dün mangal yaktık.
.
evriiiiiim evriiiiiiiiiiim
ben afik için yaptıgım minik minik kırmızı bibrleri saklama kabına koyup attım dolaba istediğim miktarda kaşıkla alıp kullanırım rahat olur diye düşündümdü.
poşete yer kalmadı açıkcası..
bu arada afikim bu sabahdan beri 3 kez kaka yaptı cıvık halde yani çok çok cıvık .
zaten halsiz mızmız.
zor uyuttum kahvaltısını bitiremedi. sürekli memede.
dün kuzenime iftaradavetliydik.
hindi eti vardı
afike de yedirdim. acaba o mu dokundu ki.
ateşi yok ama vucud sıcaklıgı epey var.
pirinç lapası yaptım uyanınca beslicem
6 taneden fazla olursa kakası doktora gidices. tahlil içn.
inşlallah mikobik değildir ya..
zaten yeni toplarlamıştı kendini..
denizin yeni alışkanlığı banyoya gittiğinde dişini fırçalamak!!!
diş fırçası var, ne zaman banyoya girse aklına geliyor. çıkışta elinden almak inanılmaz zor oluyoooooo...
üç tanedişi var onları fırçalıyo yavrucağımm....
okuyorum yazmadan çıkıyorum..tadım tuzum yok..gene başım ağrıyor..inşallah psikolojiktir..dr..gidicem..offf
sahurluk degişik biseyler arıorum tarif yani..bilemedim..muthiş onerilere acıgım
canim icerigi tabiki inek sutu ama inek sutune katilan bebek icin yayarli maddeler var, demir orani yuksek, protein yuku daha az..sadece inak sutu demireksikligine yol aciyor ama islenmis sut verilebilir, buyume sutunun ozelligi o..
bende bal yerine annemin hakiki recellerini veriyorum, yazin dut receline bayildi bizimki seftaliyede..burdaki marka nestlenin var ve bikac degisik marka hepsini severek icti ama disarisi icin toz olanlarindada bulundurucam hazirlmasi kolay..
[/URL][/IMG]
esrakoya nazarımız degdi bence
şans konusunda.aksilikler yaşamaya başlamış ya..
cülüzcüm eşinnn eve dönmesi güzel:)
diyorum ya endişeniz ve gayeniz ortak tartışmaları buyutmeyin yaff
alpellanın nerjisine pesss diyorum.
sanada yazık dimi.
doktorunla konuşup ilacın muadilini sorsan yan tkisini yaşıyoruz falan desen..
lapdötten sonra mini döt !!!!
bayılacağım galiba
okuyorum yazmadan çıkıyorum..tadım tuzum yok..gene başım ağrıyor..inşallah psikolojiktir..dr..gidicem..offf
kırmızı biberi ocakta kozleyipmi koyuyosunuz napıyosunuz mesela..detay istiorumm
bu arada afikim bu sabahdan beri 3 kez kaka yaptı cıvık halde yani çok çok cıvık .
zaten halsiz mızmız.
hindi eti vardı
ocak mahvolur pervin ben hep fırında yaptım yine fırında yaparım kabuklarını soyuluyor mu acaba dondourucuya koymadan önce bende detay istiyorum
ASLICIM İLE NICOLE78 her gün konuğumuzlar.. aramıza girip yazsanız.. daha da guzel olmaz mı??
