2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin hoş geldin..
ev mis oldu artık aktif ol özledim...kaydirigubbakcemile3
ayakta sallama işi aynı totoyu alıp alıp atıyor ama uzun sallayınca yapıyor ve bende ayağımdan indiriyorum yanına uzanıyorum kendisi ozaman sağ veya sola yan dönüp uyuyor ..benim anladığım sallamamdan rahatsız oluyor ki her indirdiğimde hemen uykuya daldı...bi dene istersen..

bıldırcın bir ara pişirip verdim çok faydalı .kızımdan tecrübe edindim..
özellikle soğuk algınlığında mucize gibi bu yumurta..ama bebiklere çiğ kullanmasak iyi olur kanatindeyim..

deryacım ayagımdan indirir indirmez bagırarak kıcını yere vurup kaldırıo inmicekmis cok nadir dalmasına yakın yanına yatıorum ozaman uyuyo...bide eeeeeee kendine ninni soyluo .. uykunun adı ee ee bizde sahurda uyandıgında kucagımda mutfaga getiriorum gomuyo omzuma ee eee dio uyutcakmısım :) onun beni uyutmadıgı gecelere sayıyorum :))

bu sacaklı aynı zamandada pasaklı ece:))

buda melek yuzlum...bi cocuk bukadarmı anneye benzemez yahu :))

Son düzenleme:
dun gece camasır makinam bozuldu emrahların işyerindeki tamirci geldide yaptı saolsun.sok oldum cok uzun surdu ..bi taraftan diorum Allahım ins don sutyen kacmamıstır biyerlere rezil olmayalım..ufak bi kumas parcası cıktı bikere badimin biri parcalanmıstı makinada sanırım onun parcası..ama renkliler cok suyun icinde kaldıgından en sevdigim pijamam boyanmıs ..nası cıkarcam bilmem.vanish ise yarıomu gercekten

çiğ halde mınık mınık dograyıp posetleyıp dıfrıse atıyorum..

evrimim napıosn

kuzum.. okuyordum, kuzy uyanık o yusden aktıf olamamıstım.. sımdı geıldım sen de gıtmıssın.. ece nın ıyı olmasına cok sevındım.. hep ıyı olun ınsallah.

Çok teşekkürler cevap için. Boy 75 cm, kilo 9,250 gr.

Rica ederim ne demek her zaman beklerim :)) Boy kilo normal bencede tahlillerde temizse sorun yok.... Tabii doktorunada sormuşsundur...
ÖZLEM seninle görüşmeyi bilerek bekletiyorum yerimsenibenama destek arkadan veriliyor içini ferah tut ..kaydirigubbakcemile3

Şeniz
biz bugün ankaraya gidiyoruz kızlar. beş altı gün olmayabilirim. kendinize ve yavrularınıza iyi bakın..

İyi yolculuklar canım.. Derya ile görüşürsünüz belki :) Sürpriz fotolar görürüz boshayallersmile

Ohhh ya bitmiş temizlik gözümüz aydın :) Uykuya dalma problemi bizde de var sallıyorum yana dönüp kaçıyor yakala yeniden yatır bu ara canavarlaştı sempatiksalakcinni Dün çerçevemi kırdı artık değiştir bu fotoyu babamla sen varsınız sadece bunda ben yokum mesajıydı sanırım :) Sonra kumadayı ortadan 2 ye ayırdı bir fırlattı ki görmeyin yani Bu ara herşeyi fırlatıyor zaten :bbo:

Sağol cnm o senin güzelliğin opuyorumnanaktan Ya benim arkadaşta ikiz kızlarına daha yaşına gelmeden vermişti ağır gelir mi acaba ? Doktora kim en yakın zamanda giderse bir sorabilir mi? :kedi:

Bizde de ee eee uykunun adı ama birde uygulama konusunda başarılı olabilse bu arada biz ayakta sallanarak mimoza ççiçeğiyle uykuya dalabiliyoruz.. Hande Yener bodrumlada kopuyoruz kaydirigubbakcemile2 doğum gününde öyle bir oynadı ki videoya çektik çok şekerdi boshayallersmile

Benim makine gezmeyi çok seviyor temiz yıkamıyor içinden kaç kez toka çıkarttılar tamire gelenler her cebimde bıraktığım toka 20 tl ye maloluyo ohaoldumsmile

Evrim meyveler konusunda bilgin var mı?? Yapılabilir mi sence? Sıfır bilgi bende bu konularda...

Ecoş bal küpü aklinialirimsmile Çok tatlı maşallah
Eliften haberler yok nasıl acaba??

bizimkide bugünlerde beyonce halo onunla uyuyor öğlen o olamdan yatmıyoruz..uykunun adı aynen eeee ..sahurda bizde ayklanıyoruz hemde ailecek ..kızıma yaradı gece kalkıp yiyipi yattı 1 kilo almış ..bana daha çok yaradı 1.300 de ben aldım..oldum yine 62.500.kendimi kınıyorum birtürlü hedefe ulaşamadım..(

ay ay teoma bak kısa saçınızı sevsinlerkaydirigubbakcemile3
nurdan öbürü beline kadarmıydıki bu saça kısa diyorsun:roflol:sempatiksalakcinni

Bende 30 mayıstan sonra ilk defa önceki gün adet olmayı başarabildim :)) gider herhalde biraz bende hedefimden 10 kilo kadar uzağım şu yaptığınız callan mı nedir birşeyler vaardı ya onları araştırayım birazda... Sen azimlisin canım gider üzülme kaydirigubbakcemile5

Nurdan çok tatlısınız yalnız tıpkı sen Teo yeni saçlarda çok yakışmış göz renginiz bile aynı sizin ne kadar güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…