten..
tombalaklıgına ayrı hastayım.
keşkem afikimde tosuntombalak nuri olsa:)
:

seçiiill accuk resm koysan ya böbem. yada koydunda benmi görmedim
şu şavaşçı ruzgarın buyumuş halleri nicedir yafff???????????

bu arada abim hhala işsiz.
Allah buyuk bir kapı kapanmadan bir diğeri açılmaz diye teselli ediypruz kendimizi ama
abimde piskoloji sıyırmış durumda.
çok zor bi dönem yaşıyorlar ailecek en tepeden aşagıya düşdüler kolay değil
ama bu piskolojiyle eşiyle arasında buyuk hendekler oluşuyor.

sizden dua istiyorum ya
bu ramazan gunlerinde kiminduasını kabul olacagı hiç belli olmas.
iş görüşmelerinden olumlu bi yanıttda yok.

gecmıs olsun kuzum.. dişten beter ne vardır.. vardır muhakkak ama belleğımde en son onun yasattıgı sıkıntılar var..

bana yazık olursa benı zıyarete gelım demam mı?? :1hug:
teşekkürler canım.. gelirizt abii ama sana yazık olmasııınnnn :)
ooo ne güzel bi fırsat yakalamışsınız öyle. keşke değerlendirebilseydiniz..
hoşgeldin.. abin inşallah biran önce bi çıkış bulur kendine canım yaa.. rabbim yardımcısı olsun. tabi çok zor. ailesine yansımasa bari dicem ama yansıtmamakta çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…