2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

boşuna mıyavlıyorsun Nur.. mıyawww mıyawww.. nereye kadar.. çık camları da sil.. ferahlarsın.. buralar sana dar annem.. sal kendını camdan aşaga.. valla bak.. ıyı gelecektır sana..

hamıle hamıle oruc tutarsın.. evı doker temızlersın.. bılmıyorum sana soylenecek soz var mı??

sen kendıne acı.. butun topık yeter bıze.

ada bebikleee annilerii atlamışım çok tatlı olmuş bikinili adacıkk
gizem özlem sizde çok hoş görünüosunuzzz.....

yaa kadın varyaaaa yanımda olsan yerim seni yerimmmm bayılıom yorumlarınaa bacımm yaa yok cam silmiom bak halıları kaldırmıorum kenarından siliorum yalandan temizliom bajım bunuda yapmayınca evde sıkılıom yawf benn:))))))))

şölee bi dalsam sanaa nasıl olur Nurrrr..bıde yemekten yırttım dıe sevınıyon.ee bıde yemek yapsaydın be bacımmm

aa benım arkadasta 1.5 yasında basladı vermeye.söliyim barı onada.doktoruna bı sorsun

Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...

yazin kaynanam almis kendine israrla teoyada yedirmek istedi, ben engellemistim, cunku dedigin dogru cok yogun yumurtaya gore ve cok agir bebikler icin...cok faydali ama daha degil..

ayyy bu bitmek tükenmez kavgalar bence yüz yüze konuşun gülizim şimdi oruçlu oruçlu insan zaten sinirli oluyor fazla büyütmeyin çocuk ikinizinde çocuğu ikinizde hasta olsun istermisiniz akşama düzelirsiniz inş

şölee bi dalsam sanaa nasıl olur Nurrrr..bıde yemekten yırttım dıe sevınıyon.ee bıde yemek yapsaydın be bacımmm
bajım yemek eziyet gelio bana ocak başında şu sıcakta yemek yapmak zor gelioo ama şuan ayakalarımı uazattım valla rahatladım 6 kadar işim yok 6 da bi salata yapacağım okadar hatta onuda büyük bi ihtimalle kaynıma satarım:)

guliz uzuldum ya ama okadar kolay degil ev terk etmek, yoksa bizim ikimizde coktan terk ederdik simdiye, oruclu soylenenleri kale almamak gerek, kan sekeri dusmustur onun..

buarada ben hep somon veriyorum teoya hatta doktorumuz ver dedi, diger baliklarida donusumlu veriyorum haftada 3 balik yiyor kesin..3te kirmizi et, 1 gunde hindi yada tavuk..

biz balik yagina baslamadik, hicde aklima gelmedi, bi sorayim bi multivitamin surup kullaniyoruz, ama istahi iyi diye ve kilosu belki o yuzden vermiyor, bizim doktor kiloya takik sisko olmasinmis..

slm ben geldim
bugun çok halsizim yatıyorum hep kolumu kaldırmayay takatim yok..

hasta olmasam bari...

oyuzden vermemıstır Nutdancım cunkubende 10.ayında sormustum baslamamız gerekırmı dıe.doktorun cvp suydu "bız balıkyagını 1 yasından sonra iştahsız ve gelısımı dıgerleırıne göre yavas olan bebeklere öneriyoruz."demıstı.ŞEvvalın işthı cok ıyı sayılmaz balık et ve türevlerını sevmöıyo.bızım gunluk menumuz sabah kasık mamasına katılmıs labne pekmez vs sonra seftalı püresı bırde ıkındın corba.cok ıyı beslenemıyoruz.oyuzden bu ay önerrır belkı bıze.Teo zaten balık hakkını dolduruyo bence verme ekstradan

çaçaaaaaaaaaaaaaaamm
ayçacımm mjını yeni gördüm
off üzüldüm şimdi bugunde çok halsizim ..
aksi olsaydı kesinlikle gelirdim..
seni ve ruzy i görmek çok güzel olardı...

tühhh

bebekdoktoru.com da aynen şöyle yazıyor ne diyorsunuzhanımlar.
Günde bir çay kaşığı keten tohumu yağı gelişen beyin, kalp ve savunma sistemi için mükemmeldir. Yoğurda karıştırıp çocuğunuza verebilirsiniz

su an ıcın boyle bıtkısel seylerın bebeklere verılmemesı gerektıgı kannatındeyım.. organları gelısımını tamamlamamıs canlılara boyle seyler agır gelecektır.. ozellıkle de keten denen sey de yuksek oranda lıf var.. bence sakıncalı.. belkı cok daha sonra.. ama sımdı degıl.

dimii banada tuhaf geldı aslında.. bıde bebeklerle ılgılı bı sıte nası böyle bıseyi yayın yapabılıyolar

buarada cumartesi teonun sac kesimi icin bebek kuaforunden randevu aldim, ilk sac vs certifika oto bisiler veriyorlarmis, birde deneyimliler diye cunku teoyu tutmak imkansiz belki oyalayabilirler, yoksa 1numaraya vurulacak..

