2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
çok uykusuzum ya burnu tıkalı kuzum nefes alamadığı için uyuyamadı o kadar sinirliydi ki. ne tonimer ne pompa bir işe yaramadı, sabaha doğru daldık sabahta bi baktım ateşlenmiş. mecbur fitil verdim. şimdi uyuyormuş. bakalım bugün ne olacak cumartesi doktor kontrolümüz var umarım antibiyotiklik bir durum yaşamayız.
evrim her sabah harnup içiyor zaten. çok terliydi geçen gün arabada da klima çalışıyodu sanırım o zaman üşüttük yavrumu.

ben 3 yaşına kadar yanımda yatıracağım alpellamı bi daha bu günler geriye gelmeyecek diye düşünüyorum. mesela akşam uyuyor ben salonda oluyorum ara ara kalkıp bana sesleniyor beni görünce hiçbişey yapmama gerek kalmıyor tekrar dalıyor uykuya. kokuma ihtiyacı var diye düşünüyorum. kendini güvende hissetsin. 3 yıl yanımızda yatsa ne olacak ki? korkmasam yatağımda da yatırırım ama çok dönüyor düşerse diye korkuyorum.

swissssssssss fırastı kaçtı..
ESRAKO senmi kazanacan ..azda biz toplayalım dimi yani..katamaran petrol ofisnden benzin alınca çekiliş var abi yazın katın demiler eşim zorla yazmış ordan ama swiss oteli bilmiyorum ..(
yanımda yatırma işi alşımaz korkmayın büyüyünce siz istesenizde gelmeyecek çünkü...

nasıl sesleniyor Güliz? Bizimkinin seslenmesi ağlama şeklinde oluyor da Geçmiş olsun Alpellaya, öperim onu

ayça valla bende pes ederim 1-2 güne uykusuz işe gel nereye kadar yanımızda daha kolay uykuya geçiyor ama

Sen de haklısın, biz aramıza alıyoruz ayakucuna da yorganı bariyer yapıyorum, güvenli mi değil ama uykum çok hafif zaten diye endişelenmiyorum. Şimdi yer yatağı yapıcam ağladığında onu almak yerine ben yanına giderim de uygun yer bulamıyorum koca evde...

Guli bu mubarek ramazan insallah abinin dualari kabul olur ve gonlune gore bir is bulur..Insallah ben ve Tibetde guzel bir is bulup biranonce geliriz..Allah herkesin duasini kabul etsin..Beklemek bos bos cok zor bisi..

bendede hafiften yeniden doğmuşum havası var yahu . bu daha çok kalp ameliyatı olanlarda oluyor benim bildiğim ama neyse. hani yemişim temizliğini, problemini, derdini modundayım. iyi geldi bana iyi.

aynı duyguları yaşamıştım..sanki yeniden doğmuştum..bütün sinirlerim alınmış vaziyetteydi..den den den..:::)

hiç duymadım felan diye mesajını okurken tv de reklamı çıktı bu kadar olur yanii:)

sabiha teyzeye göre 0-3 yaşta aynı odada olmalı mümkünse..valla ben de özellikle ezandan sonra yanımda yatırıyorum emerek uyuyyor..çok sık kalkıyor bu dönemde

geçmiş olsun canım..inş.antibiyotiklik bi durum yoktur..varsa da hemen düzelir alınca zaten..

anni anni diyor ayça ağlarken de baba diye ağlıyor, dili erken çözülecek bizim sıpanın.

Güli özlemişim seni gıııı..:))

savaşçı kocaman adam oldu teyzesi..face'e koydum tabi sen pek takılmıyon oralara..bi ara buraya da koyarım..

ağabeyin için de allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin..çok zordur işsizlik bilirim..eşimde her yaz döneminde muhakkak 1-2 ay işsiz kalır..malum yaz sezonu inşaat yasağı oluyor buralarda..

Nurdan'ım alllah size de gönlünüzden geçen ne ise onu versin..ramazanı iyi değerlendirmek lazım..dilek kapımızın açık olduğu dönemler..birimizden birimizin duasını kabul eder inş.rabbim..

canım dualarımız abinle, kurulu düzeni bozulmaz inşallah, eşi de anlayışlı davranmak zorunda. iyi günde kötü günde diye imzayı attı biz ömür hep iyi geçmeyecek kendisi bunu yakın zamanda anlar umarım.

hani fotolar ? şimdiden iyi tatiller

çal canım şahane bir pastaydı uğur böceği muzlu çikolatalı ama parçalamak cok zordu :) fenerbahçeli olarak sonuna kadar katılıyorum sana beyaz mavi demiştim pasta gelince şok oldum. sürpriz yapmış kocam bana nasıl sürprizse deli oldum. pastacı kıza bide demiş ki sonradan öğreniyorum fenerin logosunu da yapabilirmisiniz? iyi ki olmamış üstelik lacivert yerler herkesin ağzını gözünü boyadı. nişan pastamızda böyleydi sanki fenerin yıldönümü kutlanıyor fena fanatiğiz. artık evde fener logosu görmekten bıktım. alperene alışverişe beraber cıkıyosak hep fenerium dayız sen düşün yani gerisini.

dimi ya derya birazda biz kazansak keşke. sayısal falan oynarım bende 1 bile tutmaz. yıldızım düşük herhalde. çok üzülürüm bu duruma şansım dönse çok sevineceğim. dua ederkende hep alperene şansı bol olsun diyorum anasına benzemesin. sende şanslısın belli bana da bulaşsa ya acıkın.

