2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seviyorum ben Ege yi
deniz mavi ve dibi görünüyor parlıyor güneşten
değil mi Gizem
aynen öyle.. başka hiçbir yere değişmem..

şaka gibi dimi
şimdi 1 yaşında oldular ve herşeyin farkındalar

oyy mavi bikinisi şahane
ve ısırmalık

teşekkür ederiiizz :)

doğum günüsü kutlusundan
pastamız

önce ayaklarımızı sokuyoruuzzz pastayaa

nice yaşlara canım.. harika görünüyorsunuz..

Ada bebek sen ne tatlisin ya, masallah sana..
Ozlem buarada super guzellesmmissin, tuttum bu sac rengini..yanlis anlama oncedende guzeldin ama ssac rengi yanik ten super olmus..
ne guzel olmus bulusmussunuz..

:)))) çok güldüm buna! sağol canım..

bu arada Gizem cim Ada yı öpüyorum nice mutlu yaşlara Allah bahtını güzel eylesin
sağol canım.. hepimizinkini..

sağol canım..

yok epidural sezeryan.. yemedi diğeri ne yalan diyim... canım inşallah fırsat olursa gelicem..annemler de seni çok sevmişler.. :)

1,5 yıl denemeden sonra, klomen sayesinde hamile olduğumu öğrendim yılbaşına 4 gün kala.. çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.. çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı.. 21 ağustosta sabah 8.30 a randevu aldık hastaneden sezeryan için..
20 ağustos gecesi.. herkes bizde.. yenildi içildi, arkadaşlar geldi beni son kez böyle görmek için.. sabah doğum var ya.. 12 ye doğru gittiler yavaş yavaş.. son bir deliksiz uyku uyumak için uzandım yatağa sabahın heyecanını düşünmemeye çalışarak.. kızımla son gecemiz tek vücutta.. ayrılmak zor olacak ama..
21 ağustos.. 24.05.. tam yatağa uzanmışken, karmakarışık hissederken, karnımda "pıt" diye bişey.. ılık ılık akan bi su.. önce kendim sakin olmalıyım.. emin olmalıyım.. ama yok doğum başladı, sabahı beklemiyor.. heyecandan uyuyamayan onur'a ve anneme sesleniş.. "suyum geldi.." 10 saniyelik bir afallamadan sonra başlayan koşturmaca.. doktor arandı.. bavul hazır, şekerler, süsler.. asansördeyiz.. hala su gelmeye devam ediyor.. ve süprizzz!! asansör bozuk! içinde kaldık! sinirden tutan gülme krizi.. onurun can havliyle yüklenmesiyle açılan kapı.. veee neyseki hastaneye varış.. doktorun haber vermesiyle acilin kapısında bekleyen hemşire ve hastabakıcılar.. saat 12.30..
ameliyata hazırlanmam, epiduralin takılması, derken 1.45 oldu..ameliyathanede madonna'nın secret şarkısı çalıyor.. ve tam 1.57 de hayatımı tamamen değiştiren o ses geldi.. hemen kucağıma verdiler.. nasıl bir mutluluk olduğunun tarifi imkansız..
ve tam 1 yıl geçti.. saat 12.48.. aynı geceyi tekrar tekrar yaşıyorum zihnimde.. tam 1.57 de yatağının başında olmak için bekliyorum.. kokusunu her içime çektiğimde aynı heyecanı yaşıyorum... ve her seferinde, O bana Tanrı'nın en büyük lütfu diye düşünüyorum.. başka hangi varlık insanı böyle yapabilir ki... iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın minik mucizem..

Canım sende benim gibi uzun süre yol gözleyenlerdenmişsin... Ama kavuşmuşsun mucizene :)) Allah ayırmasın hiç.. İyi ki doğmuş bak gün konusunda hem fikirmiş Ada doktorla o almasaydı da Ada sınırları zorlayacakmış :)) Ne kadar güzel anlatmışsın :1rolleyes: Nice sağlıklı mutlu yaşlara....

sibelcim hediyen geldi.. ama açmadım, onur gelen hediyeleri yarından önce açtırmıyor :) şimdiden çok çok teşekkür ederim canım..

günaydın..
İlke beyin doğum günüsü kutlu olsun..bugün yola çıkıyormuşsunuz hayılı yolculuklar iyi tatiller....şu tatil bizede uğrasa rtık çok sıkıldım çok...
NUR canım benim bu dayı kamber sanırm hı ..eşinle aranda sorun yokz aten 3. şahıslar sizi üzüyor ( bu konuyu eşimle bi ara konuş derim erkekler bazen herşeyi görmeyebiliyor..söylemek gerek malesef..
TEOŞ saçlar kesilmiş resim isteriz..yakışıklı ördek..
NURDAN mis mis tadını çıkart tibet beyide ince düşüncesinden dolayı tebrik ederim :)))
MELTEM eşin o na düşünmedne konuşmuştur bence üzme kendi.
GÜLİ hayrıdır rahtsızmısın..geçmiş olsun..
Abinin iş durumu için sürekli bişeyler okumayın ve sürekli istekte bulunmayın sürekli aynı şeyi istemek inançsızlığa giriyor gülim isteğiniz yerine ulaşmıştır ama yaşanmsı gereken olaylar var kısaca kader diyelim az daha sabır ..

MARİ Adacık nekadar tatlı maşallah doğum günüzde kutlu mutlu olsun inşallah..dah nice güzle güzel yaşlara..

