2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sinir şu yöneticiler İyi olursa onlardan, kötü olursa senden felsefesi her yerde geçerli maalesef.
Aman evrim, inşallah kötü bir durum yoktur. Allah'ım sağ salim büyütseydik şu çocukları hepimizin bir yerleri arızalandı. Benim halen aklım çok yerinde değil mesela. Psikoz geçirdim malum, herşey beklenir benden:1rolleyes:
allahım bugunku menumu belirleyemiorum off ya yemek yapmam lazım
Aynen hergün aynı sorun. İftar sahur olay oluyor bizde de.

evrimim inan gecen gun kariyernette cvmi guncellemeye basladım burda bikacyere gonderirim die kafamdan oylece eski obile nası guzel geldi bana..ama bi yandan ecenin bana gun gectikce baglanması buymesi hareketleri ogrenmesi onları dusununce kal gelio..ece nası aglıo dediğimde kendi taklidini yapan sebegi bırakamıorum hemde dusunuorum onun bensiz kalmasınamı dayanamam yoksa benmi ondan ayrılamam..

Pervin korku filmi deyince aklıma geldi... Özde yanında olmama rağmen karanlıktan korkuyor benimde en büyük fobim aslında sizin kuzularda var mı böyle korkular??

ozleemcim şimdiye kadar yoktu zaten ben yatana kadar koridor ısıgını acık bırakıorumki gidip gelip rahat bakayım ona die hep boyle gelişti bu surec..gece sallarkende karanlikta sallıorum

yogurtlu sehriye corbasi, firinda salcali tavuk patates, salata, kakaolu puding

Tabii oldun çıtır herşey serbest sana menünün son kısmına bayıldım, eridim :))

Şu ara bende eski günlerimi çok özler oldum... Ama arada anneme bırakıp gdiyorum gezmeye eğlenmeye... Bence Evrim belki elinde olan bir şey değil ama deşarj olman lazım sonuçta kayınvalidene güveniyorsun arada kendin içinde yap birşeyler ...

oyy kıyammam kuzumaa.. canlandırdım da gozumde bı an.. ne kadar acizler.. hıc kıyamam.

kızcagız ne yapacagımı soledı bana.. gıdersen aynısını dıyecek dedı.. yastıgımı degıstırmem lazımmıs.. ama agrı devam ederse mr cektırmem gerkeecekmıs, o zaman gıtmelıymısım.

degıl mı?? cok haklısın.. kendımızden vermeden bı buyuseler.

al ıste.. olayın bıttıgı an.. onu benden.. ben mı ondan.. ben bu sorunun cevabını bılıyorum da.. yuksek sesle soyleyemıyorum.

Pervin korku filmi deyince aklıma geldi... Özde yanında olmama rağmen karanlıktan korkuyor benimde en büyük fobim aslında sizin kuzularda var mı böyle korkular??

Kuzey de yok.. adam ıcın farketmez.. yeter kı muzırlık olsun.

ya oyle gunluk bı durum degıl gonlumun ıstedıgı.. yatiimm kalkiiimm kendıme doneyım.. boş kalayım.. şöle sonbahara dogru agva ya gıdeyım mesela.. denızı ıslemeye gıdeyım sahıl kenarına.. hafıf yagmur çisilesin altında yuruyeyım.. kıtap okuyayım bol bol.. gokyuzune bakayım boş boş.. sıcak mıs kokulu cayım daim olsun yanımda gibi.. misal..

çok geçmiş olsun fizk tedavi uzmanına gidip sürekli spor yapmak lazım herşeyden önce tabii yapabilirsen

yurt dışı işi yok şimdilik

yüreğimden katılıyorum sana..

ha bak gecen gun karanlıkta yatırdım onu... Ozy Ankaradan gelecektı aksam.. evde yalnıızız.. uyumamak ıcn dırenıyor ama uykusu da var.. yanında da aslancanı.. ben de yataga uzandım.. bı kalkıo parkyataktan bı yatıoo, bana cılve yapıo, rüşvet verıoo kalkmak ıcın falan.. umursamıyorum.. uyuyor taklıdı yapıorum.. karanlık ya odanın ıcı de.. ceee yapıoo, bı an bı sure sonra sonra sessızlestı, ben de ole uzanıyorum.. bırden ceee yapmak ıcın aslancan ı kullandı adam ve kendısı gorunurde yok karede.. bır korkudan bagırmısımmm.. kıllı bır hayvan cart dıe cıkınca gozumun onune... kıyamma o da benım bagırmama agladı.. yanı bole.. adam benı korkutuooo.. ne karanlıgı.

