sibel masallah ne kadar degismis tam bir afacan cadi:)) cok tatli olmus..
Dün akşamdan beri misafir krizi yaşanıyor evde..
dünden beri hastayım yusfta öyle üşütmüşüz ikimizde geçen gece pencere açık uymuşuz..ve sonuç felaket rahatsızım..misafir egelince akşam annemlere gidecektik ben rahatsızlanınca yusfla evd ekaldım eşim tubayla gitti ..yolda kardeşi aramış size geliyoruz diye ..akşam kabul etmedik bu seferde bugün gelecekler hemde eşim derya hasta bende işteyim gelmeyin dedi resmen ama olsun sen evde olmasanda geliriz dendi..((ayağa kalktıkça başım dönüyor sinirimde tepemde..yarınki planlarımda altüst oldu..çünkü kırşehirden geldiler ve yatılı misafir dün akşam abimlerde kaldılar bugünde bize geçecekler.......
off derya gecmis olsun, en sinir oldugum insan tipi, boyle anlayissiz, vurdumduymaz...
sinir oluyorum böyle tiplere ne kadar düşüncesiz ne kadar arsız insanlar:mymeka:
sibel prensesin ifade aynı sen tatlım. anası gibi çok güzel gülüyor. maşallah selinime.
derya onlar yüzsüzse sende öyle oluver bacım. ara deki cok hastayım doktora gidiyorum kusura bakmayın. niye yoracaksın ki kendini bu halde eşinde yokmuş üstelik.
Evrim tarhanaya giristi heralde gorunurlerde yok:)))
Tusi'de ersiteyi aciyordur:)) Kiyamam ya cok zor olcak onun icin..
Aslinda ersiteye hic girismese yapan kadinlar var cok guzel, koyden falan bulamazmiki??
Dun annemde tarhanaya baslamis teyzemle, birde domates sosu, onlarda piser banada duser hesabi olucak artik..Eristeyide bir kadina yaptiricaklar yengemlerin koyunden, biber salcasinida oyle, kadin guzel yapiyormus ve temiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?