ÖZLEM seninle görüşmeyi bilerek bekletiyorum yerimsenibenama destek arkadan veriliyor içini ferah tut ..kaydirigubbakcemile3

mini minnnacık tubaaaaaaaam.
sizde mayısda gelin caprice çok uygun ya kişi başı 38 tl 19 mayıs kampanyası var
yütfeen yolurrrrr yolurrr
hem beraber tatil yapmış oluruz
hem egleniris beraber.
Ne süper olarrr. Kocacimla bu konuyu detayli konusmam lazim.bizde tatile gidecek arkadas ariyoruz.Hakan yalniz gitmek istemiyo,havuzda falan yalniz kalmiyim die.38lira baya ucuzmus yav.
Cok heycan yaptim bak şincik.capris iyi diyon yani.du bakalim bi konusayim kocisle
ben gidip yatıyım gökhan gelmeden tatsızlık çıksın istemiyorum uyursam sahura kadar görüşmeyiz nede olsa oda gelir yatar bende biraz sakinleşirim herkese ii geceler
Canim ya hic kiyamiyorum sana.kocan düsüncesiz dayisi görgüsüz.e bu adamin karisi nerde.hic demiyomu o kiz hamile gitme yük olma die.
Ne güzel anlatmissin. Iyiki dogmus Ada... Mutlu yillar
Çok teşekkürler cevap için. Boy 75 cm, kilo 9,250 gr.
Özleme katiliyorum dis cikardigi icin olabilir. Şevvalde zaman zaman 4kere bazen 1kere kaka yapiyor.dis dönemine bagliyorum bende

saol canım ya dun kendşmi krıgın hissediyordum yattım falan ama bugun iiyim çok şükür.

abim konusunda evet çok okuduk dua ettik falan ama şimdi durum değişti.
aile içi huzurları zedelenmeye başladı aslında geçmişde başlayan sıkıntılar baş gösteriyor abim sürekli evde oldugu için.

aydında sürekli vakti geldiğinde işi olcaka merak etmeyin hayırlısı falan diyor ama biz sanırım korkularımızdan dolayı çabuk olmasın istşyoruz

tubişşşşşşşş

hakkaten bak süper olar.
hakanla konuş sen bu caprice işini..

yaff ben seviyorum caprice ama mayıs en uygun zaman yoksa çok kalabalık oluyor
yemek sırası uzunnn kuyruklar falan havuz tıklımtıkış..
en iyisi mayıs denizde sıcak havuzda.

aydında havuzda yalnız kalmamak için arkadaş arıyor.
benm kuzenimi ayarlamaya çalışıyoruz bakalım.
ama acele edin ok? bana haber ver hemen yolurrr yolurrrrrrrrrrr

ben kaçar afikin uyku zamanı geliyor o uyurken bizi bekleyen vazifeler var.

boy kilo yazmışsın sonradan. gelişimi iyi bence. tahliller de bir sorun yok diyor. zaman zaman olabilir böyle.

biz bugün ankaraya gidiyoruz kızlar. beş altı gün olmayabilirim. kendinize ve yavrularınıza iyi bakın..

selamss ben geldimm dondum :)) cok sukur temizligim bitti kendi capımda içime sindi 2 hafta surdu ama neyse :)) artık ruhumda temizlendi evimde ...

dun gecmisi okudum eccuk de sanırım tum bebikler aynı..ecede gece yarısı uyanında enneee enneee die beni cagırıo yanına gidince sallama operasyonumuz baslıo artık nekadar surerse allah bilir..

artık bayagı gevezelesti derdini anlatıo ama bazı geceler beni cok kızdırıo sesimi yukseltiorum arada azar yiyo ama napayım sallıorum kıcını kaldırım indirio yok beni ittirio artık daha nası sallıycaksam..gecengun 4bucuktan 7bucuga salla saulla dalmadı artık sabah calpol verdim oyle bayıldı 10a kadar...

bide tam sahur vakti uyanıo geneldede yemek hazırlarken..artık uykusunu acıorum yurutece koyup vs cunku sallamaya baslarsam sahur filan edemem cok felaket bisey oldu basıma

Bizde tatil icin hep ya mayis ya eylül istiyoruz.bende gelemem cok kalabaliga arti yaz sicagina.
Bizde haftaici iftara arkadasa gidicez ozaman bi konusuruz, onlarla düsünüyoruz.ama arkadasin esi adliyede calisiyo.bakalim izin alabilirlermi mayista.süper olur ya süper..
insallah siz kuzeni bizde arkadasi ayarlayabilirsek ayni zamanda orda oluruz.cok heycan yaptirdin Gülim bana simdi :))
biz bugün ankaraya gidiyoruz kızlar. beş altı gün olmayabilirim. kendinize ve yavrularınıza iyi bakın..

İyi yolculuklar Fatmacim

nurdancım evlilik yıldonumunuzu kutluyorum canım nice yıllara...

gulizim ins sen bu msjı okudugunda hersey duzelmiş olur..klimadan ecede cok etkilenio hemen oksurmeye baslıo

gulim gecmiş olsun bebeemm..o oyun parkına eceyı goturmeyı cok ısterdim gercekten..yani merak ediorum ece neler yapacak

ozlem ve gizem cok guzelsiniz masallah...

adayla mustafada cok guzeller...

bıldırcın yumurtasını sutune karıstırıp cig vermeyi dusunuorum zaten o sekil verilio ama simdi deil..sute iice alıssın sonra.. inek sutu sayesinde toparladı cocugum..

bizim dr da 1 ay daha içsin sonra kanına bakarız dedi..surubumuz bitsin oyle goturcem

selinle alperenimizede masallah cokk tatlılar..ben feyse ekliorum die buraya eklemiorum foto herkes bisekilde feyste..ama ora eklemedigimden ekliiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…