2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım hoşgeldin...
hosbuldum sanada gecmıs olsun umarım hersey yoplunda gıder

masallah özdeye benım kızımda yurumuyor daha 4 aydır sıralıyor ama yurumeye cok korkuyor bende zorlamıyorum
bende aglamassa kalkamıyorum zaten kesıntısızde uyumuyor

canım benım ya benım kızımda bazen basını elıme koyuyor oksammaı ıstıyorum oyle olunce içim erıyor :ecrin_bebek:

bazen esime bırakıp cıkıyorum 2 saat kadar dolasıp gelıyorum ama dolasırken bıle aklım evde kalıyor kızımı ozluyorum

kaydirigubbakcemile3 herseyın farkındalar artık

bizde karanlıkta uyuyoruz ..ama yanlız kalamaz..korkar ağlar .ama gece karanlıkta uyutuyorum büyüme hormonu ışıkta salgılanmıyormuş...

gecmıs olsun

evrim kaç cc süt içiyor tusi, ben artık korkmaya başladım. alperen dün gece 12 den bu sabah 10 a kadar tam yarım litre süt içti. bu sütün ne kadar fazlası zarar? cumartesi mutlaka soracağım ama tusi de cok içiyordu belki sen sormuşsundur. ya da bilen var mıdır? yemekle pek alakası yok yiyiyor ama cok oyalamak gerekli lavabo içi buzdolabı içi ilgisini çekmeyi başarırsak bitiriyor tabağını. ama bu süt günde 1 litreye yakın içmesi yarardan cok zarar getirir diye korkuyorum.

geçmiş olsun
mesafe algıları da işte vura vura birşekilde gelişecek işte

iyiyim çok şükür. köfte bile yapabiliyorum. sadece denizi kucaklarken zorlanıyorum hepsi o. tabi önemli olan ameliyatın etkilerinden çok kontrollerde sonuçların iyi çıkması, tekrarlamamasıi dağılmaması. sanırım bundan sonraki en büyük endişe bu olacak. napalım, allah beterinden korusun, tekrar yaşatmasın.

emzirme konusundada en büyük isteğim kendisinin bırakması, zamanının hiç önemi yok bu saatten sonra...

dikkat et tatlım, önce sağlık biliyorsun. o olmayınca olmuyor onuda biliyosun.

yogurtlu sehriye corbasi, firinda salcali tavuk patates, salata, kakaolu puding

yoğurtlu şehriye çorbasımı???

çok güldüm buket ya :))) allah iyiliğini versin...

canım geçmiş olsun, üzme canını, deryamın dediği gibi basit bir sinek ısırığı bile olabilir. en kötü ihtimalden başlayan doktora denk gelmişsin ki oda ihtimal bile değilmiş.
tabi o sahne bile korkmaya yetmiştir senin için.

A

Ahh canım, aramıza hoşgeldin, ama müebbet anneyiz.Şartlı tahliye oluyoruz bazen ama sonra koşa koşa geri dönüyoruz bu şeker farelerimizin yanına...

ahanda koptuğum andır. bide aklı yerinde değilmiş olsa halimiz nolurduki:))))

canım sanada çok geçmiş olsun, normalde bildiğimiz şeyler uçup gidiyor işte,yinede iyiymişsin.

EVRİM boynun gerginlikten ağrıyro kuzy tosununu kaldırmaktan değil kusy boynunla kaldırmıyorsunkii..çok sıkılmışsın ama senin fatoş gibi bir cevherin var az relax ol canım ya..boynun için yastığını değişmenin yanında hergün boyun egzersizi yap mutlaka iyi gelicektir..
Geceki aslancan maceranıza bayıldım süper ikili..:))
MELTEM karar çıkmış zaten ne yapılabilirki vardır bundada bir hayır haksılık kimsenin yanına kalmaz..işte çıkma işini kendin istediğin zaman uygula derim ..
DAMLA hojam istek mevzusu şudur brişeyi o anki ruh halinize göremi isityorsunuz ne için istediğiniz öncelikle önemli..NİYETE GÖRE AMEL yani..ikinicisi size cazip gelen istek gerçekten hayırlımı sizi mutlu edecekmi?doğal olarak bunların cevabını bilemeden istiyorsunuz ama ALLAH biliyor ve ya ona göre geciktiriyor yada vermiyor .Eğer hayırlısı neyse diyerek isityorsanızda beklemsizni bileceksiniz. yok illa olsun diye üstüne düşe düşe heran isterseniz birinicsi inançsızlığa giriyor çünkü bukadar üsteleme sebebiniz bilinç altınızda yatan ya olmazsa korkusu buda aslında olmayacak diye sürekli istemeye devam ediyorsunuz ..bu konu uzun açıklak için zamn ister am buda yeterlimidir.?

