kızlar şimdi ben kıvança mama veriyorumya bu mamayı ne zamana kadar vereceğiz artık süt içmeye başladılar şimdi biz 1 yaşından itibaren olanına geçtik ne zamana kadar içicek bunu
off derya sorma bu iki oluyor artık bende nazar demeye başladım sen geçenlerde nazar için okunacakları yazmıştın onları okuyayım bari gerçi hep birşeyler okuyorum çocuğa ama etki etmiyormu acaba
herkese uzunca bir aradan sonra merhaba.ne zormuş bu internet nakli vs.bir de evin tel hattında sorun çıktı.bugün açıldı internet ama dehşet yavaş.arızayı aradım şu ana ilgilenemiyorlarmış.
herkes iyidir umarım.biz iyiyiz.neva yürümüyor.emekliyor.tutunarak dikiliyor.ama onuşma alanında kendini geliştiriyor hızla.
en son mama dediği suya "cu" demeye başladı.geçtiğimiz günlerde dehşet şekilde kusma şikayetiyle acile götürdük.anlayamadı dokktorlar.sonra birden geçiverdi.
bir de kukusunda mantar oluştu krem kullanıyoruz çok zor iyileşiyor.
herkes iyidir umarım.
]
boyun ağrısı bedne çok çektim hatta fizik tedaviye gittim ve sonuç ilk tedaviden sonra hamile kaldığımı öğrendim ve bir daha gidemedim..yastığımı değiştim ve bana orada bir hareket tablosu vermişlerdi onları düzenli yaptım şimdi çok iyiyim..
ander amcamımı dinledin efrim şincik daha az önce dedi..
DİDE hoş geldin..neva hanıma geçmiş olsun sanada kolay gelsin..
herkese uzunca bir aradan sonra merhaba.ne zormuş bu internet nakli vs.bir de evin tel hattında sorun çıktı.bugün açıldı internet ama dehşet yavaş.arızayı aradım şu ana ilgilenemiyorlarmış.
herkes iyidir umarım.biz iyiyiz.neva yürümüyor.emekliyor.tutunarak dikiliyor.ama onuşma alanında kendini geliştiriyor hızla.
en son mama dediği suya "cu" demeye başladı.geçtiğimiz günlerde dehşet şekilde kusma şikayetiyle acile götürdük.anlayamadı dokktorlar.sonra birden geçiverdi.
herkes iyidir umarım.
100 gr cam fıstıgında 31 gr proteın varmıs, cocukların kılo alması ıcın bırebırmıs, b2 vıtamını varmıs, enerjı saglarmıs, antıoksıdanmıs,saça, cilde faydası varmıs.
ander amcamımı dinledin efrim şincik daha az önce dedi..
DİDE hoş geldin..neva hanıma geçmiş olsun sanada kolay gelsin..
afiyet olsun bol bol et olsun yarasın tusinami beye...Dun Tuba Kuzey e tarhana ve erıste gondermıs.. bugun Kuzey e muhallebı kıvamında yaptım, yedı.. cok mutlu oldum.. tam bebek tarhanası olmus zati.. tadı gercekten cok lezzetlı ıdı.. ne cesıt yaptısam Kuzey e tarhana yedırememıstım.. tekrar tesekkur ederım Tuba.. annenın ellerıne saglık.
özgür bey çok düşük enerjili efrim..he babam.. ordan dınledım.. ozellıkle Ozgur e yedıreyım ben bunu.. yazın daha cok hastalanıyor.. Kuzey e daha vermem ama.. cok kuçuk bence bu cesıt seyler ıcın.
gecmıs olsun maviş
buarada kızımın tırnaklarını kesemıyorum kıyamet koparıyor buaralar bebekken uyudugunda keserdım
sımdi uyudugunda dokundugum an uyanıyor sız nasıl yapıyorsunuz :uhm:
100 gr cam fıstıgında 31 gr proteın varmıs, cocukların kılo alması ıcın bırebırmıs, b2 vıtamını varmıs, enerjı saglarmıs, antıoksıdanmıs,saça, cilde faydası varmıs.
herkes iyidir umarım.
gecmıs olsun maviş
buarada kızımın tırnaklarını kesemıyorum kıyamet koparıyor buaralar bebekken uyudugunda keserdım
sımdi uyudugunda dokundugum an uyanıyor sız nasıl yapıyorsunuz :uhm:
afiyet olsun bol bol et olsun yarasın tusinami beye...
gönderenin kesesine yapanında ellerine sağlık ...
özgür bey çok düşük enerjili efrim..((
bencede bebekelr için çok ağır ve erken..
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?