2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayni sey banada oluyor,bu istanula tek gidip gelmeler bi gunluk iki gunluk aralar bana cok iyi geldi, sadece anneme guveniyorum bende ama fatos seni aratmaz merak etme, bence arada bi "pause" ver, bi iki saat bile olsa ona birak alisverise cik, sahilde bi cay ic ne bilim, ama bunada ihtiyac var..

ya ne ebegümeci doktorlar var.. yok anasın gözü!!! ne felci yaa.. dangalak herif.. öff sıbel senı mı cekıo bole tıpler de yaa..

bak eve gelmıssın kuculmeye baslamıs bıle.. tahrıs falan olmasa hemen duzelmeye baslar mı.. uzme kendını ya.. gıtme abuk subuk ınsanlara bı daa bole.. ıyı menapoza gırmıs falan dememıs.. aptal sey.

sibelcim gecmiş olsungecenhaftalarda bizde oyleydik cocugumun gozuyumruk yemis gibiydi enfeksiyondanmıs simdi gecti.uzulme tatlım gecer

evrimim yerim ben onun rusvetlerini...ecede bugun banyoya girip cıkarken beni yurutecinde bi cekistirdi azdaha dusuodum ayy die bi bagırdım oda korktu agladı..suyunu hazırlıorum cekiştirio beni kapının agzında cıkmama izin vermiohemen soyup sokcakmısım..cok fenalar yaa

arkidişin falan vardı senın.. bırakıodun ona arada.. bole de zor bee.. hele kı senın gıbı bı prensese.. evde de zor o ıs tek basına.. pöff

yaw bı ıkı saat ıstemıorum ben.. onu zaten yapıoruss.. o diill... mafoldumben

kaçgündür ben de nasıl temizlik yapayım diye düşünüyorum..rüzgar annemde durmuyor artık bana yapıştı kaldı..ha dursada kuaföre gitmeye çekiniyorum nedense..hamileyken rahatça gidiyodum..utanır sıkılır oldum artık..weetin can yakmayı önleyici ağda öncesi bi spreyi çıkmış onu bulmak istiyorum..bikaç yere sordum yok..

cok gecmis olsun, gecicidir insallah ya neden olmuski??bi resim ekle istersen dicem ama, yada msnden yolla bi bana..

bayanssulusmile cıddı mısın yaa.. anaaaaa.. cok ıyı bee.. hemen arastıralım..

ayy sibelll nası korktum..seni düşünemiyorum..bak düzeliyomuş işte ne güzel..sıkma canını lütfen canım..

A
Ahh canım, aramıza hoşgeldin, ama müebbet anneyiz.Şartlı tahliye oluyoruz bazen ama sonra koşa koşa geri dönüyoruz bu şeker farelerimizin yanına...
Sibelcim geçmiş olsun, önemli birley yoktur inşallah. Sen başka doktora götür bence. Artık çok hareketliler o yüzden kiloyu da takma bence.

çok hoşsun buket kaydirigubbakcemile3 muebbet anne haa :))

valla bizi suya götürüp susuz getirirler

aman yaşamış gibi oldum valla
düzeliyormuş şükür
geçmiş olsun

bende kendime vakit ayırmak
başımı alıp gitmek istiyorum şöyle sessiz sakin bir deniz kıyısına
2 gün kalmak kendimle başbaşa
şu iş konusu da tuz biber oldu bu anti sosyal hayatıma

şimdi diyoum PAUSE.....

sımdılık bole bı duruma gerek yok dedı arkadasım.. kendıme ıyı bakarsam o asamalara gelmeyecekmısım.. ınsallahh gelmez..
evet inşallah gelmez

geçmiş olsun sibelciğim bu çocuklar bizim ömrümüzden kimbilir daha kaç yıl götürecekler anne olmak çok zor çooookkkk

kıvançta bu sabah oyuncağını duvarın dibine düşürmüş eğilip almaya çalışırken tok diye bir ses geldi yüzünü duvara çarpmış bir baktım burundan kanlar akıyor allahım şok oldum ne yapacağımı şaşırdım insan böyle durumda bütün bildiklerini unutuyor hemen pamukla tampon yaptım bir tvde dinlemiştm kafasını arkaya asla çevirmeyin yatırmayın demişti doktor sadece tampon yaptım sonra kan durdu çok şükür biraz kızarıklık var o kadar ama ödüm koptu

sibel geçmiş olsun sinek ısırmıiş olabilirmi canım benim başıma geldi çünkü sivri sinek ısırmış tam göz kapağını amanın uyandım gözümü açamıyorum şiş resmen kapalı ve kocaman şiş akşama inmişti ..salak doktor ne saçmalamış öyle korkma bajım kötü bişeyi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…