kırmızı biberi ocakta kozleyipmi koyuyosunuz napıyosunuz mesela..detay istiorumm
ocak mahvolur pervin ben hep fırında yaptım yine fırında yaparım kabuklarını soyuluyor mu acaba dondourucuya koymadan önce bende detay istiyorum
olur tabı Evrim alkisalkisalkis
sabah uyanınca ılk işim burayı acmak oluyor ve yatana kadar acık kalıyor ara ara girip okuyorum benım kızımda 1 yasında aynı seylerı yasadıgımız ıcın burayı okumaktan zevk alıyorum acıkcası :1rolleyes:
kızımın yeme problemı var 2 aydır duzelemedık 1 yasında 75cm ve 7900gr bu benı cok uzuyor ama dr. dişlerden deyip duruyor 1 hafta once balık yagına basladık bakalım inşallah iştahı acılır yoksa ben ona yemek yedırmeye calısırken sıyıracam galıba sempatiksalakcinni
EVRİM biber salcası yapacam dedıgın zaman sana ozelden msj atacaktım ıstersen ben sana gonderebılırım dıye bız koyumuzde kendımız yaparız hanı sureklı yazmadıgım için cekındım acıkcası hergun sızı okugudumdan yazmasamda arkadas gıbı goruyorum sızlerı
teklıf etmek ıstedım ıstersen gonderebılırım :1hug:
kızıma ınek sutu baslamadım daha bızım dr elınden geldıgınce mamaya devam dedı en az 1 bucuk yasına kadar dıye keçı sutu verebılırmıyım onada cok sıcak bakamdı ama ben yavastan baslamak ıstıyorum kecı sutune en azından sabah kahvıltılarını onla yaptırmak nasıl olur acaba :uhm:
ayy cok uzun yazmısım umarım okursunuz opuyorumnanaktan
tesekkur ederim bende eskiden beri canta ve ayakkabi manyakligi vardi, yine hortladi bu yaz:))o cantayida 1/4 fiyatina aldim indirimde:))NURDAN resimde gördüğüm çantana bayıldım yavru çok şık söylemeden geçemedim
cok gecmis olsun ama distir bence biz her dis cikista bele kadar tasiririz civik ve sari, artik diyorum yine dis geliyor her seferinde..bu arada afikim bu sabahdan beri 3 kez kaka yaptı cıvık halde yani çok çok cıvık .
zaten halsiz mızmız.
hindi eti vardı
denizin yeni alışkanlığı banyoya gittiğinde dişini fırçalamak!!!
diş fırçası var, ne zaman banyoya girse aklına geliyor. çıkışta elinden almak inanılmaz zor oluyoooooo...
olur tabı Evrim alkisalkisalkis
sabah uyanınca ılk işim burayı acmak oluyor ve yatana kadar acık kalıyor ara ara girip okuyorum benım kızımda 1 yasında aynı seylerı yasadıgımız ıcın burayı okumaktan zevk alıyorum acıkcası :1rolleyes:
kızımın yeme problemı var 2 aydır duzelemedık 1 yasında 75cm ve 7900gr bu benı cok uzuyor ama dr. dişlerden deyip duruyor 1 hafta once balık yagına basladık bakalım inşallah iştahı acılır yoksa ben ona yemek yedırmeye calısırken sıyıracam galıba sempatiksalakcinni
EVRİM biber salcası yapacam dedıgın zaman sana ozelden msj atacaktım ıstersen ben sana gonderebılırım dıye bız koyumuzde kendımız yaparız hanı sureklı yazmadıgım için cekındım acıkcası hergun sızı okugudumdan yazmasamda arkadas gıbı goruyorum sızlerı
teklıf etmek ıstedım ıstersen gonderebılırım :1hug:
kızıma ınek sutu baslamadım daha bızım dr elınden geldıgınce mamaya devam dedı en az 1 bucuk yasına kadar dıye keçı sutu verebılırmıyım onada cok sıcak bakamdı ama ben yavastan baslamak ıstıyorum kecı sutune en azından sabah kahvıltılarını onla yaptırmak nasıl olur acaba :uhm:
ayy cok uzun yazmısım umarım okursunuz opuyorumnanaktan
bende sızden aldıgım gazla 5ay once dıete baslamıstım 79kg ıle basladım sımdı 69 kg olmusum yazın basından berı dıet falan hak getıre yazın yapamıyorum ya gunlerde uzun oldugu ıcın sureklı bısıler yemek ıstıyorum kışa inşallah 65 altında olurum
bende sızden aldıgım gazla 5ay once dıete baslamıstım 79kg ıle basladım sımdı 69 kg olmusum yazın basından berı dıet falan hak getıre yazın yapamıyorum ya gunlerde uzun oldugu ıcın sureklı bısıler yemek ıstıyorum kışa inşallah 65 altında olurum
hoşgeldin aslıcım diyeceğim ama zaten hep burdaymışsın. umarım sık sık yazarsın bizimde senden öğreneceğimiz cok sey vardır eminim.
