2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minadex multivitaminde balık yagı var diye biliyorum

somon olayına inanamıyorum yaa niye boyle ikilem var ya verilmelidir yada hayırdır yani
bizim dra yine sordum tabi tabi somon en iyisi dedi yahuu

bu arada ası olayını konustum dr la

devlet su ciceğini odemedigi içni12 ay bos oldugundan karma asıyı yapıyormus
ama tr de istatistiklere bakıldıgnda kızamık vs ye gore su çiçegi daha yaygınmıs o yuzden ilk firsatta su çiçegi sonra en az bir ay sonra diger ası vurulmalı imsi
bizim dr o nedenle su ciceği vurmus
mantıklı geld idevlet odemedii için malum o donemde kkk yi vuruyor haliyle
nasıl salakca bri durum su çiçegi madem çok goruluyor niye odemiyor devlet anlamak mumkun degil

bu arada ece ye idrar tahlili yapabildik sonunda çok sukur abisi gibi kalsiyum fazlası vs si yok çok normal idrar tahlili çok mutlu oldum hep endiseliydim

KIs hazırlıkları yapan arkadaslar
lbirsey merak ediyorum
kısın yararlı sebze meyvaler yokmudur da stoklanır
neden mesela karnıbahar pırasa falan buzluga atılmaz hep fasulye barbunya bezelye atılır :)x
annemle kayınvaldeme sordum apısıp kaldılaryanıt veremediler:))

hayır hersey dogaya uygun olsun diyoruz e niye ozaman kısınkıs yazın yaz sebzeyi yedirilmiyorda herkesde bir stoklama derdi var ?bende tabi bazı seyleri yapıyorum ama aklıma geldi sorayım yapanlara dedim :)

tuba ben eti parcalar bolup çig iken buzluga atıyorum

bu arad a gunde 50 gr mı et yemeleri gerekliymis su an bebeklerin ?

kuzeye pervinin ece ye bayıldımm çok guzellestiler bebekler buyudukce yaa kuzeyin yalandan aglamasıda nasıl oyle bir dudagı yerde biri gokte derler ya B)

az evel buyuk bir sok yasadık

iki tane koca valizde hir birsey kırılmadı da ne kırıldı bilin bakalım

ece nin mama kavanozu
kavanozu bir actım parcalara ayrıldı kırılmıs zaten kapagı acınca dagıldı sok oldum ece ac uyuycak napcaz alan ortalarından aldık birkaç kasık dua ede ede yedirdim arabayla gelmemenin zararları iste ibo yine homurdandı

otelin marketine siparis verdim yarın bulmaya çalıscak

hanım sadece milupa 7 tahıllı yiyor sekersiz saman gibi oldugundan tatlı seylere gıcıgı var çunku offf sansa bakınya bende ne aptalım plastige koysana ne koyuyorsun cam kavanoza
ceviz var camda iki cam biberon var hiç bir ikirilmamıs baska hasarlı esyada yok mama kavanozu nasıl kıırıldıysa artık hurra atıyorlar ucagagiderken valizleri malum

bulundugumuz otelin super zeki teknik ekibi odalardaki klimaların cihazlarını balkonların onundeki duvarın dibine koymuslar balkona çıkıyorum klimalardan sıcak hava esiyor
gece yatarken klima acmaya korkuyoruz balkon acsam sıcak hava geliyor herkes uyuyor su an ama odada bendensular akıyor nasıl uyuyacagım bilmiyorumm

bakış açısı farkı ne diyeyim

nice güzel günlere Nurdan

her yemek sonrası kaka yapmıyor kızım günde 2 kere kaka yapıyor ortalama

beklemedeyim canım sen nasıl oldun

evet çocuk bakımı beslenmesi yüzünden daha çok kavga eder hale geliniyor maalesef

yarın kendimi iyi hissedersem
oglumu prima bebek oyunları alanına götürcem bakalım neler yaşıcas

gittinizmi

uzun bir yol ve mutlu son
hep mutlu olun inş.

5 dk kafanı bile çevirsen tehlijkede Allah korusun

sağol canım
umarım herşey çözülür hallolur

sevindim valla

evet tecrübe bende kendi çantama alayım bari tatile gittiğimizde
canım sen bir tatil listesi göndercektin bekliyorum hala
bu arada arabayla antalyaya gitmek bebekle zor mu olmuştu onun içinmi uçakla gittin bu sefer

ver parayı resill ol Türkiye mantığı işte

Günaydın herkese

ece babasına ve onların tarafına benzio..dedesine hatta babasının anneannesine bile benzetiorum bazen:)) agzi dısında benzeyen yanı yok bana..huyu benzesin :))

aynen öyle huyu benzesin ama alpellaya acayip benziyor kardeş gibiler :)

yavrum teo kadar erken pipisi kalkan başka bir adam duymadım ben :) en cok senin işin var büyüyünce peşinde koşturacaksın taciz etmeye de başlar yakında :))

ce ce bizimde hala cok keyif aldığımız bir oyun, kapı açıp kapatmak da aynı zamanda. içerideyken kapıyı kapatıyor dakikalarca aç annecim cekil ordan acayım diyorum oyun sanıyor kapının arkasından cekilmiyor. ama o kartonun bizde de ömrü çok kısa olur. ama süper fikir.

balık yağı ile çözdük biz işi balık yedirmeyi düşünmüyorum sardalya yokken bende.

