2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herşey yolunda gitti şükür, bir aksilik olmadı. çok güzel geçti.. kuzu çok eğlendi, hiç huysuzluk yapmadı sürekli gülücük dağıttı.. biz de eğlendik, herkesle ilgilenebildim, iyi oldu..

ıcıne sınmesıne sevındım.. daha guzellerını gorebılesın ınsalllah..

Sezeryan etkisi değildir bence, yani bende öyle ağrılı olmuyor. Ama üşüttüysen ınun etkisi olabilir. Geçmiş olsun meltem

sağol canım

deneyim papatya çayını

evet ya
annem tek yaşıyor benim bir sürü şeyinden fedakarlık edip Ece ye bakıyor ama bizim kocalara yaranılmıyor ki
kendi annesi öyle az bakıyorki Ece ye sonra ay özledim vs diye konuşuyor sürekli diycem birgün bakarsan özlemezsin

bizim dr günlük sütlerden verebilirsin dedi

buarada o omlet tarifi icin tesekkurler teo dun sabah ilkkez omlet yedi:)))beyazini vermedim sadece sari ile yaptim, siz beyazinida koyuyormusunuz.taze sogan ve maydonozda kattim, mozerella ve labne peynizi sur un tereyagi supre oldu, kuymak gibi..

tereyağlı bütün yumurtayı yiyor Ece

ohh esracim tatildeymis; yarasin..

Buket insallah iyi bir bakici bulursun cnm, yada kardesine yurt cikar..

Sağol Nurdan inşallah.
Bal verebilirsin dedi doktor ama halen denemedim ben.

canim icerigi tabiki inek sutu ama inek sutune katilan bebek icin yayarli maddeler var, demir orani yuksek, protein yuku daha az..sadece inak sutu demireksikligine yol aciyor ama islenmis sut verilebilir, buyume sutunun ozelligi o..
bende bal yerine annemin hakiki recellerini veriyorum, yazin dut receline bayildi bizimki seftaliyede..burdaki marka nestlenin var ve bikac degisik marka hepsini severek icti ama disarisi icin toz olanlarindada bulundurucam hazirlmasi kolay..

selam..

resm niye küçük çıkmış anlmadım
afi,kin saçlarının kesilmiş hali.

gerçi minik öydek teoşun saçlarına bakınca biizmki kel gibi olmuş ya..
neyhseee

Son düzenleme:
esrakoya nazarımız degdi bence

şans konusunda.aksilikler yaşamaya başlamış ya..

cülüzcüm eşinnn eve dönmesi güzel:)

diyorum ya endişeniz ve gayeniz ortak tartışmaları buyutmeyin yaff

alpellanın nerjisine pesss diyorum.
sanada yazık dimi.
doktorunla konuşup ilacın muadilini sorsan yan tkisini yaşıyoruz falan desen..

dün mangal yaktık.
kırmızı bibier yeşil çarliston biberve patlıcan közleyip dolaba attım.

ohh miss gibi oldular.

patlıcanın közlenmiş haliyle yapılan her salatayı aydın çok sever hemde sofrada çeşit oluyor

kırmızı biberleride kabuklarını soyup dograyıp attım çıkartın ca sirke sarmısak ve zeytinyağıyla buluşcaklar.

evriiiiiim evriiiiiiiiiiim
ben afik için yaptıgım minik minik kırmızı bibrleri saklama kabına koyup attım dolaba istediğim miktarda kaşıkla alıp kullanırım rahat olur diye düşündümdü.
poşete yer kalmadı açıkcası..

esrakocuuuuuuuuuumm senin meşhur sorularından biri olan kışlık hazırlıgını cevaplyorum iyi dinle..

mesela bezelye yazın çok kısa süreli bulundugu için mecburen alıp dolaba saklıyorum.
zaten yagmur gördüğü zaman tarlada kurtlanır o yuzden daha çok zaman zarfında yemek için saklıyorum..

kırmızı nbiber kışın yok.
patlıcan biber vs kışın sera ürünü sevmiyorum bu sebepden dogalı varken skalıyorum
kış sebzelerini zaten yiyoruz bunlar ekstra lezzet vitamin ve çeşit için..

Afiyetle yersiniz inşallah, ben de bir çöp koymadım elim ayağım kalkmıyor hep uykum var. Ama artık iş başa düştü, kendimiz için değil ama küçük hanım için birşeyler koymak lazım.

gizem dogum gunudnun istediğin gibi geçmesine sevindim.
ada zaten çok güleç maşallah sürekli bi gülme hali.
valla gözumun önunden gitmiyor gülerken dillerinin görunmesi hali.
tombulkuşu ösledm yaff..

pınar büyüme sütlerinin içeriği önemli bende cok kararsızım keçi sütü içiyor zaten devam sütü yerine geçecek bişey arıyorum. aptamil in şise sütlerini almaya niyetlendim bende bu akşam gidince bi bakayım içeriklerine. doktora da sormayı unuttum bu cumartesi artık soracağım. fazla keçi sütü folik asit eksikliğine neden oluyormuş diye okumuştum onu da soracağım.

bal da öksürüyor diye verdim ama normalde 2 yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum.

NURDAN resimde gördüğüm çantana bayıldım yavru çok şık söylemeden geçemedim

bu arada afikim bu sabahdan beri 3 kez kaka yaptı cıvık halde yani çok çok cıvık .
zaten halsiz mızmız.
zor uyuttum kahvaltısını bitiremedi. sürekli memede.

dün kuzenime iftaradavetliydik.
hindi eti vardı
afike de yedirdim. acaba o mu dokundu ki.
ateşi yok ama vucud sıcaklıgı epey var.

pirinç lapası yaptım uyanınca beslicem

6 taneden fazla olursa kakası doktora gidices. tahlil içn.
inşlallah mikobik değildir ya..
zaten yeni toplarlamıştı kendini..

denizin yeni alışkanlığı banyoya gittiğinde dişini fırçalamak!!!

diş fırçası var, ne zaman banyoya girse aklına geliyor. çıkışta elinden almak inanılmaz zor oluyoooooo...

üç tanedişi var onları fırçalıyo yavrucağımm....

okuyorum yazmadan çıkıyorum..tadım tuzum yok..gene başım ağrıyor..inşallah psikolojiktir..dr..gidicem..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…