2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

müzmin migrenli olarak sonuna kadar katılıyorum sana

Diş ağrısı kabusumdur benimde eyvahedigeldismile geçmiş olsun... Seçil sen kontrollere gidiyorsun değil mi? Aman Allah korusun...

Off uyku huysuzluğu bizde de var ( Canım ne zaman müsait olursan nasıl olsa benim sorunlar kaçmaz bir yere çok seviyorlar terketmezler :))

Alemsin sen ya bugün formundasın yazılanlardan anlaşılıyor ki Tusi de formunda tam bir Tusi yani :)) Ben hayatta uğraşamam onlarla sende zaten her iki anlamda da ince olan Gülizin sayesinde kurtulmuşsun sağolsun :)) Ben eriştenin hazırını zor işirirken birde kendim yapacağım rüyamda görsem inanmam boshayallersmile sempatiksalakcinni

Amanın bizim spartalar almış başını gidiyor.. kolay gelsin.. Biz denizde tüm enerjimizi tüketiyoruzbu ara anneyle ayrı dayıyla anneannesiyle ayrı giriyor kaydirigubbakcemile2

Çok geçmiş olsun cnm bu konuda çok deneyimliyim korkma hiçbiri sana ilerde yaşatacağı ağrıdan kötü değil yaptırma aşaması kolay yerimseniben
Cülüzün de masassının ustunde erıste kessekk bırlıkte.. bız bu işi hallederiss yaaa...

Esrakomun
da havuzunun kenarına salcalarını dizdim mi demaammmmmm, o da gıder gelır karıstırır..

sırnaşık şey

Canım umarım herşey yoluna girer iyi bir iş bulur kendine abin :Saruboceq:
Sen bu ara ihmal ediyorsun ama hadii affettim sengözlerimebaksanab

efrimm kadını bugün süper bence de.

bide esrakoya okulla ilgli yaptığı yoruma bittim koptum tapu durumu mahvetti beni:))))))

herkese merhabaa.. çok yoğun geçti günler.. giremedim.. neler kaçırdım kimbilir.. kaçırdığım doğum günü kuzularını çok öpüyorum mutlu sağlık dolu bir ömür diliyorum..

bizde geçtiğimiz cumartesi kutladık evi süsledik 30 kişi falan ardık heralde 1 şeklinde mavi bi pasta yaptırdık içinede 5 yazdırdık evliliğimizin 5. yılı münasebetiyle güzeel oldu herşey bi buketde çiçek aldım sefgili kocamdan bu c.teside tatile çıkıcaz inşallah bi süre daha giremiycem.. biraz geçmişe gideyim ben gelebilirsem gelirim 100 sayfadan fazla olmuş (

efrimim hayırdır herkese kendinizi yormayın filan derken sen ne yapıosun bu sıcakta erişte filan valla tmm olaması şart evde amaa yorma kendini bende erişteyi kayınvalidemin bi tanıdığına kestirdim temiz bi kadın bende dolaba hazırladım doğumdan sonra kolay olur die tazefasulye(burcudan:) bol bol koydum bamya piyaz kırmızı biber koydum amaa mustiye özel koymadım baya yoruluyorsun ama ramazandan sonra yap bajım
ayy ben heyecanla bekliyorum usg resimlerini nur. ilk firsatta ekle
massallah oruc a ragmen gzel kilo almıs aksam falan beslenmeni ihmal etmiyorsun zaten heralde degilmi
geçenlerde eklemiştim sanırım gördünmü canım bugün eklicektim ama kayınvalidem davet etti ordaydım şimdide musti uyuyor kısmetse bu sefer yarın eklerim.......

bu arada musti istediğim uyku düzenini kendi kurdu yavrum artık akşam 9 oldumu uyuyor ama günde 1 kere uyuyor tabi 3 bucuk saat uyuyor bi yatışta sabah 10 yatıo 2 bucukta kalkıo akşamda 9 uyuyor böle ii oldu değişmezse

cumya gidip dönücem diyip dönmeyen pervinimii ösledim benn
geçmiş olsun cannım ecoşum hastalanmış
ama tespitinde haklısın tr her seferinde ya sen yada eceoşda bişeyler bırakıyor..

senin ruh halinin iyi olmadıgı mjlarından okadar belliki
soguk soguk buz gibi yazıyosun.
zaten kakılmış modundasın perde bile ütülemişsin beaa-tatlicadiarzu-
kıyamam sana ..
psikolojınide ruhunudadüzelt toparla gel..:1hug:

defnem damlam örtmenim sıksık senn mjlarını görmek çok güzel ya.
ama keşke başka sebepden evde olsaydında yine sıksık yazsaydın.
ama olsun bunada şükür değilmi.
gerçekden buyuk badire atlattın.
Deniz in ufuklarını görmek için Rabbim sana saglık sıhhat versin..:)

ösleeeeeeeemm
ösleeeeeeeeeeeeemmm

seni merak ediyorum ya aklıma geliosun zaman zaman
neler yaşıyosun bilmiorum topikden kopuk olunca fransız kaldım ama belliki sorun lar var.
ama konyadayken bile Hesrayla konuşurkene seni sordumdu evinedöndümü kocasıylan barıştımı deyü...

ailenize huzur versin Rabbim.

monologa ilerliyorum uleyn monolog bile özlenirmi. heytt beaa ne topik aşkıymış...

bendede hafiften yeniden doğmuşum havası var yahu . bu daha çok kalp ameliyatı olanlarda oluyor benim bildiğim ama neyse. hani yemişim temizliğini, problemini, derdini modundayım. iyi geldi bana iyi.

