hızlı bir doktor muayenesi atlattık. yarın izinli imiş. alperen geceden beri öksürüyor. hırltılı bir şekilde arabadaki klima çarpmış yavrumu. kan tahlili haftaya kaldı. bronşit başlangıcı olabilir dedi yeni bir tedaviye başlıyoruz. bugüne kadar hiç öksürmeyen cocuğu yaz günü hasta ettik. inşallah atlatırız bronşite cevirmeden.
alperen bir ayda tam 800 gr almış doktor ayrı bir şok ben ayrı. 5. aydan bu yana 300 gr geçmedi çünkü. her gün et yediği için dedi doktor amcamız. 50 gr dana eti yedi her gün çorbalarında, birde keçi sütü tabi ki. birde kan tahlilimiz iyi çıkarsa çok sevineceğim.
balık yağını sordum bende sana hatırlatacaktım, başla artık cok faydalı dedi. her gün bir tatlı kaşığı. acd3 kestik. kan ilacını da bu hafta kes dedi zaten hasta diye kesmiştim ben. kan durumu iyi ise sadece balık yağı ile devam edeceğiz.
göbek deliği biraz cıkmaya başlamıştı son günlerde ufak bir fıtık var dedi. ama kendi kendine geçer merak etme dedi.
aşıları da erteledik 14. aya kadar vaktimiz var atlatalım bronşiti sonra yaparız dedi.
aman maşallah yaaa ne güzel olur onları duymak eminim. benim kuşun daha konuşmaya pek niyeti yok. tatlı tatlı sesler çıkartıyor ve heceler o kadar.anni anni diyor ayça ağlarken de baba diye ağlıyor, dili erken çözülecek bizim sıpanın.
yaramaz selin :) maşallah sana.bizdende resimler teyzeleri... yaramaz selinden kareler....:))))
ya inanmıyorum bu misafir durumlarına. ne anlayışsız insanlar var.Dün akşamdan beri misafir krizi yaşanıyor evde..
dünden beri hastayım yusfta öyle üşütmüşüz ikimizde geçen gece pencere açık uymuşuz..ve sonuç felaket rahatsızım..misafir egelince akşam annemlere gidecektik ben rahatsızlanınca yusfla evd ekaldım eşim tubayla gitti ..yolda kardeşi aramış size geliyoruz diye ..akşam kabul etmedik bu seferde bugün gelecekler hemde eşim derya hasta bende işteyim gelmeyin dedi resmen ama olsun sen evde olmasanda geliriz dendi..((ayağa kalktıkça başım dönüyor sinirimde tepemde..yarınki planlarımda altüst oldu..çünkü kırşehirden geldiler ve yatılı misafir dün akşam abimlerde kaldılar bugünde bize geçecekler.......
çok geçmiş olsun. önceleri biz sade gazozun içine aspirin katar içerdik. iyi gelirdi. ama emzirirken zararı olur mu bilmiyorum.kendımden bahsetmeden dalıverdım konuya.
gecen gun rahatsızlandım,aksam üstü 6da bırden ishal basladı ama öyle böyle degıl.demekkı haytımda ilk defa ishal olmusum.neyse gecede kusma eklendı sabah zor attık kendımızı acıle.dün serum yedım 3 saat kadar.ama aksama kadar eklem ve kas agrısından bıttım.
vücud okadar su kaybedınce iflas ettım hep yatıyım uyuyum istedım.ama busabah ıyı kalktım yataktan.neysekı sadece 1.5 gun surdu.
