peki benim icin nere hayirli???PERVİN,
Nedense ben senın ıcın en dogru yerın azerbaycan oldugunu dusunuyorum.. ıcımden uzun suredır bu gecıyor.. sankı herkesten uzakta Emrah la orada kalsanız sızın ıcın daha hayırlı olacakmıs gıbı. Hakkınızda hayırlısı.
barıştık bile kucaklaştık öpüştük ..tubam dışarıya oynamaya gitti yusuf paşada uyudu..
niye bukadar kzıdm dün gece uyumadım hiç yusf sancılandı..üstüne sabahın 7 sinde kalktık ..sonrada alışverişe gitik geldik eşimin üstelrini ütüledim onu yolladım tam oturmuşum ve bu olay oldu sanıırmyorgunluk ve ortalığı görseniz kızlar koca kova oyun kovası değil kocaman lego kovası ve full kum doldurup getirmiş..+içinde ve etrafta saçılmış birüsürü mini evclik eşyası ortalık savaş alnı gibiydi desem yeri..
tubaya gelince 1 hafta boyunca dışarı hiçbir oyuncağını götürmeyecek..yasakladım..
sizleride endişelendirdim kusura bakmayın..burasıda olmasa nasıl rahatlarız iyiki varsınız..
hayır gerçekten söyledim heleki seni hiç iki çocukla düşünemiyorum çünkü ikinici uslu bir çocuk olur ve yaho seni terse çeviri kanımca..aslı hoşgeldin ara sıra yazardın aktif olmana sevindim
adaş geçmiş olsun talihlerden sonra talihsizlikler serüveni başlamış..
nur devam et böyle hababam debabam yap temizlik yiğit doğduktan sonra görürüz artıkın bırak temizliği buraya yazabilirsen ne ala
ahh ah aklını başına toplada dinlen bol bol deli gadın..
güliz barışmanınıza sevindim umarım bir daha dargınlıklar yaşanmaz..
deryaaa sinir anında söyledin değilmi aklı olan başka çocuk yapmaz diyee yok yani bir zamanlar iki çocuk şart kardeş lazım vs diye..
güzel tubişimle barışmana sevindim işte bu tarz sıyırmalık durumlara düşmemek için tek çocuk daha sağlıklı bu konuda çok ama çok katıyım hayırlısı..
geçmiş olsun senin adına sevindim bir insanın en büyük zenginliği sağlığı akabindede huzurudur ..iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..
canım benim senin hissettiğini anladım..yerimsenibenevrimim bende artıksenin gibi dusunuorum canım cok haklısın burda herkesten uzakta iiz mutluyuz sorunsuzuz ama orda herkafadan bir ses bunaltıo beni..saol tatlım dusundugun icin..
minisim ve gulizim ii dilekleriniz icin cok tskler..anca 2-3 gundur eskisi gibiyiz ...bunada sukur
deryacım sana yazarken acaba tubamı diede aklımdan gecmedi deil neyseki barısmıssınız..uykusuzluk artı yorgunluk esittir tahammulsuzluk..bunu cok ii anlamıs bulunuorum
sen bunu zaten biliyorsun..a.speki benim icin nere hayirli???
uzulme deryacim insan elinde olmaan sinirlenebilir oyle, ben annemden az firca yemedim kucukken, cok titiz bir kadindi ve cok yogun calisiyordu, yorluyordu, ama sonra gecip gidiyor, kizina siki siki saril hersey duzelir..
Sağol hojam teşekkür ederim bende insanım değilmi canım değilmi bir robot değilim sempatiksalakcinnimafoldumben...sağolun desteğiniz için çok teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3deryam geçmiş gitmiş çok şükür öfke krizi . üzülme. sende cansın insansın .
aynen efrimimin dediği gibi.
bu arada ben zaten ikinciyi düşünmüyordum:))
allah ömür versin hepimizinkine.
daha çok dğişecek..:1closedeyes:şutarafagittiaynen en fazla 3 yıl dusunuyordum arada 1 yıl ıcınde dusuncelerım tamamıyle degıstı :)
vereliniortakalkisalkisalkisPERVİN,
Nedense ben senın ıcın en dogru yerın azerbaycan oldugunu dusunuyorum.. ıcımden uzun suredır bu gecıyor.. sankı herkesten uzakta Emrah la orada kalsanız sızın ıcın daha hayırlı olacakmıs gıbı. Hakkınızda hayırlısı.
Şeniz:)) kader ağlarını hepımıze öre öre gııdyor sanırım :))
hayatta her sey ınsan ıcın.. uzme kendını.. sen de cansın..
ben hamıleyken bıle ıkıncı cocugu dusunuyordum.. hatta hmm hangı yas olsa, aman arası uzamasa falan dıye duusnuyordum.. sımdı kısa ve öz dusuncem ıkıncı cocuk ıcın ömrüm kısa.
