2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece ye sabah kahvaltısında 1 tam domates rendeliyorum yiyor hepsini çok seviyor bir de favorisi rendelenmiş şeftali sulu sulu hoşuna gidiyor

sinir krizleri geçiriyrum evet abartmadan sinir krizi geçiriyorum şunada elim ayağım titriyor ve ağlıyorum..allahım abarttım belki ama hayatımda ilk defa koptuğum an bu andır..

deryacım -minisim cok saolun maalesef zor bir surecti yasadıklarım neyseki gecti gitti cok sukur kızım zayıf ama gelişimi gayet normal ...

aslıcım ben inek sutune gectim yaklasık 20gundur..bildigin pınar sut..kahvaltısını sutle hazırlıorum..oglen corba icio içine kıyma katıorum bende kıymaları ufak ufak posetleyip dondurdum pişirmek daha kolay oluyor..aksamustu muhallebi aksam corba yatmadanda sutunu icip yatıo...kahvaltısına yarım muz ekliorum muhakkak...sutune 1-2 cicibebe katıorum cok deil yoksa içmio ama sadede icmio...aralarda eline meyve veriorum seftali mesela bayıla bayıla yıyo..ne bilim genelde uyku duzenine gore ayarlıorum yemeklerini...

buraya yazmadım detayını ama gercekten tramva derecesinde yasadım son 10gunu..hastalıklar ayrı emrahla tartısmamız ayrı yani inanın temizlige verdim kendimi burdada pek atlatamadım..çipsiye anlatmıstım yasadıklarımı

deryam nie aglıosun yine naptılar sana ya..2 cocukla yasam mucadelesi veren kadını nie sinirlendirirler anlamam

sinir krizi sebebim kızım dışardan geldi oynamaya gitmişti..minik ev eşyaları ve kovası..sorun kovaları eve kum dolu getiriyordu ama en azından balkona koyuyordu..bugün eve girer girmez araya girişe bırakmış ve banyoya elini yüzünü yıkamaya banyoya girmiş bende mutfakta yusuf beye muz şeftali püresi hazırlıyorum yusuf birden ağlayınca koştum ve bir kova dolusu kum yusufun üzerinde halıda heryerde Allahım neye uğradığımı şaşırdım.çocuğu kucaklayıp çıkarttım ama o andan sonra film koptu bende ..üzgünüm ama kızıma vurdum :kedi:malesef kaç kere uyarmıştım bu kovalar eve boş gelecek dışarının pis kumunun ne işi var evde diye..ve hayatımda ilk defa bukadar sinirlendim inanamıyorum kendime sinirden ağladım halıyı silkeledim ve hertarafım kum oldu ağzım yüzüm saçım birde oturup ona ağladım..resmen..ağlaya ağlaya yusufun meyva püresini yedirdim çocuk yüzüme baka baka yedi.akannehir.yazık kızıma ceza verdim odasından çıkmaycak bugün spor ayakkabı almıştım onuda aldım elinden odasında duruyordu :çok üzgünüm:..of of aklı olan ikinciyi yapmaz ..diğeriyle ilgilenirken diğerinden ilgi kopuyor mecburen..
asıl üzüntüm bu mübarek günde neden bu kadar koptuğum..:uhm:kir temizlenir ama kızıma vurunca o çok korktuki asla dokunmam bunun izi ne olacak anne olmak ne zor sabır ve sevgi şefkat hepsi birden bi anda gitti benden..:gitme:kendime geldim şükür ..:Saruboceqdada kardeşiyle oynuyorlar..gamyoncuiremsu

2 çocukla yaşam mücadelesinde malesef filmi tuba koparttı ..yoksa başkaları için ağlamam ..
..

canım neler yaşadın bilmiyorum ama özellikle emrahla arandaki tartışma umarım geçip gitmiştir. sağlık sorunları da bittiğine göre temizliğe ara ver ruhum temizleniyor deyince anlamıştım bişeylerin ters gittiğini. bende sinirlendim mi evi dip köşe temizlerim ama ruhum temizlenir.

sizleride endişelendirdim kusura bakmayın..burasıda olmasa nasıl rahatlarız iyiki varsınız..