Bu da üçkağat ağlamalarından.. aman aman ne fena oldu bu eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşek, görmeniz lazım, kelimeler kifayetsiz..

anam anam bu nasıl bişey ya, çok tatlısın üçkağıtçı tusi

bende günlük yaptım hep her gün eşimde cok seviyor. ama kavanozlara yapmak hiç aklıma gelmemişti üzüm ve şeftali yapayım bende aklınla bin yaşa minikim.

arkadalsr bebişlere kullandıgınız kıymayı nasıl saklıyorsunuz.kavurupmu atıyorsunuz dondurucuya.

kullanacağım kadar poşetleyip cıkarıp günlük yapıyorum canım ama ben kıyma yerine dana eti kullanıyorum. kıyma haftada bi kez köfte olarak veriyorum kıymayı pek sevmior bizimki.

aynen ayça gözüne giriyor diye dedesi kesmiş kahkülleri var afacan çocuk oldu tam görüntü iyi ki de kesmiş rahat etti arkadaki saçlar hızla uzuyor

dunku kisa sacli halimiz..
buarada hayvanat bahcesi yatti, yagmur var(

her hali ayrı bir güzel sapığımın, hele ki o video o götünü kaydıra kaydıra dans edişi mest etti beni.

bu sacaklı aynı zamandada pasaklı ece:))

buda melek yuzlum...bi cocuk bukadarmı anneye benzemez yahu :))

pervin bu prenses aynı alperen nasıl oldu bu iş saç rengi göz rengi beyazlığı yüz ifadesi daha önce hiç farketmemiştim. çok tatlı maşallah toparlanmış

evet canım ben okuayana kadar düzeldi sağolasın

ağladım sabah sabah çok güzel çok içten o koku hep burnun ucunda olsun. iyi ki doğdunuz

evet gülim hakikaten öyle şimdiden başladık hep muhalefet benim söylediklerime cok işim var benim bu adamla.

nur yapma sende bişey evde ne varsa onu yesin beğenmiyosa gelmesin. kimse seni ayıplayacak değil ya, utanmıyolar karnı burnunda kadına yemeğe gitmeye işkenceci mi bunlar Allah aşkına ne saçmalık

aman uzak dursun sizden nurdanım, ne güzel düşünmüş eşin, umarım güzel geçmiştir. nice güzel 3. şahısların araya giremediği keyifli yıllarınız olsun

guliz uzuldum ya ama okadar kolay degil ev terk etmek, yoksa bizim ikimizde coktan terk ederdik simdiye, oruclu soylenenleri kale almamak gerek, kan sekeri dusmustur onun..

sorma cuma terketti cumartesi döndü :) kendi çaldı kendi oynadı

İnşallah her işiniz yolunda gider de tıkır tıkır çözülür . Haklısın bu kafayla tatil yapmak zor ama, eşimin bir lafı var "düşünerek hiçbir şeyi çözemezsin". O yzden boşver, sen yapılacakları yapmışsın, bırak zaman geçsin sonuçları güzel olur inşallah.

Bu Ağustos çocukları çok tatlı oldular.Şimdi isim isim yazmıyım unuttuklarım olur falan ayıp olur ama lokum maşallah hepsi.

Benim de nur topu bir "bakıcı" sorunum var artık. Geçen sene kayınvalide annem dönüşümlü bakıyorlardı. Genelde kayınvalide baktıi kardeşim üniversiteye hazırlandığı için. Bu sene Ağustos da görümcem doğum yaotı tabi kayınvalide orda, çünkü görümcem de çalışıyor. Kardeşim de o kadar tercihin arasından Trakya Tıp fakültesini (Edirne) kazandı . Şimdi annemlerin de Edirne'ye taşınma planları var. Bu sene güya annem bakacaktı ama bu durumda çok zor. Hele Esrako'nun bakıcıyla ilgili yaşadıklarından sonra iyice korkar oldum bu olaydan .Hiç tanıdık falan da yok etrafta ne yapacağım bilmem. Son günlerde bunu çok kafaya takar oldum...

