2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok yakın geldı anlattıkların.aynı benı anlattın sankı sadece 3-5 kılo farkı :))

52yle nısanlandım
58le evlendım
ve 2.5 sene sonra kızıma 79la:1shok: hamıle kaldım
93 le doguma gırdımkafamçokkarıştı
dıyet ve sporsuz sırf kızıma harcadıgım enerjıyle 76 oldum.1 aydır üstün cabalarım sonucu 73 olabıldım ancAsempatiksalakcinni
benım hedefte 60 ( umudum var olucak inşallah

Ece dün 23:45 de uyudu gündüz 3 saat uyumuştu uykusuzluktan perişanım

sizler bebeklerinize uyku düzeni oluşturabildinizmi?
kısmen oturdu.sabah 7.30- 8 ararsı uyanıs.uyanısa göre 10.30 -11 arası ilk uyku.bu genelde 1-1.30 saat oluyo.ilk uykunun bıtısıne görede 4-4.30 arası 2.uyku genelde 1.30 saat bazen 2 saat oluyo.saat 10da yatış genelde şaşmıyo.bazen 10.30 a sarkıyo.ama hemen uykuya gecemeıyoruz gunun her saatıu aynı,enaz 20 dakıka uyatma cabalarım suruyokafamçokkarıştı
40 gr yemelilermiş eti günde miniğim öyle demişti doktoru ben 50 gr verdim kanlansın diye :) şimdi 40 a düşürdüm

hm saol canım.ama nası ayarlıyosunuz bu 50gr kısmını.varmı kolay bı yolu

yok artık 8 mısafırrrr

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
minik_kelebek, babymom+, dnzyildizi84, fasulyeko+, glzfb

aslıcım.uzme kendini ben uzdumde ne olduhepten iştahsızlatı ama cok sukur simdi iyi..saglıklı olsunlar eninde sonunda hepsi zayıf oluyo..benim kızımda 73 e 8300..tryegitmedenyaklasık 2 ay once 8800civarıydı trden donuste 7500 olmustu esimle sok yasadık saglık ocagında.. dusun nası zayıfladı bebeim simdi toparlamaya calısıorum 20gundur anca 800gr aldı..cok ama cok uzuldum ama olan oldu buda bana ders oldu..

300 gr kuşbalı alıyorum 7 eşit parçaya bölüp atıyorum buzluğa, her hafta yenisini alıp stok yapmıyorum.

saglıklı olsunlarda kilo onemlı degıl dıyorum ama zayıfladıgını gordukce uzuluyorum elımde degıl :a015:

7aylıkken 8600du simdı 7900 bebekler ıcın gıda takvıyelerı varmıs mamasına ya da yedıgı seylere eklıyormussun bıara ondan alacaktım ama esım hos karsılamadı cagımızın hastalıgı obezlık varsın zayıf olsun dedı CADIARZU

beslenme seklınız nasıl gercı ne yaparsam yapayım yemıyor kızım

bence bizim misafirler sabit ve düzenli olarak geliyolar

hadi yaa demeyin ne zamandır yazcam ancak fırsat oldu

bağyanlar star tvde ender amcam sütleri konuşuyor ve en çok yağ keçi sütünde varmış...dinleyin hepsinin özelliğini anlatıyor..

aslıcım hoş geldin..yaz yaz iyi oluyor ..bravo bu arada k,lo vermişsin devam istediğimiz kiloya inenen kadar devam..
bebeciğin için önce vitamin desteği ki doktorunuz vermiş.ve beslenmesine yemiyor diyorsun ama çeşitlilik ekle..iki aydır ishalden korunacağız diye beslenmey extra ekleme yaptım ve 850 gr almışız maşallah..birde süte bende henüz geçmedm ve en az 1.5 yaşına kadar mamaya devam kararı almıştım..doktorunun da desteklemesi iyi oldu..

güliz çok zekice gram hesabı. terruk ederim:)))

sorma hocam, birde olasılık hesabım gelişti ki alperenle sorma, oraya dokunursa kayma ihtimali, burayı tutarsa düşme ihtimali, şuraya cıkarsa kafasını çarpma ihtimalini. evin tehlikeli köşelerinin % hesabı bile beynimde artık

bağyanlar star tvde ender amcam sütleri konuşuyor ve en çok yağ keçi sütünde varmış...dinleyin hepsinin özelliğini anlatıyor..

deryam işte olan biri olarak izlesen de özet geçsen nasıl makbule geçer? mesela ne kadar keçi sütü verilebilrmiş günlük bunu araştırıyorum ama bir bilgi yok.

pervinim ecem baya fark etmiş kıyamam ama izin boyu hastalık yaşadınız normal ama bak evine dödününce toparladı maşallah ..

izliyorum cnaım ama konuya dağıttılar yoğurda geçtiler..dniz akkay var hep onun üstüne sohbete geçiyorlar..ama izliyorum bişey söylerse yazarım..

3 gündür diyetteyim 63.100 den 62 ye düştüm ..vitesi bir ileri birgeri taka taka gidiyoum 61.200 den bu kiloya çıkıp tekrar o kiloya ulaşmaya çalışmak çok sinir bozucu..((

hıc üzülme bencede,eger doktorun gelısımınde bi gerılık görmüyorsa,sen elınden geldıgınce beslemeye devam et.mesela pekmez ekle mutlaka bir ögününe.sabah kahvaltılarına yada meyve pürelerıne cekılmıs cevız ve fındık.dogru dürüst ögün yemıyorsada aklına her geldıgınde cesıt cesıt seyler ver agzına fırsat buldukca.ben mesela hep elıne bısleer verıyoreum.döküyor sacıyor ama bı ıkı lokmada olsa gecıyor bogazından.ve bılımsel bı tespit şöylekı _cocuklar annenın zorlamasıyla 1 kase yıyceklerıne kendı kendılerıne yedıklerı yarım kase besın onları ıcın hem daha faydalı hemde daha besleyıcı oluyormus;_ cok enteresan ama doktorlar böyle söylüyor.
bugunlerde küp küp dogranmıs domates ve salatalık koyuyorum tabakla önüne.bayıla bayıla yıyor.bugun karısıma küp yaglı peynır ekledım.arada onlarıda götürmüş.gibi mesela.böyle böyle cesıtleyebılırsın

hoısgeldın buarada :))

Son düzenleme:

:1shok: Pervincim sen cıddımısın.gercekten bukadar kılo verdımı Ece.kıyamam yavruma yaa,ben atlamısım orayı,bıraz verdı süzüldü dıodun daa bukadar beklemıyorum.ama ıyı toparlamıssın valla 800gr cok ıyı almıs.tebrık edıyorum senı.neyse her hata tecrube olarak gerı dönüyor tek ıyı yanı bu.kendını suclu hıssetme nerden bılcektın bukadar kılo kaybedecegını

hosbuldum opuyorumnanaktan
hepinize tek tek tesekkur edıyorum
gecici bır surec oldugunu bılıyorum inşallah en kısa zamanda gecer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…