hay allah...çok üzücü bir durum.. nasıl üzebilmiş seni böyle ya
hatasını er geç anlayacak ama iş işten geçmiş olacak...naptın iptal mi ettin programı??
saol Ayçacim.bebisimle kardesim ilgilendi ben hastanedeyken ,mikrobik degil sanirim cünkü ishalim gecti 1.5günde.ilaclarida kullanmadim.midemimi bozdum üşüttümmü bilmiyorum.orucumu buz gibi 3 koca bardak suyla acinca heraksam,ondanda olmus olabilir.ama dünle bugün hafiften hala midem bulaniyo.insallah bukadarla kalir
Meltem gercekten üzmüş seni eşin ama suyuna gidiver boşver.bayramdan sonrasina uygun bi tarihe al,hem başbasa yine vakit geçirirsiniz hemde rahat rahat gezersiniz.tabi tarih yildönümü olsa iyi olurdu ama iste...
meltem, hoş değil bence.. ben çok bozulurdum yani.. artık gidelim dese de anlamı olmazdı benim için.. bi de hiç kutlayamamışsınız şimdiye kadar ya.. ayırca bundan sonra birkaç yıl ramazana gelecek.. kötü olmuş canım..
geçen yıl bugün, yarın sabah doğuma gireceğimi zannederek, rahat rahat kuaförlerde filan fink atıyordum.. gece doğuma gittim!
iki tane de kuzudan..
kendımden bahsetmeden dalıverdım konuya.
gecen gun rahatsızlandım,aksam üstü 6da bırden ishal basladı ama öyle böyle degıl.demekkı haytımda ilk defa ishal olmusum.neyse gecede kusma eklendı sabah zor attık kendımızı acıle.dün serum yedım 3 saat kadar.ama aksama kadar eklem ve kas agrısından bıttım.
vücud okadar su kaybedınce iflas ettım hep yatıyım uyuyum istedım.ama busabah ıyı kalktım yataktan.neysekı sadece 1.5 gun surdu.
işin gıcık yanı dıorumkı doktora emzırıyorum ona göre bıseler verı.tam 3 kere söledım cvp bıle vermeden 3 ilaç yadı.sonuc prespektüze bakınca ıcmemem gerektıgı yazılıydı bende içmedım
şeftalı sulu gıdalar vs ve şu elektrolıtlerı yerıne koıyan berbat sekerlı tuzlu su içtim.iyiym suan
off yaa derdımı kısa cümlelerle anlatmayı asla beceremıycemm
meltem cok kotu olmus ama bozma moralini benimde bikac kere geldi basima boyle sinir harpleri sen uzuldugunle ve iptal ettiginle kaliyorsun, keske iptal etmeseydin hemen..bazen cok sinir bozuyorlar, ama gidince hosuna giderdi, degisiklik olurdu, bizimde bu pazartesi evlilik yildonumu, ve dun sordugu soru beni nereye yemege goturuceksin????:2:dört gözle bekliyorum
Günaydın
bende size kendimden haberler vereyim nasıl uyus olduğumu anlatayım
30 ağustos bizim evlilik yıldönümümüz
ilk yıl eşimin kuzenin kınasıı vardı orda geçti evlilik yıldönümü
ikinci yıl benim çok iyi bir dostumun arkadaşımın düğünü vardı (hatta yan yana masalarda çalışıyoruz) onun düğününe gittik
geçen sene Ece doğmuştu ekstra birşey yapmadık dedim bu sene şık birşey olsun
başbaşa olalım
tuttum ağva da bir otelde 1 geceliğine rezervasyon yaptırdım annem Ece ye 1 gece bakarım demişti tamam dedim süper eşim normalde cumartesi çalıştığı için haftasonu konaklamalı bir yere gitmemiz çok zor oluyor genelde 29.8 giriş 30.8 çıkış rezervasyon yaptırdım
dedim eşimde belki birşeyler ayarlar mecburen söyledim yer ayırtığımı ve aldığım cevap:
oruç oruç zor olur sen gezmek istersin ben uyumak isterim sen iptal et başka zaman gideriz vb. dedi ben de çok üzüldüm
bir daha böyle pazartesinin denk geldiği bir tatil zor buluruz dediysem de nafile ayarladığım yer yarım pansiyondu ve iftar ve sahur da veriyorlardı herşeyi sorup öğrenmiştim
dün akşam ben evlilik yıldönümümüz için çok güzel bir program yapmıştım ama sen kabul etmedin dolayısıyla ben artık birşey yapmayacağım top sende dedim
çoook üzüldüm bu duruma ve kesinlikle hediye almayı falanda düşünmüyorum artık
siz ne diyorsunuz bu duruma
bu mustinin pastası daha çiçek böcek konmamış hali ama şunu diye bilirimki şeker hamuru olan pastalar daha hoş duruomuş bizimkini görünce biraz sıradan geldi joleli pasta ama 1 dilim bile kalmadı çok güsel olmuştu...
