valla bizim dr. da verdi..hem de iştahı açılır dedi...evriminki gibi portakallı..diğer vitaminini kestik..buna devam ediyoruz..
dün gece Alperen cok terledi hiç böyle terlediğini görmemiştim. sık sık üzerini değiştirdim uyurken ama üşütmesine engel olamamışım. şimdi burnu akıyormuş ve hapşuruyormuş sürekli. ıhlamur içirmiş annem. calpol falan versem işe yarar mı ki ilerleyecek diye korkuyorum
esrakonun ballı talihine hayran kaldım ne şans bacum bu ya maşallah..
bu arada okul iline şok oldum yaa umarım paranızı geri alırsınız..
dalıyorum konuyaa.
EVRİİİİİİİİİİNM
ciğerim benim hamarat hatunum. soslar salçalar erişteler süppersin
ayrıyetten bır dıfrısım olsa hıc dusunmezdım ben de buzluga atardım aslında.. yıne de genıs bır dıfrıs olmasına ragmen, bır de domateslerı kaldıramaz herhalde.. kaldırır mı?? ole mı yapayım.. aklımı karıştırdın Çeçil.. oynama genc kızlık duygularımla..
erişteyi ve tarhanayı hallettik geriye sos ve kırmızı biber kaldı.
ben kırmızı biberleri ateşde közleyip kabuklarını soyup az az poşetleyip atıyorum dondrucuya
öçıkarıp sirke zeytinyağı ve sarmısakla meze olarak sunuyorum harika bişşey tavsiye ederim..
DAHA tatil palnı yapamadan swiss otelden 1 yıllık herşeyden %50 indirmli faydalanma +istediğimiz bir günde otelin herhangi bir şehrinde iki gece bedava konaklama kazandık yine herhangi birşehirdeki siwss otelde gidip yemek yediğimizde % 50 sini ödemekten otel havuzu saunası vırtı cırtı daha varda var bir sürü şey saydılar hatta yurt dışındaki otelerindende aynı şekilde faydalanabiliyorduk +uçak biletinde indirm amaaaaaaaaaaa almadık okadar şeyi 350 tl ödeyip sahip olunuyordu almadık..gidecek vaktimiz yokki ben şöle normal aile ziyaretlerine bile hasretim ..swiss otelerde gezmek yemek içmek nerdeee.........
canım tabiki o senin bileceğin iş..benim de dolabın alt kısmına koymak çok işime gelmiyor..kavanozlar çok yer kaplıyor..burası çok sıcak olduğundan bazen kuru dirileri de koyuyorum dolaba..dolabın nevri döndü..2 dolap şart ya da dediğin gibi difriz lazım extradan..
ev musaıt olsa alırdım bı dıfrıs.. daha ıyı olurdu.. ama su anda dıfrısı ancak yatakodasına komıdın dıe alabılırım :))) balkona da konmaz.. dedıgın dogru kavanozlar cok yer kaplıyor ama bozulur dıe korktuk acıkcası..
..:))) doğru senin balkon bile dolu..bi ara 2 tüp felan gördüm..koca bi balkabağı vs..sırnaşık şey
fotolardan mı bacım :))) bızden kacmaz antalya subesii seniiiiii :))
teşekkürler canım.. gelirizt abii ama sana yazık olmasııınnnn :)gecmıs olsun kuzum.. dişten beter ne vardır.. vardır muhakkak ama belleğımde en son onun yasattıgı sıkıntılar var..
bana yazık olursa benı zıyarete gelım demam mı?? :1hug:
ooo ne güzel bi fırsat yakalamışsınız öyle. keşke değerlendirebilseydiniz..DAHA tatil palnı yapamadan swiss otelden 1 yıllık herşeyden %50 indirmli faydalanma +istediğimiz bir günde otelin herhangi bir şehrinde iki gece bedava konaklama kazandık yine herhangi birşehirdeki siwss otelde gidip yemek yediğimizde % 50 sini ödemekten otel havuzu saunası vırtı cırtı daha varda var bir sürü şey saydılar hatta yurt dışındaki otelerindende aynı şekilde faydalanabiliyorduk +uçak biletinde indirm amaaaaaaaaaaa almadık okadar şeyi 350 tl ödeyip sahip olunuyordu almadık..gidecek vaktimiz yokki ben şöle normal aile ziyaretlerine bile hasretim ..swiss otelerde gezmek yemek içmek nerdeee.........
hoşgeldin.. abin inşallah biran önce bi çıkış bulur kendine canım yaa.. rabbim yardımcısı olsun. tabi çok zor. ailesine yansımasa bari dicem ama yansıtmamakta çok zor.bu arada abim hhala işsiz.
Allah buyuk bir kapı kapanmadan bir diğeri açılmaz diye teselli ediypruz kendimizi ama
abimde piskoloji sıyırmış durumda.
çok zor bi dönem yaşıyorlar ailecek en tepeden aşagıya düşdüler kolay değil
ama bu piskolojiyle eşiyle arasında buyuk hendekler oluşuyor.
sizden dua istiyorum ya
bu ramazan gunlerinde kiminduasını kabul olacagı hiç belli olmas.
iş görüşmelerinden olumlu bi yanıttda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?