2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende tirnak keserken minik kus sarkisini soyluyorum zaten o sarki bizim kurtaricimiz ve kusun girip cikmadigi yer kalmadi:))

kaydirigubbakcemile3

bızımde şarkımız bir küçücük kelebek

ama buaralar yenı bır ninni buldum bunu dınleyınce susuyor bazen ama bazen

pazara gidelim
bir eylül alalım
pazara gidip bir eylül alıp ne yapalım
başımızı derdemi koyalım

son cumle bana ait degıl anneme ait ogün cok yormustu bizi
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

nurdan yogurtlu sehriyecorbası yazmıssın ya onu okumamısım ben ama bil bakalım ne yaptım..şok oldum damlanın alıntısında gordum yogurtlu sehriye yazdıgını..sanırım ben onu yayla algılamısım hicbi fikrim yok ama suan garip oldum

evrim o izlerden bende cok olmustu hamilyken...simdide var antalyada sinekler yedi ama hic dokunmadım yaralara..zamanla gececek dieumuorum..sadece umuorum..ozaman cok arastırdım care bulamamıstım..bronzlasınca daha az gorunuolar..hatta elifin ekledigi resimler var ecenin dogumgunu resimleri orda bile belli bacaklarımda..photoshopla koy dedim yapmamıs

ay bi msj daha yazayım monolog olsun.

dilekcim gecmis olsunkıvanca..sen bol bol oku onu..ece tab tusumu yoldugundan bazen birlesikcıkıo kelimelerim

ayyyy evrim ben sana bir foto ekleyeyimde sen benim ayak bileklerimin olduğu yerleri bir gör aman allahım çok kötü oldu acaba benimkidemi egzema???

evrimmmm doğumdan yaklaşık 10 gün sonra bende kaşıntı başladı vücudumun belirli yerlerinde özelliklede bacaklarımda sadece diz bölgesine kadar olan kısımda hatta bu konu hakkında burda konuşmuştuk sanırım ayçada bu konuda şikayetçiydi

doktora gittim o zamanlar bana narkozdan olduğunu bazı kişilerde alerji yapabildiğini zamanla geçeceğini söyledi bir krem verdi ama işe yaramadı hertarafım geçti fakat bu ayak bileklerim kaldı felaket kaşınıyor özelliklede kıvancı ayağımda sallladığım zamanlar kuduruyor oralar nsl sıcak oluyor anlatamam yanıyor ve felaket kaşınıyor tarakla fırçayla falan kaşıyorum kanatıyorum çok berbat oldular tatile gitmeyi düşünüyoruz bayramdan sonra eşim hatta şakayla dediki bu bacaklarlamı gelmeyi düşünüyorsun en kısa zamanda tekrar gidicem doktora sanırım benimkilerde egzema yada mantar

hoşgeldin ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.
mantar aşırı sıcaklardan olmuş.neva doğduğun beri ilk kez pişik oldu inek sütünden kaynaklı sonra da mantara dönüştü.asla sabun,şampuan değmeyecekmiş.paylaşayım dedim.

BACAKLARDAKİ İZLER konusuna gelince.benim de sorunum hatta çok ilerlemiş bir sorun diyebilirim benimki epilasyondan sonra oluşan hassasiyet ve benim kaşımamla oluşan izler.bu bacak bölgesi çok hassas oluyor hemen iz oluyor.ben de mucizevi diye tabir edilen bir losyon aldım. 3-4 gün kullandım hem batık kılları yüzeye çıkarmaya hem derinin rengini açmaya başlamıştı ki neva ishal oldu kusmaya başladı.sonra bir okudum emzirenler için güvenliği test edilmemiş.hemen bıraktım.bence çok faydalı olur. ismi Tend Skin

geçen baktım Bakü'de iftar.dedim pervin'e gitmek var.hayatımda hiç bir sene bu kadar zorlanmamıştım,Batman'ın sıcağında bile.Allah kabul etsin hepimizin orucunu.

