sinerji iş başında yine, eşimle birbirimize girdik telde. dedim ki o klimayı kapatmıyosun cocuk bronşit her seferinde kapat demekten bıktım dedim. ben iyi bakamıyomuşum da ondan olmuş oruçlu kafa ne diyeceğini şaşırdı bende verdim veriştirdim sakın gelme eve dedim. çok saygısızlaştı çünkü, dedi eşyalarımı alıp defolup gideceğim ok dedim kapattım elim ayağım titriyor sinirden.
oy sinerji sinerji.. ben takışmam eşimle ama ben de bişeye kırılıp tavır yaptım bi kaç saat.sinirimden oturdum ağlıyorum gülize derken kavga etmeyin bizde peşinden geldikk........
yoğurt çorbası yapmıştım herzmn ki çorba bugün kesilmiş olmamış yeniden başka çorba yaptık masayı hazırladım salataları yaptım biraz önce gökhan geldi yemeği bırakmaya dayımda gelecek die ben tek başıma bunlara hizmet et otur pilav filan yapmadım onlara göre yapmıştım şimdide kalkıp hiç bişi yapmam hiç beni düşündüğü yok desem şimdi yorgunum die kesin çok iş yaptın ya derr halimden anlamıoki hiç çağırdın dierlerini dayının evi bi yukarı çıksın yesin evinde çatlıcam sinirden yaaa
kendimle mustiye olan oluyu kuzum bir sürü azar işitti gökhan götürüm gezdirim dedi o sinirle ona bağırdım gökhan bişiler anlasın die ne anlar ya gökhanda dayısıda gelirse masaya oturup yemek bile yememeyi düşünüyorumoy sinerji sinerji.. ben takışmam eşimle ama ben de bişeye kırılıp tavır yaptım bi kaç saat.
amin Evrimcim teşekkür ederim iyi dileklerin için..doğum günüsünün kutlusu oldukca renkli gecmiş anlaşılan.. :))
Nıce senelerınız boyle guzel olsun ınsallah..
teşlekkür ederizzzTekrardan dogum gününüz kutlu olsun.oh ayaklarla dalmis pastaya.aferin oglusuna isi biliyor dogum gününün tadida öyle cikar zaten :))
öyle oldu vallaa.. dedim babasına silmee peçeteylee die ama dinlemedii.çok güzel tadından yenmez bir ayak olmuş
saol damla abla.. yedik yedikedacım, ilkenin yeni yaşı huzurla sağlıkla gelsin.... nice yılları olsun...
ayaklarınıda yemişsindir artık:))))
Oyyy ayak oarmaklarını çatal bıçak niyetinede kullanırmış :)) Çok tatlısınız maşallah...
:
tşk ederizz teyzesii çok güsel dudak büker:)))Nur Mustiya bayıldım o dudaklar nasıl öyle çok şirinArdındanbir yakışıklı daha geliyor belli maşallah..
ösleeeeeeeeeeemm
söbeleedim seni..
afetimin güzel annesi
saçlarınla fıstık gibisin gerçekden çok yakışmış sana. yanık tenle harika durmuş..
denizle sorunlarınız ne boyutta neden sıkıntıdasın. yardım edebilirmiyiz sana..
üzülüyorum senin için gerçekden..
iftar sonrasıvitamin depoladım kendimde.
daha iyiyim şimdilik.
umarım hasta olmam en azından midemle ilgili bi sorun yaşamam...
nurcikk ben o erkek tipine burunen teoşu yeriiiiiimm gamzeli öydekkk..
bizimde saçllarımız kesildi çok aşırı uzamıştı ve çok terliyordu yatagında bile baş kısmı sıılsıklam oluyordu.
sadece kenarlardan alıcakdık amerikan modeli istemiştik ama bizmki ortalıgı yıktıgı için normal subay traşı denilen sadece üst tepede uzun kısımlar kaldı diğer yerler kısa..
tam bi erkek gibi oldu ya.
evimizin minik erkeki diyoruz bugunlerde..
ayyy evriiiiiiiiim
varya gizeme yazdıgın esrayı tanıma hakkındaki mjına koptum hee.
delüü
demek bilmemem kaçıncı müşteri oldunuzda bir yıl bedava ye iç kazandınız.
ayy süppersin ya.
formundasın bu aralar maşalllah.
ayrıca kırmızı biberleri bebekler için nasıl koyuyorsunuz.??
kabuklamı minik minik dogruyosun çiğden sonra poşetleyip atıyomusun?
Sinerji bize ugramadi, cok sasirdim ki Tibetten hic beklemezim bu aksam icin bi restorana yer ayirtmis, evlilik yildonumu pazartesi, ogun hafat icine gelir zor olur diye, yarinda hayvanat bahcesi vs diye bugune yer ayirtmis, duygulandim:)))))
Buarada teonun saclari bugunden kestirdik, yarin gunumuz olmesin diye, erkege benzedi, cunku her goren kizmi demesinden gina gelmisti, cuku acik dolasicaktim..resim cekerim aksam, birde ilk saclariyla bi sertifika verdiler, cok hos oldu:))))))
Arkadaşlar merhaba burası yerimi bilmiyorum, yada beni yönlendirirseniz sevinirim. 2009 ağustos annesiyim. kızım 1 yaşını doldurdu. günde 3 ana öğün ve 2 ara öğün vermeye çalışıyorum. Ama her öğünde mutlaka kakasını yapıyor. Böyle olunca hiç kilo da alamıyor. Artık bi hastalığı olup olmadığını düşünmeye başladım. idrar ve gaita tahlilleri temiz çıkıyor. Sizin bebişlerde böyle mi?
Konunun yeri burası değilse kusura bakmayın. Benimle aynı dönem annelerden fikir almak istedim.
evli olduğu gibi bizim üst katımızda oturuolar düşün ama gökhanda da var en çok kızdığım nokta gökhan en samimi arkadaşıyla küstü ve dayım onunla kanki oldu düşün iftara davet etti filan gökhana hiç sölemedi sen nie çağrıosun ki nasıl sinir oldummNur o dayısı evli değil mi?? Bu halinle ne diye sana yük oluyor.. Eşin mi ısrar ediyor yoksa kendisi mi yüzsüz?
gülimm canım benim biliosun evden elini çekince daha çok yoruyor iş yapsam bi türlü yapmasam bi türlü bazen bir an önce taşınmak istiyorum bu evden ama sonuçta nereye gidersem gidiyim gelecekayy nuuuuuuuuurr
ne diyim sana bilmemeki
sana mı kızayım gökhana mı bilmedim valla.
sen ne kendini ne mustiyi nede yiğit yavruyu düşünmeyip kendini paralayıp evi temizlemek değil bal dök yala yaparsın..
gökhan ayrı bi arıza .
sen hem çoculu hem hamile hem oruçlusun sana misafir getiriri üstelik senin sevmediğin misafir...
ayyy sana kıyamıyorum beaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?