Ruzy'nin küçülen kıyafetlerini "ariel bayram kampanyası" na vermeyi düşünüyorum. Temizlenip ihtiyaçlı çocuklara ulaştırılacakmış. Hoş koca bir çanta İzmirde yeni doğan bir bebeğe kargolamıştım ama yine gönderebileceğim bişeyler var..Gerçi öpe koklaya ağlaya ağlaya verdim. Hepsi hatıra kalsın istedim ama bikaç parça hatıra da yeter değil mi..

bendede hafiften yeniden doğmuşum havası var yahu . bu daha çok kalp ameliyatı olanlarda oluyor benim bildiğim ama neyse. hani yemişim temizliğini, problemini, derdini modundayım. iyi geldi bana iyi.

pek güzel hocam..ben de 2 yıl önce bu zamanlar dibe vuruup yukarı sıçradığımda böyle hissetmiştim. uzunca sürmüştü... :hulya:

seçiiill accuk resm koysan ya böbem. yada koydunda benmi görmedim
şu şavaşçı ruzgarın buyumuş halleri nicedir yafff???????????
hep Face'e koyuyoruz burayı ihmal ediyoz çok şeker olmuş ben söyleyeyim..

hoşgeldin finki

bu cuma günü bayrampaşaya gitme ihtimalimiz var. olursa seni görmeyi isterim. belki forumda buluşuruz ha??

oo Derya alışırsa çok kötü oluyormuş arkadaşın kızı hala annesiyle yatıyor baba yan odada 3 yaşında

sakın kaçırma bu fırsatı bizim yerimize de kullan eğlen rahatla

canım meslek neydi
inşallah huzurla çalışabileceği bir iş bulur

size de mutlu yıllar Eda cım

bekliyos fotoları
bu arada uyku düzeni güzel
9 da uyusa Ece de ben de rahat rahat işe gelsem
dün gece 00:15 de uyudu yine

evet o ameliyattan çıkış saatin senin ikinci doğum günün

aa süper fikir

Günaydın ben geldim :))

ben de geldim
günaydın
kötüyüm bugün midem ve bağırsaklarım gaz sıkışması gibi ama sanki başka bir şey var göbek fıtığınında böyle etkileri olabiliyormuş

Esrakooo.. demek recep ıvedık ın cekıldıgı otel.. cok mu aradın annem yaaa :)) o adama gun gectıkce daha cok tilt oluyorum.. böğğhhkk

anacım guzel otel digerlerine gore de agustos fiyatı uygun napalım sınırlı secim sansımız var acayip yuksek fiyatlar

bu arada tapu mapu laflarını yazdım bir kenara anladım altından demek istediklerini kustahh seni :)))) amaa aynen yinede seviyorum seni :))

Cülüzün de masassının ustunde erıste kessekk bırlıkte.. bız bu işi hallederiss yaaa...

Esrakomun
da havuzunun kenarına salcalarını dizdim mi demaammmmmm, o da gıder gelır karıstırır..

heheeee el ayak ne yle olursa karıstırırım emin ol :))

hergün ceviz ya da fındık veriyormusun Evrim?
ayrıca bizim dr yer fıstığı ezmesi ve tuzu alınmış zeytinden ezme yapmamızı söyledi

aynen bizim dr da zeytinlerin kabuklarını soy yedir dedi oldu canım diycektim baskaa:))
yer fıstıgı da dedi unuttum ben almayı sen yazınca aklıma gldi bak aksam bakayım nerden bulunurki o

ayy derya yaa uslu kızdan sonra afacan erkek çok hazin bir durum valla ben erkekden sonra uslu kıza tapıyorum tam tersi olsa insan acayip afallar ama yas farkı var unutmussundur :)

esrako okul işinde ani karar vermiştin zaten...
tatile gidiyormuşsun biz hala katamaran seyahatinin gidipte biletini bile almadık..(( bekliyor hala

valla ya nasıl içime sinmeden yas is yaptım kenndime inanamıyorum

ayy yerim ben onu yaa ece de aynı pozlarda içime sokasım gliyor tekrardan :))

nerden kazanıyorsunuz kuzum bu tatilleri

ya onu sorcaktım kirmizi biber ekstra vitaminli birseymiki niye donduruyorsunuz bu kadar ugrasla

acayip elk çekiyor o ayrı aletler diye biliyorum

ettim duamı canım allah kabul eder insallah
tepeden inmek oyle acı dirki eminim en korktugum seydir allah kimseye vermesin

efrimm kadını bugün süper bence de.

bide esrakoya okulla ilgli yaptığı yoruma bittim koptum tapu durumu mahvetti beni:))))))

senide yazdım kara listeye damla :))

ayy neyini saklıycan çok iyi yapmıssın ver tabi

günaydın..hayırdır niye kimse yok..?
iste geldim burdayımm

esrako, kırmızı biber vitamin deposu, onun için bu uğraşlar..kendilerini pek sevmem ama ben de yapıcam rüzgara galiba

Meltem meltem Rüzgar da çok uzun zamandır birçok gece yanımda yatıyor, daha doğrusu gece uyumayınca yanıma alıyorum.Ben bu çocukta hiç birşey sorgulamamaya alıştım artık, beni öyle çaresiz bırakıyor ki, doğru da olsa yanlış da olsa alıyorum yanıma.

Bazı doktorlar 3 yaşına kadar aynı odada yatırın diyor, bazıları şiddetle karşı. Bazıları 18 yaşına kadar sizle uyumayacak ki, bırakın bu günlerde yanınızda güvenle uyusun diyor bazıları aman aman diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…