buda bizim küçük kuzunun son hali:)) tizelerrr
kendımden bahsetmeden dalıverdım konuya.
gecen gun rahatsızlandım,aksam üstü 6da bırden ishal basladı ama öyle böyle degıl.demekkı haytımda ilk defa ishal olmusum.neyse gecede kusma eklendı sabah zor attık kendımızı acıle.dün serum yedım 3 saat kadar.ama aksama kadar eklem ve kas agrısından bıttım.
vücud okadar su kaybedınce iflas ettım hep yatıyım uyuyum istedım.ama busabah ıyı kalktım yataktan.neysekı sadece 1.5 gun surdu.
işin gıcık yanı dıorumkı doktora emzırıyorum ona göre bıseler verı.tam 3 kere söledım cvp bıle vermeden 3 ilaç yadı.sonuc prespektüze bakınca ıcmemem gerektıgı yazılıydı bende içmedım
şeftalı sulu gıdalar vs ve şu elektrolıtlerı yerıne koıyan berbat sekerlı tuzlu su içtim.iyiym suan
off yaa derdımı kısa cümlelerle anlatmayı asla beceremıycemm
saol Ayçacim.bebisimle kardesim ilgilendi ben hastanedeyken ,mikrobik degil sanirim cünkü ishalim gecti 1.5günde.ilaclarida kullanmadim.midemimi bozdum üşüttümmü bilmiyorum.orucumu buz gibi 3 koca bardak suyla acinca heraksam,ondanda olmus olabilir.ama dünle bugün hafiften hala midem bulaniyo.insallah bukadarla kalir
Meltem gercekten üzmüş seni eşin ama suyuna gidiver boşver.bayramdan sonrasina uygun bi tarihe al,hem başbasa yine vakit geçirirsiniz hemde rahat rahat gezersiniz.tabi tarih yildönümü olsa iyi olurdu ama iste...
esracım, içerde olucaz.görürsün zaten :) ben tanırım seni!!
özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..
iki tane de kuzudan..
doğum günüsü kutlusundan
pastamız
önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa
Hakıkaten OZLEM, Nurdanuma katılmamak elde degıl.. bu saç cok yakıstı sana..
doğum günüsü kutlusundan
pastamız
http://img713.imageshack.us/
önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa :D
[IMG]http://img839.imageshack.us/[/QUOTE]
Tekrardan dogum gününüz kutlu olsun.oh ayaklarla dalmis pastaya.aferin oglusuna isi biliyor dogum gününün tadida öyle cikar zaten :))
cok cok gecmis olsun minisim..
meltem cok kotu olmus ama bozma moralini benimde bikac kere geldi basima boyle sinir harpleri sen uzuldugunle ve iptal ettiginle kaliyorsun, keske iptal etmeseydin hemen..bazen cok sinir bozuyorlar, ama gidince hosuna giderdi, degisiklik olurdu, bizimde bu pazartesi evlilik yildonumu, ve dun sordugu soru beni nereye yemege goturuceksin????:2:
NURR musti cok tatli, kucuk sipada oyle, ya ben o salincagi sattim cunku 10kgya kadardi ve bizimki ustunde yaylaniyordu muzigi calinca ve kirilicakti, bende sattim:))ama boyle bisi alabilirim..
doğum günüsü kutlusundan
pastamız
önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa
yani ben koca olsam boyle bir hatunun pesinde 4 donerdim..allah herseyi gonlune gore versin ozlemim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?