kahvaltıda mucver mı?? nası yanı Tuba, nası bı mucver kı bu??
bide saçlar yandan yandan kıvrılmış ya Kuzy'nin ay allahım... üçkağıt ağlamaları bizde de var, ve hırçınlık hat safhada tabi... bide çubuk kraker sevdasına tutuldu son zamanlarda.Oysa ne kadar zararlı biliyorum ama dışarda susturmak için veriyorum arada, kendinden geçiyor çubuk krakeri görünce, elimden kapışını görmeniz lazım
ben didiydim..
bir miktar unla sütü çırpıyorum, içine yumurta ekliyorum biraz daha çırpıyorum. İnce kıyılmış maydanoz ve peynir ilave ediyorum ben (dereotu, soğan, nane başka aklınıza ne gelirse koyulabilir)
krep gibi düşünün, az yağlı tavada pişiriyorum.. kaygana denir bizim oralarda, Miniş mücver demiş..Bizimki pek seviyor
Allaaa allaaa.. düşcem bayılcem.. bizde de ilk Burcu verdı elıne, o da Doruk u oyalamak ıcın verıyormus, aman ne bayıldı adam.. aynı seyı yazıcam, verdıgımde bı alısını görsen,gözleri dönüyor sevinçten adamın.. ya ne enteresan bı durumdur.. bu sıpalar herseyı bı anda aynı sekılde nası yapıolar.. korkuyorum yaff bilmiyorumkismile
sahiden öyle...
bi başka eğlencesi, pet su şişelerin kapağını kapatıyor açıyor kapatıyor. Bikaç dakika hiç gözünü ayırmadan yapıyor. Bikaç dk. dedim bakın. Bizim için büyük bir devrim bu:) Yoksa saniyelerle oynuyor oyuncaklarıyla. Pat atıyor gözü hep başka bişeyde, full tatminsizlik..
Ben kışı düşünüyorum. Napcaz evde bunlarla. Aktivite aktivite arayıp durcaz. Bide pıtır pıtır yürüyecekler ki aman allahım
Bir link vereyim bi bakın arkadaşlar sevabına. Ben uzun bakamıyorum pat kapanıyor malum..Mesela organları öğretmeyle ilgili bölüme rastladım kağıda çiziyorsun kaş göz falan. Detaylı bakamadım. İngilizce tabi
Slow and Steady Get Me Ready - Google Kitaplar
açılmıyor ben de.. ama sık kullanılanlara aldım.. ara ara denerım.
salıncaktan sıkıldık, kumlara atıyoruz onu. Aman allahım zevk çığlıkları atıyor. Bazen tehlikeli oluyor tabi, gözüne gelecek şekilde fırlatıyor kumları ama.. Ve kirlensin, mikroba alışsın umursamıyorum eve gelince yıkanıyor nasılsa. Birde etrafında çocuklar varsa kendinden geçiyor.
çok yavaş açılıyor..haftalara göre aktiviteler yazmış, resimli de anlatıyor...
basit bir oyuncak yapıcam bir ara..bir yerde görmüştüm cee makinası:)
bir kartona pencere açıcam.. açabileceği kulp ekliycem.Karton pencerenin arkasına geçicem, Rüzgar açınca ceeeeee yapıcam...Çünkü açıp kapamaya bayılıyorlar ya ve Ceee ceee'ye hala gülebiliyorlar
sıcaktan kapanan laptopun altına buzluk koydum hehehe. lazın aklı malum gece yarısını geçince geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?