2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selini ve sütlü alpellayı da ayrıca öperim.. muck..

Alpellanın anni anni diyen dilini de ısırırım...ben de artık bir kelime duymak istiyorum ama..anne mesela naniknanik

nurdanım tatlım 45 gün raporluyum. tam okulun açıldığı tarihe denk geliyor. yetmezse yine alırım dedim çünkü 2-3 ay veriyorlarmış bu ameliyatlardan sonra. ben çatlarım o kadar zamanda. ayağa kalktım zaten.

öydekim teom hayvanat bahçesinde çıldıracaktır.

biz karadeniz ormanlarının içinde her türlü hayvanla yaşadığımız içn denizden biliyorum:)))

ii akşamlar herkeseee
geçmişe baktım şölede bütün kuzular yerlerinden memnunlar sanırım:))) çift kişilik yatak 3 kişilik olmuşş:)),

öncelikle maşallah diyerek musti nisan ayından itibaren kendi odasında yatıo önceleri gece uyandığında yanıma alıyordum bende ama öle çok tutmadım dalınca yerine koyuyordum öle öle alıştırdım şimdide ayda birkez de olsa huzursuz olduğunda yanımıza alıoz yinede çok tutmuoz musti sessiz ortamı çok sevio sanırım bizim yanımızda uyuyunca erkenden uyanıo hor hor seslerinde:)))

selinn koca maşallah yerim yaa çok tatlı kuzu...

alpellamda ayrı bi tatlı yaaa yerim yakuşuklu erkekim...

bu mustinin pastası daha çiçek böcek konmamış hali ama şunu diye bilirimki şeker hamuru olan pastalar daha hoş duruomuş bizimkini görünce biraz sıradan geldi joleli pasta ama 1 dilim bile kalmadı çok güsel olmuştu...

buda anneannemizin doğum günü hediyesi bunda uyumayı çok sevio NURDANCIM sizinde vardıya bi salıncak hani bende aynısından almıştım öydekimiz hala biniomu ona musti binemio da...bu arada halılar yıkamada olduğu için ev karışık duruo k.bakmayınız:)

böle oturup reklam izlioz biz:))

Son düzenleme:
morartısı iki kere geldi gitti
evde geçti ..hastaneye güle oynaya gitti sıpa..ben alem değiştim geldim resmen..sanırım yiyecek birşey kakadada anormal bişey yok..
cokk cook buyuk gecmıs olsun msjlarını okurken bende gıttım geldıım.cok korkkuyorum süreklı agzın a bısey atıyor Şevvalde.Rabbım korusun yavrularımızı bız koruyamıyoruz
su çiçegı 65-70 arası sanırıyorum
kıyamam yavruma,cok gecmıs olsun bagısıklık cöktu tabı.hava degısımı hastalık derken cok normal.ama annesı iyi eder melegını
tabıkı hayııığğğğğğğğğğğ.hepsını hemde Tusi canavarıyla hemde kendı basına.kafayı sıyırmıs olmalıusın
aynen.bırtek mutfak degıl cekmeceler ,vs dagıtılacak neresı varsaaa.bende serberst bırakıyorum ama peşini toplamaktan sıyırmasak iyimafoldumben
evrimmm
birde dolandırıldık diyorum 5 milyar diyorum onu hiç kaale almıyorsun anlattıgım guzel seyden bahsediyorsun)).. sinirden olucem yanii makhemeye versek kaç ay yıl ugrasırız bilmiyorum offf
nası yaa nerden dolandırıldınızz,kacırmısım benn
şu sıra hepsı yapıyor sanırım.Şevvalde aynı,özellıklle sabah 6dan sonra artık emsede uyumuyor mecbur yaımıza aldıgımız oluyor.ama tedırgın yatıyorum kalkrsa dıe
son soru evo neden kabuklu, kabuklarını soysak daha kolay olmaz mı yemeğe katarken :)
bende öyle yapıyportum,hatta kaynar suya at daha cabuk soyuluyor.bı önerım daha var,bırazda dograyı yap.küp dogranmıs domatesde cok iyi oluyor
aa valla bılmıyodum.busenden gectı ama erken rezervasyon düşünüyoduk.cok üzüldüm şimdi.hep içimde kaldı orası.neyse birsürü var zaten,seceneklerımız arttı cok şükür
cok üzüldüm Rabbım inşalalh butun sıkıntılarını unutturacak güzel kapılar axsın abın ve ailesine:teselli:
sagol canım.. evet tam bi afacan canıma okuyor koca güne nerde yaramazlık bi zarar selin orda....
yiyim afacan Selini.prenses işte prenses.bizim bebıklerın hepsi prense maşşalah
bende yüklüyeyim bari selin'den sonra
bu yeni oto koltuğumuz :)
]
Alpella Allpella gelde ısırımm senı olarrmı
bizim kızda dondurma canavarı.yedırıyorum ben
cok güzel olmus Nurcıum,tadıda güzelse tamamdır.maşşalah damadımaa.yakısıklı tipe bak hele
buda bizim küçük kuzunun son hali:)) tizelerrr

ayy Nurrr cok tuhaf oldumm.inanamıyorum kocaman olmus,sima falan tam oturus küçük adamdaaa.tütütü maşşaallah maşşalahh