hahaa buda supermiskaydirigubbakcemile3

:))ben cok severim hele arpa sehriyeli olursa, yaylayi pek sevmem, terbiyeli yogurtlu, tavuk sulu mmmm, dur bende yapayim aksam icin..yaninada canim bugun acayip domatesli makarna istiyorn spagettileri ortada, ikiye kirip domatesli salcali yaninada yogurt miss, yaninada bi gidimcik tivik gogsu cikartip izgarada kizarttimmi tamamdirr..

elif kacgundur aklimdasin, merak ettim seni, ozledim bi de..oyy kiyamam ben kukusuna nevamin, cabucak gecsin..

secilim cok gecmisolsun canım ya yazıcam biseyler girio araya hep..ruzynin kanıda duzelir simdi hepsinde var bu durum

saol canım..anca toparlıyosun sende önemli değil..çok çok saol..

benim de üst bacağımda makinayla aldıktan sonra kırmızı kırmızı noktalar kaldı geçmiyo bi türlü..iyi gelir mi acaba..bi alıp denemek lazım...ileri vadede kullanmak üzere kayıt ettim adını..

bayılıyorum senin anlatım tarzına..bi gıdımcık haa..:))..terbiyeli yoğurtlu derken aynen yayla terbiyesi gibi di mi?? yoğurt-yumurta-un..?

ancak oturabildim totomun üzerine.. yazayım şimdi..
dün doktora gittik, 1. yaş aşılarımızı olduk. şükür ateş filan olmadı. 13.300 kg, 80 cm olmuşuz. 2 ayda 1 kilo almış. kilosuna falan takma gayet iyi gelişiyor, yürüyünce kilo fi,lan kalmicak, gayet sağlıklı bi çocuk önemli olan o dedi doktoru. insanlar beni takıntılı yaptılar çünkü.. ay çok yedirme, ay obez olmuş bu çocuk filan diye.. uyuz oluyorum hepsine, sana sordum ben sanki!!! neyse..
süte başlayabilirsin dedi. keçi sütü de olur inek sütü de, ben çocuklarıma pınarın organik sütünü veriyorum, tadı daha süt gibi dedi. sulandırmaya filan gerek yokmuş. ama maması bitene kadar kullan dedi. annem diyor ki, gündüz süt ver gece yatmadan önce mama, bana mantıklı geldi, mama tok tutuyor çünkü. gece başka beslemiyorum ben 6. aydan beri..
yumurta beyazı, az olmak kaydıyla bal verebilirsin dedi. balık konusunu sordum. derin deniz balıklarını önermiyoruz, kalkan, mezgit gibi dedi. levrek, çipura verebilirsin en iyi yeri kuyruğa yakın kısmıdır dedi. somonu sordum, o da derin deniz balığı dedi ama ne sakın verme dedi ne de kesinlikle ver, derin deniz balığı olduğundan pek önermiyoruz ama arada verebilirsin dedi. somon da en çok omega 3 bulunan ve en kılçıksız balık.. yazlıktayken 2 kere sardalya veriyim dedim aman ne kılçıklı bişeymiş o ya! kendimiz yerken farketmiyo o kadar tabi ama bebeğe yedirmek çok çok zor..
3 yaşına kadar yamuk basabilir normal dedi. öyle basarsa korkma dedi. evde muhakkak çıplak ayak veya çorapla gezsin dedi. ayakkabıyı sadece dışarda hijyen açısından giydir dedi. ayakkabı alınırken altı sert ve boğazı yüksek olanlar iyiymiş. ayağını burkmaması için. başka başkaa....
sivrisineklerden korunmak için hindistan cevizi yağı sürebilirsin, sinek gelmez dedi. gerçi bu yıl geçti ama..
azı dişleri baya kabarmış dedi.. bi de adanın ağzında ön dişlerinin hemen arkasında aft çıkmıştı, ben de yazlıktayken karadut suyu içirmiştim. afta iyi gelirmiş ya.. neyse, neden olur dedim de, herşeyi ağzına alıyor bu dönemde olması normal, karadut suyunu iyi yapmışsın başka şeye gerek yok, kendiliğinden geçer dedi. halbuki ben bi ilaç ismi verir diyodum ama, ilaç vermeyi hiç sevmiyo..
bu kadar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…