ben 3 yaşına kadar yanımda yatıracağım alpellamı bi daha bu günler geriye gelmeyecek diye düşünüyorum. mesela akşam uyuyor ben salonda oluyorum ara ara kalkıp bana sesleniyor beni görünce hiçbişey yapmama gerek kalmıyor tekrar dalıyor uykuya. kokuma ihtiyacı var diye düşünüyorum. kendini güvende hissetsin. 3 yıl yanımızda yatsa ne olacak ki? korkmasam yatağımda da yatırırım ama çok dönüyor düşerse diye korkuyorum.
ayça valla bende pes ederim 1-2 güne uykusuz işe gel nereye kadar yanımızda daha kolay uykuya geçiyor ama
bu arada abim hhala işsiz.
Allah buyuk bir kapı kapanmadan bir diğeri açılmaz diye teselli ediypruz kendimizi ama
abimde piskoloji sıyırmış durumda.
çok zor bi dönem yaşıyorlar ailecek en tepeden aşagıya düşdüler kolay değil
ama bu piskolojiyle eşiyle arasında buyuk hendekler oluşuyor.
sizden dua istiyorum ya
bu ramazan gunlerinde kiminduasını kabul olacagı hiç belli olmas.
iş görüşmelerinden olumlu bi yanıttda yok.
bendede hafiften yeniden doğmuşum havası var yahu . bu daha çok kalp ameliyatı olanlarda oluyor benim bildiğim ama neyse. hani yemişim temizliğini, problemini, derdini modundayım. iyi geldi bana iyi.
Ruzy'nin küçülen kıyafetlerini "ariel bayram kampanyası" na vermeyi düşünüyorum. Temizlenip ihtiyaçlı çocuklara ulaştırılacakmış. Hoş koca bir çanta İzmirde yeni doğan bir bebeğe kargolamıştım ama yine gönderebileceğim bişeyler var..Gerçi öpe koklaya ağlaya ağlaya verdim. Hepsi hatıra kalsın istedim ama bikaç parça hatıra da yeter değil mi..
Meltem meltem Rüzgar da çok uzun zamandır birçok gece yanımda yatıyor, daha doğrusu gece uyumayınca yanıma alıyorum.Ben bu çocukta hiç birşey sorgulamamaya alıştım artık, beni öyle çaresiz bırakıyor ki, doğru da olsa yanlış da olsa alıyorum yanıma.
Bazı doktorlar 3 yaşına kadar aynı odada yatırın diyor, bazıları şiddetle karşı. Bazıları 18 yaşına kadar sizle uyumayacak ki, bırakın bu günlerde yanınızda güvenle uyusun diyor bazıları aman aman diyor...
günaydın
çok uykusuzum ya burnu tıkalı kuzum nefes alamadığı için uyuyamadı o kadar sinirliydi ki. ne tonimer ne pompa bir işe yaramadı, sabaha doğru daldık sabahta bi baktım ateşlenmiş. mecbur fitil verdim. şimdi uyuyormuş. bakalım bugün ne olacak cumartesi doktor kontrolümüz var umarım antibiyotiklik bir durum yaşamayız.
evrim her sabah harnup içiyor zaten. çok terliydi geçen gün arabada da klima çalışıyodu sanırım o zaman üşüttük yavrumu.
bu arada abim hhala işsiz.
Allah buyuk bir kapı kapanmadan bir diğeri açılmaz diye teselli ediypruz kendimizi ama
abimde piskoloji sıyırmış durumda.
çok zor bi dönem yaşıyorlar ailecek en tepeden aşagıya düşdüler kolay değil
ama bu piskolojiyle eşiyle arasında buyuk hendekler oluşuyor.
sizden dua istiyorum ya
bu ramazan gunlerinde kiminduasını kabul olacagı hiç belli olmas.
iş görüşmelerinden olumlu bi yanıttda yok.
herkese merhabaa.. çok yoğun geçti günler.. giremedim.. neler kaçırdım kimbilir.. kaçırdığım doğum günü kuzularını çok öpüyorum mutlu sağlık dolu bir ömür diliyorum..
bizde geçtiğimiz cumartesi kutladık evi süsledik 30 kişi falan ardık heralde 1 şeklinde mavi bi pasta yaptırdık içinede 5 yazdırdık evliliğimizin 5. yılı münasebetiyle güzeel oldu herşey bi buketde çiçek aldım sefgili kocamdan bu c.teside tatile çıkıcaz inşallah bi süre daha giremiycem.. biraz geçmişe gideyim ben gelebilirsem gelirim 100 sayfadan fazla olmuş(
sefgili cülüzz(evrimden çaldım çok cüzel olmuş)
dogum gunu resmlerinizi gördüm harikasınız alpella zaten fındık burun
ama sana bakmakdan alpellayı inceliyemedim
pastalar çok güzel ugur böceği fikrini çalabilirim..
,ama fener benden uzak olsun...
swissssssssss fırastı kaçtı..
ESRAKO senmi kazanacan ..azda biz toplayalım dimi yani..katamaran petrol ofisnden benzin alınca çekiliş var abi yazın katın demiler eşim zorla yazmış ordan ama swiss oteli bilmiyorum ..(
yanımda yatırma işi alşımaz korkmayın büyüyünce siz istesenizde gelmeyecek çünkü...
teo haziran ortasindan beri karyolasinda yatmayi reddediyor adam yer yataginda rahat rahat done done yaticakmis, tatilde ve annnem burdayken annemde onunla yatiyordu, geldihgimizden beri uyurkende beni yaninda istiyor ve hala karyolayi reddediyor..hatta bazen ben onunla uyuyakalip kendi yatagima gitmeyi unutuyorum.buaralar cok huzursuz yine dis sanirim surekli mizirdaniyor uykusunda beni gorunce daliyor, ayni sizin gibi...
nurdan görüşme yaptığın yerlerde umut vadeden bişeyler çıktı mı canım? birinizin işi ayarlansa diğeri bulana kadar idare edersiniz. teo nasıl kreşe mi başladı yine?
evet Nurdan hiç cevap çıkmıyormu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?