Teo haziran ortasindan beri karyolasinda yatmayi reddediyor adam yer yataginda rahat rahat done done yaticakmis, tatilde ve annnem burdayken annemde onunla yatiyordu, geldihgimizden beri uyurkende beni yaninda istiyor ve hala karyolayi reddediyor..hatta bazen ben onunla uyuyakalip kendi yatagima gitmeyi unutuyorum.buaralar cok huzursuz yine dis sanirim surekli mizirdaniyor uykusunda beni gorunce daliyor, ayni sizin gibi...

nurdan görüşme yaptığın yerlerde umut vadeden bişeyler çıktı mı canım? birinizin işi ayarlansa diğeri bulana kadar idare edersiniz. teo nasıl kreşe mi başladı yine?

şans konusana bir açıklaık getirmek istedim.
BUYRUN
İslâmiyet insanları hiç boşlukta bırakmamıştır. Onların boş şeylere, mahiyeti meçhul dşüncelere kapılmasına müsaade etmemiş, meydan vermemiştir. İslâmda “şans, talih” gibi sözlerin yeri yoktur. Dinimizde “kader vardır, tevekkül vardır, Allah’ın gelene rıza vardır.” Bunun da kaynağı îmandır. Mü’min, Allah’a îman eder, kadere boyun eğer, hâdiseler karşısında bocalamaktan kurtulur, ne ile karşılaşırsa karşılaşsın îmanın kuvveti ve nuru ile onları aşar. “^İman tevhidi, tevhid teslimi, teslim tevekkülü, tevekkül saadet-i dâreyni iktiza eder” sözünden de anlaşılacağı gibi îman eden insan tek güç ve kudret sahibi olarak allah’ı “bir” bilir. Ona teslim olur. Ona tevekkül eder, sırtını o kudrete dayar; neticede de iki dünya mutluluğuna kavuşur.

İmanlı insan güçlüdür, “kâinata meydan okuyabilecek” bir cesârete sahiptir. Kendisini yoktan var eden, dünya gibi yaşayacağı bir âlem hazırlayanp hayat, sıhhat, huzur gibi madde ile ölçülemeyecek nimetler ihsan eden, sâdece dünyayı değil, güneşi, milyarlarca yıldızı, kâinatı elinde tutan bir Rabbinin olduğuna inanır. Yaratıcısının kendisini boş yere yaratmadığını bildiği gibi, boşlukta bırakıp bir “tesadüf” oyuncağı halinde bırakmadığını da bilir. Dünyaya ilk göz açtığından, hayata gözlerini kapayıncaya kadar geçen ömür, dakika ve saniyelerinin Allah tarafından bilindiği, programlandığı ve tespit edildiği inancını taşır. Bununiçin tesadüfe inanmaz, bel bağlamaz, ona dünyasında yer vermez.

Başına iyi de gelse, kötü de gelse Allah’ın bilgisi altında olduğunu idrak eder. Hep gayreteni harcar, bütün vesile ve sebeplere başvurur; sonunda kendisini, kendisinden daha iyi bilen ve düşünün Yaratıcısına tevekkül eder, neticeyi ondan bekler. İlâhî programda (kaderde) ne varsa onun tecellisine razı olur....

bizde aynı durumdayız yatağında uymuyor ve hazirandan beri benlen ..ama ayakta sallamayı bıraktı şükür tabi sadece gece yanına uzanıyorum sağa sola dönerken öpüşüp koklaşırken uyuyakalıyor..

nurdan görüşme yaptığın yerlerde umut vadeden bişeyler çıktı mı canım? birinizin işi ayarlansa diğeri bulana kadar idare edersiniz. teo nasıl kreşe mi başladı yine?

evet Nurdan hiç cevap çıkmıyormu işlerden

Trdeyken gorusmelere gittim geldim gunu birlik ama surecleri uzunmus, beklemedeyim hala..suan karar asamasindayim belki bayram gibi herseyi birakip gelicem trye ve ordan bakicam is, yada uzmanlik sinavina hazirlanicam,
Teo krese basladi pazartesiden beri ve hala alisamadi; cok agliyor, birazda o yuzden onunla yatiyorum guven duygusu kaybolmasin diye..Kres donusu yapmadigi kapris kalmiyor..Bayramda donersem enazindan annemin yaninda guvende olucak.. Tibetde trde bi is cikana kadar kalicak burda..bilmiyorum aklim cok karisik..hayirlisi..belki biraz ayri kalmakda iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…