hosbuldum sanada gecmıs olsun umarım hersey yoplunda gıderAslıcım hoşgeldin...
masallah özdeye benım kızımda yurumuyor daha 4 aydır sıralıyor ama yurumeye cok korkuyor bende zorlamıyorumYürüme işini ilerletti mi tusi? Ben bırakıyorum evde dolanıyor odasına giriyor oyuncaklarını sürükleyip salona getiriyor, koltuklara inip çıkıyor.. Sehpa tepelerine çıkıyor istesemde kucağıma zor geliyor hanımefendi :))
Ben ağlamadığı sürece tüm gece kesintisiz uyurum mümkün değil kalkmam sanırım asıl psikopat olan anne benim kaydirigubbakcemile3
canım benım ya benım kızımda bazen basını elıme koyuyor oksammaı ıstıyorum oyle olunce içim erıyor :ecrin_bebek:gecen sabah saat 7 gibi odasının camı acılmısceryan yapmıs ruzgarda cıkmıs wuuuu wuu perde ucusuo bende uyuyorum mal gibi ruhum duymams aglamıo ama nası cagırıo ennee ennee onun sesine uyandım korku filmi gibbi olmus cocugun odası usumus bide hemen aldım sarmaladım
Tabii oldun çıtır herşey serbest sana menünün son kısmına bayıldım, eridim :))
Şu ara bende eski günlerimi çok özler oldum... Ama arada anneme bırakıp gdiyorum gezmeye eğlenmeye... Bence Evrim belki elinde olan bir şey değil ama deşarj olman lazım sonuçta kayınvalidene güveniyorsun arada kendin içinde yap birşeyler ...
ha bak gecen gun karanlıkta yatırdım onu... Ozy Ankaradan gelecektı aksam.. evde yalnıızız.. uyumamak ıcn dırenıyor ama uykusu da var.. yanında da aslancanı.. ben de yataga uzandım.. bı kalkıo parkyataktan bı yatıoo, bana cılve yapıo, rüşvet verıoo kalkmak ıcın falan.. umursamıyorum.. uyuyor taklıdı yapıorum.. karanlık ya odanın ıcı de.. ceee yapıoo, bı an bı sure sonra sonra sessızlestı, ben de ole uzanıyorum.. bırden ceee yapmak ıcın aslancan ı kullandı adam ve kendısı gorunurde yok karede.. bır korkudan bagırmısımmm.. kıllı bır hayvan cart dıe cıkınca gozumun onune... kıyamma o da benım bagırmama agladı.. yanı bole.. adam benı korkutuooo.. ne karanlıgı.
öncelikle sizi çoközledim....... bugün moralim çok bozuk.... fazla vaktim yok .... geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah.....
sabah selin ilk defa 9 da uyandı normalde 6-7 arası uyanırdı.. uyandığı gibi beşiğine dikilir beni bekler al diye sesini duyunca hemen gittim odasına bu her zamanki gibi dikilmiş bi baktım gözünün birini büyük biri küçük ben şok.... ağlamaya başladım hemen annemleri aradım yoklar evde babamı aradım oda açmıyor cebini oda evde şarjda bırakmış telefonu... hemen eşimi aradım o geldi yazık paldır küldür aile hekimimize gittik baktı dr. dedi kızarıklık yada çapak varmı yok dedim sonra epeyce bi inceledi göz kapağının üzerinde sıvı birikimi olmuş.... dedim dr. bey neden olur dedi kızarıklık yada çapak olsa alerji diyeceğim ama değil dedi olursa hemen gelin dedi.... sizinde aklınıza gelmiştir belki dedi teminden beri ona baktık göz kapağını kapattı dedi felç olsa göz kapağını kapatamaz dedi... ben şok.... dedim dr. bey ne diyorsunuz siz benim aklıma bile gelmedi göz şişmesi küçülmesi ve felçç allahım sen koru yarabbim.. ne yapalım peki dedim... şuan için ilaçlık birşey yok ne olduğu belli değil dedi... geçsede geçmesede perşembe günü gelin görmek istiyorum dedi.... neden olduğu sebeplerine gelince.... çok uyuduğu için olabilir dedi, gözünün üstüne yattıysa gece boyu o yüzdende olabilirmiş yada gece yatarken tahriş etmiş olabilirmiş vs..... şükürşimdi daha iyi normale dönmeye az kaldı sabaha göre... ama benim ömrümden 10 yıl gitti... oruçluyum ve resmen içim tutmuyor zıngır zıngır sanki.... rabbim kuzucukları korusun kimseye dermansız dert vermesin..... neden olduğu ihtimaline gelincede dün selini babasının iş yerine götürdüm ve orda medya maymununa döndü herkese neşebeklikler yaptı kapı gıcırtısına oynadı, hopladı, öptü onları vs... nazardanmı acaba diyede düşünmüyor değilim... inşallah geçer......yüzü soldu sanki yavrumun cuma günü kontrole götürdüm 200 gr vermiş bu ay... bakalım yarın dr. a randevumuz var yeni dr. bu aylardır randevu almak isteyipte alamadığım dr. bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz....birde selin yürüttüğümüzde sağ ayağını içeri basıyor gittik hemen ortopedik ayakkabı aldık bakalım yarın dr. a onuda soracağız önemli birşey değildir inşallah.... bizden haberler böyle... uzgünüm, mutsuzum canım sıkkın....
