2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese uzunca bir aradan sonra merhaba.ne zormuş bu internet nakli vs.bir de evin tel hattında sorun çıktı.bugün açıldı internet ama dehşet yavaş.arızayı aradım şu ana ilgilenemiyorlarmış.

herkes iyidir umarım.biz iyiyiz.neva yürümüyor.emekliyor.tutunarak dikiliyor.ama onuşma alanında kendini geliştiriyor hızla.
en son mama dediği suya "cu" demeye başladı.geçtiğimiz günlerde dehşet şekilde kusma şikayetiyle acile götürdük.anlayamadı dokktorlar.sonra birden geçiverdi.
bir de kukusunda mantar oluştu krem kullanıyoruz çok zor iyileşiyor.

herkes iyidir umarım.

100 gr cam fıstıgında 31 gr proteın varmıs, cocukların kılo alması ıcın bırebırmıs, b2 vıtamını varmıs, enerjı saglarmıs, antıoksıdanmıs,saça, cilde faydası varmıs.

off derya sorma bu iki oluyor artık bende nazar demeye başladım sen geçenlerde nazar için okunacakları yazmıştın onları okuyayım bari gerçi hep birşeyler okuyorum çocuğa ama etki etmiyormu acaba

çok guzel dıkkat ceken bır cocuk.. Allah yardımcın olsun gercekten de.. cok gecmıs oldun Dılegım.

cok gecmıs olsun Elıfım.. hoş geldın.. ne zor ısler bu ısler yaa.. Allah yardımcın olsun..

ben de ıkı yastıkla yatıyordum.. boyuna ozel yastık almalıymısım.. onu da alacagız artık.. Allah dermansız dert vermesın.

ander amcamımı dinledin efrim şincik daha az önce dedi..
DİDE hoş geldin..neva hanıma geçmiş olsun sanada kolay gelsin..

Dun Tuba Kuzey e tarhana ve erıste gondermıs.. bugun Kuzey e muhallebı kıvamında yaptım, yedı.. cok mutlu oldum.. tam bebek tarhanası olmus zati.. tadı gercekten cok lezzetlı ıdı.. ne cesıt yaptısam Kuzey e tarhana yedırememıstım.. tekrar tesekkur ederım Tuba.. annenın ellerıne saglık.

geçmiş olsun

poposunu falan yıkıyorsun da ıslak mı kalıyor ondan mı oluyor mantar

100 gr cam fıstıgında 31 gr proteın varmıs, cocukların kılo alması ıcın bırebırmıs, b2 vıtamını varmıs, enerjı saglarmıs, antıoksıdanmıs,saça, cilde faydası varmıs.

aa bilmeden güzel birşey yediriyormuşum arada
antepten kabuğu açılmamış tuzsuz antep fıstığı gelmişti
bazen ceviz bazen de antep fıstığı veriyorduk

ander amcamımı dinledin efrim şincik daha az önce dedi..
DİDE hoş geldin..neva hanıma geçmiş olsun sanada kolay gelsin..

gecmıs olsun maviş

buarada kızımın tırnaklarını kesemıyorum kıyamet koparıyor buaralar bebekken uyudugunda keserdım

sımdi uyudugunda dokundugum an uyanıyor sız nasıl yapıyorsunuz :uhm:

afiyet olsun bol bol et olsun yarasın tusinami beye...
gönderenin kesesine yapanında ellerine sağlık ...
he babam.. ordan dınledım.. ozellıkle Ozgur e yedıreyım ben bunu.. yazın daha cok hastalanıyor.. Kuzey e daha vermem ama.. cok kuçuk bence bu cesıt seyler ıcın.
özgür bey çok düşük enerjili efrim..((
bencede bebekelr için çok ağır ve erken..

yerimseniben

bize de kilo yaparmışşş..ohh mis mis

hoşgeldin canım..geçmiş gitmiş olsun..rüzgar da yürümede çok iyi konuşmada sıfır..her çocuk farklı işte..

gecmıs olsun maviş

buarada kızımın tırnaklarını kesemıyorum kıyamet koparıyor buaralar bebekken uyudugunda keserdım

sımdi uyudugunda dokundugum an uyanıyor sız nasıl yapıyorsunuz :uhm:

ben uyanıkken kesiyorum..alıyorum kucağıma ''bak oğlum şimdi çıt yapıcaz diyorum..''çıt çıt'' diye diye kesiyorum..o da bakıyor öle..:))

deryam teşekkürler cevap için, benim yaklaşık on kez ya da daha çok okumam lazım sonra cevap versem olarmı????

Kuzey ın tınargını uyanıkken kesmek haa kaydirigubbakcemile3 ancak derın uykuya gecıtıgınde.. ALLAH yardımcın olsun Aslı..

lohusalıktan sonra ben de egzama basladı.. ozellıkle de bacak bıleklerımde.. bı kac tanesının ıyılesmesı sonucunnda orada kasıma ızlerım kaldı.. kucukler ama sınır bozucu bı goruntu benım ıcın..

yapabılecegım bısı var mı bu ızler ıcın??

bende tirnak keserken minik kus sarkisini soyluyorum zaten o sarki bizim kurtaricimiz ve kusun girip cikmadigi yer kalmadi:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…