2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha alamadım Aycacım arkadasımdan fotoları.. aldıgım an koyacagım bol bol söz sana.. bızdekı makıneden sadece vıdeo cekıldıgı ıcın bendekı fotolar o kadardı..

Bu da üçkağat ağlamalarından.. aman aman ne fena oldu bu eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşek, görmeniz lazım, kelimeler kifayetsiz..

Feyfim, sence ECE kime benziyor.. dıyorsun ya bana benzemıyor hıc dıe.. ben EMRAH A da benzetemıyorum, hala, teyze var mı bırılerı benzeyen??

çıldırcem yaaa.. laptop 15 dk. bir bazen daha kısa, kapanıyor..çöpe atmak üzereyim de yerine yenisini koyamıyorum

hah ne diyodum.. Kuzey çooooook şeker, tombikliğini etlerini Rüzgara çok benzetiyorum. Onun da kahkülleri varmış yahu.. ama ama emzikli fotolara hayıııııır diyorum. hala kıskanıyorum ve kıskanmaya devam edicem emzikli bebeleri, içimde derin bir uhtedir.. Maşallah diyeyim

Aaa Ece'ye yorum yapmadım değil mi.. Bence babasının kopisi...

bide saçlar yandan yandan kıvrılmış ya Kuzy'nin ay allahım... üçkağıt ağlamaları bizde de var, ve hırçınlık hat safhada tabi... bide çubuk kraker sevdasına tutuldu son zamanlarda.Oysa ne kadar zararlı biliyorum ama dışarda susturmak için veriyorum arada, kendinden geçiyor çubuk krakeri görünce, elimden kapışını görmeniz lazım

kahvaltıda mucver mı?? nası yanı Tuba, nası bı mucver kı bu??

ben didiydim..
bir miktar unla sütü çırpıyorum, içine yumurta ekliyorum biraz daha çırpıyorum. İnce kıyılmış maydanoz ve peynir ilave ediyorum ben (dereotu, soğan, nane başka aklınıza ne gelirse koyulabilir)
krep gibi düşünün, az yağlı tavada pişiriyorum.. kaygana denir bizim oralarda, Miniş mücver demiş..Bizimki pek seviyor

Allaaa allaaa.. düşcem bayılcem.. bizde de ilk Burcu verdı elıne, o da Doruk u oyalamak ıcın verıyormus, aman ne bayıldı adam.. aynı seyı yazıcam, verdıgımde bı alısını görsen,gözleri dönüyor sevinçten adamın.. ya ne enteresan bı durumdur.. bu sıpalar herseyı bı anda aynı sekılde nası yapıolar.. korkuyorum yaff bilmiyorumkismile

hmm.. annadım, tamam yapiimm ben bunu yaaa.. ıyı oldu paylaştıgınız, degısık bır kahvaltı alternatıfı oldu.

yine kapandı yaaa..

Sanırım Damla yazmıştı buna benzer bi tarif.
Buğdayı birgün önceden haşlıyorsun.
Ertesi sabah içine süt ilave edip biraz ısıtıyosun, kuru meyve ilave ediyosun, ceviz falan da.. Tadı aşure gibi oluyo. Bizimki sevmiyor o ayrı..

sahiden öyle...

bi başka eğlencesi, pet su şişelerin kapağını kapatıyor açıyor kapatıyor. Bikaç dakika hiç gözünü ayırmadan yapıyor. Bikaç dk. dedim bakın. Bizim için büyük bir devrim bu:) Yoksa saniyelerle oynuyor oyuncaklarıyla. Pat atıyor gözü hep başka bişeyde, full tatminsizlik..

Ben kışı düşünüyorum. Napcaz evde bunlarla. Aktivite aktivite arayıp durcaz. Bide pıtır pıtır yürüyecekler ki aman allahım

Bir link vereyim bi bakın arkadaşlar sevabına. Ben uzun bakamıyorum pat kapanıyor malum..Mesela organları öğretmeyle ilgili bölüme rastladım kağıda çiziyorsun kaş göz falan. Detaylı bakamadım. Bu arada kitabın dili İngilizce

Slow and Steady Get Me Ready - Google Kitaplar

Son düzenleme:

kesınlıkle katılıyorum.. sımdı aksamları 2 saatı dısarıda gecıırp duşunu alıp uyuyor.. nası gececek butun gun evde merak konusu.. sanırım bıraz daha buyuduklerı ıcın en azından beraber uzun vadede oyun oynayabılecegız.. ıyı tarafından dusunup boyle olabılecegıne ınanmak ıstıyorum acıkcası..

salıncaktan sıkıldık, kumlara atıyoruz onu. Aman allahım zevk çığlıkları atıyor. Bazen tehlikeli oluyor tabi, gözüne gelecek şekilde fırlatıyor kumları ama.. Ve kirlensin, mikroba alışsın umursamıyorum eve gelince yıkanıyor nasılsa. Birde etrafında çocuklar varsa kendinden geçiyor.

açılmıyor ben de.. ama sık kullanılanlara aldım.. ara ara denerım.

çok yavaş açılıyor..haftalara göre aktiviteler yazmış, resimli de anlatıyor...

basit bir oyuncak yapıcam bir ara..bir yerde görmüştüm cee makinası:)
bir kartona pencere açıcam.. açabileceği kulp ekliycem.Karton pencerenin arkasına geçicem, Rüzgar açınca ceeeeee yapıcam...Çünkü açıp kapamaya bayılıyorlar ya ve Ceee ceee'ye hala gülebiliyorlar

sıcaktan kapanan laptopun altına buzluk koydum hehehe. lazın aklı malum gece yarısını geçince geliyor...

ya bızım lapdöt salıncakta sallansın, etrfata cocuk varsa onları ızlesın.. mumkunse yanına ceksın.. ne kadar cocuk meraklısı Kuzey ya.. nası sevınıyor bırılerı yanına gelsın,onunla ılgılensın, onları ızlemekten aynı Ruzgar gıbı kendınden gecıyor sevıncten..

Kuzey ilk cee yapısımda bı hayretle bakar, ıkıncı ceee de kartonu hızlıca elımden cekıp evırır cevırrır parca pıncık yapar.. sonra arabalarına gerı doner.. oglumu bılıyorsam sonu boyle olur emınım.. ama guzel fıkır.. denemeye deger.

sıcaktan kapanan laptopun altına buzluk koydum hehehe. lazın aklı malum gece yarısını geçince geliyor...

kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun Ayca yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…