2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın a.s.
Nedense bir türlü aktif olamıyorum ya?!
Üzerimde bir halsizlik var... Çok yorgunum...
Derya cidden biz 1 tane ile çok zorlanırken 2 çocuk düşünmek bile istemiyorum... Neyse tatlıya bağlamışsınız tatlı cadıyla :))
Pervin bencede bir ara kendini temizliğe verdiğin dönemde anlamıştım yazılarına yansıyor ruh halin... Nerede mutluysan orada kal senede bir geldiğin bir zamanda yakalarım ben seni nasıl olsa :1hug:
Nurdan sende buraya gelmeyi çok istiyorsun ama bence sende eğer onlar İzmirde ise İst. da kal ne kadar uzak o kadar iyi... 3. şahıslar için yıpranmak daha kötü..
Aslı hoşgeldin bir dönem yine yazmıştın sanırım...
Esra listeni görünce ben yoruldum ya :bbo:
Evrim Burcu dan haber var mı?

gunaydınnn

tazeyi bende merak ediorum doruk cokmu oyalıo napıo teli olan bi arasın yahu...

dun gece uyku saati az gecti yıkadım rahatlasın die 12ye geliodu uyudu sıpa yaofff bende sonra mutfagı toparladım vs yatmam 2 oldu sahura nerdeyse kalkamıodum ecenin aglamasına uyandım saat 4bucuk burda 5ceyrekte imsak oluyo neyse apar topar hazırladım ecişide aldık yanımıza sofraya ama uyku akıogozunden eee ee diyip duruo..ve sonuc 5te sallamaya basladım 6da uyudu sonra 6bucuk 7-8-artık9-10 kactı bilmiorum surekli ııııııı ıııı dalamıo ayaklarım koptu enson uyandıgımda ayagımdan dusmus o bikosede ben bikosede sızmısız ama o sızmamıs mızık mızık en son kaldırdım ama cok fenayım ya basım kazangibi

deryacım sence ben 2 cocukla ne olurum:=)) ruyamda gordum kızkardesimle aynı zamanda hamile kalıoduk onun kızı benim oglum olacakmıs...normalde onun oglu var 2.yi dusunuo ama ramazan gecsin sonra bakarız filan diodu.:))) bilincaltıdır umarım cunku ben suan dusunmuorum ece bi yurusun dussun yakamdan hos sanırım aşık olana kadar dusmeyecek ozman bakarız.35ime daha var

Aslı hoşgeldin, çok iyi gidiyorsun kilo konusunda maşallah..

Allah'ım bu çocuklar büyürken annelerin ömründen ömür gidiyor resmen. Eskiden 6-7 çocuk nasıl büyürmüş nasıl bakılırmış aklım almıyor.
Geçmiş olsun, ciddi bir sorun yoktur inşallah.
İnanmıyorum park yataktan nasıl tırmanır!!! Benim tek güvenle bırakabildiğim yer park yatağı evde şu an için.
Gündüz ece uyuyunca uyuyabilirsin inşallah, yoksa insan çok kötü oluyor uykusuzluktan.

Son düzenleme:
pervin 1 yaş sanırım bir dönüm noktası uyku konusunda. bizimde öyle antibiyotiğe bağladım ama sizde de varmış yok adam dalamıyor deli olacağım cumadan beri en fazla 4 saat uyku ile geziyorum gece o kadar sık uyanıyor ki, gece sahurdan sonra bir uyandı 1 saat salladım yok dalamıyor uykusu var ama uykuya geçemiyor en sonunda tuttum ayak bileğinden ben uyumuşum oda direndi biraz ama sonra dalmış. gece de 3 kez kalkıyor bebeklikten beri deliksiz uyurdu geceleri inşallah böyle devam etmez. sende bugün ece uyudukça yat tatlım başının ağrısı uykusuzluktandır

Bir ara aradı beni Dorukta Özde gibi noktalar falan çıkmış sanırım neilaç kullandın falan dedi. Ertesi gün aradım açmadı rahatsız etmek istemedim daha haber yok... Evrim belki konuşmuştur diye sordum ama CADIARZU
ozlem belki sen bakuye gelirsin .:)) esradan umudum var bakalım

Ben ve Bakü ay gızım imkansız sanırım :)))

Dün de ben yürüyüşteyken uyanmış Deniz sallamış zor uyudu diyo görsün bakalım çocuk bakmakta ne varmış havaları sönsün :))

çok seıvndım.. cok cok sevındım.. Rabbim seni evladına bagıslasın.

