ben tazenin tatilde oldugunu bilmiodum..ozaman ne arıonus len aramayın rahat bırakın kızı:))
guliz sanırım kesntisiz geceler hayal oldu bize..oysaki nası rahattım bizamanlar...acısını cıkarıo hanfendu..
ıkı gundur boynum agrıyor.. Kuzey ı kaldırmaya artık boynum dayanmıyor sanırım.. arkadasımla konustum, kız thy da hostes dı.. onun da meslek hastalıgı uzun sure boyun tedavısı gormustu.. KUZEY I KALDIRMAYA AGIR KALDIRMAYA DEVAM EDERSEN BOYUN FITIGA DONUSMEYE BASLAR DEDI tırstım yaa.. sımdı boyun hareketlerı falan yapıorum.. bakalım basa cıkabılecek mıyıs.. canım sıkıldı(
bır senedır hatırlamıyorum ben ole bı gece.. o kalkmasa bıle ben kalkıyorum sık sık.. psıkopata baglandgım ıcın.. bakınıyorum etrafa gerı yatıyorum uc bes kere.. akannehir
ama ama noldu istanbul planlarimizaevrimim bende artıksenin gibi dusunuorum canım cok haklısın burda herkesten uzakta iiz mutluyuz sorunsuzuz ama orda herkafadan bir ses bunaltıo beni..saol tatlım dusundugun icin..
cok sevindim canim, ufaklikda toparlar onemli degil..iyi geceler..
çok şükür bi sorun çıkmadı mr.da..tansiyon problemi ve de kansızlık..yarın da kardiyoloğa gidicem..içim rahatladı biraz olsun..çok korkuyordum..
kuzumun da kanı biraz düşük çıktı..ferruma biraz daha devam edicez..3 ay sonra yeniden bakarız dedi dr.u..
ozledim seni be kadinnnn...yarın temizlik
çarşamba ve perşembe iftara misafirim var
cuma gülimle buluşcaz
cumartesi ve pazar iftara davetliyim pztsi yine misaifirm var
bir haftalık program şimdilik böylee
evrim kıyamam sana ya..yurumeye basladımı..ne alemde??gerci yurusede bisekilde kucagında oluyo..ben eceyi salladıgım geceler belimin agrısından hareket edemiorum cogu zaman..
uyku konusundada gece beslemeyi kestiğimden beri rahatım oda rahattı..bi sabaha karsı 5te kalkıodu yada o uyanmadan ben kalkıp gozu kapalı iciriodum ama artık herseyin farkında..artın dun gece dayanamadım ıııı ıııı durmuoayagımdada deli etti yeterr die bagırdım sustu uyudu..
ozlem aynen bende aglamazsa bende kalkmıorum ..hatta eger aglaması kesilmezse gidiorum gitmezsemde enneee die cagırıo zaten
hemen tatile çıkmak istiyorum bende
eşim istersen işi bile bırakabilirsin özgürsün vb dedi ama ben yapmam böyle bir şey çünkü suçu kabul etmiş sayılırım
yüce adalet Allah ındır hak elbet birgün yerini bulur
ben o planı karnım burnumda çizdim
çizimi bitirmeden doğurma bile dediler
masaya göbeğimden yanaşamıyordum bile
ilahi ozlme hossun:))Ama ben Dodo yu merak etmiştimYoksa biliyorum tazeye tatil yaramış libidosu tavan yapmıştır kaydirigubbakcemile3 Açmayınca diretmedim :jeyyar:
zaten biseyi surekli diline doladıgında artık ezber oluyo gonulden istedigin an 1 kez oluyo oda kabul oluyo..beni buraya yaptıgım bir dua getirdi hemde cuma vakti..kardesim herzaman der kendin ettin die..daha dogrusu kızgınlıkla emraha yaptıgım bir dua.))
yirim ben onu yaa.. enneee haaa...
allahım bugunku menumu belirleyemiorum off ya yemek yapmam lazım
OZLEMIM, balkondna bakmak ıstıor mesela.. ya da bugunler de uyku duzenı helak cocugun.. arada kucagıma gelmek ıstıyor.. o anlarda alıyorum.. yoksa genelde o da debelene debelene yuruyor.. ya da emeklıyor.. ama demek kı bam telı olayı.. artık boyun dayanamıor..
ozlem aynen bende aglamazsa bende kalkmıorum ..hatta eger aglaması kesilmezse gidiorum gitmezsemde enneee die cagırıo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?