2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşe yaramadı kapandı, sistem hatası verdi falan filan...zor açtım..iyi geceler diler ve kaçarım..öperim hem de...

bizim de cee makinesinin sonu aynı olabilir. tek fark arabalardan anlamıyor daha..öptüüüüüüüüüm

gunaydinlarr, aa dunku omlet tarifini deniycem bugun bende bakalim super oldu bu fikir..
biz devam mamasindan o devam sutlerine gectik pinarinda varya 1 yas sutleri artik mama yerine sut ver ddedi doktor, bende gece yinede icine bebek tahili katiyorum sabahta kahvalti gibi olanini katiyorum, bebklerin hergun belli bir miktar tahil almalari gerekiyormus, boylece tamamliyoruz sanirim..
gunde 500ml sutu buluyor, dahada icer dana, sute hayir yok cok sukur..

Evrim Kuzyy cok tatli olmus ve ben Teroya cok benzettim nedense, aglama sekli durus sekli falan simasini baya bi benzettim..
Cee makinasi icin dedigin sey bizim icinde gecerli olur, o kagit parcapincik olur..

Ayca kapaklara dikkat et canim aninda agiza gidebilir, allah korusun, bizde pet sise sevdalisiyiz bbeklikten beri..dikkat konusu bizdede ayni birde o oyuncaklar itinayla ve usanmadan etrafa firlatilir bizde sonra bisey kalmayinca bi 10 sn dusunulur, ve yanlarina gidilip yeniden firlatilir...

Araba konusuna gelince bizde bi kirin kirin sevdasi basladi yazdan beri, dun alisveris merkezinde hani bu para atinca oynayip yanan sonnen arabalar varya cocuklar biniyo icine, oyle bi polis arabasina bindirdik, para attik, siren isiklar falan, mest oldu bizimki, direksiyonu kirk yillik sofor gibi tutuyor, yolda goz surekli arabalarda, pencerede araba izleyerek sakinliyoruz, surekli krin krin elde kontak anahtari ceviriyor gostreiriken, hey allahim herkesin cocugu dut dut der biz kirn kirn...

buarada etraftaki cocuklardan bahsetmissiniz ya bizimkinin ilgisini guzel kizlar ve kiz cocuklari cekiyor, normalmidir, bunu ciddi yaziyorum cunku babasiyla cok gozlemledik, guzell hatunlari kesiyor, onlar gecerken bi bakisi var gormaniz lazim, ve kiz cocuklari, hatta begenirse gidip oksuyor adam yanak omuz bacak o an ne varsa..her hatunda degil onada dikkat ettik, bakimmli hos hatun, guzel bebekler...gecen gun yemekte baya gozlemledik, sonuc budur, sapik bir oglum var(

Günaydın, herkes kış hazırlıklarına başlamış ne güzel. Ben de koca totomu kaldırıp birşeyler yapsam ne güzel olur. Kışın bu çocuklara ne yedireceğimizi şaşıracağız gibime geliyor. Geçen sene anne sütü mama ile geçti de bu sene kış nasıl olacak bakalım.

Evet canim kivimi ne koyu ne aşiri sulu.tam hazir meyvesuyu kivaminda oluyor.şekere gerek yok ama annem erik eksi diye şöyle bi serpti.mesela 6kilo erige 1kilo koymamistir belki. Şevvalde şeftaliye bayiliyo.yapicaz bizde.
Kiymayi bende taze aldikca kullaniyorum bide sorayim didim size.buz kaliplarina koymayi düsünüyorum küp küp alir eklerim yemegine.hemde enfazla dondurucuda 2-3hafta falan kalmis olur
kahvaltıda mucver mı?? nası yanı Tuba, nası bı mucver kı bu??
Asil biz ona kaygana diyoruz.ben un falan koymadan iste yazdigim gibi yaptim.hatta bu sabah biraz kivami sulu geldi un yerine cici bebe ekmegini ufaladim :) omlet oldu iste,hem yumusak hem icinde patates peynir tereyag yumurta ekmek var,icine biraz ceviz ve findik bıle eklenebılır aslında.bu karisim kabakl,ispanaklada cok güzel oluyo.semiz alip onlada deniycem.tabi önden hafif bi haşliycam.
ahhaaa süper hiç aklıma gelmemişti, ben de bunu deniycem... valla bazen çok basit şeyler bile aklımıza gelmiyor.. PAYLAŞALIM ÇOĞALALIM değil mi?? Saol Miniş sana da
Kesinlikle.yukarida alternatif cogalttim :)
Ya cok yakisikli olcak bu sipaya,massallah.cok isin var kizlarla cook
Aynen ya.tuzlu cubuk manyagi.24saat versem hayir demiycek.
Of aklima geldikce yandik diyorum. Şevval = daa = delisi.addanin adi daa bizde.
Bu sene Şevvalin tanistigi mikrobun haddi hesabi yok sanirim.kasmiyorum bende,okadar mutlu ki özgürken.agzina atmadigi sürece bi cok sey serbest
Aynen ya.bukadar olur hepsi ayni nerdeyse kuzularin.o cocuklar asagi yukari koştururlarken onlari izlesin yeter.ciglik atar gel gel yapar.
zaten bebeklikten belliydi,bakicisinada sarkintilik etmisti yanlis hatirlamiyosam :) capkin Teo