cülüzüm bir litreye kadar cıkabılıyoruz.. ondan sonrasını cok onermıyorlar.. sık olmamak kaydıyla ıstahsız donemlerde bır lıktrenın uzerıne de cıkıldıgında sakınca yokmus ama ıste onermıyorlar gecmeyı, gecılırse endıse etmeyın ama sureklı hale getırmeyın dıolardı.

ha bu ınek sutu ıcın gecerlı degıl tabı kı.. ınek sutunde 500 den fazlasının gecımınde kansızlık olusmaya baslıyormus...

PUKKET müebette en uzun döenm benimki be yavru kzımla başladı ve hala devam ediyor..
Süper benzetme bravo yani..
DİLEK çok geçmiş olsun sizin olaylrda hep kanla sonuçlanıyor çocuğa çokmu nazar ediyorsunuz?
GÜLİZ 1 litre süt çok tusinami kuzy devam maması içiyordu sade süt değil..Evrim yerine ben cevap verdim kusura bakmayın..

tatlım, agır kaldırmanın dırek boyuna etkısı var.. omuz kaslarının baglı oldugu yer omuzlardan da gecıyor ya.. normalde bır ınsanın ıkı kılodan fazla agırlık kaldırmaması gerekıyor.. bende zaten hamılelıkten once sınyaller vardı.. bu bır senenın sonunda boyunda ıflas ettı bılıorum.. dun mesela parkta tahterevallıye bındı, babası tuttu, ben ındırıp kaldırdım karsıdan yıne azdı agrı..

bugün şöyle bir karar aldım
SPK nın gayrimenkul değerleme uzmanlığı kursuna gideceğim
bir şekilde o lisansı almayı başaracağım daha önce o sınava girmiştim toplam 5 ders var 1 dersten geçtim sırada öbür dersler var sonrada 3 yıllık değerleme raporu istiyorlar onu da ayarlıycam o lisansı alıcam
yarın birgün bir sorun olursa paşa paşa gider özelde çalışırım hem de iyi paralar kazanırım önümüzdeki 2011 yılı planım ve hedefim hazır

estagfurullahh amaç faydalı olmak.. ismin cismin önemi yok...

şansla ilgili yazı bana ait değildir alıntıdır diye eklemedim sanırım kusura bakmayın..yanlış konuşmalar olmasın diye şans konusnda yazı eklemek istedim..böyle güzel ve açıklayıcı mevzulrdan size kendim bişeyler yazbilmem için etrafımda beni bölecek birşeyin olmaması gerekki oda bu müebbette zor:))

işten çıkmayı falan düşünmüyorum eşim kendince bana bir güzellik sundu çalışmak zorunda değilsin vb diye
ama hayırlısı olsun tabii

]

boyun ağrısı bedne çok çektim hatta fizik tedaviye gittim ve sonuç ilk tedaviden sonra hamile kaldığımı öğrendim ve bir daha gidemedim..yastığımı değiştim ve bana orada bir hareket tablosu vermişlerdi onları düzenli yaptım şimdi çok iyiyim..

off alıntılarım 2 sayfa olmuş vazgeçtim kusura bakmayın

ben nurdanın dediği gibi dün pınar devam sütü aldım işlenmiş inek sütü yarım kg ondan içiyor günde yarım kg da keçi sütü ama bence cok bakalım doktoru ne diyecek.

deryam herkese sormuş oldum aslında evrim de de aynı sıkıntı olduğu için onun adını yazdım. değerli bilgileriniz için teşekkürler.

off derya sorma bu iki oluyor artık bende nazar demeye başladım sen geçenlerde nazar için okunacakları yazmıştın onları okuyayım bari gerçi hep birşeyler okuyorum çocuğa ama etki etmiyormu acaba

kızlar şimdi ben kıvança mama veriyorumya bu mamayı ne zamana kadar vereceğiz artık süt içmeye başladılar şimdi biz 1 yaşından itibaren olanına geçtik ne zamana kadar içicek bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…