dalma bajım yazıkkk banaaa :)) bak bi ton ütüm var güya yorulmazsam onuda yapacaktım amaa vazgeçtim kadın gelme die korkuyordum amaa aradım iftardan sonra gelecek gökhangilde dışarı çıkarlar kesin bende yatarım efririmmm elimi çekincede ev evlikten çıkıo bi görsenn ki fazlasıyla aynı şeleri yaşıon zati bajımm
yaa kadın varyaaaa yanımda olsan yerim seni yerimmmm bayılıom yorumlarınaa bacımm yaa yok cam silmiom bak halıları kaldırmıorum kenarından siliorum yalandan temizliom bajım bunuda yapmayınca evde sıkılıom yawf benn:))))))))boşuna mıyavlıyorsun Nur.. mıyawww mıyawww.. nereye kadar.. çık camları da sil.. ferahlarsın.. buralar sana dar annem.. sal kendını camdan aşaga.. valla bak.. ıyı gelecektır sana..
hamıle hamıle oruc tutarsın.. evı doker temızlersın.. bılmıyorum sana soylenecek soz var mı??
sen kendıne acı.. butun topık yeter bıze.
şölee bi dalsam sanaa nasıl olur Nurrrr..bıde yemekten yırttım dıe sevınıyon.ee bıde yemek yapsaydın be bacımmmpen celdumm geçmişe bakamadım yorumlarınıza cvp yazacağım birazdan...
öncelikle EVRİMİM gözlerini kapat:))
bugün öldüm evi süpürdüm sildim çorba tatlı yaptım yemekten yırttım allahtan gökhan yaptıracak yemekte kaynımla gökhanın amcasınınoğlu var çamaşırları at makinaya çıkart as bulaşık bakinası daha bitmedi mustiyi uyuttum vee kendime özel bugün sadece yaptığım şey wc ye gitmek olduu şimdi musti uyanmadan geçmişe dalmak istiyorum:)
allamm yaa.. bıldırcın yumurtası neymıs ole yaaa( bır bıldırcın yumrtası 5 tavuk yumurtasına bedelmiş, naman nallaahım..
e bızden bı arkadas her gun verıyordu.. anam kımdı o.. ben de aldım, dur dedım arastırayım ole pısırıyım felann.. 3 yas dıolar sınırınaa.. püüüüü
bılıyor mu kı
bizden kim bildırcın yumurtası verıyor evladınaaa... naman nallaaahımmmmm
Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...
yazin kaynanam almis kendine israrla teoyada yedirmek istedi, ben engellemistim, cunku dedigin dogru cok yogun yumurtaya gore ve cok agir bebikler icin...cok faydali ama daha degil..allamm yaa.. bıldırcın yumurtası neymıs ole yaaa( bır bıldırcın yumrtası 5 tavuk yumurtasına bedelmiş, naman nallaahım..
e bızden bı arkadas her gun verıyordu.. anam kımdı o.. ben de aldım, dur dedım arastırayım ole pısırıyım felann.. 3 yas dıolar sınırınaa.. püüüüü
bılıyor mu kı
bizden kim bildırcın yumurtası verıyor evladınaaa... naman nallaaahımmmmm
ayyy bu bitmek tükenmez kavgalar bence yüz yüze konuşun gülizim şimdi oruçlu oruçlu insan zaten sinirli oluyor fazla büyütmeyin çocuk ikinizinde çocuğu ikinizde hasta olsun istermisiniz akşama düzelirsiniz inşsinerji iş başında yine, eşimle birbirimize girdik telde. dedim ki o klimayı kapatmıyosun cocuk bronşit her seferinde kapat demekten bıktım dedim. ben iyi bakamıyomuşum da ondan olmuş oruçlu kafa ne diyeceğini şaşırdı bende verdim veriştirdim sakın gelme eve dedim. çok saygısızlaştı çünkü, dedi eşyalarımı alıp defolup gideceğim ok dedim kapattım elim ayağım titriyor sinirden.
bajım yemek eziyet gelio bana ocak başında şu sıcakta yemek yapmak zor gelioo ama şuan ayakalarımı uazattım valla rahatladım 6 kadar işim yok 6 da bi salata yapacağım okadar hatta onuda büyük bi ihtimalle kaynıma satarım:)şölee bi dalsam sanaa nasıl olur Nurrrr..bıde yemekten yırttım dıe sevınıyon.ee bıde yemek yapsaydın be bacımmm
bebekdoktoru.com da aynen şöyle yazıyor ne diyorsunuzhanımlar.
Günde bir çay kaşığı keten tohumu yağı gelişen beyin, kalp ve savunma sistemi için mükemmeldir. Yoğurda karıştırıp çocuğunuza verebilirsiniz
su an ıcın boyle bıtkısel seylerın bebeklere verılmemesı gerektıgı kannatındeyım.. organları gelısımını tamamlamamıs canlılara boyle seyler agır gelecektır.. ozellıkle de keten denen sey de yuksek oranda lıf var.. bence sakıncalı.. belkı cok daha sonra.. ama sımdı degıl.
buarada cumartesi teonun sac kesimi icin bebek kuaforunden randevu aldim, ilk sac vs certifika oto bisiler veriyorlarmis, birde deneyimliler diye cunku teoyu tutmak imkansiz belki oyalayabilirler, yoksa 1numaraya vurulacak..
