2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hemen tatile çıkmak istiyorum bende
eşim istersen işi bile bırakabilirsin özgürsün vb dedi ama ben yapmam böyle bir şey çünkü suçu kabul etmiş sayılırım
yüce adalet Allah ındır hak elbet birgün yerini bulur
ben o planı karnım burnumda çizdim
çizimi bitirmeden doğurma bile dediler
masaya göbeğimden yanaşamıyordum bile

ıkı gundur boynum agrıyor.. Kuzey ı kaldırmaya artık boynum dayanmıyor sanırım.. arkadasımla konustum, kız thy da hostes dı.. onun da meslek hastalıgı uzun sure boyun tedavısı gormustu.. KUZEY I KALDIRMAYA AGIR KALDIRMAYA DEVAM EDERSEN BOYUN FITIGA DONUSMEYE BASLAR DEDI tırstım yaa.. sımdı boyun hareketlerı falan yapıorum.. bakalım basa cıkabılecek mıyıs.. canım sıkıldı (

guliz sanırım kesntisiz geceler hayal oldu bize..oysaki nası rahattım bizamanlar...acısını cıkarıo hanfendu..

bır senedır hatırlamıyorum ben ole bı gece.. o kalkmasa bıle ben kalkıyorum sık sık.. psıkopata baglandgım ıcın.. bakınıyorum etrafa gerı yatıyorum uc bes kere.. akannehir

zaten biseyi surekli diline doladıgında artık ezber oluyo gonulden istedigin an 1 kez oluyo oda kabul oluyo..beni buraya yaptıgım bir dua getirdi hemde cuma vakti..kardesim herzaman der kendin ettin die..daha dogrusu kızgınlıkla emraha yaptıgım bir dua.))

Yürüme işini ilerletti mi tusi? Ben bırakıyorum evde dolanıyor odasına giriyor oyuncaklarını sürükleyip salona getiriyor, koltuklara inip çıkıyor.. Sehpa tepelerine çıkıyor istesemde kucağıma zor geliyor hanımefendi :))
bır senedır hatırlamıyorum ben ole bı gece.. o kalkmasa bıle ben kalkıyorum sık sık.. psıkopata baglandgım ıcın.. bakınıyorum etrafa gerı yatıyorum uc bes kere.. akannehir

Ben ağlamadığı sürece tüm gece kesintisiz uyurum mümkün değil kalkmam sanırım asıl psikopat olan anne benim kaydirigubbakcemile3

evrimim bende artıksenin gibi dusunuorum canım cok haklısın burda herkesten uzakta iiz mutluyuz sorunsuzuz ama orda herkafadan bir ses bunaltıo beni..saol tatlım dusundugun icin..
ama ama noldu istanbul planlarimiza(saka bi yana ne senin sizin icin hayirlisi ise o olsun, sen orda mutluysan sorun yok..

cok sevindim canim, ufaklikda toparlar onemli degil..
yarın temizlik
çarşamba ve perşembe iftara misafirim var
cuma gülimle buluşcaz
cumartesi ve pazar iftara davetliyim pztsi yine misaifirm var
bir haftalık program şimdilik böylee
ozledim seni be kadinnnn...

evrim kıyamam sana ya..yurumeye basladımı..ne alemde??gerci yurusede bisekilde kucagında oluyo..ben eceyi salladıgım geceler belimin agrısından hareket edemiorum cogu zaman..

uyku konusundada gece beslemeyi kestiğimden beri rahatım oda rahattı..bi sabaha karsı 5te kalkıodu yada o uyanmadan ben kalkıp gozu kapalı iciriodum ama artık herseyin farkında..artın dun gece dayanamadım ıııı ıııı durmuoayagımdada deli etti yeterr die bagırdım sustu uyudu..

OZLEMIM, balkondna bakmak ıstıor mesela.. ya da bugunler de uyku duzenı helak cocugun.. arada kucagıma gelmek ıstıyor.. o anlarda alıyorum.. yoksa genelde o da debelene debelene yuruyor.. ya da emeklıyor.. ama demek kı bam telı olayı.. artık boyun dayanamıor..

bı kac kere kotu dustu.. sevkı kırıldı.. ben de ustelemıorum.. ne zaman ısterse o zaman yurusun..

gece ben de sabaha karsı sut verıyorum.. o uyanmadan ben devredeyım.. vatani görev.

uzuldum meltem, ama neden oldu anlamadim, vardir bi hayir, yurt disi isi ne oldu??

Ama ben Dodo yu merak etmiştim Yoksa biliyorum tazeye tatil yaramış libidosu tavan yapmıştır kaydirigubbakcemile3 Açmayınca diretmedim :jeyyar:
ilahi ozlme hossun:))

ama benim kafam karisti ben dua etmiyimmi simdi(yani biliyorsunuz hep ediyorum bu konu ile ilgili etmesem daha mi iyi, simdide tibet icin basladim, kafam karisti..

çok dınlenmek ıstıyorum.. yanı hanı tek basıma kalmak gıbı.. hıc bır sey yapmadan.. o kaddar ıhtıyacım var kı.. sadece kendıme donmeye.. kUZEY ı kımseye de bırakamam.. fatos dunden hazır ama ben hazır degılım..

dun aksam duşun altında 10 dakıka kaldım.. olece durdum.. o an bıle kuzey uyanık, ama ozgur yanında.. ha o zaman bıraz durayım falan dıorum.. 10 dakıka kadar durdum.. boş boş bır sey dusunmemeye calıstım..

çok meşakkatli bir süreç bu süreç.. insan ciğerinden sevmese ole bole bır surec degıl.

yirim ben onu yaa.. enneee haaa...

gecen sabah saat 7 gibi odasının camı acılmısceryan yapmıs ruzgarda cıkmıs wuuuu wuu perde ucusuo bende uyuyorum mal gibi ruhum duymams aglamıo ama nası cagırıo ennee ennee onun sesine uyandım korku filmi gibbi olmus cocugun odası usumus bide hemen aldım sarmaladım

Anladım canım allah kolaylık versin hepimize :) fıtığa çevirmez umarım doktora gitsen o bir takım hareket falan gösterse rahatlatıcı...
ozlem aynen bende aglamazsa bende kalkmıorum ..hatta eger aglaması kesilmezse gidiorum gitmezsemde enneee die cagırıo zaten

Dün gece sadece ben yürüyüşteyken 23:00 gibi kalkmış Deniz uyutmuş sonra taaa sabah 8 e doğru kalktı nasıl mutlu oldum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…