önceden yusufta ne var ağzında diyince ağzını açıyorud ..şimdi kaçıyor sıpa..((
maşallah eceye..
evet öncedne ağzında tutupçeviriyordu şimdi direk yutmaya çalışıyor....sempatiksalakcinniakannehir
annemde yapardı çok lezzetli veamaartıkın yapmıyor.(
nur eşin birde eve aniden getirme işini düzletirse sanırım herşey dahada güzel olacak tavrını koymaya devam et değişir bak gör...
a.sa.s
arkadalsr bebişlere kullandıgınız kıymayı nasıl saklıyorsunuz.kavurupmu atıyorsunuz dondurucuya.
taze alıp minik mini bölüyorum .pişirmeden saklıyorum.kullanacağım an çıkartıp pişiriyorum..
değişik birşeyle arıyordum bend ebu çok iyi oldu..ağol...:lepi:
artisssssssssssssss
Bu da üçkağat ağlamalarından.. aman aman ne fena oldu bu eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşek, görmeniz lazım, kelimeler kifayetsiz..

ay sahtekar seni.biliyorkianneciği onun ağlamasına dayanamaz...lülülülülülü
TRT de ferhat göçerden, yuksel uzel ı dınlıyorum.. sanat musikisi.. aman mest oldum yaaa..
:içelim:
buda iyiymiş bunu daha sever gibime geldi..ama iki tarifide denyeceğim..
hım yusufta bayılıyor ..delikafadulden:1shok:
aman yarabbi pet şişe en ilgi duydumuz şey hatat dünkü halıya döktüğü su pet şişedendi..ama kapağını birkere ağzına attı benimd eaklımı aldı yani...-tatlicadiarzu-
baktım sağol ama hep yanlış yazmışlar ya okuyamdım onun için ..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
kışında ona göre davranacaklar korkmayın..yerimseniben
ben ceeeee dediğim vakit yusuftek hamleyle elimdne kapar ve önceağzına götürürsonrada sağa sola çarpar parçalar atar abi bir kenarda kalır ..
sıcaktan kapanan laptopun altına buzluk koydum hehehe. lazın aklı malum gece yarısını geçince geliyor...
delikafaduldenvereliniortak
maşallh danaördeke süte geçmişiniz..
arabada pür dikat çeveryi ziliyor ve süerkli gevezelik yapıyor en anlatıyor en diyorsa kendince .

:lepi:aslan teo çapkın öydek işinide biliyor bakımlı ve güzle hatunlar hakaydirigubbakcemile3:roflol:

Yusuf beyin istediği olmazsa kendini yere atıp yüzüstü yatıp ağlıyor ama nasıl kahırlanıyor çocuk bugünlerde çok oyuncu olduk..en sevdiği oyuncağımızla pet şişemizl eresmimiz var bir ara eklyeyim..lunaparka götürdük ama yusufun tek ilgilendiği şey 1.5 lt pet şişe oldu..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

ece babasına ve onların tarafına benzio..dedesine hatta babasının anneannesine bile benzetiorum bazen:)) agzi dısında benzeyen yanı yok bana..huyu benzesin :))

