günaydın...
aslında bende müdavimlerindenim..saat kaçtan beri bilgisayar açık ama kk ya yeni girdim..:))
Aslı hoşgeldin, çok iyi gidiyorsun kilo konusunda maşallah..bende sızden aldıgım gazla 5ay once dıete baslamıstım 79kg ıle basladım sımdı 69 kg olmusum yazın basından berı dıet falan hak getıre yazın yapamıyorum ya gunlerde uzun oldugu ıcın sureklı bısıler yemek ıstıyorum kışa inşallah 65 altında olurum
Allah'ım bu çocuklar büyürken annelerin ömründen ömür gidiyor resmen. Eskiden 6-7 çocuk nasıl büyürmüş nasıl bakılırmış aklım almıyor.sinir krizi sebebim kızım dışardan geldi oynamaya gitmişti..minik ev eşyaları ve kovası..sorun kovaları eve kum dolu getiriyordu ama en azından balkona koyuyordu..bugün eve girer girmez araya girişe bırakmış ve banyoya elini yüzünü yıkamaya banyoya girmiş bende mutfakta yusuf beye muz şeftali püresi hazırlıyorum yusuf birden ağlayınca koştum ve bir kova dolusu kum yusufun üzerinde halıda heryerde Allahım neye uğradığımı şaşırdım.çocuğu kucaklayıp çıkarttım ama o andan sonra film koptu bende ..üzgünüm ama kızıma vurdum :kedi:malesef kaç kere uyarmıştım bu kovalar eve boş gelecek dışarının pis kumunun ne işi var evde diye..ve hayatımda ilk defa bukadar sinirlendim inanamıyorum kendime sinirden ağladım halıyı silkeledim ve hertarafım kum oldu ağzım yüzüm saçım birde oturup ona ağladım..resmen..ağlaya ağlaya yusufun meyva püresini yedirdim çocuk yüzüme baka baka yedi.akannehir.yazık kızıma ceza verdim odasından çıkmaycak bugün spor ayakkabı almıştım onuda aldım elinden odasında duruyordu :çok üzgünüm:..of of aklı olan ikinciyi yapmaz ..diğeriyle ilgilenirken diğerinden ilgi kopuyor mecburen..
asıl üzüntüm bu mübarek günde neden bu kadar koptuğum..:uhm:kir temizlenir ama kızıma vurunca o çok korktuki asla dokunmam bunun izi ne olacak anne olmak ne zor sabır ve sevgi şefkat hepsi birden bi anda gitti benden..:gitme:kendime geldim şükür ..:Saruboceqdada kardeşiyle oynuyorlar..gamyoncuiremsu
Geçmiş olsun, ciddi bir sorun yoktur inşallah.iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..
İnanmıyorum park yataktan nasıl tırmanır!!! Benim tek güvenle bırakabildiğim yer park yatağı evde şu an için.dün gece yaho parkyataktan atladı
hemde alt kademeden ohaoldumsmile
ben ne yapacağım bilmiyorum tekrarmı yer yatağına geçicez adam yatağa tırmanıyor resmen kenarları file olduğundan rahatça tırmanıyor
bu tür olay başına gelen varmı bana akıl verin mümkünse
tekrar yer yatağı istemiyorum çok zor oluyor yanında uyuya kalıyorum emzirirken belim kopuyor falan
şu emzirme işi bi bitseydiii
oruca başladım sütüm biter belki dedim mübarek dahada çoğaldı bu ne şanstır anlamadım
Gündüz ece uyuyunca uyuyabilirsin inşallah, yoksa insan çok kötü oluyor uykusuzluktan.gunaydınnn
tazeyi bende merak ediorum doruk cokmu oyalıo napıo teli olan bi arasın yahu...