kendımden bahsetmeden dalıverdım konuya.
gecen gun rahatsızlandım,aksam üstü 6da bırden ishal basladı ama öyle böyle degıl.demekkı haytımda ilk defa ishal olmusum.neyse gecede kusma eklendı sabah zor attık kendımızı acıle.dün serum yedım 3 saat kadar.ama aksama kadar eklem ve kas agrısından bıttım.
vücud okadar su kaybedınce iflas ettım hep yatıyım uyuyum istedım.ama busabah ıyı kalktım yataktan.neysekı sadece 1.5 gun surdu.
işin gıcık yanı dıorumkı doktora emzırıyorum ona göre bıseler verı.tam 3 kere söledım cvp bıle vermeden 3 ilaç yadı.sonuc prespektüze bakınca ıcmemem gerektıgı yazılıydı bende içmedım
şeftalı sulu gıdalar vs ve şu elektrolıtlerı yerıne koıyan berbat sekerlı tuzlu su içtim.iyiym suan
off yaa derdımı kısa cümlelerle anlatmayı asla beceremıycemm

geçmiş olsun canım bende asla prospektüsü okumadan ilaç içmem

Nur kuzuların çok tatlı
ördek teo nun hayvanat bahçesi macerelarını dört gözle bekliyorum

Günaydın
bende size kendimden haberler vereyim nasıl uyus olduğumu anlatayım
30 ağustos bizim evlilik yıldönümümüz
ilk yıl eşimin kuzenin kınasıı vardı orda geçti evlilik yıldönümü
ikinci yıl benim çok iyi bir dostumun arkadaşımın düğünü vardı (hatta yan yana masalarda çalışıyoruz) onun düğününe gittik
geçen sene Ece doğmuştu ekstra birşey yapmadık dedim bu sene şık birşey olsun
başbaşa olalım
tuttum ağva da bir otelde 1 geceliğine rezervasyon yaptırdım annem Ece ye 1 gece bakarım demişti tamam dedim süper eşim normalde cumartesi çalıştığı için haftasonu konaklamalı bir yere gitmemiz çok zor oluyor genelde 29.8 giriş 30.8 çıkış rezervasyon yaptırdım
dedim eşimde belki birşeyler ayarlar mecburen söyledim yer ayırtığımı ve aldığım cevap:
oruç oruç zor olur sen gezmek istersin ben uyumak isterim sen iptal et başka zaman gideriz vb. dedi ben de çok üzüldüm
bir daha böyle pazartesinin denk geldiği bir tatil zor buluruz dediysem de nafile ayarladığım yer yarım pansiyondu ve iftar ve sahur da veriyorlardı herşeyi sorup öğrenmiştim
dün akşam ben evlilik yıldönümümüz için çok güzel bir program yapmıştım ama sen kabul etmedin dolayısıyla ben artık birşey yapmayacağım top sende dedim

çoook üzüldüm bu duruma ve kesinlikle hediye almayı falanda düşünmüyorum artık
siz ne diyorsunuz bu duruma

geçmiş olsun canım bende asla prospektüsü okumadan ilaç içmem

çoook üzüldüm bu duruma ve kesinlikle hediye almayı falanda düşünmüyorum artık
siz ne diyorsunuz bu duruma

hay allah...çok üzücü bir durum.. nasıl üzebilmiş seni böyle ya

hatasını er geç anlayacak ama iş işten geçmiş olacak...naptın iptal mi ettin programı??

Son düzenleme:
Miniş aman aman çok geçmiş olsun. Niye olmuş acaba mikrobik miymiş yoksa yediklerinden falan mı?? Şevval kuzunla annen mi ilgilendi...

Nur küçük bey baya baya bey olmuş...çok heyecanlı ya

saol Ayçacim.bebisimle kardesim ilgilendi ben hastanedeyken ,mikrobik degil sanirim cünkü ishalim gecti 1.5günde.ilaclarida kullanmadim.midemimi bozdum üşüttümmü bilmiyorum.orucumu buz gibi 3 koca bardak suyla acinca heraksam,ondanda olmus olabilir.ama dünle bugün hafiften hala midem bulaniyo.insallah bukadarla kalir

Meltem gercekten üzmüş seni eşin ama suyuna gidiver boşver.bayramdan sonrasina uygun bi tarihe al,hem başbasa yine vakit geçirirsiniz hemde rahat rahat gezersiniz.tabi tarih yildönümü olsa iyi olurdu ama iste...

çok şükür geçmiş bitmiş

çok tatlı güvercin ağızlı musti, yiğit paşada kocamn olmuş cok az kaldı musti napacak bakalım kardeşini görünce. ne güzel koltukta oturuyor bende oturduğu günleri görmeyi cok istiyorum.

tuğba cok iyi gördüm seni yahu :9 adam baksana teşekkür edeceğine ne yapmış, bence birkaç gün surat asmalı ki anlasın hatasını. eşim çok şanslı senin.

meltem, hoş değil bence.. ben çok bozulurdum yani.. artık gidelim dese de anlamı olmazdı benim için.. bi de hiç kutlayamamışsınız şimdiye kadar ya.. ayırca bundan sonra birkaç yıl ramazana gelecek.. kötü olmuş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…