müzmin migrenli olarak sonuna kadar katılıyorum sana
Diş ağrısı kabusumdur benimde eyvahedigeldismile geçmiş olsun... Seçil sen kontrollere gidiyorsun değil mi? Aman Allah korusun...
başım çatlıyor yusf öğle uykusundan tam 3 kere ağlayarak kalatı sallıyorum 10 dk uyuyor geri uyanıyor..şimdi yeni salladım bakalım kaç dk uyuyacak..
özlem seninme görüşeceğim ama öyle uygun zaman olmaliki bölünmesin canım ve bugün herşey terane dengesiz...((
Off uyku huysuzluğu bizde de var
Şimdi ben tarhana yapıcam, bıber salcası yapıcam,domates sosu yapıcam, erıste yapıcam Kuzey bey ıcın.. sızce bana yazık olur mu??
evet mı
hayır mı??
referandum acıyorum.. bugunlerde moda bu ne de olsa..
Bu yaştan sonra bunları yapmaya kalkmak sızce nası olur.. 10 yıllık ev hanımı gıbı dalıcam meselenın ortasına.. kımsenın yardımını almadan kendım yapıcam..
en guzelı de bu.. en azından nasıl yapılacaklarını bılıyorum.. bu ıyı bır baslangıc dı mı? :)) köy havası yutmanın ayrı bır avantajı olacak sanırım..
buyuk ıhtımalle bız ıkı sene sonra ev esyalarını degıstırırız.. durum bunu gosterıyor.. televızyonlugun altındakı cekmeceyı kırdı adam..
televızyonu sallaya sallaya dusurmeye calısıyor, sımdılık bunu basaramadı..
mutfaktakı tum emaye cezvelerımı yere vura vura kırdı, içi dısına cıktı cezvelerın attım,
banyo takımımın seramık fırcalıgını kırdı..
camasır makınesı,bulasık makınesı ve fırın dugmelerı her daım nası calısıtırlıacagını buldugundan fıslerı cekık duruyor,yıne de ısrarla denıyor adam her gun,
kafestekı kuşu gecen gun yere koymustum, sen gıt hayvanın kafesını sallaya sallaya heder et kuşu, ne zaman elıne gecırse aynı seyı yapıyor, bır sabah kalkıtıgmızda Fıstıgın kendını kafeste asmış olarak bulmaktan korkuyorum..
tencere kapaklarımın ozellıkle cam olanlarını secıp yere vurmaya calsııyor,engelledıgım ıcın bana kızıyor..
Kuzey e sureklı yapma annecım demekten ıkı tane tüy cıkmıs dılımın ucundan..
bana yazık oldu yaaa.. yazıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
Alemsin sen ya bugün formundasın yazılanlardan anlaşılıyor ki Tusi de formunda tam bir Tusi yani :)) Ben hayatta uğraşamam onlarla sende zaten her iki anlamda da ince olan Gülizin sayesinde kurtulmuşsun sağolsun :)) Ben eriştenin hazırını zor işirirken birde kendim yapacağım rüyamda görsem inanmam boshayallersmile sempatiksalakcinni
benim mutfak da her daim ayağa kalkmış vaziyette.plastik kaplar,buzdolabı poşetleri, çekmecelerde ne varsa gün boyu yerde..sebzelikten çiğ patatesi alıp kemiriiyor..soğan kabukları vs..tanısın keşfetsin dokunsun diye karışmıyorum..sadece gözlemliyorum..merakları ne zaman geçecek acaba bu çocukların
Amanın bizim spartalar almış başını gidiyor.. kolay gelsin.. Biz denizde tüm enerjimizi tüketiyoruzbu ara anneyle ayrı dayıyla anneannesiyle ayrı giriyor kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar
dişçiden geldim. sağ tarafımı hissetmiyorum. dudaklarım benim değil sanki. ne garip. çürük tam ortadaydı. iki dişe de bulaşmış. öyle olunca iki dolgu oldu yani. cumaya yine randevum var. diğer dolgu için. inş uyuşukluk geçince sancımaz. cok korkuyordum ama o kadar da zor olmadı. doktoru sevdim. iyi ilgileniyor..
Çok geçmiş olsun cnm bu konuda çok deneyimliyim korkma hiçbiri sana ilerde yaşatacağı ağrıdan kötü değil yaptırma aşaması kolay yerimseniben
Cülüzün de masassının ustunde erıste kessekk bırlıkte.. bız bu işi hallederiss yaaa...
Esrakomun da havuzunun kenarına salcalarını dizdim mi demaammmmmm, o da gıder gelır karıstırır..
sırnaşık şey
bu arada abim hhala işsiz.
Allah buyuk bir kapı kapanmadan bir diğeri açılmaz diye teselli ediypruz kendimizi ama
abimde piskoloji sıyırmış durumda.
çok zor bi dönem yaşıyorlar ailecek en tepeden aşagıya düşdüler kolay değil
ama bu piskolojiyle eşiyle arasında buyuk hendekler oluşuyor.
sizden dua istiyorum ya
bu ramazan gunlerinde kiminduasını kabul olacagı hiç belli olmas.
iş görüşmelerinden olumlu bi yanıttda yok.
Canım umarım herşey yoluna girer iyi bir iş bulur kendine abin :Saruboceq:
Sen bu ara ihmal ediyorsun ama hadii affettim sengözlerimebaksanab