2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkadasım.. ben onu kendı yemeklerımızde de cok kullandıgım ıcın hepı topu her bı yere koyuyorum, yanı sadece Kuzy lık bı mesele degıl.. Esra bana geldıgınde de kahvaltıda ona kızartıp kasar loruyla yapmıstım.. bayılmıstı mesela.. yaptıgım yemeklere muhakkak koyarım,yanı ben cok duskunum kırmızı bıbere.. bı nevı ondan hep yaparım.

cok gecmıs olsun.. ınsallah bı tatsızlık cıkmaz.. diş te olabılır.. bız de bır hafta sürmüştü resmen.. ama kyefı yerınde ıdı.

kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun Hocam..

bu arada nası oldun sen??

okuyorum yazmadan çıkıyorum..tadım tuzum yok..gene başım ağrıyor..inşallah psikolojiktir..dr..gidicem..offf

psıkolojıktır.. havadandır.. havalar yıne sacma salak oldu.. ıyı duusnelım.. ıyı olacak.

süper bilgi harikasın...

gözükmüyo gülicim gülen suratını göremedim ben sarı civcivin.

esrakoya nazarımız degdi bence

şans konusunda.aksilikler yaşamaya başlamış ya..

maşallah dediğimiz......

valla gülicim bekleyeceğim zaten bir hafta kullanılacak. cuma son inşallah alışır yoksa kendi de dayanamayacak bu tempoya. annemi aradım az önce mutfak tezgahına tırmanmaya çalışıyomuş kapak kollarına basmaya calışıyomuş. babamın kucağında buzdolabının üst kapağını açmış bırakmamış babamda ellerini bırakmış annem diyo ki asılı durdu bayıldı baban almaya calışıyo elletmiyo kendini :) nolcak bilmiyorum.

güli közde patlıcanı buzdolabı poşetine mi koyup sakladın?

lapdötten sonra mini döt !!!!

bayılacağım galiba

evet damla hocam :) avucum kadar dötü var :) ama o mini döt hiçbir yere sığmıyor :)

okuyorum yazmadan çıkıyorum..tadım tuzum yok..gene başım ağrıyor..inşallah psikolojiktir..dr..gidicem..offf

canım ihmal etme hemen git

kırmızı biberi ocakta kozleyipmi koyuyosunuz napıyosunuz mesela..detay istiorumm

ocak mahvolur pervin ben hep fırında yaptım yine fırında yaparım kabuklarını soyuluyor mu acaba dondourucuya koymadan önce bende detay istiyorum

bu aralar tüm bebekler ateşleniyor sanırım terliyorlar bir şekilde üstlerinde soğuyor ya da çıplak ayakla yere basıyorlar
geçmiş olsun

ocak mahvolur pervin ben hep fırında yaptım yine fırında yaparım kabuklarını soyuluyor mu acaba dondourucuya koymadan önce bende detay istiyorum

fırına pişirme kağıdı serilir ve onun üstüne biberler dizilir böylece tepsi de kirlenmez

ASLICIM İLE NICOLE78 her gün konuğumuzlar.. aramıza girip yazsanız.. daha da guzel olmaz mı??

olur tabı Evrim alkisalkisalkis

sabah uyanınca ılk işim burayı acmak oluyor ve yatana kadar acık kalıyor ara ara girip okuyorum benım kızımda 1 yasında aynı seylerı yasadıgımız ıcın burayı okumaktan zevk alıyorum acıkcası :1rolleyes:

kızımın yeme problemı var 2 aydır duzelemedık 1 yasında 75cm ve 7900gr bu benı cok uzuyor ama dr. dişlerden deyip duruyor 1 hafta once balık yagına basladık bakalım inşallah iştahı acılır yoksa ben ona yemek yedırmeye calısırken sıyıracam galıba sempatiksalakcinni

EVRİM biber salcası yapacam dedıgın zaman sana ozelden msj atacaktım ıstersen ben sana gonderebılırım dıye bız koyumuzde kendımız yaparız hanı sureklı yazmadıgım için cekındım acıkcası hergun sızı okugudumdan yazmasamda arkadas gıbı goruyorum sızlerı
teklıf etmek ıstedım ıstersen gonderebılırım :1hug:
kızıma ınek sutu baslamadım daha bızım dr elınden geldıgınce mamaya devam dedı en az 1 bucuk yasına kadar dıye keçı sutu verebılırmıyım onada cok sıcak bakamdı ama ben yavastan baslamak ıstıyorum kecı sutune en azından sabah kahvıltılarını onla yaptırmak nasıl olur acaba :uhm:

ayy cok uzun yazmısım umarım okursunuz opuyorumnanaktan

kırmızı biberi ocakta kozleyipmi koyuyosunuz napıyosunuz mesela..detay istiorumm

sizi detaycılar sizi..

yok kozleme soyma okşama...

bildiğimiz kırmızı bıberı yıkayıp çiğ çiğken küp küp dograyıp posetlere koyuyorum yassılastırıp posetlerı ust uste koyup saklıyorum.. ıstedıgım zaman hemen elımle kırıp alabılıyorum, çıt çıtlı posetlere koyarsanız acıp kapatmak daha kolay olur.

ha şöyle yazın kuzum yaaa..

tesekkur ederım Aslı, ben senden almıs kadar oldum, cok zarifsin dusuncen ıcın..

ama her kes bır seyı yuklendı zaten benım ıcın.. en azından bunu kendım yapayım.. cok rahatsız olacagım yoksa yazdıgım ıcın..

