Çok sinir şu yöneticiler İyi olursa onlardan, kötü olursa senden felsefesi her yerde geçerli maalesef.hemen tatile çıkmak istiyorum bende
eşim istersen işi bile bırakabilirsin özgürsün vb dedi ama ben yapmam böyle bir şey çünkü suçu kabul etmiş sayılırım
yüce adalet Allah ındır hak elbet birgün yerini bulur
ben o planı karnım burnumda çizdim
çizimi bitirmeden doğurma bile dediler
masaya göbeğimden yanaşamıyordum bile
Aman evrim, inşallah kötü bir durum yoktur. Allah'ım sağ salim büyütseydik şu çocukları hepimizin bir yerleri arızalandı. Benim halen aklım çok yerinde değil mesela. Psikoz geçirdim malum, herşey beklenir benden:1rolleyes:ıkı gundur boynum agrıyor.. Kuzey ı kaldırmaya artık boynum dayanmıyor sanırım.. arkadasımla konustum, kız thy da hostes dı.. onun da meslek hastalıgı uzun sure boyun tedavısı gormustu.. KUZEY I KALDIRMAYA AGIR KALDIRMAYA DEVAM EDERSEN BOYUN FITIGA DONUSMEYE BASLAR DEDI tırstım yaa.. sımdı boyun hareketlerı falan yapıorum.. bakalım basa cıkabılecek mıyıs.. canım sıkıldı(
Aynen hergün aynı sorun. İftar sahur olay oluyor bizde de.allahım bugunku menumu belirleyemiorum off ya yemek yapmam lazım
yogurtlu sehriye corbasi, firinda salcali tavuk patates, salata, kakaolu puding
gecen sabah saat 7 gibi odasının camı acılmısceryan yapmıs ruzgarda cıkmıs wuuuu wuu perde ucusuo bende uyuyorum mal gibi ruhum duymams aglamıo ama nası cagırıo ennee ennee onun sesine uyandım korku filmi gibbi olmus cocugun odası usumus bide hemen aldım sarmaladım
Anladım canım allah kolaylık versin hepimize :) fıtığa çevirmez umarım doktora gitsen o bir takım hareket falan gösterse rahatlatıcı...
Dün gece sadece ben yürüyüşteyken 23:00 gibi kalkmış Deniz uyutmuş sonra taaa sabah 8 e doğru kalktı nasıl mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
Çok sinir şu yöneticiler İyi olursa onlardan, kötü olursa senden felsefesi her yerde geçerli maalesef.
Aman evrim, inşallah kötü bir durum yoktur. Allah'ım sağ salim büyütseydik şu çocukları hepimizin bir yerleri arızalandı. Benim halen aklım çok yerinde değil mesela. Psikoz geçirdim malum, herşey beklenir benden:1rolleyes:
Aynen hergün aynı sorun. İftar sahur olay oluyor bizde de.
evrimim inan gecen gun kariyernette cvmi guncellemeye basladım burda bikacyere gonderirim die kafamdan oylece eski obile nası guzel geldi bana..ama bi yandan ecenin bana gun gectikce baglanması buymesi hareketleri ogrenmesi onları dusununce kal gelio..ece nası aglıo dediğimde kendi taklidini yapan sebegi bırakamıorum hemde dusunuorum onun bensiz kalmasınamı dayanamam yoksa benmi ondan ayrılamam..
Pervin korku filmi deyince aklıma geldi... Özde yanında olmama rağmen karanlıktan korkuyor benimde en büyük fobim aslında sizin kuzularda var mı böyle korkular??
Tabii oldun çıtır herşey serbest sana menünün son kısmına bayıldım, eridim :))
Şu ara bende eski günlerimi çok özler oldum... Ama arada anneme bırakıp gdiyorum gezmeye eğlenmeye... Bence Evrim belki elinde olan bir şey değil ama deşarj olman lazım sonuçta kayınvalidene güveniyorsun arada kendin içinde yap birşeyler ...
