geçen ay 21 inde regl olmuştum bu ayda 21 inde regl oldum ilk gün hiç ağrı sızı yoktu ama ikinci günden beri resmen rahmim ağrıyor sanki feci durumdayım kıvranıyorum bazen ben oysaki hiç sancılı adet olmazdım
acaba sezaryan etkisi mi bu
dr a gitsem mi acaba
buket sakaryadamısın sen yada annenler?benim ailemde orda
pervincim dediğin doğru ama gece 22,30 da içiriyorum mesela, 2 de kalkıyor kana karışmış oluyor sanırım enerji uyandırıyor cocuğu. yani 21,30 gibi uyuyp 2 de uyanıyor ve bir daha asla uyumak istemiyor inşallah geçer biran önce. çok zor böyle.
buket hayırlısı olsun hakkınızda canım, giderlerse de yapacak bişey yok. bulursun bir bakıcı çok pahalı değil artık bir kamera sistemi kurdurup profosyonel bir bakıcı bulup iletirsin durumu. ordan burdan bulma bence bi danışmanlık şirketinden referansları olan birini bulman daha mantıklı.
Gunaydinlar herkese,
Alpella duzelmis cok sevindim..
Bizim doktor inek sutu 2 yastan evvel verme dedi, demireksikligine yol acabilir inek stu dedi, yinede bu buyume sutlerinde takviyeler var cunku..ama muhallebisini falan normal sutle yap ver dedi, sadece 500ml buyume sutu icsin dedi..
Günaydın Nurdan. Bu doktorların da aklı karışık galiba. Başka başka şeyler söylüyorlar. Neysen devam sütü-arada inek sütü ile beslemeye devam.
nurdan ve meltem evlilik yildonumlerinzi kutlu olsun nice yillar birlikte olun insallah
minikim geçmis olsunn
baska hastalar yıldonumlri varmıydı emin degilim hizla okuyorum herkes uyuyor sesizce yazmaya çalısıoyorum
tum bebeklerni resimleri dogumgunu pastaları hsahane
ozlem ve gizem bulusmuslar ne hos ben daha ikisinide goremedim
evrimmmmm
koptum yorumuna yaa serseri :)))
restoranın bilmemkacıncı musterisi ha :)))bak nazar lara geldim herseyim ters gidiyor su ara yildizim yerlerde
laptop u kazandıgım firma ibraname istedi teslim aldım diyerek imza attım kargo ile evragı yolladım simdi ordanda kazıklarlar beni yollamazlar birde basıma bu gelir ) bellimi olur hersey havada
gulizcim toparladıgınıza sevindim tatlım..bende alperenin feysteki fotolarına nezaman baksam eceyi goruyorum sanki bukadar olur hep soyluycem unutuorum gercekten benziolar:)) kilo olarakta toparladı cok sukur geldik geleli..ama 2 gundur yine artistligi ustunde agzına zorla tepiorum
Biz de sonunda hafta sonu doktor kontrolüne gittik. MMR denilen aşı yapıldı. Ben iştahsız yemiyor dedikçe doktor iyi falan dedi. Kilo 10.180, boy 81 cm çıktı. Artık yasak yok herşeyi yiyebilir dedi. İnek sütü vermeye başladım ama siz yine de devam sütü de veriyorsunuz değil mi?. Doktor devam sütü artık vermesen de olur gibi dedi ama ben mi yanlış anladım (Elif çok ağlıyordu o arada aşıdan dolayı) .
buket bizimkiler terminalin orda oturuyo gulluk cami civarı
gulizcim ne diosun gece2 demi..poff ins cabucak gecsin gunlerde sende rahatla
buarada bakuye kış geldi yagmur var dunden beri..dun markete giderken mont giydim saclarım ıslanmasın die bere taktım allahım nası ozlemisim o serinligi..gece ustumuz ortuk yattık bizde sasırdık..eceyide orttum ama 5dk sonra aglayarak uyandı:) kısın uyku tulumu sart
ama devam sutu o toz olan degil hani pinarin buyume sutleri varya ona gectik biz, toza gerek yok dedi, ama inek sutu icin erken dedi..
birde bal konusu nasil size neler dediler?ben unuttyum sormayi..ama balli tahilli kahvaltiyi veriyorum sabahlari sutunun icinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?