evet evde bebek var ve sokaktaki kum halının yusfun üzerinde kötükedihüsodelikafaduldenof neyse geçti gitti..ohh cok sevındım anne -kız sizin adınıza.ah bu yorgunlukluk uykusuzluk yokmu stres yapıyo ınsanı işte.gercı sınırlenmekte cok hakllısın soskak kumunun halının n üzerınde kım görse tırt olurdu sanırım
ahh ahh bı an cocuklugum geldı gözümün önüne.aynı seylerı yapardık,bırde bızım 10 metre ötemız kumsal oldugu için ne var ne yok herseyle kum tasırdık kapının önüne.annemden işittiğim azarlar geldı aklıma :)) üstümüz başımız pis pasak ev gır cık.pehh ne gunlerdı
derya cok üzüldüm gercekten 2cocuk hakıkaten zormus
ben hamıle kalmadan once 2 cocuk yapacam ınsallah ıkız olur falan derdım sımdı 2.bile düşünmüyorum CADIARZU
bazı şeyler üstüste geldıgınde ınsan cıleden cıkıyor bende sureklı esıme bagırıyorum boyle zamanlarda ve fılm kopuyor ama elımde degıl
1yıl sonra daha rahat olacagımıza ınanıyorum
yarın temizlik
çarşamba ve perşembe iftara misafirim var
cuma gülimle buluşcaz
cumartesi ve pazar iftara davetliyim pztsi yine misaifirm var
bir haftalık program şimdilik böylee
sinir krizi sebebim kızım dışardan geldi oynamaya gitmişti..minik ev eşyaları ve kovası..sorun kovaları eve kum dolu getiriyordu ama en azından balkona koyuyordu..bugün eve girer girmez araya girişe bırakmış ve banyoya elini yüzünü yıkamaya banyoya girmiş bende mutfakta yusuf beye muz şeftali püresi hazırlıyorum yusuf birden ağlayınca koştum ve bir kova dolusu kum yusufun üzerinde halıda heryerde Allahım neye uğradığımı şaşırdım.çocuğu kucaklayıp çıkarttım ama o andan sonra film koptu bende ..üzgünüm ama kızıma vurdum :kedi:malesef kaç kere uyarmıştım bu kovalar eve boş gelecek dışarının pis kumunun ne işi var evde diye..ve hayatımda ilk defa bukadar sinirlendim inanamıyorum kendime sinirden ağladım halıyı silkeledim ve hertarafım kum oldu ağzım yüzüm saçım birde oturup ona ağladım..resmen..ağlaya ağlaya yusufun meyva püresini yedirdim çocuk yüzüme baka baka yedi.akannehir.yazık kızıma ceza verdim odasından çıkmaycak bugün spor ayakkabı almıştım onuda aldım elinden odasında duruyordu :çok üzgünüm:..of of aklı olan ikinciyi yapmaz ..diğeriyle ilgilenirken diğerinden ilgi kopuyor mecburen..
asıl üzüntüm bu mübarek günde neden bu kadar koptuğum..:uhm:kir temizlenir ama kızıma vurunca o çok korktuki asla dokunmam bunun izi ne olacak anne olmak ne zor sabır ve sevgi şefkat hepsi birden bi anda gitti benden..:gitme:kendime geldim şükür ..:Saruboceqdada kardeşiyle oynuyorlar..gamyoncuiremsu
barıştık bile kucaklaştık öpüştük ..tubam dışarıya oynamaya gitti yusuf paşada uyudu..
niye bukadar kzıdm dün gece uyumadım hiç yusf sancılandı..üstüne sabahın 7 sinde kalktık ..sonrada alışverişe gitik geldik eşimin üstelrini ütüledim onu yolladım tam oturmuşum ve bu olay oldu sanıırmyorgunluk ve ortalığı görseniz kızlar koca kova oyun kovası değil kocaman lego kovası ve full kum doldurup getirmiş..+içinde ve etrafta saçılmış birüsürü mini evclik eşyası ortalık savaş alnı gibiydi desem yeri..
tubaya gelince 1 hafta boyunca dışarı hiçbir oyuncağını götürmeyecek..yasakladım..
Nurdanum,senın orada mutlu olmadıgını hepımız bılıyoruz.. nerede mutlu ısen orası hayırlı tabıkı de senın ıcın.
iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..
bir yandan siyaset meydanını izliyorum takıldım kaldım
dün gece yaho parkyataktan atladı
hemde alt kademeden ohaoldumsmile
ben ne yapacağım bilmiyorum tekrarmı yer yatağına geçicez adam yatağa tırmanıyor resmen kenarları file olduğundan rahatça tırmanıyor
bu tür olay başına gelen varmı bana akıl verin mümkünse
tekrar yer yatağı istemiyorum çok zor oluyor yanında uyuya kalıyorum emzirirken belim kopuyor falan
şu emzirme işi bi bitseydiii
oruca başladım sütüm biter belki dedim mübarek dahada çoğaldı bu ne şanstır anlamadım
yarın temizlik
çarşamba ve perşembe iftara misafirim var
cuma gülimle buluşcaz
cumartesi ve pazar iftara davetliyim pztsi yine misaifirm var
bir haftalık program şimdilik böylee
günaydın kimse yok boshayallersmile
ESRA hosbuldum yahoya masallah budurumda en mantıklısı yer yatagı gorunuyor eger senın ıcın cok zor olmıcaksa yer yatagı daha guvenlı a.s
sabahın kacından berı ayaktayım uyumaya calısıyorum ama uyuyamıyorum burası okadar sıcakkı nefes bıle alamıyor ınsan bu ayı bıtırseydık iyi olurdu eylulde bıraz serınler sadce gecelerı ama gunduz sıcaklıklar devam bızım burya kasım sonu kış gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?