2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dimi derya 1 yaşına girdi değişiverdi sanki bir gecede. sima kartlaştı bakışlar daha da afacanlaştı. büyümüşte küçülmüş küçük adam gibi dolanıyor etrafta. hepsi biranda değişti.

Dun Teo bizi yemek masasinda cileden cikarinca babasi kizdi, cunku numaradan ve kapristen agliyordu..Sonra oyle bi baktiki, anladi kopek, bana bakiyor gulerek ve cekingen yuz bulmak icin bende baban hakli dedim sonra sustu ve kendini oyaladi bi muddet sandalyesinde, ya bu veletler herseyi anliyorlar artik ve kullanmaya calisiyorlar..

buarada istemedigi birsey olunca kafa yana sallaniyor elde ihhh ihhh yapiyor, ya birde cok huysuz bir cocuk oldu, cok kaprisli, napicam bilmiyorum..cok sinirli cok..

hayırlısı canım

afacan Selin iş başında.....

uyus oldum misafirlerine vicdansızlık bu bebekli hasta bir bayana yapılan
nasıl içi rahat yiyebilecek o yemekleri bari git dışarda yap iftarını öyle git

buarada istemedigi birsey olunca kafa yana sallaniyor elde ihhh ihhh yapiyor, ya birde cok huysuz bir cocuk oldu, cok kaprisli, napicam bilmiyorum..cok sinirli cok..

uyanık hepsi adam kullanmayı öğrendiler

hareketler filan aynı tek parmak havada süper bu çocuklar...bizde kapris yok ..sakin yusuf ama adamı bakışlarıyla döven bir çocuk bazen bir bakıyor ne demek istediğimi anladın sen der gibi...sempatiksalakcinni

gecmıs olsun tekrar.. uzun surmez bu havalarda, emınım.

sanırım bızde de durum boyle olacak.. ozellıkle kışın ustunu mu actı.. naptı ne ettı olayından dolayı ben gecelerı korıdorlarda yaşamaktansa yanımda durması en ıyısı.. bır de gece cok sık uyanan bı cocuk.. her seferınde yerımden kalkıp onun odasına gıtmek ya da onu duyamama ıhtımalımın olması su an arzu ettıgım bı durum degıl..

sagol canım.. evet tam bi afacan canıma okuyor koca güne nerde yaramazlık bi zarar selin orda....

hatun babasının copysii.. babayı da gordugum ıcın bu kadar net yazabılıyorum acıkcası.. :))

benım mantıgım boyle gerızekalı zıhnıyetlerı ıdrak edemıyor.. o yuzden yorum yapamayacagım.. sınırlenıyorum.

Evrim, yenı evlenen ust komsumuzun bıtmek bılmez tamır olaylarından dolayı, uykusunun ortasında uyanan oglunu sakınlestırmek ıcın verdıgı cabadan dolayı harap düşüp, başının agrısına yenik düşen bedeni ıle ugrasıyordu.. oglum tekrar uyudu.. ben de dınlenebılıyorum.

Saygılarımla :))

nerede kaldı salça yapmak.. :bbo:

nurdanım söz verdi bana tarhana ve erişte annem yapacak tusi yiyecek. biberlerle haşır neşir olabilir

bıberlerım gelıp gııdp goz kırpıyor bana.. 5 kılo kadar aldım dun.. ama ben bugun onları duymamazlıktan gelıyorum cunku ozgurden kaptııgım mıkroplar habıre bana çimdik atıp duruyor.. halsızım bugun.

]

kayınvalide sağolsun hepsini hallediyor..bi tek o işe yarıyor..(

kötünün iyisi yani.. buna da şükür.

hareketler filan aynı tek parmak havada süper bu çocuklar...bizde kapris yok ..sakin yusuf ama adamı bakışlarıyla döven bir çocuk bazen bir bakıyor ne demek istediğimi anladın sen der gibi...sempatiksalakcinni
evet ya zaten o isaret parmagi dogdugu ilk gunden beri havada hatta oyle bi fotosu var ilk gununde:))

allah allah bunlarinda tadilat fantezisi falan mi var ne, herseyi evlenmeden halledelermis keske..o matkap taktuk beynine isler insanin..bilirim 1 ay ustkat yenimlendi biziml sabah 8.30 aksam 6 arasi..

selin tam cadı prenses olmuş maşallah fıstığıma!!!

alpellamda çok tatlı bide hasta olmuş, kıyamam, çabucak geçsin inşallah.

efrimimde yorgun düşmüş, bedeninin sesini dinle bencede, yemişim salçasını biberini

NURDAN "tadilat fantezisi" tanımı ben onu yemeden o beni yedi bitirdi. koptum. yarıldım.

asil ben bugun super formumdayim da meydan bos:))ahh evrimim olaydi da atisaydik karsilikli saz asiklari gibi:))

Asil o eski gece sohbetlerini ozlemiyor degilim, laptop karnimda...zaman ne cabuk gecti bu sipalar cikti buyudu..

Nurdanum, bır bucuk aydır evın her yerını yenılemeye kalktıkları ıcın evı bır ay terketmıstım zatı hatırlarsanız.. evlendıler.. hala daha arada bısıler oluyor... ıkısı de cok genc. matkap calısacagı zaman haber verıolar , cok ıkınıp sıkıldıkları ıcın soylerken ben de fazla ses edemıorum..

daha once calısanlarının çarkına edıp neredeyse yonetımden karar cıkartıp bır cıvı bıle cakmalarını engellemeye kalkınca onlar da haber verıolar ama ne ısıme yarıoo.. sonucta gurultu ıste.

salçayı bıberı yerıs ınsallahh Damla Hocam.. :))) cok tatlısın..

Nurdanım, Kuzey uyandı ımkanı yok aktıf takılamam ama arada bakıorum su an bole..

kiraci degillerdir heralde bu kadar masrafa??ev sahibi ise de kotu olmamak gerek tabi komsu nede olsa..birde ust kat inata binerse tepisip durular..

haklisin gerci Teo uyanik ve yanimdayken ben cise bile gidemiyorum, beraber yasiyoruz biz hatta ben onu bantliycam kendime hic ayrilmiycaz, iki sn rahat vermiyor, ananesinede oyle, o varken ben nefes aliyorum o yokken bana yapisik, yemek yapmak bile mimkin degil.. o mayista gordugunden daha beter durumdayiz suan..

Hocam benim okuyamadigim kacirdigim noktalar vardir, o yuzden soriyim dedim, raporlumusun suan??

buarada cumartesi teonun sac kesimi icin bebek kuaforunden randevu aldim, ilk sac vs certifika oto bisiler veriyorlarmis, birde deneyimliler diye cunku teoyu tutmak imkansiz belki oyalayabilirler, yoksa 1numaraya vurulacak..

Ardindna da hafta sonu hava guzel olucakmis, tibetle hayvanat bahcesine gorturucez teosu, bakalim ne tepki vericek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…