evet sadece dıetle spor yapacak vaktım yok :gitme:
kızım bütün gunumu alıyor
aslında yolum cok uzun evlilik yaradı bana ya sırnaşık şey
48kgydım nişanlandıgımda
53 kg ıle evlendım
2yıl sonra 73 oldum 73 ıle hamıle kaldım
89la doguma gıttım falan kafamçokkarıştı
amacım 60 olmak
buarada sız kıslık hazırlıgı yaparken bende kırmızı bıber atmıstım buzluga bende Evrim gibi dograyıp koyuyorum posetlerde yasılastırıyorum kullanmak ıstedıgım kadar kırıp yemeklere ekliyorum bu sene cok vaktım olmadıgı ıcın robotta kıydım ama oda baya oldurdu gıbı vaktı olanların elde dogramasını tavsıye ederım
kısmen oturdu.sabah 7.30- 8 ararsı uyanıs.uyanısa göre 10.30 -11 arası ilk uyku.bu genelde 1-1.30 saat oluyo.ilk uykunun bıtısıne görede 4-4.30 arası 2.uyku genelde 1.30 saat bazen 2 saat oluyo.saat 10da yatış genelde şaşmıyo.bazen 10.30 a sarkıyo.ama hemen uykuya gecemeıyoruz gunun her saatıu aynı,enaz 20 dakıka uyatma cabalarım suruyokafamçokkarıştıEce dün 23:45 de uyudu gündüz 3 saat uyumuştu uykusuzluktan perişanım
sizler bebeklerinize uyku düzeni oluşturabildinizmi?
40 gr yemelilermiş eti günde miniğim öyle demişti doktoru ben 50 gr verdim kanlansın diye :) şimdi 40 a düşürdüm
aslıcım.uzme kendini ben uzdumde ne olduhepten iştahsızlatı ama cok sukur simdi iyi..saglıklı olsunlar eninde sonunda hepsi zayıf oluyo..benim kızımda 73 e 8300..tryegitmedenyaklasık 2 ay once 8800civarıydı trden donuste 7500 olmustu esimle sok yasadık saglık ocagında.. dusun nası zayıfladı bebeim simdi toparlamaya calısıorum 20gundur anca 800gr aldı..cok ama cok uzuldum ama olan oldu buda bana ders oldu..
güliz çok zekice gram hesabı. terruk ederim:)))
bağyanlar star tvde ender amcam sütleri konuşuyor ve en çok yağ keçi sütünde varmış...dinleyin hepsinin özelliğini anlatıyor..
aslıcım.uzme kendini ben uzdumde ne olduhepten iştahsızlatı ama cok sukur simdi iyi..saglıklı olsunlar eninde sonunda hepsi zayıf oluyo..benim kızımda 73 e 8300..tryegitmedenyaklasık 2 ay once 8800civarıydı trden donuste 7500 olmustu esimle sok yasadık saglık ocagında.. dusun nası zayıfladı bebeim simdi toparlamaya calısıorum 20gundur anca 800gr aldı..cok ama cok uzuldum ama olan oldu buda bana ders oldu..
sorma hocam, birde olasılık hesabım gelişti ki alperenle sorma, oraya dokunursa kayma ihtimali, burayı tutarsa düşme ihtimali, şuraya cıkarsa kafasını çarpma ihtimalini. evin tehlikeli köşelerinin % hesabı bile beynimde artık
deryam işte olan biri olarak izlesen de özet geçsen nasıl makbule geçer? mesela ne kadar keçi sütü verilebilrmiş günlük bunu araştırıyorum ama bir bilgi yok.
saglıklı olsunlarda kilo onemlı degıl dıyorum ama zayıfladıgını gordukce uzuluyorum elımde degıl :a015:
7aylıkken 8600du simdı 7900 bebekler ıcın gıda takvıyelerı varmıs mamasına ya da yedıgı seylere eklıyormussun bıara ondan alacaktım ama esım hos karsılamadı cagımızın hastalıgı obezlık varsın zayıf olsun dedı CADIARZU
beslenme seklınız nasıl gercı ne yaparsam yapayım yemıyor kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?