Ardindna da hafta sonu hava guzel olucakmis, tibetle hayvanat bahcesine gorturucez teosu, bakalim ne tepki vericek..
kendımden bahsetmeden dalıverdım konuya.
gecen gun rahatsızlandım,aksam üstü 6da bırden ishal basladı ama öyle böyle degıl.demekkı haytımda ilk defa ishal olmusum.neyse gecede kusma eklendı sabah zor attık kendımızı acıle.dün serum yedım 3 saat kadar.ama aksama kadar eklem ve kas agrısından bıttım.
vücud okadar su kaybedınce iflas ettım hep yatıyım uyuyum istedım.ama busabah ıyı kalktım yataktan.neysekı sadece 1.5 gun surdu.
işin gıcık yanı dıorumkı doktora emzırıyorum ona göre bıseler verı.tam 3 kere söledım cvp bıle vermeden 3 ilaç yadı.sonuc prespektüze bakınca ıcmemem gerektıgı yazılıydı bende içmedım
şeftalı sulu gıdalar vs ve şu elektrolıtlerı yerıne koıyan berbat sekerlı tuzlu su içtim.iyiym suan
off yaa derdımı kısa cümlelerle anlatmayı asla beceremıycemm
geçen yıl bugün, yarın sabah doğuma gireceğimi zannederek, rahat rahat kuaförlerde filan fink atıyordum.. gece doğuma gittim!
özlemcim tekrar tekrar teşekkrüler vakit ayırıp geldiğin için.. çoook mutlu oldum seni tanıdığıma.. bayramda geldiğimizde tekrar görmek istiyorum seni.. kısmet olur inşallah..
iki tane de kuzudan..
Gizem bayildim fotolara cok güzelsiniz ama Adaya bakmaktan siz arka planda kaldiniz.Allah im o negüzel yakismis ya pikinesi.tombul kus tombul.cok güzelsiniz ücünüzde...
Yannis bende sölemeden geçmiyim Özlem sac rengin şahane.cok yakisti sana
Gülizcim aslinda ramazan die öyle söyledim :)) cünkü bende oruclu olsam biyere gitmek istemem.oruclu oruclu ne yolculuk cekiliyo bu sicakta nede gezinti... Fakat normal sartlarda böyle bi tepkiye cok hos karsilik vermeyebilirdim.öyle yani :))
doğum günüsü kutlusundan
pastamız
önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa
Ada bebek sen ne tatlisin ya, masallah sana..
Ozlem buarada super guzellesmmissin, tuttum bu sac rengini..yanlis anlama oncedende guzeldin ama ssac rengi yanik ten super olmus..
ne guzel olmus bulusmussunuz..
Aaaa sahane bır surprız oldu bu foto.. cok sasırdım bırden gorunce sızı..
Ozlemdır bu.. çok özel bir kadın.. Rabbım hep kalbıne gore versın ınsallahh.
Hakıkaten OZLEM, Nurdanuma katılmamak elde degıl.. bu saç cok yakıstı sana..
yani ben koca olsam boyle bir hatunun pesinde 4 donerdim..allah herseyi gonlune gore versin ozlemim..
güzel ada sen ne tatlısın öyle maşallah sana!!!!!
buluşmada keyifli görünüyorsunuz hanımlar!!! siz de çok tatlısınız!!!
özlemin saç rengine katılıyorum.deniz bu güzelliğe zaten aşık fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla:))) sorun başka yerdedir eminim....
hızlı bir doktor muayenesi atlattık. yarın izinli imiş. alperen geceden beri öksürüyor. hırltılı bir şekilde arabadaki klima çarpmış yavrumu. kan tahlili haftaya kaldı. bronşit başlangıcı olabilir dedi yeni bir tedaviye başlıyoruz. bugüne kadar hiç öksürmeyen cocuğu yaz günü hasta ettik. inşallah atlatırız bronşite cevirmeden.
alperen bir ayda tam 800 gr almış doktor ayrı bir şok ben ayrı. 5. aydan bu yana 300 gr geçmedi çünkü. her gün et yediği için dedi doktor amcamız. 50 gr dana eti yedi her gün çorbalarında, birde keçi sütü tabi ki. birde kan tahlilimiz iyi çıkarsa çok sevineceğim.
balık yağını sordum bende sana hatırlatacaktım, başla artık cok faydalı dedi. her gün bir tatlı kaşığı. acd3 kestik. kan ilacını da bu hafta kes dedi zaten hasta diye kesmiştim ben. kan durumu iyi ise sadece balık yağı ile devam edeceğiz.
göbek deliği biraz cıkmaya başlamıştı son günlerde ufak bir fıtık var dedi. ama kendi kendine geçer merak etme dedi.
aşıları da erteledik 14. aya kadar vaktimiz var atlatalım bronşiti sonra yaparız dedi.
Cülüz, Kuzey e bugun bıldırcan yumurtası aldım.. nası yedırıcem ben bunu cocuga yaa :)) mınnak bısı.. sen nası verıyorsun...
sinerji iş başında yine, eşimle birbirimize girdik telde. dedim ki o klimayı kapatmıyosun cocuk bronşit her seferinde kapat demekten bıktım dedim. ben iyi bakamıyomuşum da ondan olmuş oruçlu kafa ne diyeceğini şaşırdı bende verdim veriştirdim sakın gelme eve dedim. çok saygısızlaştı çünkü, dedi eşyalarımı alıp defolup gideceğim ok dedim kapattım elim ayağım titriyor sinirden.
ada bebikleee annilerii atlamışım çok tatlı olmuş bikinili adacıkk
gizem özlem sizde çok hoş görünüosunuzzz.....
buarada ben hep somon veriyorum teoya hatta doktorumuz ver dedi, diger baliklarida donusumlu veriyorum haftada 3 balik yiyor kesin..3te kirmizi et, 1 gunde hindi yada tavuk..
biz balik yagina baslamadik, hicde aklima gelmedi, bi sorayim bi multivitamin surup kullaniyoruz, ama istahi iyi diye ve kilosu belki o yuzden vermiyor, bizim doktor kiloya takik sisko olmasinmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?