dun gece uyku saati az gecti yıkadım rahatlasın die 12ye geliodu uyudu sıpa yaofff bende sonra mutfagı toparladım vs yatmam 2 oldu sahura nerdeyse kalkamıodum ecenin aglamasına uyandım saat 4bucuk burda 5ceyrekte imsak oluyo neyse apar topar hazırladım ecişide aldık yanımıza sofraya ama uyku akıogozunden eee ee diyip duruo..ve sonuc 5te sallamaya basladım 6da uyudu sonra 6bucuk 7-8-artık9-10 kactı bilmiorum surekli ııııııı ıııı dalamıo ayaklarım koptu enson uyandıgımda ayagımdan dusmus o bikosede ben bikosede sızmısız ama o sızmamıs mızık mızık en son kaldırdım ama cok fenayım ya basım kazangibi
gunaydınnn
dun gece uyku saati az gecti yıkadım rahatlasın die 12ye geliodu uyudu sıpa yaofff bende sonra mutfagı toparladım vs yatmam 2 oldu sahura nerdeyse kalkamıodum ecenin aglamasına uyandım saat 4bucuk burda 5ceyrekte imsak oluyo neyse apar topar hazırladım ecişide aldık yanımıza sofraya ama uyku akıogozunden eee ee diyip duruo..ve sonuc 5te sallamaya basladım 6da uyudu sonra 6bucuk 7-8-artık9-10 kactı bilmiorum surekli ııııııı ıııı dalamıo ayaklarım koptu enson uyandıgımda ayagımdan dusmus o bikosede ben bikosede sızmısız ama o sızmamıs mızık mızık en son kaldırdım ama cok fenayım ya basım kazangibi
ozlem belki sen bakuye gelirsin .:)) esradan umudum var bakalım
pervin 1 yaş sanırım bir dönüm noktası uyku konusunda. bizimde öyle antibiyotiğe bağladım ama sizde de varmış yok adam dalamıyor deli olacağım cumadan beri en fazla 4 saat uyku ile geziyorum gece o kadar sık uyanıyor ki, gece sahurdan sonra bir uyandı 1 saat salladım yok dalamıyor uykusu var ama uykuya geçemiyor en sonunda tuttum ayak bileğinden ben uyumuşum oda direndi biraz ama sonra dalmış. gece de 3 kez kalkıyor bebeklikten beri deliksiz uyurdu geceleri inşallah böyle devam etmez. sende bugün ece uyudukça yat tatlım başının ağrısı uykusuzluktandır
iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..
Evrim Burcu dan haber var mı?
gunaydınnn
burcu dün face'e girmiş, tatilin keyfini çıkarıyordur.
rahatsızmı acaba gecen haftalarda bızde oyleydık sonra baktım dişimiz cıkmıs ama benı telef etmıstı gunduzde uyudugu zaman uyuyamıyordumgunaydınnn
tesekkur ederım ınsallah 65 kg olurum zemuszemusAslı hoşgeldin, çok iyi gidiyorsun kilo konusunda maşallah
seçillll gözünaydın tatlım çok sevindim. ama tansiyon ve kansızlığıda ihmal etme , rüzgarın şurubundan sende iç :)))
deryammm aklımda kaç gündür hani gülime demiştin ya çok dilemeyin isteklerinizi inançsızlık olur diye. bir ara fırsatın olursa bununla ilgili birkaç cümle daha yazarmısın???
süt konusunda benim en çok aklıma yatan günlük pastörize inek sütü. hala emziriyorum ama arada sütlü tatlı yapıyorum mesela irmikli puding, yoğurt mayalıyorum, hala günlük küçük kavanozlarda mayalıyorum.
emzirmek benide yoruyor ama o bırakana kadar sağlık durumum elverdiğince bende devam etmek istiyorum. artık memmemm mememmmm diyede bağırıyor istediğinde. oyalamak unutturmak mümkün değil. o anda ulaşacak.
önceki günde bulgurlu köfte yaptım. değişiklik olsun diye. ince bulgura tarhana azıcık kıyma nane ekledim yoğurdum haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt pul biberli yağ gezdirdim yedi sıpam.
cipsim esram gelmişgitmiş. bende özledim kendisini çok!!!!
park yataktan çıkan yahoocum için söyleyecek söz bulamıyorum. ben esrama ikinci çocuğu şiddetle tavsiye ediyorum.
tavsiye olarakda size yer yatağı diyorum.
benimde tek güvendiğim yer orası buket gibi. çok mecbur kalırsam ki deniz uyanıkken ben kıpırdamıyorum yanından. illa gideceksem park yatağa bırakıyorum. çıkmasın lüffen deniz oradan!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?