minigim tr planı yılbasından sonraya kaldı o yuzden hiçç acelem yokesasen donesimde yok
sinir krizleri geçiriyrum evet abartmadan sinir krizi geçiriyorum şunada elim ayağım titriyor ve ağlıyorum..allahım abarttım belki ama hayatımda ilk defa koptuğum an bu andır..
sinir krizleri geçiriyrum evet abartmadan sinir krizi geçiriyorum şunada elim ayağım titriyor ve ağlıyorum..allahım abarttım belki ama hayatımda ilk defa koptuğum an bu andır..
aslı hoşgeldin
buraya yazmadım detayını ama gercekten tramva derecesinde yasadım son 10gunu..hastalıklar ayrı emrahla tartısmamız ayrı yani inanın temizlige verdim kendimi burdada pek atlatamadım..çipsiye anlatmıstım yasadıklarımı
deryam nie aglıosun yine naptılar sana ya..2 cocukla yasam mucadelesi veren kadını nie sinirlendirirler anlamam
buraya yazmadım detayını ama gercekten tramva derecesinde yasadım son 10gunu..hastalıklar ayrı emrahla tartısmamız ayrı yani inanın temizlige verdim kendimi burdada pek atlatamadım..çipsiye anlatmıstım yasadıklarımı
deryam nie aglıosun yine naptılar sana ya..2 cocukla yasam mucadelesi veren kadını nie sinirlendirirler anlamam
sinir krizi sebebim kızım dışardan geldi oynamaya gitmişti..minik ev eşyaları ve kovası..sorun kovaları eve kum dolu getiriyordu ama en azından balkona koyuyordu..bugün eve girer girmez araya girişe bırakmış ve banyoya elini yüzünü yıkamaya banyoya girmiş bende mutfakta yusuf beye muz şeftali püresi hazırlıyorum yusuf birden ağlayınca koştum ve bir kova dolusu kum yusufun üzerinde halıda heryerde Allahım neye uğradığımı şaşırdım.çocuğu kucaklayıp çıkarttım ama o andan sonra film koptu bende ..üzgünüm ama kızıma vurdum :kedi:malesef kaç kere uyarmıştım bu kovalar eve boş gelecek dışarının pis kumunun ne işi var evde diye..ve hayatımda ilk defa bukadar sinirlendim inanamıyorum kendime sinirden ağladım halıyı silkeledim ve hertarafım kum oldu ağzım yüzüm saçım birde oturup ona ağladım..resmen..ağlaya ağlaya yusufun meyva püresini yedirdim çocuk yüzüme baka baka yedi.akannehir.yazık kızıma ceza verdim odasından çıkmaycak bugün spor ayakkabı almıştım onuda aldım elinden odasında duruyordu :çok üzgünüm:..of of aklı olan ikinciyi yapmaz ..diğeriyle ilgilenirken diğerinden ilgi kopuyor mecburen..
asıl üzüntüm bu mübarek günde neden bu kadar koptuğum..:uhm:kir temizlenir ama kızıma vurunca o çok korktuki asla dokunmam bunun izi ne olacak anne olmak ne zor sabır ve sevgi şefkat hepsi birden bi anda gitti benden..:gitme:kendime geldim şükür ..:Saruboceqdada kardeşiyle oynuyorlar..gamyoncuiremsu
sizleride endişelendirdim kusura bakmayın..burasıda olmasa nasıl rahatlarız iyiki varsınız..
nerse mutluysanız orda kalın tabıkıde.hayırlısı canımminigim tr planı yılbasından sonraya kaldı o yuzden hiçç acelem yokesasen donesimde yok
bıan okyunca bırıne bıse oldu sandım cok korktum neysekı sadece bı duygu patlaması olmussinir krizleri geçiriyrum evet abartmadan sinir krizi geçiriyorum şunada elim ayağım titriyor ve ağlıyorum..allahım abarttım belki ama hayatımda ilk defa koptuğum an bu andır..
aile baglarınız bu olaylarla daha guclenmıs olsun ınsallah.insanız tartısmalar vs vs hersey bızım ıcın.bunlarda ders cıkarabılmek önemlı,herkez hatasını anlarsa ne alaa.buraya yazmadım detayını ama gercekten tramva derecesinde yasadım son 10gunu..hastalıklar ayrı emrahla tartısmamız ayrı yani inanın temizlige verdim kendimi burdada pek atlatamadım..çipsiye anlatmıstım yasadıklarımı
ohh cok sevındım anne -kız sizin adınıza.ah bu yorgunlukluk uykusuzluk yokmu stres yapıyo ınsanı işte.gercı sınırlenmekte cok hakllısın soskak kumunun halının n üzerınde kım görse tırt olurdu sanırımbarıştık bile kucaklaştık öpüştük ..tubam dışarıya oynamaya gitti yusuf paşada uyudu..
niye bukadar kzıdm dün gece uyumadım hiç yusf sancılandı..üstüne sabahın 7 sinde kalktık ..sonrada alışverişe gitik geldik eşimin üstelrini ütüledim onu yolladım tam oturmuşum ve bu olay oldu sanıırmyorgunluk ve ortalığı görseniz kızlar koca kova oyun kovası değil kocaman lego kovası ve full kum doldurup getirmiş..+içinde ve etrafta saçılmış birüsürü mini evclik eşyası ortalık savaş alnı gibiydi desem yeri..
tubaya gelince 1 hafta boyunca dışarı hiçbir oyuncağını götürmeyecek..yasakladım..
sorma hocam, birde olasılık hesabım gelişti ki alperenle sorma, oraya dokunursa kayma ihtimali, burayı tutarsa düşme ihtimali, şuraya cıkarsa kafasını çarpma ihtimalini. evin tehlikeli köşelerinin % hesabı bile beynimde artık
deryam işte olan biri olarak izlesen de özet geçsen nasıl makbule geçer? mesela ne kadar keçi sütü verilebilrmiş günlük bunu araştırıyorum ama bir bilgi yok.
sinir krizi sebebim kızım dışardan geldi oynamaya gitmişti..minik ev eşyaları ve kovası..sorun kovaları eve kum dolu getiriyordu ama en azından balkona koyuyordu..bugün eve girer girmez araya girişe bırakmış ve banyoya elini yüzünü ..........gamyoncuiremsu
derya cok üzüldüm gercekten 2cocuk hakıkaten zormus
ben hamıle kalmadan once 2 cocuk yapacam ınsallah ıkız olur falan derdım sımdı 2.bile düşünmüyorum CADIARZU
bazı şeyler üstüste geldıgınde ınsan cıleden cıkıyor bende sureklı esıme bagırıyorum boyle zamanlarda ve fılm kopuyor ama elımde degıl
1yıl sonra daha rahat olacagımıza ınanıyorum
ben hamıleyken bıle ıkıncı cocugu dusunuyordum.. hatta hmm hangı yas olsa, aman arası uzamasa falan dıye duusnuyordum.. sımdı kısa ve öz dusuncem ıkıncı cocuk ıcın ömrüm kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?