Anladım canım imkansızı istiyorsun yani boshayallersmile

kızma ama çok güldüm ya hala da gülüyorum kaydirigubbakcemile3

Anladım canım imkansızı istiyorsun yani boshayallersmile

kızma ama çok güldüm ya hala da gülüyorum kaydirigubbakcemile3

yok yaw ne kızayım.. ama cıddı tırstım Ozlem, ole bole degıl.. bosluguma geldı.. ay nası agladı cocugum.. uyku yalan oldu tabe..

ha babam.. ımkansızı ıstıorum ıste..

öncelikle sizi çoközledim....... bugün moralim çok bozuk.... fazla vaktim yok .... geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah.....

sabah selin ilk defa 9 da uyandı normalde 6-7 arası uyanırdı.. uyandığı gibi beşiğine dikilir beni bekler al diye sesini duyunca hemen gittim odasına bu her zamanki gibi dikilmiş bi baktım gözünün birini büyük biri küçük ben şok.... ağlamaya başladım hemen annemleri aradım yoklar evde babamı aradım oda açmıyor cebini oda evde şarjda bırakmış telefonu... hemen eşimi aradım o geldi yazık paldır küldür aile hekimimize gittik baktı dr. dedi kızarıklık yada çapak varmı yok dedim sonra epeyce bi inceledi göz kapağının üzerinde sıvı birikimi olmuş.... dedim dr. bey neden olur dedi kızarıklık yada çapak olsa alerji diyeceğim ama değil dedi olursa hemen gelin dedi.... sizinde aklınıza gelmiştir belki dedi teminden beri ona baktık göz kapağını kapattı dedi felç olsa göz kapağını kapatamaz dedi... ben şok.... dedim dr. bey ne diyorsunuz siz benim aklıma bile gelmedi göz şişmesi küçülmesi ve felçç allahım sen koru yarabbim.. ne yapalım peki dedim... şuan için ilaçlık birşey yok ne olduğu belli değil dedi... geçsede geçmesede perşembe günü gelin görmek istiyorum dedi.... neden olduğu sebeplerine gelince.... çok uyuduğu için olabilir dedi, gözünün üstüne yattıysa gece boyu o yüzdende olabilirmiş yada gece yatarken tahriş etmiş olabilirmiş vs..... şükürşimdi daha iyi normale dönmeye az kaldı sabaha göre... ama benim ömrümden 10 yıl gitti... oruçluyum ve resmen içim tutmuyor zıngır zıngır sanki.... rabbim kuzucukları korusun kimseye dermansız dert vermesin..... neden olduğu ihtimaline gelincede dün selini babasının iş yerine götürdüm ve orda medya maymununa döndü herkese neşebeklikler yaptı kapı gıcırtısına oynadı, hopladı, öptü onları vs... nazardanmı acaba diyede düşünmüyor değilim... inşallah geçer......yüzü soldu sanki yavrumun cuma günü kontrole götürdüm 200 gr vermiş bu ay... bakalım yarın dr. a randevumuz var yeni dr. bu aylardır randevu almak isteyipte alamadığım dr. bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz....birde selin yürüttüğümüzde sağ ayağını içeri basıyor gittik hemen ortopedik ayakkabı aldık bakalım yarın dr. a onuda soracağız önemli birşey değildir inşallah.... bizden haberler böyle... uzgünüm, mutsuzum canım sıkkın....

iice daglar kadını modundayım..eceyi bırakıp kuafore gidecek kimsem yok onu gotursem sefil edecek..pazarlarımı misafir agırlayarak gecirmek istiorum emrah cocukla ilgilenirken..yada weet soguk agda alıp cocuk uyurken yapcam ama ondanda hoslanmıorum kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…