2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz

Biz hala arkadaş olamamışız minişim
aaa ne ayıpp nası atlamısız yavrum bız bırbırımızıı.hemen yoollım barı:1closedeyes:
off aynen Şevval,bıse ıstesın yada ıstedıgı olmasın aglama zırlama tepinme cokca mevcut.
şu sıra baloncuk cıkaran seye sardı.fü füüü goook yapıyo buldugundada dakikalarca üflettırıyo bıze.şaka gıbı yanı şaka
hep agızlarına bıse atıyorlar.inşallah bu son olur Deryacım,Yusuf yutmaya basladı artık,önceden agzında tutuyo dıodun sankı dımı.
hoş geldın Pervıncım,neysekı bıtırdın temızlıgı,özletme bukadar kendını.temızle temızle mahvettın kendını 10 gundur

bebişlerimiz cok hırcın anlasıldı.inşalalh uzun bı zamana yayılmadan gecer bu kötü huyları

Nurdancım evlıklık yıldönümünüz kutlu olsun cook güzel yıllarınız olsun inşallah.
Teoyu öpüyorum herzamnkı gamzelı yakısıklı işte

hatunlar erıkten bahsetmıssınız.annemde bahceden kırmızı ekşi erık toplamıs,onu kaynattık gecen gun, cok az sekerle.10 kadar kavanoz oldu.Şevvalde begendı. içiricem ona degısmelı olarak.siyah üzümde yapıcaz inşallah,vişneyı kacırdım. onuda alıp bıraz difrize atıcaktım bırazda seftalıyle beraber kaynatıp meyve suyu olarak vercektım.ben meyvelerı bu sekılde verıcem yanı meyvesuyu olarak hemde sekersız cokda saglıklı oluyo

herkese ii akşamlarr ben geldim evde ütü yapılıo bende yerlerine düzlüyorum bugün işim yoktu derken bulaşık makinası su kaçırdı halıları topladık sevis geldi nerden geldiğini bulamadı tabi dolabıp söktüler pazartesiye kadar öle duracak derken saat 6 da canım ciğerim kocam aradı amcasının oğlu yanlızmışta bugünde gelecekmiş diee şaka gibi benim kocamm geldi neyse hiç takmadım dünki sinir harbi bünyemi yeterince etkilendi zateb çok fazla muhabbet etmiorumm o konuşmaya çalışıo............

teoşum nasıl yakuşuklu olmuş yerim ben onuuuuu nurdancım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun...

ohh iki gündür bı nefes aldık valla.ne güzel serınledı, nasıl esıyor püfür püfür.o nem o sıcak neydı öyle.yavrumda bı rahatladı. gecede enaz 2 kere badı degıstırıyoduk,yastıgı sırılsıklam oluyodu

yavrum, onları nası muhafaza edeceksın, kaynatıp kavanoza koydugunda bozulmuyor mu uzun vadede durdugunda??

klımasız oturuyoruz su an bızde.. hem de uzun suredır ılk kez.. nası guzel ya.. mıs gıbı hava gırıyor..

yavrum, onları nası muhafaza edeceksın, kaynatıp kavanoza koydugunda bozulmuyor mu uzun vadede durdugunda??

2 sene dursun bıse olmuyor yanlız kavanoz kapaklarının saglam olması lazım.erık syu veya üzümü kaynarken koyuyorsun kavanoza,sıkı sıkı kapatıp ters cevırıyorsun,soguyor sonrada oda sıcaklıgında hıc bırsey olmuyor.zaten kapagı tutan bellı oluyo aynı markettekıler gıbı içeri göçüyor kapak.2 tanesı tutmamıstı onları dolaba koyduk ,içitık 3 gun işte.annemler senelerdır yaparlar komposto olarak veya hoşaf derler burda ona :))

gecen yıl ben hamıleyken cok içtim,en cok seftalı elma vişne kanatmıstı annem.onu begenmıstım.nası güzeldı bıldıgın karısık meyvesuyu yanı.he üzüm suyuda cok içtim,belkı oyuzden hıc kansızlık olmadı bende hamıleyken.Şevvalede içirmeyı istiyorum siyah üzüm kabuguyla kaynadıgı ıcın butun vitamınler içinde kalıyor.pekmezını verıyorum ama meyvesuyu olarak kahvaltıdas yada yemek yanında ıyı gıdıyor

Aycacım sagolasın mücverı hatırlattın bu sabah hemen yaptım kızıma.öncekı denemelerımde sevmedıgı için bayadır yapmamıstım.ama bugun yedı.cok şükür,sabah kahvaltımızda degısık bı secenek oldu

yumurtanın sarısı ve beyazınında bırazını çırptım rendenın küçükm yerıyle patates rendeledım bıraz peynır nane tavaya koydum omlet gıbı yaptım.ama bıdaha haslanmıs patatesle yapıcam.bıraz ciğ kaldı gıbı geldı.hem daha yumusak olur patates pişsin dıe cok pişirmek zorunda kalmam.öle yanı bendende fıkır olsun dıe yazıyım dedım

tamam anladım, benım domates sosu yapışıma benzıyor bu.. hoşafın kıvamını bız ayarlıyoruz degıl mı?? seker falan koyuyor musunuz sız? ben de Kuzy ıcın yapayım bari Tubacım.. ıyı kı dedın.. seftalıyı cok sevıyor kUZEY.. ondan muhakkak yapimm nektariden..

arkadalsr bebişlere kullandıgınız kıymayı nasıl saklıyorsunuz.kavurupmu atıyorsunuz dondurucuya.

bır de tekrar kavurup tekrar sogutmayı dogru bulmuyorum ben, o yuzden taze almısken dolaba oyle saklıyorum..

Heyooooooo Teoş çok tatlı olmuş ama hala kıza benziyor :)) Rüzgara da hala kız mı bu diyolar..

Bizim de anneanne öndeki saçları gözüne giriyo diye bi makas attı,napıyosuuuun dememe fırsat kalmadı. Rüzgarın artık kahkülleri var, nasıl??

kahvaltıda mucver mı?? nası yanı Tuba, nası bı mucver kı bu??

dogum gununde ben de yaptırdım oyle Aycacım.. cok rahat ettı cocuk.. habıre gozune gırıyordu.. arkalarına falan hıc dokundurtmadım ama.. dur bı foto koyayım sana..

ahhaaa süper hiç aklıma gelmemişti, ben de bunu deniycem... valla bazen çok basit şeyler bile aklımıza gelmiyor.. PAYLAŞALIM ÇOĞALALIM değil mi?? Saol Miniş sana da

Ben de kıymayı kavurup saklamıyorum, direk dondurucudan alıp biraz pişirip öyle yemeklerine katıyorum... Bu arada ben Rüzgara aylardır çoooook somon verdim. Neredeyse haftada iki kez.. tekrar balık konusunu açmak istemiyorum ama buralarda sardalya hiç rastlamadım, nolcak bilmiyorum balık işimiz..

dogum gununde ben de yaptırdım oyle Aycacım.. cok rahat ettı cocuk.. habıre gozune gırıyordu.. arkalarına falan hıc dokundurtmadım ama.. dur bı foto koyayım sana..

koy koy..elin değmişken Kuzeyin doğum günü fotolarından da koy..ne biliyim pasta önünde falan:)) öncekiler tatmin etmedi beni:)) daha çok görmek istiyorum

ama Rüzgarın baya baya kahkül oldu ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…