bende tirnak keserken minik kus sarkisini soyluyorum zaten o sarki bizim kurtaricimiz ve kusun girip cikmadigi yer kalmadi:))
bende tirnak keserken minik kus sarkisini soyluyorum zaten o sarki bizim kurtaricimiz ve kusun girip cikmadigi yer kalmadi:))
kaydirigubbakcemile3
bızımde şarkımız bir küçücük kelebek
ama buaralar yenı bır ninni buldum bunu dınleyınce susuyor bazen ama bazen
pazara gidelim
bir eylül alalım
pazara gidip bir eylül alıp ne yapalım
başımızı derdemi koyalım
son cumle bana ait degıl anneme ait ogün cok yormustu bizi
kaydirigubbakcemile3
hahaa buda supermiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bızımde şarkımız bir küçücük kelebek
ama buaralar yenı bır ninni buldum bunu dınleyınce susuyor bazen ama bazen
pazara gidelim
bir eylül alalım
pazara gidip bir eylül alıp ne yapalım
başımızı derdemi koyalım
son cumle bana ait degıl anneme ait ogün cok yormustu bizi
kaydirigubbakcemile3
nurdan yogurtlu sehriyecorbası yazmıssın ya onu okumamısım ben ama bil bakalım ne yaptım..şok oldum damlanın alıntısında gordum yogurtlu sehriye yazdıgını..sanırım ben onu yayla algılamısım hicbi fikrim yok ama suan garip oldum
hoşgeldin ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.
mantar aşırı sıcaklardan olmuş.neva doğduğun beri ilk kez pişik oldu inek sütünden kaynaklı sonra da mantara dönüştü.asla sabun,şampuan değmeyecekmiş.paylaşayım dedim.
BACAKLARDAKİ İZLER konusuna gelince.benim de sorunum hatta çok ilerlemiş bir sorun diyebilirim benimki epilasyondan sonra oluşan hassasiyet ve benim kaşımamla oluşan izler.bu bacak bölgesi çok hassas oluyor hemen iz oluyor.ben de mucizevi diye tabir edilen bir losyon aldım. 3-4 gün kullandım hem batık kılları yüzeye çıkarmaya hem derinin rengini açmaya başlamıştı ki neva ishal oldu kusmaya başladı.sonra bir okudum emzirenler için güvenliği test edilmemiş.hemen bıraktım.bence çok faydalı olur. ismi Tend Skin
secilim cok gecmisolsun canım ya yazıcam biseyler girio araya hep..ruzynin kanıda duzelir simdi hepsinde var bu durum
hoşgeldin ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.
mantar aşırı sıcaklardan olmuş.neva doğduğun beri ilk kez pişik oldu inek sütünden kaynaklı sonra da mantara dönüştü.asla sabun,şampuan değmeyecekmiş.paylaşayım dedim.
BACAKLARDAKİ İZLER konusuna gelince.benim de sorunum hatta çok ilerlemiş bir sorun diyebilirim benimki epilasyondan sonra oluşan hassasiyet ve benim kaşımamla oluşan izler.bu bacak bölgesi çok hassas oluyor hemen iz oluyor.ben de mucizevi diye tabir edilen bir losyon aldım. 3-4 gün kullandım hem batık kılları yüzeye çıkarmaya hem derinin rengini açmaya başlamıştı ki neva ishal oldu kusmaya başladı.sonra bir okudum emzirenler için güvenliği test edilmemiş.hemen bıraktım.bence çok faydalı olur. ismi Tend Skin
hahaa buda supermiskaydirigubbakcemile3
:))ben cok severim hele arpa sehriyeli olursa, yaylayi pek sevmem, terbiyeli yogurtlu, tavuk sulu mmmm, dur bende yapayim aksam icin..yaninada canim bugun acayip domatesli makarna istiyorn spagettileri ortada, ikiye kirip domatesli salcali yaninada yogurt miss, yaninada bi gidimcik tivik gogsu cikartip izgarada kizarttimmi tamamdirr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?