derya birine bişey oldu sandım, fazla tepki vermişsin ama sende haklısın be canım biz bi tane ile uğraşamıyoruz allah sabır versin ne diyeyim umarım hemen unutur tuba bu durumu

minigim tr planı yılbasından sonraya kaldı o yuzden hiçç acelem yokesasen donesimde yok
nerse mutluysanız orda kalın tabıkıde.hayırlısı canım
sinir krizleri geçiriyrum evet abartmadan sinir krizi geçiriyorum şunada elim ayağım titriyor ve ağlıyorum..allahım abarttım belki ama hayatımda ilk defa koptuğum an bu andır..
bıan okyunca bırıne bıse oldu sandım cok korktum neysekı sadece bı duygu patlaması olmus
sende farkındasın evet tepkın bıraz fazla olmus ama senı anlamamız cok güç.bence kızının gönlünü almalısın enkısa zamnda.evet cezasına devam etsın ama gıdıp konussan aslında vurmak isteemedıgını onu cok sevdıgını falan söylesen ıyı gelır belkı ıkınızede.
aile baglarınız bu olaylarla daha guclenmıs olsun ınsallah.insanız tartısmalar vs vs hersey bızım ıcın.bunlarda ders cıkarabılmek önemlı,herkez hatasını anlarsa ne alaa.

barıştık bile kucaklaştık öpüştük ..tubam dışarıya oynamaya gitti yusuf paşada uyudu..
niye bukadar kzıdm dün gece uyumadım hiç yusf sancılandı..üstüne sabahın 7 sinde kalktık ..sonrada alışverişe gitik geldik eşimin üstelrini ütüledim onu yolladım tam oturmuşum ve bu olay oldu sanıırmyorgunluk ve ortalığı görseniz kızlar koca kova oyun kovası değil kocaman lego kovası ve full kum doldurup getirmiş..+içinde ve etrafta saçılmış birüsürü mini evclik eşyası ortalık savaş alnı gibiydi desem yeri..
tubaya gelince 1 hafta boyunca dışarı hiçbir oyuncağını götürmeyecek..yasakladım..

derya cok üzüldüm gercekten 2cocuk hakıkaten zormus
ben hamıle kalmadan once 2 cocuk yapacam ınsallah ıkız olur falan derdım sımdı 2.bile düşünmüyorum CADIARZU

bazı şeyler üstüste geldıgınde ınsan cıleden cıkıyor bende sureklı esıme bagırıyorum boyle zamanlarda ve fılm kopuyor ama elımde degıl

1yıl sonra daha rahat olacagımıza ınanıyorum

ohh cok sevındım anne -kız sizin adınıza.ah bu yorgunlukluk uykusuzluk yokmu stres yapıyo ınsanı işte.gercı sınırlenmekte cok hakllısın soskak kumunun halının n üzerınde kım görse tırt olurdu sanırım
ahh ahh bı an cocuklugum geldı gözümün önüne.aynı seylerı yapardık,bırde bızım 10 metre ötemız kumsal oldugu için ne var ne yok herseyle kum tasırdık kapının önüne.annemden işittiğim azarlar geldı aklıma :)) üstümüz başımız pis pasak ev gır cık.pehh ne gunlerdı

:)) kader ağlarını hepımıze öre öre gııdyor sanırım :))

hayatta her sey ınsan ıcın.. uzme kendını.. sen de cansın..

ben hamıleyken bıle ıkıncı cocugu dusunuyordum.. hatta hmm hangı yas olsa, aman arası uzamasa falan dıye duusnuyordum.. sımdı kısa ve öz dusuncem ıkıncı cocuk ıcın ömrüm kısa.

PERVİN,

Nedense ben senın ıcın en dogru yerın azerbaycan oldugunu dusunuyorum.. ıcımden uzun suredır bu gecıyor.. sankı herkesten uzakta Emrah la orada kalsanız sızın ıcın daha hayırlı olacakmıs gıbı. Hakkınızda hayırlısı.

ben hamıleyken bıle ıkıncı cocugu dusunuyordum.. hatta hmm hangı yas olsa, aman arası uzamasa falan dıye duusnuyordum.. sımdı kısa ve öz dusuncem ıkıncı cocuk ıcın ömrüm kısa.

aynen en fazla 3 yıl dusunuyordum arada 1 yıl ıcınde dusuncelerım tamamıyle degıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…