Arkadaşlar merhaba. Sizin muhabbet çok güzel ben fazla katılamam ama bi haber vermek istiyorum..
Kızım 13.08.2010 da yaşını doldurdu veee bugün yürümeye başladı... kendi kendine 2,5 - 3 metre yürüyor. Artık kızım yürüyor diyeyim mi sizce??? çok mutluyum Allah'ıma şükür

nur eşin birde eve aniden getirme işini düzletirse sanırım herşey dahada güzel olacak tavrını koymaya devam et değişir bak gör...
efet deryacım şua ara aramızda hiç sorun yoktu gayet ii gidioduk halada aramızda sorun yok ama ben sevmiyorum böle sürekli misafirleriii şükür bugün bütün aile çiftlte toplanıolar ama biz evimizdeyiz gitmiozz
Bu da üçkağat ağlamalarından.. aman aman ne fena oldu bu eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşek, görmeniz lazım, kelimeler kifayetsiz..

ay yerim ben bu sıpayı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook

ANTALYA DAN SELAMLARRRR

zorlu bir yolculuk sonrası oteldeyiz çok sukur
ece hanım sabah 8 dekalktı ucak 10.50 de idi tabi acayip uykusu geldi uçak tam inise geçti kucagımda egri bugru uyudu emn kemerini takmadım takmıs gibi yaptımartık napayım

tindik otel 1 saat 20 dk mesafede idi tam inmeye 10 dk kala uyudu yine kucagımda bu arada ucaktakilerde transfer aracındakilerde ne hnuysuz çocuk demistir hep uykulu oldugnudan mizir mizir agladı içime fenalıklar geldi ibo dedi arabanın gozunu seveyim ucaı ben istemistim neyse
geldik yerlestik falan otel çok guzel hersey guzel ama hava sıcaklıgından geçtim deniz ve havuz suyu kesin 40 derecenin ustundedir sıcaklgı yakıyorresmen serinlemek mumkun degil duslar buz gib ancak orda serinliyoruz agustosta antalyaya gitmem demistim yıllar evel geldigimde ama unutmusum ,

cumartesi gunu ada nın dogumgunune gidemedik cunku ctesi gunu bizim sirketten bilgi islemci arkadas saat 11 gibi bize geldi 4 gibi gitti bu sistemin calısması ile ilgili olarak olmadı sonuç olarak yine sorunlar var aldı pc yi gitti adam ben burda izinliyken satın aldıgımız sirketle gorusup halletmeye çalıscak
habire teknik sorun çıkyıor çok zor is umudumu yitirmeye basladım olmayacak bu is galiba

bu kosulda tazminatım verirler belki nasılsa programa daha para verilmedi 10 milyar o ıvır zıvırlarla 11 i bulcak buis e biraz daha verseler benim tazminat olcaak bilmiyorumyin ekaramsarım

berkenin okul konusu ortada canım ona sıklıyor iki yerden torpil bulduk istedgimiz devlet okuluna sokalım diye 1 eylul asıl kayıtlar baslıyorondan evel net birsey denemiyor bekliyoruz

dolandırıldmıgız obur okuldan ses 31 inden sonra çıkcak onun endisesni yasıyoruz

is konusu zaten muallakta

dusun dusun keyifli tatil yapabilecekmiyimbilmiyorum kafamı bosaltamıyorum maalesef

nurdan ve meltem evlilik yildonumlerinzi kutlu olsun nice yillar birlikte olun insallah

minikim geçmis olsunn

baska hastalar yıldonumlri varmıydı emin degilim hizla okuyorum herkes uyuyor sesizce yazmaya çalısıoyorum

tum bebeklerni resimleri dogumgunu pastaları hsahane

ozlem ve gizem bulusmuslar ne hos ben daha ikisinide goremedim

evrimmmmm
koptum yorumuna yaa serseri :)))
restoranın bilmemkacıncı musterisi ha :)))bak nazar lara geldim herseyim ters gidiyor su ara yildizim yerlerde

laptop u kazandıgım firma ibraname istedi teslim aldım diyerek imza attım kargo ile evragı yolladım simdi ordanda kazıklarlar beni yollamazlar birde basıma bu gelir ) bellimi olur hersey havada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…