Trdeyken gorusmelere gittim geldim gunu birlik ama surecleri uzunmus, beklemedeyim hala..suan karar asamasindayim belki bayram gibi herseyi birakip gelicem trye ve ordan bakicam is, yada uzmanlik sinavina hazirlanicam,
Teo krese basladi pazartesiden beri ve hala alisamadi; cok agliyor, birazda o yuzden onunla yatiyorum guven duygusu kaybolmasin diye..Kres donusu yapmadigi kapris kalmiyor..Bayramda donersem enazindan annemin yaninda guvende olucak.. Tibetde trde bi is cikana kadar kalicak burda..bilmiyorum aklim cok karisik..hayirlisi..belki biraz ayri kalmakda iyi gelir...
Dün akşamdan beri misafir krizi yaşanıyor evde..
dünden beri hastayım yusfta öyle üşütmüşüz ikimizde geçen gece pencere açık uymuşuz..ve sonuç felaket rahatsızım..misafir egelince akşam annemlere gidecektik ben rahatsızlanınca yusfla evd ekaldım eşim tubayla gitti ..yolda kardeşi aramış size geliyoruz diye ..akşam kabul etmedik bu seferde bugün gelecekler hemde eşim derya hasta bende işteyim gelmeyin dedi resmen ama olsun sen evde olmasanda geliriz dendi..((ayağa kalktıkça başım dönüyor sinirimde tepemde..yarınki planlarımda altüst oldu..çünkü kırşehirden geldiler ve yatılı misafir dün akşam abimlerde kaldılar bugünde bize geçecekler.......
buarada istemedigi birsey olunca kafa yana sallaniyor elde ihhh ihhh yapiyor, ya birde cok huysuz bir cocuk oldu, cok kaprisli, napicam bilmiyorum..cok sinirli cok..
buarada istemedigi birsey olunca kafa yana sallaniyor elde ihhh ihhh yapiyor, ya birde cok huysuz bir cocuk oldu, cok kaprisli, napicam bilmiyorum..cok sinirli cok..
günaydın
çok uykusuzum ya burnu tıkalı kuzum nefes alamadığı için uyuyamadı o kadar sinirliydi ki. ne tonimer ne pompa bir işe yaramadı, sabaha doğru daldık sabahta bi baktım ateşlenmiş. mecbur fitil verdim. şimdi uyuyormuş. bakalım bugün ne olacak cumartesi doktor kontrolümüz var umarım antibiyotiklik bir durum yaşamayız.
evrim her sabah harnup içiyor zaten. çok terliydi geçen gün arabada da klima çalışıyodu sanırım o zaman üşüttük yavrumu.
ben 3 yaşına kadar yanımda yatıracağım alpellamı bi daha bu günler geriye gelmeyecek diye düşünüyorum. mesela akşam uyuyor ben salonda oluyorum ara ara kalkıp bana sesleniyor beni görünce hiçbişey yapmama gerek kalmıyor tekrar dalıyor uykuya. kokuma ihtiyacı var diye düşünüyorum. kendini güvende hissetsin. 3 yıl yanımızda yatsa ne olacak ki? korkmasam yatağımda da yatırırım ama çok dönüyor düşerse diye korkuyorum.
sagol canım.. evet tam bi afacan canıma okuyor koca güne nerde yaramazlık bi zarar selin orda....
Dün akşamdan beri misafir krizi yaşanıyor evde..
dünden beri hastayım yusfta öyle üşütmüşüz ikimizde geçen gece pencere açık uymuşuz..ve sonuç felaket rahatsızım..misafir egelince akşam annemlere gidecektik ben rahatsızlanınca yusfla evd ekaldım eşim tubayla gitti ..yolda kardeşi aramış size geliyoruz diye ..akşam kabul etmedik bu seferde bugün gelecekler hemde eşim derya hasta bende işteyim gelmeyin dedi resmen ama olsun sen evde olmasanda geliriz dendi..((ayağa kalktıkça başım dönüyor sinirimde tepemde..yarınki planlarımda altüst oldu..çünkü kırşehirden geldiler ve yatılı misafir dün akşam abimlerde kaldılar bugünde bize geçecekler.......
Evrim tarhanaya giristi heralde gorunurlerde yok:)))
Tusi'de ersiteyi aciyordur:)) Kiyamam ya cok zor olcak onun icin..
Aslinda ersiteye hic girismese yapan kadinlar var cok guzel, koyden falan bulamazmiki??
Dun annemde tarhanaya baslamis teyzemle, birde domates sosu, onlarda piser banada duser hesabi olucak artik..Eristeyide bir kadina yaptiricaklar yengemlerin koyunden, biber salcasinida oyle, kadin guzel yapiyormus ve temiz..
nurdanım söz verdi bana tarhana ve erişte annem yapacak tusi yiyecek. biberlerle haşır neşir olabilir
]
kayınvalide sağolsun hepsini hallediyor..bi tek o işe yarıyor..(
evet ya zaten o isaret parmagi dogdugu ilk gunden beri havada hatta oyle bi fotosu var ilk gununde:))hareketler filan aynı tek parmak havada süper bu çocuklar...bizde kapris yok ..sakin yusuf ama adamı bakışlarıyla döven bir çocuk bazen bir bakıyor ne demek istediğimi anladın sen der gibi...sempatiksalakcinni
Evrim, yenı evlenen ust komsumuzun bıtmek bılmez tamır olaylarından dolayı, uykusunun ortasında uyanan oglunu sakınlestırmek ıcın verdıgı cabadan dolayı harap düşüp, başının agrısına yenik düşen bedeni ıle ugrasıyordu.. oglum tekrar uyudu.. ben de dınlenebılıyorum.
Saygılarımla :))
nerede kaldı salça yapmak.. :bbo:
.
.
selin tam cadı prenses olmuş maşallah fıstığıma!!!
alpellamda çok tatlı bide hasta olmuş, kıyamam, çabucak geçsin inşallah.
efrimimde yorgun düşmüş, bedeninin sesini dinle bencede, yemişim salçasını biberini
NURDAN "tadilat fantezisi" tanımı ben onu yemeden o beni yedi bitirdi. koptum. yarıldım.
Nurdanum, bır bucuk aydır evın her yerını yenılemeye kalktıkları ıcın evı bır ay terketmıstım zatı hatırlarsanız.. evlendıler.. hala daha arada bısıler oluyor... ıkısı de cok genc. matkap calısacagı zaman haber verıolar , cok ıkınıp sıkıldıkları ıcın soylerken ben de fazla ses edemıorum..
daha once calısanlarının çarkına edıp neredeyse yonetımden karar cıkartıp bır cıvı bıle cakmalarını engellemeye kalkınca onlar da haber verıolar ama ne ısıme yarıoo.. sonucta gurultu ıste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?