2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam geçmiş gitmiş çok şükür öfke krizi . üzülme. sende cansın insansın .

aynen efrimimin dediği gibi.

bu arada ben zaten ikinciyi düşünmüyordum:))
allah ömür versin hepimizinkine.

peki benim icin nere hayirli???

sizleride endişelendirdim kusura bakmayın..burasıda olmasa nasıl rahatlarız iyiki varsınız..

uzulme deryacim insan elinde olmaan sinirlenebilir oyle, ben annemden az firca yemedim kucukken, cok titiz bir kadindi ve cok yogun calisiyordu, yorluyordu, ama sonra gecip gidiyor, kizina siki siki saril hersey duzelir..

Nurdanum,senın orada mutlu olmadıgını hepımız bılıyoruz.. nerede mutlu ısen orası hayırlı tabıkı de senın ıcın.

evrimim bende artıksenin gibi dusunuorum canım cok haklısın burda herkesten uzakta iiz mutluyuz sorunsuzuz ama orda herkafadan bir ses bunaltıo beni..saol tatlım dusundugun icin..

minisim ve gulizim ii dilekleriniz icin cok tskler..anca 2-3 gundur eskisi gibiyiz ...bunada sukur

deryacım sana yazarken acaba tubamı diede aklımdan gecmedi deil neyseki barısmıssınız..uykusuzluk artı yorgunluk esittir tahammulsuzluk..bunu cok ii anlamıs bulunuorum

iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..

deryacım tubişle düzeltmişsiniz durumu çok sevindim..kıyamam ben ona..sana da tabiki..bazen ben de zor tutuyorum kendimi..monotonluk ev işleri vs.beni de çok bunalttı..geri sayım yapıyorum dişlerimi sıkıyorum o onlarda..

güliz...senin adına da çok sevindim eşinle olanlardan dolayı..çok üzülmüştüm..benim de annem babam ayrı..çok küçüktüm henüz ilkokulda..bir yanım hep buruktur..(...o yüzden hep çocuk açısından bakıyorum duruma..tabiki gerçekten aşılamayan sorunlar varsa devam ettirmenin manası yok ama ufak tefek şeyleri aşmak gerekli...

Esra demek geldin buraya ve de bunaltıcı sıcaklara..hele Alanyayı bir görsen.(Antalyaya göre bikaç derece daha sıcak ve nemli olur)..bugünlerde iyice azıttı hava..hamam resmen hamam gibi..((

slmlar kaç gündür girmiyorum bi ara girdim okuyamadan çıkmıştım bugün azimle okudum bitirdim geçmişi
beni tebrüük edin bakayummm
anavatan kan ağlıyor oruca ara verdim havalar serinledi yahuu bu ne şanstır o zehir zemberek sıcaklarda regl olmadımda şimdi oldum sempatiksalakcinni

geçmişi gündüz okuyunca aklımda birşey kalmadı yaa
sinerji bize uğramasın mümkünse bu aralar ramazanda mami ile tartışmayı hiiç çekemem
ama bir tartışma olursa sebebp ben oluyorum genelde oruç kafaya vurduğundann

bebiklere yemeklerden bahsedilmiş ben günde ortalama 2 bardak keçi sütü veriyorum sabah kahvaltısı meyvesine ve gece mamasına katıyorum keçi sütünü
bıldırcın yumurtası vermiyorum erken olduğunu düşünüyorum
bala gerek duymuyorum zaten gerekli besinleri şimdilik alıyor
balık hapı içinde doktora sordum minadexte olduğundan gerek yok dedi fazla vitamin yüklemeside gereksiz geliyor zaten bana
günlük yumurta-et-sebze-meyve bunları zaten tüketiyoruz..

dün gece yaho parkyataktan atladı
hemde alt kademeden ohaoldumsmile
ben ne yapacağım bilmiyorum tekrarmı yer yatağına geçicez adam yatağa tırmanıyor resmen kenarları file olduğundan rahatça tırmanıyor
bu tür olay başına gelen varmı bana akıl verin mümkünse
tekrar yer yatağı istemiyorum çok zor oluyor yanında uyuya kalıyorum emzirirken belim kopuyor falan
şu emzirme işi bi bitseydiii
oruca başladım sütüm biter belki dedim mübarek dahada çoğaldı bu ne şanstır anlamadım

aslı hoşgeldin ara sıra yazardın aktif olmana sevindim

adaş geçmiş olsun talihlerden sonra talihsizlikler serüveni başlamış..

nur devam et böyle hababam debabam yap temizlik yiğit doğduktan sonra görürüz artıkın bırak temizliği buraya yazabilirsen ne ala
ahh ah aklını başına toplada dinlen bol bol deli gadın..

güliz barışmanınıza sevindim umarım bir daha dargınlıklar yaşanmaz..

