herşey yolunda gitti şükür, bir aksilik olmadı. çok güzel geçti.. kuzu çok eğlendi, hiç huysuzluk yapmadı sürekli gülücük dağıttı..biz de eğlendik, herkesle ilgilenebildim, iyi oldu..
Sezeryan etkisi değildir bence, yani bende öyle ağrılı olmuyor. Ama üşüttüysen ınun etkisi olabilir. Geçmiş olsun meltem
meltem usutmussundur bitki cayı iç papatya varsa rahatlatır ii bir agrıkesicidir..
ben tibet haraketlerini yaptıgımdan beri agrı cekmiorum ama o agrıyı bilirim sanki iceriyi bıcaklıolar gibi..
esrakocum antalyamı?bebeklemi? tovbe
Yaa evet bazen arada kalmak da sinirini bozuyor insanın. Şimdi bizimkiler aile boyu bizde Ramazan diye. Annem babam ikisi de geldi. Eşim de bu durumdan çok hoşnut değil. Sanki keyiflerinden geldiler, bizim çocuğumuza bakıyorlar ..
bizim dr günlük sütlerden verebilirsin dediben yasgununun oldugu gun inek sutune gectim..kasık mamalardan veriorum ama devam maması vermiorum..vitaminli cocuk sutude denedim ama cok fena kabız oldu onu kestim bildigin pınar sut veriorum arasırada cicibebe katıorum..zaten gunduz pek vermiorum sut..ama sutlu muhallebiler vs veriorum
buarada o omlet tarifi icin tesekkurler teo dun sabah ilkkez omlet yedi:)))beyazini vermedim sadece sari ile yaptim, siz beyazinida koyuyormusunuz.taze sogan ve maydonozda kattim, mozerella ve labne peynizi sur un tereyagi supre oldu, kuymak gibi..
ohh esracim tatildeymis; yarasin..
Buket insallah iyi bir bakici bulursun cnm, yada kardesine yurt cikar..
Sağol Nurdan inşallah.ama devam sutu o toz olan degil hani pinarin buyume sutleri varya ona gectik biz, toza gerek yok dedi, ama inek sutu icin erken dedi..
birde bal konusu nasil size neler dediler?ben unuttyum sormayi..ama balli tahilli kahvaltiyi veriyorum sabahlari sutunun icinde...
herşey yolunda gitti şükür, bir aksilik olmadı. çok güzel geçti.. kuzu çok eğlendi, hiç huysuzluk yapmadı sürekli gülücük dağıttı..biz de eğlendik, herkesle ilgilenebildim, iyi oldu..
bal konusunda: mamalardakı ballar, bebekler ıcın agır gelen maddeler ıcınden cıkarılıp nötr edılerek yapılıyormus..o yuzden onların verılmesınde sakınca yokmus..
bal vermeyı gerek gormuyorum su an.. daha sonra..
yumurtayı sarısı beyazı karısık omlet yaparak verıyorum ıkı uc aydır..
pınarın devam sutlerının ıcınde ınek sutu var.. hıc baktın mı ıcerıgıne..
dün mangal yaktık.
kırmızı bibier yeşil çarliston biberve patlıcan közleyip dolaba attım.
ohh miss gibi oldular.
patlıcanın közlenmiş haliyle yapılan her salatayı aydın çok sever hemde sofrada çeşit oluyor
kırmızı biberleride kabuklarını soyup dograyıp attım çıkartın ca sirke sarmısak ve zeytinyağıyla buluşcaklar.
evriiiiiim evriiiiiiiiiiim
ben afik için yaptıgım minik minik kırmızı bibrleri saklama kabına koyup attım dolaba istediğim miktarda kaşıkla alıp kullanırım rahat olur diye düşündümdü.
poşete yer kalmadı açıkcası..
ben yasgununun oldugu gun inek sutune gectim..kasık mamalardan veriorum ama devam maması vermiorum..vitaminli cocuk sutude denedim ama cok fena kabız oldu onu kestim bildigin pınar sut veriorum arasırada cicibebe katıorum..zaten gunduz pek vermiorum sut..ama sutlu muhallebiler vs veriorum
Gunaydinlar herkese,
Alpella duzelmis cok sevindim..
Bizim doktor inek sutu 2 yastan evvel verme dedi, demireksikligine yol acabilir inek stu dedi, yinede bu buyume sutlerinde takviyeler var cunku..ama muhallebisini falan normal sutle yap ver dedi, sadece 500ml buyume sutu icsin dedi..
ama devam sutu o toz olan degil hani pinarin buyume sutleri varya ona gectik biz, toza gerek yok dedi, ama inek sutu icin erken dedi..
birde bal konusu nasil size neler dediler?ben unuttyum sormayi..ama balli tahilli kahvaltiyi veriyorum sabahlari sutunun icinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?