çok çok çok tesekkur ederım tekrar tekrar.. ne mutlu bana..

lütfen yaz.. cok sevınırız.

ben kecı sutunu kahvatısında karısım yaparsam onu koyarak yapmaya basladım.. kecı sutunu kendım ıcın de kullanıyorum.. sabah kahvaltımı nesfıtle yapıyorum..

ıstah sorunu bızde de cıdddı bır sorun.. arada ıyı oluyor arada kotu.. kendını uzme, ben uzeyım dedım heder oldum.. olan oluyor zatti.

NURDAN resimde gördüğüm çantana bayıldım yavru çok şık söylemeden geçemedim
tesekkur ederim bende eskiden beri canta ve ayakkabi manyakligi vardi, yine hortladi bu yaz:))o cantayida 1/4 fiyatina aldim indirimde:))

cok gecmis olsun ama distir bence biz her dis cikista bele kadar tasiririz civik ve sari, artik diyorum yine dis geliyor her seferinde..

super:)))

cok iyi yaptin aslicim, yaz tabi

bende sızden aldıgım gazla 5ay once dıete baslamıstım 79kg ıle basladım sımdı 69 kg olmusum yazın basından berı dıet falan hak getıre yazın yapamıyorum ya gunlerde uzun oldugu ıcın sureklı bısıler yemek ıstıyorum kışa inşallah 65 altında olurum

hoşgeldin aslıcım diyeceğim ama zaten hep burdaymışsın. umarım sık sık yazarsın bizimde senden öğreneceğimiz cok sey vardır eminim.

zehra vardı birde hanzala nın annesi kayıplara karıştı değil mi?

vayyyyy.. şahane vallaa.. sadece dıyete mı?? helal olsun Aslı.

Ece dün 23:45 de uyudu gündüz 3 saat uyumuştu uykusuzluktan perişanım

sizler bebeklerinize uyku düzeni oluşturabildinizmi?

hosbuldum :)

bende sızde cok sey ogrendım bundan sonra sureklı yazarım inşallah

vayyyyy.. şahane vallaa.. sadece dıyete mı?? helal olsun Aslı.

evet sadece dıetle spor yapacak vaktım yok :gitme:
kızım bütün gunumu alıyor
aslında yolum cok uzun evlilik yaradı bana ya sırnaşık şey

48kgydım nişanlandıgımda
53 kg ıle evlendım
2yıl sonra 73 oldum 73 ıle hamıle kaldım
89la doguma gıttım falan kafamçokkarıştı
amacım 60 olmak

buarada sız kıslık hazırlıgı yaparken bende kırmızı bıber atmıstım buzluga bende Evrim gibi dograyıp koyuyorum posetlerde yasılastırıyorum kullanmak ıstedıgım kadar kırıp yemeklere ekliyorum bu sene cok vaktım olmadıgı ıcın robotta kıydım ama oda baya oldurdu gıbı vaktı olanların elde dogramasını tavsıye ederım

burdada hava baya serınledı,özellıkle gecelerı. Şevval tek askılı badıyle yatıyodu onu uzunkollu cıtcıtlı yaptık altınada ınce pijama.üzerinide ince bıseyle örttüm ama her uyandıgımda acıktı üstü.kısın kesınlıkle tulum şart bencede
panık yapma Gülim.7yı bulursa ishal dıe düşünüyo doktorlar.Şevval diş cıkarırken olmustu 1 hafta kadar sürdü.tek sorun diş cıkarırken dırenclerı düştüğü için mıkroptan etkılenıp hemen ıshal oluyorlar.bence hemen lapaya gecme,eger mıkrop varsa bırak atsın içinden.önemlı olan sıvıyla beslenmesı.cunku ıshalken su kaybı oluyor.eger 2-3gun olursa ıshalı ve cok sıdeetlıyse lapa vs ver.şimdi ayran meyve suyu içir bol bol
süpermiş.henuz ŞEvvale öyle bıse kesferttırmedık yoksa bızde elınden alamayız sanırım
:1no2: baglantım berbat izleyemedım
şöylekı ben meyve sularını ŞEvvale cesıt olsun dıe yapıyorum hemde faydalı bıse kırmızı erıgın suyu.kısın buzlugu pırasa havuc vs atamazsın buzluktan cıkınca cok kötü oluyırlar.ama fasulye hemen hemen aynı oluyor.bezelyede aynı sekılde.zaten bende fazla depo yapmıyorum buzluga bırtek küp kırmızı bıber ve domates sosu hazırlıyorum kıs için.bırde meyvesuları kavanozlara.
tuba ben eti parcalar bolup çig iken buzluga atıyorum

bu arad a gunde 50 gr mı et yemeleri gerekliymis su an bebeklerin ?
bende öyle yapıcam artık ama 50gr mı vermek lazım bılmıoyrum

40 gr yemelilermiş eti günde miniğim öyle demişti doktoru ben 50 gr verdim kanlansın diye :) şimdi 40 a düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…