Evrim Burcu dan haber var mı?

gunaydınnn

tazeyi bende merak ediorum doruk cokmu oyalıo napıo teli olan bi arasın yahu...

burcu dün face'e girmiş, tatilin keyfini çıkarıyordur.

bı kac kere konusma gırısısımmız oldu.. tatıldekı ınsanı fazla rahatsız etmemek lazım.. sefa sureklı face de oradan alıorum bılgılerını :)) ıyıydı.. yarın gelecek buyuk ıhtımal.. oyle demıstı bana en son.. uzatmadılarsa..

rahatsızmı acaba gecen haftalarda bızde oyleydık sonra baktım dişimiz cıkmıs ama benı telef etmıstı gunduzde uyudugu zaman uyuyamıyordum

Aslı hoşgeldin, çok iyi gidiyorsun kilo konusunda maşallah
tesekkur ederım ınsallah 65 kg olurum zemuszemus

seçillll gözünaydın tatlım çok sevindim. ama tansiyon ve kansızlığıda ihmal etme , rüzgarın şurubundan sende iç :)))

deryammm aklımda kaç gündür hani gülime demiştin ya çok dilemeyin isteklerinizi inançsızlık olur diye. bir ara fırsatın olursa bununla ilgili birkaç cümle daha yazarmısın???

süt konusunda benim en çok aklıma yatan günlük pastörize inek sütü. hala emziriyorum ama arada sütlü tatlı yapıyorum mesela irmikli puding, yoğurt mayalıyorum, hala günlük küçük kavanozlarda mayalıyorum.

emzirmek benide yoruyor ama o bırakana kadar sağlık durumum elverdiğince bende devam etmek istiyorum. artık memmemm mememmmm diyede bağırıyor istediğinde. oyalamak unutturmak mümkün değil. o anda ulaşacak.

önceki günde bulgurlu köfte yaptım. değişiklik olsun diye. ince bulgura tarhana azıcık kıyma nane ekledim yoğurdum haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt pul biberli yağ gezdirdim yedi sıpam.

cipsim esram gelmişgitmiş. bende özledim kendisini çok!!!!

park yataktan çıkan yahoocum için söyleyecek söz bulamıyorum. ben esrama ikinci çocuğu şiddetle tavsiye ediyorum.
tavsiye olarakda size yer yatağı diyorum.

benimde tek güvendiğim yer orası buket gibi. çok mecbur kalırsam ki deniz uyanıkken ben kıpırdamıyorum yanından. illa gideceksem park yatağa bırakıyorum. çıkmasın lüffen deniz oradan!!!

DAMLA HOCAM, Derya nın o sözünü ben de çok düşündüm.. her gun yenı bır ogrenıyorsun.. ama Derya nın yazdıkları mantıksal olarak da benı cok ıkna edıyor. Gecenlerde sans kavramı ıcın de bır sey ler yazmıstı, 2-3 ker edıkkatle okudum.. oldukca mantıklı gelmıstı o yazı da.

saolasın canım..(senin nezdinde hepinize teşekkür ederim...).az sonra gidicem kardiyolağa..
şu tarifin benim bile canımı çektirdi valla..hele de pul biberli ha..:))..deniycem oğluma..

deryanın istek konusunda söylediklerine ben de dikkat ediyorum artık..bişey istiyorsam her gün hergün sürekli dilerdim..şimdi hayırlısı diyorum sadece..

emzirmek konusunda benim dr..emin ol 3 ay sonra bırakmak istediğinde çok zor olacak dedi..ama gönlüm elvermiyor bıraktırmak..kendisi bıraksın istiyorum ama gün geçtikçe daha bi bağlanıyor memeye...özellikle ilaç içmem gerektiğinde çok zorlanıyorum artık..çok tüketiyorum çünkü..

hocam daha iyisin di mi ??

yaklaşık 2 saat önce bana müdürden görevlendirme yazısı geldi başka ilçelerin planlarına bakacağım artık
çok üzüldüm çünkü beşiktaş planında bir problem çıkmıştı çizimini ben yaptım ama temel kararları md yardımcı ve şefler alır genelde onların dediğine göre çizim yaptım o ilçede ünlü bir otelle ilgili sorun çıkınca md yard. faturayı bana kesmiş sonuç aynı müdürlükte başka odaya gönderiliyorum suçlu değilken hatanın sorumlusu ben değilken gönderilmek içime oturdu resmen

derya bu yazımı okursan herhangi bir şey hissedersen yazar mısın?
inşallah bu bu durumda bir hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…