Teonun saçlar gidecek mi? gitmesin ya :gitme:
Ardindna da hafta sonu hava guzel olucakmis, tibetle hayvanat bahcesine gorturucez teosu, bakalim ne tepki vericek..

Ohh ne kadar güzel bizim yerimizede gezin :))

Çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine minişim olumunekankayizsmile
geçen yıl bugün, yarın sabah doğuma gireceğimi zannederek, rahat rahat kuaförlerde filan fink atıyordum.. gece doğuma gittim!

Senin doğum normal mi oldu cnm?

özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..

Ne demek cnm ya daha fazla vakit ayırmak isterdim ama o gece Özde durmamış annemde mangal eşliğinde birşeyler içince hemen gitmek zorunda kaldım uyutamamışlar Bu defa buraya beklerim :))

iki tane de kuzudan..

Oyyy bu kuzuyu mıncıramadım ya ona üzülüyorum Gencecik anne babanı tanımış oldum :)) sıcakkanlı aile :)

Sağol minişim :))
doğum günüsü kutlusundan
pastamız

önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa

Oyyy ayak oarmaklarını çatal bıçak niyetinede kullanırmış :)) Çok tatlısınız maşallah...
Ada bebek sen ne tatlisin ya, masallah sana..
Ozlem buarada super guzellesmmissin, tuttum bu sac rengini..yanlis anlama oncedende guzeldin ama ssac rengi yanik ten super olmus..
ne guzel olmus bulusmussunuz..

Aaaa sahane bır surprız oldu bu foto.. cok sasırdım bırden gorunce sızı..

Ozlemdır bu.. çok özel bir kadın.. Rabbım hep kalbıne gore versın ınsallahh.

Hakıkaten OZLEM, Nurdanuma katılmamak elde degıl.. bu saç cok yakıstı sana..

yani ben koca olsam boyle bir hatunun pesinde 4 donerdim..allah herseyi gonlune gore versin ozlemim..

Ayy çok şımardım ağzım kulaklarımda dönüp dönüp tekrar okuyorum o sizlerin tatlılığı, güzelliği öpücem sizi Şeniz Şimdi sıra İzmir de birgün bizimde fotolarımız yayınlanacak bu topikte :))

Geçmiş olsun canım ya ama güzel kilo almış maşallah... Özdeninde göbek fıtığı soruu var azıcık dedi doktorda..
Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...

Ya o yediren bendim Evrim hata mı yapmışımm ama uzun zamandır veryorum... Ne zararı olur ki?!

Off off bir huzura eremedik inş. hemen çözesiniz sorunu canım :teselli: Açlıktan şaşırmıştır ne diyeceğini...
ada bebikleee annilerii atlamışım çok tatlı olmuş bikinili adacıkk
gizem özlem sizde çok hoş görünüosunuzzz.....

Sağol canım..

Bende balık yağı alsam ağır gelmez değil mi? İştah yok.. Balık vermiyorum çok zayıfladı ya Sadece ferro sanol tek verdiğim bu ne zamana kadar verilecek düzenli doktora gitmediğimden fransızım tüm konulara iyi ki bu topik ve sizler varsınız öğreniyorum bir şeyler...

Nur Mustiya bayıldım o dudaklar nasıl öyle çok şirin Ardındanbir yakışıklı daha geliyor belli maşallah..
Meltem yaranılmaz bu odun cinslerine ne yapsan...
Ayy daha unuttuğum oldu mu acaba? Başım çatlıyor evde bir gaz kokusu var bakıyorum ama birşeyde yok tüm kapı camlarda açık :bbo:

sinirimden oturdum ağlıyorum gülize derken kavga etmeyin bizde peşinden geldikk........
yoğurt çorbası yapmıştım herzmn ki çorba bugün kesilmiş olmamış yeniden başka çorba yaptık masayı hazırladım salataları yaptım biraz önce gökhan geldi yemeği bırakmaya dayımda gelecek die ben tek başıma bunlara hizmet et otur pilav filan yapmadım onlara göre yapmıştım şimdide kalkıp hiç bişi yapmam hiç beni düşündüğü yok desem şimdi yorgunum die kesin çok iş yaptın ya derr halimden anlamıoki hiç çağırdın dierlerini dayının evi bi yukarı çıksın yesin evinde çatlıcam sinirden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…