herkese kocaman bir günaydın
iyi haftalar olsun

bebeğim düzeliyor çok şükür sanırım bronşit değil çünkü bize de bulaştı kuru öksürük ve ateş. bize bulaştığına sevindim bronşit olsa bulaşmazdı değil mi?

mini döt oğlum (yeni takma adı bu :) ) geceleri uyumuyor hiç uyumuyor hatta, bütün hafta sonu salla salla ayaklarımı hissetmiyorum artık. uykuya dalamıyor inşallah hasta olduğu için geçici bir durumdur. doktorun bronşit için verdiği bir şurubun yan etkisinde hiperaktivite ve uykusuzluk yazıyodu Allahım nasıl bir enerjidir ilacı 1 hafta içerse ben biteceğim. adam hızını alamayıp 7 m2 lik koridorda en az 10 kez volta attı deli kaçmış gibi içine. gözlerimizle takip edemedik bir süre sonra. çok yorucu idi annem bugün ne yapacak oruçlu oruçlu Allah kuvvet versin.

eşim cuma geldi eşyalarını toplayıp gitti cumartesi iş çıkışı geri döndü :) ne aradım ne sordum kuyruğunu kıstırdı geldi geri açıklama yapmadı konu hakkında konuşmadık hiçbişey olmamış gibi davrandı geçti gitti inşallah ramazan sonuna kadar tekrarlamaz dengesiz tavırlarını.

geçen ay 21 inde regl olmuştum bu ayda 21 inde regl oldum ilk gün hiç ağrı sızı yoktu ama ikinci günden beri resmen rahmim ağrıyor sanki feci durumdayım kıvranıyorum bazen ben oysaki hiç sancılı adet olmazdım
acaba sezaryan etkisi mi bu
dr a gitsem mi acaba

gulizcim toparladıgınıza sevindim tatlım..bende alperenin feysteki fotolarına nezaman baksam eceyi goruyorum sanki bukadar olur hep soyluycem unutuorum gercekten benziolar:)) kilo olarakta toparladı cok sukur geldik geleli..ama 2 gundur yine artistligi ustunde agzına zorla tepiorum

buket cok zor gerçekten kamera sistemi kurdur canım mutlaka başka türlü içi rahat etmez insanın. tam gün mü çalışıyorsun ? kardeşin yurtta falan kalsa olmuyor mu? evi kapatıp peşinden mi gidecekler?

Biz de sonunda hafta sonu doktor kontrolüne gittik. MMR denilen aşı yapıldı. Ben iştahsız yemiyor dedikçe doktor iyi falan dedi. Kilo 10.180, boy 81 cm çıktı. Artık yasak yok herşeyi yiyebilir dedi. İnek sütü vermeye başladım ama siz yine de devam sütü de veriyorsunuz değil mi?. Doktor devam sütü artık vermesen de olur gibi dedi ama ben mi yanlış anladım (Elif çok ağlıyordu o arada aşıdan dolayı) .

benim de sonum bakıcı bulmak olacak çünkü annem ve eşim bazen birbirlerine ters davranıyorlar arada ben kalıyorum

oruç eşiminde dengeleri bozdu
g,itmiş geri gelmiş hımmm uzatamamış

gulizim bronsit olmadıgına sevindim canım...ya bende antibiyotigi gece verince uykusan 1 saat once filan ece cok fena enerjik oluyodu ve gunlerdir salla salla öldüm bittim ilacın etkisi die dusunuodum..dun onu yıkadım ilacını icirdim sallamaya basladım uyku saatide gecmisti misafirim vardı yani uykusu gelince hemen yıkayıp icirdim uyuttum kana karısmasını beklemeden..dolayısıyla uykuya gecis kolaylastı...sen yıkamazsın hasta ya ama sallamaya baslamadan hemen icir uyut..o tok karna vs hikaye zaten bisekilde hep toklar cokta acıkmalarına musade etmioruz zaten..ben hepyemekleden1 saat sonra iciriorum ilacları kusmasın die yada kusarsa coktan kana karısmıs olsun yedikleri die..ama bu ilç madem hperaktivite yapıo sallamaya baslamadan 5dk once icir bide oyle dene bakalım

Geçmiş olsun, çok hareketli maşaalah seninki de, hızlarına yetişmek zor gerçekten. Nasıl bir yan etki bu çok ilginç. Eşinle de İnşallah tekrarlamaz, açlık sinir yapıyor gerçekten kendimden biliyorum.
Evet ikisi de emekli Sakarya dan taşınmayı düşünüyorlardı zaten o yüzden taşınma işi gündeme geldi. Yurda başvurdu ama çıkma ihtimali ne kadar bilmiyorum. Maalesef ben de tam gün çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…