selamss ben geldimm dondum :)) cok sukur temizligim bitti kendi capımda içime sindi 2 hafta surdu ama neyse :)) artık ruhumda temizlendi evimde ...
dun gecmisi okudum eccuk de sanırım tum bebikler aynı..ecede gece yarısı uyanında enneee enneee die beni cagırıo yanına gidince sallama operasyonumuz baslıo artık nekadar surerse allah bilir..
artık bayagı gevezelesti derdini anlatıo ama bazı geceler beni cok kızdırıo sesimi yukseltiorum arada azar yiyo ama napayım sallıorum kıcını kaldırım indirio yok beni ittirio artık daha nası sallıycaksam..gecengun 4bucuktan 7bucuga salla saulla dalmadı artık sabah calpol verdim oyle bayıldı 10a kadar...
bide tam sahur vakti uyanıo geneldede yemek hazırlarken..artık uykusunu acıorum yurutece koyup vs cunku sallamaya baslarsam sahur filan edemem cok felaket bisey oldu basıma
ozlem ve gizem cok guzelsiniz masallah...
adayla mustafada cok guzeller...
bıldırcın yumurtasını sutune karıstırıp cig vermeyi dusunuorum zaten o sekil verilio ama simdi deil..sute iice alıssın sonra.. inek sutu sayesinde toparladı cocugum..
bizim dr da 1 ay daha içsin sonra kanına bakarız dedi..surubumuz bitsin oyle goturcem
ayyy evriiiiiiiiim
varya gizeme yazdıgın esrayı tanıma hakkındaki mjına koptum hee.
delüü
demek bilmemem kaçıncı müşteri oldunuzda bir yıl bedava ye iç kazandınız.
ayy süppersin ya.
formundasın bu aralar maşalllah.
ayrıca kırmızı biberleri bebekler için nasıl koyuyorsunuz.
kabuklamı minik minik dogruyosun çiğden sonra poşetleyip atıyomusun?
evrimim napıosn
Çok teşekkürler cevap için. Boy 75 cm, kilo 9,250 gr.
ÖZLEM seninle görüşmeyi bilerek bekletiyorum yerimsenibenama destek arkadan veriliyor içini ferah tut ..kaydirigubbakcemile3
biz bugün ankaraya gidiyoruz kızlar. beş altı gün olmayabilirim. kendinize ve yavrularınıza iyi bakın..
selamss ben geldimm dondum :)) cok sukur temizligim bitti kendi capımda içime sindi 2 hafta surdu ama neyse :)) artık ruhumda temizlendi evimde ...
dun gecmisi okudum eccuk de sanırım tum bebikler aynı..ecede gece yarısı uyanında enneee enneee die beni cagırıo yanına gidince sallama operasyonumuz baslıo artık nekadar surerse allah bilir..
artık bayagı gevezelesti derdini anlatıo ama bazı geceler beni cok kızdırıo sesimi yukseltiorum arada azar yiyo ama napayım sallıorum kıcını kaldırım indirio yok beni ittirio artık daha nası sallıycaksam..gecengun 4bucuktan 7bucuga salla saulla dalmadı artık sabah calpol verdim oyle bayıldı 10a kadar...
bide tam sahur vakti uyanıo geneldede yemek hazırlarken..artık uykusunu acıorum yurutece koyup vs cunku sallamaya baslarsam sahur filan edemem cok felaket bisey oldu basıma
ozlem ve gizem cok guzelsiniz masallah...
adayla mustafada cok guzeller...
bıldırcın yumurtasını sutune karıstırıp cig vermeyi dusunuorum zaten o sekil verilio ama simdi deil..sute iice alıssın sonra.. inek sutu sayesinde toparladı cocugum..
bizim dr da 1 ay daha içsin sonra kanına bakarız dedi..surubumuz bitsin oyle goturcem
deryacım ayagımdan indirir indirmez bagırarak kıcını yere vurup kaldırıo inmicekmis cok nadir dalmasına yakın yanına yatıorum ozaman uyuyo...bide eeeeeee kendine ninni soyluo .. uykunun adı ee ee bizde sahurda uyandıgında kucagımda mutfaga getiriorum gomuyo omzuma ee eee dio uyutcakmısım :) onun beni uyutmadıgı gecelere sayıyorum :))
dun gece camasır makinam bozuldu emrahların işyerindeki tamirci geldide yaptı saolsun.sok oldum cok uzun surdu ..bi taraftan diorum Allahım ins don sutyen kacmamıstır biyerlere rezil olmayalım..ufak bi kumas parcası cıktı bikere badimin biri parcalanmıstı makinada sanırım onun parcası..ama renkliler cok suyun icinde kaldıgından en sevdigim pijamam boyanmıs ..nası cıkarcam bilmem.vanish ise yarıomu gercekten
çiğ halde mınık mınık dograyıp posetleyıp dıfrıse atıyorum..
kuzum.. okuyordum, kuzy uyanık o yusden aktıf olamamıstım.. sımdı geıldım sen de gıtmıssın.. ece nın ıyı olmasına cok sevındım.. hep ıyı olun ınsallah.
bizimkide bugünlerde beyonce halo onunla uyuyor öğlen o olamdan yatmıyoruz..uykunun adı aynen eeee ..sahurda bizde ayklanıyoruz hemde ailecek ..kızıma yaradı gece kalkıp yiyipi yattı 1 kilo almış ..bana daha çok yaradı 1.300 de ben aldım..oldum yine 62.500.kendimi kınıyorum birtürlü hedefe ulaşamadım..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?