aaa ne ayıpp nası atlamısız yavrum bız bırbırımızıı.hemen yoollım barı:1closedeyes:Biz hala arkadaş olamamışız minişim
off aynen Şevval,bıse ıstesın yada ıstedıgı olmasın aglama zırlama tepinme cokca mevcut.Kuzey, bazen hırcınlasıp benım yuzume gozume vuruyor.. bunu neden yaptıgını anlamıyorum.. bı kac makale okudum ama yok sınırlenmıs yok tepkı verıyor falan dıolar.. oyleyse bıle bu huyundan nası vazgecırebılırım..
bır de her seyı aglayarak ıstemeye basladı.. hem de nası aglama.. sankı tuutp bı yerını koparmısm gıbı.. tepkı vermemeye oralı olmamaya ve sakince gıdıp yanına yaklasıyorum ama o huyundan vazgecmıyor.. canım sıkılmıs durumda bu davranıslarına..
hep agızlarına bıse atıyorlar.inşallah bu son olur Deryacım,Yusuf yutmaya basladı artık,önceden agzında tutuyo dıodun sankı dımı.buyrun yine ağzında bişey avrdı alayım derken kustu ama ağzındakini yuttu ..inanamıyorum..GERÇEKTEN İMADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTT..ne yutu iananmazsınız sütyenin içinde balenlilerin tel varya makina telini çıkratmış bende çamaşır asarken balkonda cam kenarına koymuştum onu yere düşürüp yüzündeki boyayı yedi inanamıyorum...-tatlicadiarzu-delikafadulden
Ablamız nasıl temzi sak,in çocuktu ..gerçi oda büyünce zıvandan çıktı tv yi bile ters pozisyonda izler..laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
hoş geldın Pervıncım,neysekı bıtırdın temızlıgı,özletme bukadar kendını.temızle temızle mahvettın kendını 10 gundurhırcınlık ecedede var sinirlenince onunde ne varsa tekmelio ..bide bisey isterken cıglık bagırıo vereyim die bende bugunden itibaren o bagırdıkca bagırma annecim anne ver de diorum bakalım nekadar anlıycak..
efrim murdumu dun aldım ona nası yedireyim ?buara kabızlıgı oluyo
hatunlar erıkten bahsetmıssınız.annemde bahceden kırmızı ekşi erık toplamıs,onu kaynattık gecen gun, cok az sekerle.10 kadar kavanoz oldu.Şevvalde begendı. içiricem ona degısmelı olarak.siyah üzümde yapıcaz inşallah,vişneyı kacırdım. onuda alıp bıraz difrize atıcaktım bırazda seftalıyle beraber kaynatıp meyve suyu olarak vercektım.ben meyvelerı bu sekılde verıcem yanı meyvesuyu olarak hemde sekersız cokda saglıklı oluyo
ohh iki gündür bı nefes aldık valla.ne güzel serınledı, nasıl esıyor püfür püfür.o nem o sıcak neydı öyle.yavrumda bı rahatladı. gecede enaz 2 kere badı degıstırıyoduk,yastıgı sırılsıklam oluyodu
yavrum, onları nası muhafaza edeceksın, kaynatıp kavanoza koydugunda bozulmuyor mu uzun vadede durdugunda??
2 sene dursun bıse olmuyor yanlız kavanoz kapaklarının saglam olması lazım.erık syu veya üzümü kaynarken koyuyorsun kavanoza,sıkı sıkı kapatıp ters cevırıyorsun,soguyor sonrada oda sıcaklıgında hıc bırsey olmuyor.zaten kapagı tutan bellı oluyo aynı markettekıler gıbı içeri göçüyor kapak.2 tanesı tutmamıstı onları dolaba koyduk ,içitık 3 gun işte.annemler senelerdır yaparlar komposto olarak veya hoşaf derler burda ona :))
arkadalsr bebişlere kullandıgınız kıymayı nasıl saklıyorsunuz.kavurupmu atıyorsunuz dondurucuya.
Aycacım sagolasın mücverı hatırlattın bu sabah hemen yaptım kızıma.öncekı denemelerımde sevmedıgı için bayadır yapmamıstım.ama bugun yedı.cok şükür,sabah kahvaltımızda degısık bı secenek oldu
yumurtanın sarısı ve beyazınında bırazını çırptım rendenın küçükm yerıyle patates rendeledım bıraz peynır nane tavaya koydum omlet gıbı yaptım.ama bıdaha haslanmıs patatesle yapıcam.bıraz ciğ kaldı gıbı geldı.hem daha yumusak olur patates pişsin dıe cok pişirmek zorunda kalmam.öle yanı bendende fıkır olsun dıe yazıyım dedım
Heyooooooo Teoş çok tatlı olmuş ama hala kıza benziyor :)) Rüzgara da hala kız mı bu diyolar..
Bizim de anneanne öndeki saçları gözüne giriyo diye bi makas attı,napıyosuuuun dememe fırsat kalmadı. Rüzgarın artık kahkülleri var, nasıl??
Aycacım sagolasın mücverı hatırlattın bu sabah hemen yaptım kızıma.öncekı denemelerımde sevmedıgı için bayadır yapmamıstım.ama bugun yedı.cok şükür,sabah kahvaltımızda degısık bı secenek oldu
yumurtanın sarısı ve beyazınında bırazını çırptım rendenın küçükm yerıyle patates rendeledım bıraz peynır nane tavaya koydum omlet gıbı yaptım.ama bıdaha haslanmıs patatesle yapıcam.bıraz ciğ kaldı gıbı geldı.hem daha yumusak olur patates pişsin dıe cok pişirmek zorunda kalmam.öle yanı bendende fıkır olsun dıe yazıyım dedım
dogum gununde ben de yaptırdım oyle Aycacım.. cok rahat ettı cocuk.. habıre gozune gırıyordu.. arkalarına falan hıc dokundurtmadım ama.. dur bı foto koyayım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?