2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen yıl bugün, yarın sabah doğuma gireceğimi zannederek, rahat rahat kuaförlerde filan fink atıyordum.. gece doğuma gittim!

özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..

hay allah...çok üzücü bir durum.. nasıl üzebilmiş seni böyle ya

hatasını er geç anlayacak ama iş işten geçmiş olacak...naptın iptal mi ettin programı??

evet iptal ettim programı
bundan sonra organizasyon falan yapmam önümüzdeki bilmem kaç yıl
teşekkür edeceğine

evet amaç yıldönümünü kutlamaktı yoksa herhangi bir gün olsaydı boşverrr derdim

aynen öle

geçen yıl bugün, yarın sabah doğuma gireceğimi zannederek, rahat rahat kuaförlerde filan fink atıyordum.. gece doğuma gittim!

şaka gibi dimi
şimdi 1 yaşında oldular ve herşeyin farkındalar

iki tane de kuzudan..

oyy mavi bikinisi şahane
ve ısırmalık

az önce eşim beni aradıölesine aramış ama maksatı ortamı yumuşatmak
hiç kolay olmayacak bu sefer

Gizem bayildim fotolara cok güzelsiniz ama Adaya bakmaktan siz arka planda kaldiniz.Allah im o negüzel yakismis ya pikinesi.tombul kus tombul.cok güzelsiniz ücünüzde...
Yannis bende sölemeden geçmiyim Özlem sac rengin şahane.cok yakisti sana
Gülizcim aslinda ramazan die öyle söyledim :)) cünkü bende oruclu olsam biyere gitmek istemem.oruclu oruclu ne yolculuk cekiliyo bu sicakta nede gezinti... Fakat normal sartlarda böyle bi tepkiye cok hos karsilik vermeyebilirdim.öyle yani :))

Son düzenleme:

cok cok gecmis olsun minisim..

meltem cok kotu olmus ama bozma moralini benimde bikac kere geldi basima boyle sinir harpleri sen uzuldugunle ve iptal ettiginle kaliyorsun, keske iptal etmeseydin hemen..bazen cok sinir bozuyorlar, ama gidince hosuna giderdi, degisiklik olurdu, bizimde bu pazartesi evlilik yildonumu, ve dun sordugu soru beni nereye yemege goturuceksin????:2:

NURR musti cok tatli, kucuk sipada oyle, ya ben o salincagi sattim cunku 10kgya kadardi ve bizimki ustunde yaylaniyordu muzigi calinca ve kirilicakti, bende sattim:))ama boyle bisi alabilirim..

Ada bebek sen ne tatlisin ya, masallah sana..
Ozlem buarada super guzellesmmissin, tuttum bu sac rengini..yanlis anlama oncedende guzeldin ama ssac rengi yanik ten super olmus..
ne guzel olmus bulusmussunuz..

Tatlım.. keyıfle yenmıs mı yenmıs.. bence en kıymetlısı o.. ıstedıgın kadar suslu olsun, yenmıyorsa nafıle bence.

buda bizim küçük kuzunun son hali:)) tizelerrr

Mustı nın fotokopısı gıbı duruyor.. senın gıbı bır kadından guzel cocuk beklerım zatı.

sen yedıgın naneyı bızden daha ıyı bılıyorsun.. aç karnına bardak bardak su.. ah Tuba ahh.. tam dayaklıksın.. mıde üşütmesin de ne üşütsün bu duruma.

esracım, içerde olucaz.görürsün zaten :) ben tanırım seni!!

Yavruşum, Esrako yu tanımamam ıcın delı olman lazım.. yükselen yıldıızı ıle pırıl pırıl parlayarak gırer.. restoranın bılmem kacıncı musterısısınız dıe bırde yıllık bedava çek verırler elıne.. gıt o kalabalıgın arasına.. bak Esrako ordadır.. Ibo da duvara dayanmıs onu ızlıyor olur kesın

özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..

Aaaa sahane bır surprız oldu bu foto.. cok sasırdım bırden gorunce sızı..

Ozlemdır bu.. çok özel bir kadın.. Rabbım hep kalbıne gore versın ınsallahh.

iki tane de kuzudan..

Ya bu fotoya ılk baktım.. aa dedım kartpostal mı.. ne bu falan.. ınanamadım.. hay maşallahh.. çok güzelleşmiş Ada.. hayatımda gördüğüm en güzel Ada bu ada.. her seferınde dedırtıyor bana bunu.. maşallahh.. kırkbınkere masallahh... Allah nazarlardan korusun.

ya biz mi çok iyiyiz ve düşünceliyiz yoksa onlar mı kıymet bilmiyorlar
aslında her türlü ilişkide anne ve evlat arasındaki hariç hakettiği kadar değer vermekte fayda var
oraya ben bu kadar iptal etseydik vs diye gitseydim her an olay çıkartabilirdim onun için iptal ettim

doğum günüsü kutlusundan
pastamız

önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa

çok güzel tadından yenmez bir ayak olmuş

yani ben koca olsam boyle bir hatunun pesinde 4 donerdim..allah herseyi gonlune gore versin ozlemim..

ah anlayabilseler koşarlarda önce farkındalık lazım

bu arada Gizem cim Ada yı öpüyorum nice mutlu yaşlara Allah bahtını güzel eylesin

güzel ada sen ne tatlısın öyle maşallah sana!!!!!

buluşmada keyifli görünüyorsunuz hanımlar!!! siz de çok tatlısınız!!!

özlemin saç rengine katılıyorum.deniz bu güzelliğe zaten aşık fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla:))) sorun başka yerdedir eminim....

edacım, ilkenin yeni yaşı huzurla sağlıkla gelsin.... nice yılları olsun...

ayaklarınıda yemişsindir artık:))))

nurrr!!!!! yiğit kuzusunu unutuyordum. maşallah kırkbir kere. büyüsünde sağlıkla gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…