deryaaa sinir anında söyledin değilmi aklı olan başka çocuk yapmaz diyee yok yani bir zamanlar iki çocuk şart kardeş lazım vs diye..
güzel tubişimle barışmana sevindim işte bu tarz sıyırmalık durumlara düşmemek için tek çocuk daha sağlıklı bu konuda çok ama çok katıyım hayırlısı..

yarın temizlik
çarşamba ve perşembe iftara misafirim var
cuma gülimle buluşcaz
cumartesi ve pazar iftara davetliyim pztsi yine misaifirm var
bir haftalık program şimdilik böylee

hayır gerçekten söyledim heleki seni hiç iki çocukla düşünemiyorum çünkü ikinici uslu bir çocuk olur ve yaho seni terse çeviri kanımca..
şaka bir yana iki çocuk çok güzel sorun yorgun +uykusuz +ve monoton luk...sempatiksalakcinni
geçmiş olsun senin adına sevindim bir insanın en büyük zenginliği sağlığı akabindede huzurudur ..
canım benim senin hissettiğini anladım..yerimseniben
uzak kalabildiğin kadar kal derim..yoksa hayatın baya baya zorlaşacak :1no2:
sen bunu zaten biliyorsun..a.s
sarıldim sarıldım..hatta gece yatrkende ikiside uyuyunca oturup bi güzel ağladım nasıl üzerim ben kızımı canımı yavrum ceyalınm o benim.:çok üzgünüm:.işte sinir anı Allah'a sığındım çünkü hayatımda hiç bukadar sinirlenmemiştim :kedi:
ama insanız ve bugün gerçekten çok yorulmuştum..:çok üzgünüm:
deryam geçmiş gitmiş çok şükür öfke krizi . üzülme. sende cansın insansın .

aynen efrimimin dediği gibi.

bu arada ben zaten ikinciyi düşünmüyordum:))
allah ömür versin hepimizinkine.
Sağol hojam teşekkür ederim bende insanım değilmi canım değilmi bir robot değilim sempatiksalakcinnimafoldumben...sağolun desteğiniz için çok teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3
Amin rabbim uzun ömür versin...
aynen en fazla 3 yıl dusunuyordum arada 1 yıl ıcınde dusuncelerım tamamıyle degıstı :)
daha çok dğişecek..:1closedeyes:şutarafagitti
vereliniortakalkisalkisalkis
Şeniz
evet evde bebek var ve sokaktaki kum halının yusfun üzerinde kötükedihüsodelikafaduldenof neyse geçti gitti..

3 yaşından sonra azda olsa rahata ereceğiz..bezden kurtuluyor ve bebeklikten çıkıp bir birey oluyor zaten ondan sonrada okadar hızlı büyüyorlarki inanmazsınız..

]

yarın temizlik
cuma gülimle buluşcaz

bravo sana ..ne diyeyim yaho ve bukadar gezme iş gerçekten teruk ederim ve ikinci çocuğu sana şart koşarım ozaman az dururmusun yoksa full kapasite devammı edersin ..naniknanikmaşallah diyorum .. seni özledim bu arada Şeniz

günaydın kimse yok boshayallersmile

ESRA hosbuldum yahoya masallah budurumda en mantıklısı yer yatagı gorunuyor eger senın ıcın cok zor olmıcaksa yer yatagı daha guvenlı a.s

sabahın kacından berı ayaktayım uyumaya calısıyorum ama uyuyamıyorum burası okadar sıcakkı nefes bıle alamıyor ınsan bu ayı bıtırseydık iyi olurdu eylulde bıraz serınler sadce gecelerı ama gunduz sıcaklıklar devam bızım burya kasım sonu kış gelıyor

öncelikle barışmanıza çook sevindim insanız hepimiz ve bir sabrımız var olmaması daha iyi ama oluyor bazen sıkma canına sen o iki güzel çocuk için varsın

Nurdanum,senın orada mutlu olmadıgını hepımız bılıyoruz.. nerede mutlu ısen orası hayırlı tabıkı de senın ıcın.

evet Nurdan içinde hakkında hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım
bir yandan siyaset meydanını izliyorum takıldım kaldım

bizde izledik dün gece sonuç uykusuz gözler

amanın yer yatağı şart sana
aslında itiraf edeyim bende artık emzirme işi bitsin ama Ece kendiliğinden bıraksın istiyorum gögsümde gögüs pediyle dolaşmaktan emzirme sütyeni takmaktan işyerinde süt sağmaktan sıkıldım artık

yarın temizlik
cuma gülimle buluşcaz

valla alkışlıyorum seni ben çocukla iftara misafir çağıracağım çok zor 2 günde ancak hazırlarım herhalde

günaydın burdayım
ben sabah daimi üyeyim eğer işim yoğun değilse o gün

günaydın...
aslında bende müdavimlerindenim..saat kaçtan beri bilgisayar açık ama kk ya yeni girdim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…