OZLEMIM, balkondna bakmak ıstıor mesela.. ya da bugunler de uyku duzenı helak cocugun.. arada kucagıma gelmek ıstıyor.. o anlarda alıyorum.. yoksa genelde o da debelene debelene yuruyor.. ya da emeklıyor.. ama demek kı bam telı olayı.. artık boyun dayanamıor..
uzuldum meltem, ama neden oldu anlamadim, vardir bi hayir, yurt disi isi ne oldu??
ilahi ozlme hossun:))
ama benim kafam karisti ben dua etmiyimmi simdi(yani biliyorsunuz hep ediyorum bu konu ile ilgili etmesem daha mi iyi, simdide tibet icin basladim, kafam karisti..
ıkı gundur boynum agrıyor.. Kuzey ı kaldırmaya artık boynum dayanmıyor sanırım.. arkadasımla konustum, kız thy da hostes dı.. onun da meslek hastalıgı uzun sure boyun tedavısı gormustu.. KUZEY I KALDIRMAYA AGIR KALDIRMAYA DEVAM EDERSEN BOYUN FITIGA DONUSMEYE BASLAR DEDI tırstım yaa.. sımdı boyun hareketlerı falan yapıorum.. bakalım basa cıkabılecek mıyıs.. canım sıkıldı(
çok dınlenmek ıstıyorum.. yanı hanı tek basıma kalmak gıbı.. hıc bır sey yapmadan.. o kaddar ıhtıyacım var kı.. sadece kendıme donmeye.. kUZEY ı kımseye de bırakamam.. fatos dunden hazır ama ben hazır degılım..
dun aksam duşun altında 10 dakıka kaldım.. olece durdum.. o an bıle kuzey uyanık, ama ozgur yanında.. ha o zaman bıraz durayım falan dıorum.. 10 dakıka kadar durdum.. boş boş bır sey dusunmemeye calıstım..
çok meşakkatli bir süreç bu süreç.. insan ciğerinden sevmese ole bole bır surec degıl.
Pervin korku filmi deyince aklıma geldi... Özde yanında olmama rağmen karanlıktan korkuyor benimde en büyük fobim aslında sizin kuzularda var mı böyle korkular??
yüreğimden katılıyorum sana..
ya oyle gunluk bı durum degıl gonlumun ıstedıgı.. yatiimm kalkiiimm kendıme doneyım.. boş kalayım.. şöle sonbahara dogru agva ya gıdeyım mesela.. denızı ıslemeye gıdeyım sahıl kenarına.. hafıf yagmur çisilesin altında yuruyeyım.. kıtap okuyayım bol bol.. gokyuzune bakayım boş boş.. sıcak mıs kokulu cayım daim olsun yanımda gibi.. misal..
ha bak gecen gun karanlıkta yatırdım onu... Ozy Ankaradan gelecektı aksam.. evde yalnıızız.. uyumamak ıcn dırenıyor ama uykusu da var.. yanında da aslancanı.. ben de yataga uzandım.. bı kalkıo parkyataktan bı yatıoo, bana cılve yapıo, rüşvet verıoo kalkmak ıcın falan.. umursamıyorum.. uyuyor taklıdı yapıorum.. karanlık ya odanın ıcı de.. ceee yapıoo, bı an bı sure sonra sonra sessızlestı, ben de ole uzanıyorum.. bırden ceee yapmak ıcın aslancan ı kullandı adam ve kendısı gorunurde yok karede.. bır korkudan bagırmısımmm.. kıllı bır hayvan cart dıe cıkınca gozumun onune... kıyamma o da benım bagırmama agladı.. yanı bole.. adam benı korkutuooo.. ne karanlıgı.
menülere ben de açığım..basit ama güzel olmalı mimkinse
mimkinse bi de hazır olsa..
Anladım canım imkansızı istiyorsun yani boshayallersmile
kızma ama çok güldüm ya hala da gülüyorum kaydirigubbakcemile3
ha bak öle de olursa mikemmmeel olur..dadından yinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?