zehra vardı birde hanzala nın annesi kayıplara karıştı değil mi?
vayyyyy.. şahane vallaa.. sadece dıyete mı?? helal olsun Aslı.
burdada hava baya serınledı,özellıkle gecelerı. Şevval tek askılı badıyle yatıyodu onu uzunkollu cıtcıtlı yaptık altınada ınce pijama.üzerinide ince bıseyle örttüm ama her uyandıgımda acıktı üstü.kısın kesınlıkle tulum şart bencedebuket bizimkiler terminalin orda oturuyo gulluk cami civarı
gulizcim ne diosun gece2 demi..poff ins cabucak gecsin gunlerde sende rahatla
buarada bakuye kış geldi yagmur var dunden beri..dun markete giderken mont giydim saclarım ıslanmasın die bere taktım allahım nası ozlemisim o serinligi..gece ustumuz ortuk yattık bizde sasırdık..eceyide orttum ama 5dk sonra aglayarak uyandı:) kısın uyku tulumu sart
panık yapma Gülim.7yı bulursa ishal dıe düşünüyo doktorlar.Şevval diş cıkarırken olmustu 1 hafta kadar sürdü.tek sorun diş cıkarırken dırenclerı düştüğü için mıkroptan etkılenıp hemen ıshal oluyorlar.bence hemen lapaya gecme,eger mıkrop varsa bırak atsın içinden.önemlı olan sıvıyla beslenmesı.cunku ıshalken su kaybı oluyor.eger 2-3gun olursa ıshalı ve cok sıdeetlıyse lapa vs ver.şimdi ayran meyve suyu içir bol bolbu arada afikim bu sabahdan beri 3 kez kaka yaptı cıvık halde yani çok çok cıvık .
zaten halsiz mızmız.
hindi eti vardı
süpermiş.henuz ŞEvvale öyle bıse kesferttırmedık yoksa bızde elınden alamayız sanırımdenizin yeni alışkanlığı banyoya gittiğinde dişini fırçalamak!!!
:1no2: baglantım berbat izleyemedım
şöylekı ben meyve sularını ŞEvvale cesıt olsun dıe yapıyorum hemde faydalı bıse kırmızı erıgın suyu.kısın buzlugu pırasa havuc vs atamazsın buzluktan cıkınca cok kötü oluyırlar.ama fasulye hemen hemen aynı oluyor.bezelyede aynı sekılde.zaten bende fazla depo yapmıyorum buzluga bırtek küp kırmızı bıber ve domates sosu hazırlıyorum kıs için.bırde meyvesuları kavanozlara.KIs hazırlıkları yapan arkadaslar
lbirsey merak ediyorum
kısın yararlı sebze meyvaler yokmudur da stoklanır
neden mesela karnıbahar pırasa falan buzluga atılmaz hep fasulye barbunya bezelye atılır :)x
annemle kayınvaldeme sordum apısıp kaldılaryanıt veremediler:))
hayır hersey dogaya uygun olsun diyoruz e niye ozaman kısınkıs yazın yaz sebzeyi yedirilmiyorda herkesde bir stoklama derdi var ?bende tabi bazı seyleri yapıyorum ama aklıma geldi sorayım yapanlara dedim :)
bende öyle yapıcam artık ama 50gr mı vermek lazım bılmıoyrumtuba ben eti parcalar bolup çig iken buzluga atıyorum
bu arad a gunde 50 gr mı et yemeleri gerekliymis su an bebeklerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?