işin gıcık yanı dıorumkı doktora emzırıyorum ona göre bıseler verı.tam 3 kere söledım cvp bıle vermeden 3 ilaç yadı.sonuc prespektüze bakınca ıcmemem gerektıgı yazılıydı bende içmedım
şeftalı sulu gıdalar vs ve şu elektrolıtlerı yerıne koıyan berbat sekerlı tuzlu su içtim.iyiym suan
off yaa derdımı kısa cümlelerle anlatmayı asla beceremıycemm
kesinlikle haklısın canım üzülmekte. ben olsam bende aynını düşünürdüm. ya bu eşler neden bazen böyle oluyor? birazcık biz gibi ince olsalar di mi? okurken dedim vaavv ne iyi etmiş ağva yer ayırtmış filan diye. sonunu okuyunca hüsrana uğradım. alma hediye mediye. boşver. hakkını kaybetmiş o.geçmiş olsun canım bende asla prospektüsü okumadan ilaç içmem
Nur kuzuların çok tatlı
ördek teo nun hayvanat bahçesi macerelarını dört gözle bekliyorum
Günaydın
bende size kendimden haberler vereyim nasıl uyus olduğumu anlatayım
30 ağustos bizim evlilik yıldönümümüz
ilk yıl eşimin kuzenin kınasıı vardı orda geçti evlilik yıldönümü
ikinci yıl benim çok iyi bir dostumun arkadaşımın düğünü vardı (hatta yan yana masalarda çalışıyoruz) onun düğününe gittik
geçen sene Ece doğmuştu ekstra birşey yapmadık dedim bu sene şık birşey olsun
başbaşa olalım
tuttum ağva da bir otelde 1 geceliğine rezervasyon yaptırdım annem Ece ye 1 gece bakarım demişti tamam dedim süper eşim normalde cumartesi çalıştığı için haftasonu konaklamalı bir yere gitmemiz çok zor oluyor genelde 29.8 giriş 30.8 çıkış rezervasyon yaptırdım
dedim eşimde belki birşeyler ayarlar mecburen söyledim yer ayırtığımı ve aldığım cevap:
oruç oruç zor olur sen gezmek istersin ben uyumak isterim sen iptal et başka zaman gideriz vb. dedi ben de çok üzüldüm
bir daha böyle pazartesinin denk geldiği bir tatil zor buluruz dediysem de nafile ayarladığım yer yarım pansiyondu ve iftar ve sahur da veriyorlardı herşeyi sorup öğrenmiştim
dün akşam ben evlilik yıldönümümüz için çok güzel bir program yapmıştım ama sen kabul etmedin dolayısıyla ben artık birşey yapmayacağım top sende dedim
çoook üzüldüm bu duruma ve kesinlikle hediye almayı falanda düşünmüyorum artık
siz ne diyorsunuz bu duruma
bu güzel hatunlar da kimmiş :)
özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..
ayyy yerim yaaa şu bikiniye bak yarabbim bayıldım bayıldım.. elime geçme sen kuzuuuuu...
iki tane de kuzudan..
çok geçmiş olsun. 800 gr maşallah :) balık yağı ne verdi?hızlı bir doktor muayenesi atlattık. yarın izinli imiş. alperen geceden beri öksürüyor. hırltılı bir şekilde arabadaki klima çarpmış yavrumu. kan tahlili haftaya kaldı. bronşit başlangıcı olabilir dedi yeni bir tedaviye başlıyoruz. bugüne kadar hiç öksürmeyen cocuğu yaz günü hasta ettik. inşallah atlatırız bronşite cevirmeden.
alperen bir ayda tam 800 gr almış doktor ayrı bir şok ben ayrı. 5. aydan bu yana 300 gr geçmedi çünkü. her gün et yediği için dedi doktor amcamız. 50 gr dana eti yedi her gün çorbalarında, birde keçi sütü tabi ki. birde kan tahlilimiz iyi çıkarsa çok sevineceğim.
balık yağını sordum bende sana hatırlatacaktım, başla artık cok faydalı dedi. her gün bir tatlı kaşığı. acd3 kestik. kan ilacını da bu hafta kes dedi zaten hasta diye kesmiştim ben. kan durumu iyi ise sadece balık yağı ile devam edeceğiz.
göbek deliği biraz cıkmaya başlamıştı son günlerde ufak bir fıtık var dedi. ama kendi kendine geçer merak etme dedi.
aşıları da erteledik 14. aya kadar vaktimiz var atlatalım bronşiti sonra yaparız dedi.
hızlı bir doktor muayenesi atlattık. yarın izinli imiş. alperen geceden beri öksürüyor. hırltılı bir şekilde arabadaki klima çarpmış yavrumu. kan tahlili haftaya kaldı. bronşit başlangıcı olabilir dedi yeni bir tedaviye başlıyoruz. bugüne kadar hiç öksürmeyen cocuğu yaz günü hasta ettik. inşallah atlatırız bronşite cevirmeden.
Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...
bıldırcın yumurtası veriliyor muymuş evrim? ben 2 yaş diye okumuştum sanki öyle hatırlıyorum. ben her gün normal yumurtanın sarısını yediriyorum sadece. beyazı sevmiyor cok önemli değil dedi doktorda. balık yağını her gün 1 kez vereceğim bir tatlı kaşığı ama acd3 ü falan kestirdi minadex hiç vermedi bizim doktor ikisi ağır gelebilir. minadex in içeriğinde neler var? bi kar zarar yap bakalım. olmazsa balık yağını her gün verip minadex i 3 güne düşür. mutlaka almalı 1 yaştan sonra dedi çok hevesliydi bizimki balık yağı verelim diye. balık yedirmiyorum civa yüzünden dedim haklısın vereceksen sardalya ver sadece şimdilik dedi birde. somon falan sakın vereyim deme dedi ben daha söylemeden.
pen celdumm geçmişe bakamadım yorumlarınıza cvp yazacağım birazdan...
