2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan etkisi değildir bence, yani bende öyle ağrılı olmuyor. Ama üşüttüysen ınun etkisi olabilir. Geçmiş olsun meltem

meltem usutmussundur bitki cayı iç papatya varsa rahatlatır ii bir agrıkesicidir..

ben tibet haraketlerini yaptıgımdan beri agrı cekmiorum ama o agrıyı bilirim sanki iceriyi bıcaklıolar gibi..

esrakocum antalyamı?bebeklemi? tovbe

pervincim dediğin doğru ama gece 22,30 da içiriyorum mesela, 2 de kalkıyor kana karışmış oluyor sanırım enerji uyandırıyor cocuğu. yani 21,30 gibi uyuyp 2 de uyanıyor ve bir daha asla uyumak istemiyor inşallah geçer biran önce. çok zor böyle.

buket hayırlısı olsun hakkınızda canım, giderlerse de yapacak bişey yok. bulursun bir bakıcı çok pahalı değil artık bir kamera sistemi kurdurup profosyonel bir bakıcı bulup iletirsin durumu. ordan burdan bulma bence bi danışmanlık şirketinden referansları olan birini bulman daha mantıklı.

Yaa evet bazen arada kalmak da sinirini bozuyor insanın. Şimdi bizimkiler aile boyu bizde Ramazan diye. Annem babam ikisi de geldi. Eşim de bu durumdan çok hoşnut değil. Sanki keyiflerinden geldiler, bizim çocuğumuza bakıyorlar ..

ben yasgununun oldugu gun inek sutune gectim..kasık mamalardan veriorum ama devam maması vermiorum..vitaminli cocuk sutude denedim ama cok fena kabız oldu onu kestim bildigin pınar sut veriorum arasırada cicibebe katıorum..zaten gunduz pek vermiorum sut..ama sutlu muhallebiler vs veriorum

Sağol, bir yolunu bulacağız artık. Neyse bebekler sağlıklı olsun da herşeyin yolu bulunur. Uykusuzluğa ben de hiç dayanamıyorum. Allah kolaylık ve kesintisiz uykular versin...

buket bizimkiler terminalin orda oturuyo gulluk cami civarı

gulizcim ne diosun gece2 demi..poff ins cabucak gecsin gunlerde sende rahatla

buarada bakuye kış geldi yagmur var dunden beri..dun markete giderken mont giydim saclarım ıslanmasın die bere taktım allahım nası ozlemisim o serinligi..gece ustumuz ortuk yattık bizde sasırdık..eceyide orttum ama 5dk sonra aglayarak uyandı:) kısın uyku tulumu sart

Çok uzak değilmiş Pervin bizimkilere annenler. Gerçi artık taşınacaklar ama olsunçç taşınmazlarsa görüşürüz inşallah.
Serinliği ben de özlemişim acayip esiyor istanbul püfür püfür.

Selam a.s.
Bugünlerde okuyup çıkıyorum yazmaya halim yok dün annemlere gittim baktılar 3-4 saat uyumuşum iyi geldi... Dün gece uykumu almanın rahatlığıyla gece oturdum 1 e kadar 1:30 da yattım 2:30 da tokolmasına rağmen uyandı 4 e kadar salladım bacaklarım koptu normalde yanına beşiğe geçerdim uyurdu uyumayınca salladım... Sonra sabah 7 de tekrar uyandı aaz önce yattı sarhoş gibiyim ya uyusam hemen uyanacak zaten değmez... Canavar oldu ya hep mızmız yaramazlıklar diz boyu çıldırmamak elde değil

Gunaydinlar herkese,
Alpella duzelmis cok sevindim..
Bizim doktor inek sutu 2 yastan evvel verme dedi, demireksikligine yol acabilir inek stu dedi, yinede bu buyume sutlerinde takviyeler var cunku..ama muhallebisini falan normal sutle yap ver dedi, sadece 500ml buyume sutu icsin dedi..

Günaydın Nurdan. Bu doktorların da aklı karışık galiba. Başka başka şeyler söylüyorlar. Neysen devam sütü-arada inek sütü ile beslemeye devam.

ohh esracim tatildeymis; yarasin..

Buket insallah iyi bir bakici bulursun cnm, yada kardesine yurt cikar..

Günaydın Nurdan. Bu doktorların da aklı karışık galiba. Başka başka şeyler söylüyorlar. Neysen devam sütü-arada inek sütü ile beslemeye devam.

ama devam sutu o toz olan degil hani pinarin buyume sutleri varya ona gectik biz, toza gerek yok dedi, ama inek sutu icin erken dedi..

birde bal konusu nasil size neler dediler?ben unuttyum sormayi..ama balli tahilli kahvaltiyi veriyorum sabahlari sutunun icinde...

buarada o omlet tarifi icin tesekkurler teo dun sabah ilkkez omlet yedi:)))beyazini vermedim sadece sari ile yaptim, siz beyazinida koyuyormusunuz.taze sogan ve maydonozda kattim, mozerella ve labne peynizi sur un tereyagi supre oldu, kuymak gibi..

kac kere ızledık hatırlamıyorum aksam.. o kadar dıyeyım sana ))

hakkında hayırlısı olsun üzülme.. sen ne kadar dusunursen dusun her sey olacagına varıyor sonucta... kul kurar, kader gülermiş :))

benım nazarım degmez kuzu... fitne fesat değilimdir.. kıskanma huyum yoktur.. gıpta ederım.. o yuzden benden sana zarar gelmez :)).. muck.

tanımlamalarını yirimm seninn.. olumunekankayizsmile

ınek sutunu ıkı yasına kadar vermeyı dusunmuyorum.. devam sutune devam.

mont.. bere akannehir

herşey yolunda gitti şükür, bir aksilik olmadı. çok güzel geçti.. kuzu çok eğlendi, hiç huysuzluk yapmadı sürekli gülücük dağıttı.. biz de eğlendik, herkesle ilgilenebildim, iyi oldu..

bal konusunda: mamalardakı ballar, bebekler ıcın agır gelen maddeler ıcınden cıkarılıp nötr edılerek yapılıyormus..o yuzden onların verılmesınde sakınca yokmus..

bal vermeyı gerek gormuyorum su an.. daha sonra..

yumurtayı sarısı beyazı karısık omlet yaparak verıyorum ıkı uc aydır..

pınarın devam sutlerının ıcınde ınek sutu var.. hıc baktın mı ıcerıgıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…