geçmiş olsun sibelciğim bu çocuklar bizim ömrümüzden kimbilir daha kaç yıl götürecekler anne olmak çok zor çooookkkk
kıvançta bu sabah oyuncağını duvarın dibine düşürmüş eğilip almaya çalışırken tok diye bir ses geldi yüzünü duvara çarpmış bir baktım burundan kanlar akıyor allahım şok oldum ne yapacağımı şaşırdım insan böyle durumda bütün bildiklerini unutuyor hemen pamukla tampon yaptım bir tvde dinlemiştm kafasını arkaya asla çevirmeyin yatırmayın demişti doktor sadece tampon yaptım sonra kan durdu çok şükür biraz kızarıklık var o kadar ama ödüm koptu
saolasın canım..(senin nezdinde hepinize teşekkür ederim...).az sonra gidicem kardiyolağa..
şu tarifin benim bile canımı çektirdi valla..hele de pul biberli ha..:))..deniycem oğluma..
deryanın istek konusunda söylediklerine ben de dikkat ediyorum artık..bişey istiyorsam her gün hergün sürekli dilerdim..şimdi hayırlısı diyorum sadece..
emzirmek konusunda benim dr..emin ol 3 ay sonra bırakmak istediğinde çok zor olacak dedi..ama gönlüm elvermiyor bıraktırmak..kendisi bıraksın istiyorum ama gün geçtikçe daha bi bağlanıyor memeye...özellikle ilaç içmem gerektiğinde çok zorlanıyorum artık..çok tüketiyorum çünkü..
hocam daha iyisin di mi ??
ıkı gundur boynum agrıyor.. Kuzey ı kaldırmaya artık boynum dayanmıyor sanırım.. arkadasımla konustum, kız thy da hostes dı.. onun da meslek hastalıgı uzun sure boyun tedavısı gormustu.. KUZEY I KALDIRMAYA AGIR KALDIRMAYA DEVAM EDERSEN BOYUN FITIGA DONUSMEYE BASLAR DEDI tırstım yaa.. sımdı boyun hareketlerı falan yapıorum.. bakalım basa cıkabılecek mıyıs.. canım sıkıldı(
yogurtlu sehriye corbasi, firinda salcali tavuk patates, salata, kakaolu puding
Çok sinir şu yöneticiler İyi olursa onlardan, kötü olursa senden felsefesi her yerde geçerli maalesef.
Aman evrim, inşallah kötü bir durum yoktur. Allah'ım sağ salim büyütseydik şu çocukları hepimizin bir yerleri arızalandı. Benim halen aklım çok yerinde değil mesela. Psikoz geçirdim malum, herşey beklenir benden:1rolleyes:
öncelikle sizi çoközledim....... bugün moralim çok bozuk.... fazla vaktim yok .... geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah.....
sabah selin ilk defa 9 da uyandı normalde 6-7 arası uyanırdı.. uyandığı gibi beşiğine dikilir beni bekler al diye sesini duyunca hemen gittim odasına bu her zamanki gibi dikilmiş bi baktım gözünün birini büyük biri küçük ben şok.... ağlamaya başladım hemen annemleri aradım yoklar evde babamı aradım oda açmıyor cebini oda evde şarjda bırakmış telefonu... uzgünüm, mutsuzum canım sıkkın....
A
Ahh canım, aramıza hoşgeldin, ama müebbet anneyiz.Şartlı tahliye oluyoruz bazen ama sonra koşa koşa geri dönüyoruz bu şeker farelerimizin yanına...