öncelikle EVRİMİM gözlerini kapat:))
bugün öldüm evi süpürdüm sildim çorba tatlı yaptım yemekten yırttım allahtan gökhan yaptıracak yemekte kaynımla gökhanın amcasınınoğlu var çamaşırları at makinaya çıkart as bulaşık bakinası daha bitmedi mustiyi uyuttum vee kendime özel bugün sadece yaptığım şey wc ye gitmek olduu şimdi musti uyanmadan geçmişe dalmak istiyorum:)
cok güzel olmus Nurcıum,tadıda güzelse tamamdır.maşşalah damadımaa.yakısıklı tipe bak hele
ayy Nurrr cok tuhaf oldumm.inanamıyorum kocaman olmus,sima falan tam oturus küçük adamdaaa.tütütü maşşaallah maşşalahh
Nur kuzuların çok tatlı
oiyyyy musti ne güzel uyumuş yaw! güle güle kullanın.. yiğite de maşallah..
çok tatlı güvercin ağızlı musti, yiğit paşada kocamn olmuş cok az kaldı musti napacak bakalım kardeşini görünce. ne güzel koltukta oturuyor bende oturduğu günleri görmeyi cok istiyorum.
.
Tatlım.. keyıfle yenmıs mı yenmıs.. bence en kıymetlısı o.. ıstedıgın kadar suslu olsun, yenmıyorsa nafıle bence.
Mustı nın fotokopısı gıbı duruyor.. senın gıbı bır kadından guzel cocuk beklerım zatı.
NURR musti cok tatli, kucuk sipada oyle, ya ben o salincagi sattim cunku 10kgya kadardi ve bizimki ustunde yaylaniyordu muzigi calinca ve kirilicakti, bende sattim:))ama boyle bisi alabilirim..
hepinizi yer yutar içerim bu aç halimleee :)) yorumlarınıza tşk ederim hepinizee....nurrr!!!!! yiğit kuzusunu unutuyordum. maşallah kırkbir kere. büyüsünde sağlıkla gelsin inşallah...
dalma bajım yazıkkk banaaa :)) bak bi ton ütüm var güya yorulmazsam onuda yapacaktım amaa vazgeçtim kadın gelme die korkuyordum amaa aradım iftardan sonra gelecek gökhangilde dışarı çıkarlar kesin bende yatarım efririmmm elimi çekincede ev evlikten çıkıo bi görsenn ki fazlasıyla aynı şeleri yaşıon zati bajımmben de sana dalmak ıstıyorum Nur.. dıyecek baska sozum yok!!
sinerji iş başında yine, eşimle birbirimize girdik telde. dedim ki o klimayı kapatmıyosun cocuk bronşit her seferinde kapat demekten bıktım dedim. ben iyi bakamıyomuşum da ondan olmuş oruçlu kafa ne diyeceğini şaşırdı bende verdim veriştirdim sakın gelme eve dedim. çok saygısızlaştı çünkü, dedi eşyalarımı alıp defolup gideceğim ok dedim kapattım elim ayağım titriyor sinirden.
hay Allah,ama ama ufak tefek seylerde böleseyler sölemesenız keske bırbırınıze.sende esınde tabıkı hasta olsun istemessınız.deerın bı nefes all ve iyişeyler düşün olarmıısinerji iş başında yine, eşimle birbirimize girdik telde. dedim ki o klimayı kapatmıyosun cocuk bronşit her seferinde kapat demekten bıktım dedim. ben iyi bakamıyomuşum da ondan olmuş oruçlu kafa ne diyeceğini şaşırdı bende verdim veriştirdim sakın gelme eve dedim. çok saygısızlaştı çünkü, dedi eşyalarımı alıp defolup gideceğim ok dedim kapattım elim ayağım titriyor sinirden.
olumunekankayizsmile aynı frekanstan calıyoruz hocammmeltem kızmasana kocana. canı gitmek istememiş demekki. sen çok güzel düşündün diye illa senin gibi düşünmek durumundamı?
bence annen yine bakarsa baksın eceye. sende kocana sarılıp uyu o gece.
benimde düşüncem budur.
süpermiş,800gr cok iyi.maşalah oglusa.inş bronşit falan olmadan atlatır kuzun üzülmehızlı bir doktor muayenesi atlattık. yarın izinli imiş. alperen geceden beri öksürüyor. hırltılı bir şekilde arabadaki klima çarpmış yavrumu. kan tahlili haftaya kaldı. bronşit başlangıcı olabilir dedi yeni bir tedaviye başlıyoruz. bugüne kadar hiç öksürmeyen cocuğu yaz günü hasta ettik. inşallah atlatırız bronşite cevirmeden.
Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?