geçmiş olsun sibelciğim bu çocuklar bizim ömrümüzden kimbilir daha kaç yıl götürecekler anne olmak çok zor çooookkkk
kıvançta bu sabah oyuncağını duvarın dibine düşürmüş eğilip almaya çalışırken tok diye bir ses geldi yüzünü duvara çarpmış bir baktım burundan kanlar akıyor allahım şok oldum ne yapacağımı şaşırdım insan böyle durumda bütün bildiklerini unutuyor hemen pamukla tampon yaptım bir tvde dinlemiştm kafasını arkaya asla çevirmeyin yatırmayın demişti doktor sadece tampon yaptım sonra kan durdu çok şükür biraz kızarıklık var o kadar ama ödüm koptu
evrim kaç cc süt içiyor tusi, ben artık korkmaya başladım. alperen dün gece 12 den bu sabah 10 a kadar tam yarım litre süt içti. bu sütün ne kadar fazlası zarar? cumartesi mutlaka soracağım ama tusi de cok içiyordu belki sen sormuşsundur. ya da bilen var mıdır? yemekle pek alakası yok yiyiyor ama cok oyalamak gerekli lavabo içi buzdolabı içi ilgisini çekmeyi başarırsak bitiriyor tabağını. ama bu süt günde 1 litreye yakın içmesi yarardan cok zarar getirir diye korkuyorum.
EVRİM boynun gerginlikten ağrıyro kuzy tosununu kaldırmaktan değil kusy boynunla kaldırmıyorsunkii..çok sıkılmışsın ama senin fatoş gibi bir cevherin var az relax ol canım ya..boynun için yastığını değişmenin yanında hergün boyun egzersizi yap mutlaka iyi gelicektir..
Geceki aslancan maceranıza bayıldım süper ikili..:))
MELTEM karar çıkmış zaten ne yapılabilirki vardır bundada bir hayır haksılık kimsenin yanına kalmaz..işte çıkma işini kendin istediğin zaman uygula derim ..
DAMLA hojam istek mevzusu şudur brişeyi o anki ruh halinize göremi isityorsunuz ne için istediğiniz öncelikle önemli..NİYETE GÖRE AMEL yani..ikinicisi size cazip gelen istek gerçekten hayırlımı sizi mutlu edecekmi?doğal olarak bunların cevabını bilemeden istiyorsunuz ama ALLAH biliyor ve ya ona göre geciktiriyor yada vermiyor .Eğer hayırlısı neyse diyerek isityorsanızda beklemsizni bileceksiniz. yok illa olsun diye üstüne düşe düşe heran isterseniz birinicsi inançsızlığa giriyor çünkü bukadar üsteleme sebebiniz bilinç altınızda yatan ya olmazsa korkusu buda aslında olmayacak diye sürekli istemeye devam ediyorsunuz ..bu konu uzun açıklak için zamn ister am buda yeterlimidir.?
PUKKET müebette en uzun döenm benimki be yavru kzımla başladı ve hala devam ediyor..
Süper benzetme bravo yani..
DİLEK çok geçmiş olsun sizin olaylrda hep kanla sonuçlanıyor çocuğa çokmu nazar ediyorsunuz?
GÜLİZ 1 litre süt çok tusinami kuzy devam maması içiyordu sade süt değil..Evrim yerine ben cevap verdim kusura bakmayın..
EVRİM boynun gerginlikten ağrıyro kuzy tosununu kaldırmaktan değil kusy boynunla kaldırmıyorsunkii..çok sıkılmışsın ama senin fatoş gibi bir cevherin var az relax ol canım ya..boynun için yastığını değişmenin yanında hergün boyun egzersizi yap mutlaka iyi gelicektir..
Geceki aslancan maceranıza bayıldım süper ikili..:))
MELTEM karar çıkmış zaten ne yapılabilirki vardır bundada bir hayır haksılık kimsenin yanına kalmaz..işte çıkma işini kendin istediğin zaman uygula derim ..
DAMLA hojam istek mevzusu şudur brişeyi o anki ruh halinize göremi isityorsunuz ne için istediğiniz öncelikle önemli..NİYETE GÖRE AMEL yani..ikinicisi size cazip gelen istek gerçekten hayırlımı sizi mutlu edecekmi?doğal olarak bunların cevabını bilemeden istiyorsunuz ama ALLAH biliyor ve ya ona göre geciktiriyor yada vermiyor .Eğer hayırlısı neyse diyerek isityorsanızda beklemsizni bileceksiniz. yok illa olsun diye üstüne düşe düşe heran isterseniz birinicsi inançsızlığa giriyor çünkü bukadar üsteleme sebebiniz bilinç altınızda yatan ya olmazsa korkusu buda aslında olmayacak diye sürekli istemeye devam ediyorsunuz ..bu konu uzun açıklak için zamn ister am buda yeterlimidir.?
tatlım, agır kaldırmanın dırek boyuna etkısı var.. omuz kaslarının baglı oldugu yer omuzlardan da gecıyor ya.. normalde bır ınsanın ıkı kılodan fazla agırlık kaldırmaması gerekıyor.. bende zaten hamılelıkten once sınyaller vardı.. bu bır senenın sonunda boyunda ıflas ettı bılıorum.. dun mesela parkta tahterevallıye bındı, babası tuttu, ben ındırıp kaldırdım karsıdan yıne azdı agrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?