aminnn özlemcim kız benden 2 yaş küçük ve ilk bebeği çok büyük bir imtihan.... bende bir huy vardır böle üzücü şeler düşününce kendime de olacakmış gibi olurum yani artık bi müddet ameliyat nasıl geçecek acaba yaşıyacakmıyım ya ölürsem die artık sürekli düşünürüm telde konuşurken annem konuyu kapattı herkes kaderindekini yaşar dedi amaa aklımdan gitmez bi süreeNur çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun... Sende sağlıcakla al paşamızı kollarına...
bayılıyorum senin anlatım tarzına..bi gıdımcık haa..:))..terbiyeli yoğurtlu derken aynen yayla terbiyesi gibi di mi?? yoğurt-yumurta-un..?
aminnn özlemcim kız benden 2 yaş küçük ve ilk bebeği çok büyük bir imtihan.... bende bir huy vardır böle üzücü şeler düşününce kendime de olacakmış gibi olurum yani artık bi müddet ameliyat nasıl geçecek acaba yaşıyacakmıyım ya ölürsem die artık sürekli düşünürüm telde konuşurken annem konuyu kapattı herkes kaderindekini yaşar dedi amaa aklımdan gitmez bi süree
cok gecmis olsun uzuldum nur..herkse ii geceler
bir kaç gündür giremedim amaaa iş yapmadım:))
davetli olduğumuz için akşama kadar yattıorum akşamda gidiodum dinlendim bu ara yarında annemlerdeyiz....
moralim çok bozuk bi arkadşım hamileydi ve bebeği DOWN SENDROMU vardı ve drler bi mucize diyordu belki normal doğum yaparsan düzelir diyordu belinde omur ilik arasında boşlukta varmışş ve geçen hafta sezeryanla doğum yapmış ve bebek belden alt tarafını hissetmiyormuş ameliyat olmuş amaa drler bir mucize iiileşmesi için demiş rabbim ne verirse hayırlısını versinn beni hayırlısıyla kurtarsın rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
58 e indim ozlem buraya geldigimden beri..Teoman sagolsun,siz bebeklerin istahsiz yemek yememsinden sikayetcisiniz ya bende teomanin bana yemek sofrasinda yemek yedirmemesinden, cunku ac veya tok fark etmez sofra kurulunca o yiycek surekli, bense ona yedirmekten yiyemiyorum bisey sonrada canim istemiyor ve bu bi zaman sonra iskence oluyor cunku her sofra kuruldugunda ayni seyElif nihayet geri dönmüşsün :) Geçmiş olsun kuzuma...
Gizem Ada ya maşallah yerim onun tombiş butlarını :)Bize getirdiğin bilgiiler içinde çok teşekkürler...
Nur çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun... Sende sağlıcakla al paşamızı kollarına...
Nurdan bu aralar öyle yemek seçenekleri sunuyorsun ki kaç kilosun sen bakiiiim
Çam fıstığı vereyim desem Evrim şimdi kafama ne fırlatır acaba? delikafadulden
Pervin photoshop demeklmaz: kaydirigubbakcemile3
Dilek Kıvanç a çok geçmiş olsun canım... Seninde bacaklar o kadar fena mı? Bencede doktora yeniden git... Tatile nereye bakiim? :)
:)) hee bi gidimcik ben bi tivik gogsunu ikye boler atarim dipfrize sonrada birini cikarip onuda usunlamasina ikiye bolup teflonda izgara yaparim,tam bi gidimcik tadimlik olur:))
yok ben un koymuyorum arpa sehriye varya o koyulastiriyor zaten yumurta sarisi yogurt biraz limon suyu, corba suyu kaynarken koyar sehriyeleri atar beraber pisiririm, kesilmez..bi tablette tivik knor:))bu aksam yapmadim cunku uyuyakaldim veletle, makarna ve tivik yaptim..ya bi insanin cani nasil domatesli makarna ister, gunduzden kokusu geldi burnuma sarmisakli domates soslu,feslegenli..2 tabak yedim:))teodan vakit kaldikca..
Aklına böyle kötü şeyler getirme sen sağlıklı aktif bir kadınsın ameliyattan sende yavruda sağlıklı çıkacaksın büyüyünce onları koluna takıp gezeceksin seni tatile götürecekler tabii kızlar rahat bırakırsa kaydirigubbakcemile3 Ooooo yaşayacak daha ne güzel günlerin var opuyorumnanaktan Allah sabır versin o arkadaşa :Saruboceq:
saolun canlarım rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıklı olanını versincok gecmis olsun uzuldum nur..
58 e indim ozlem buraya geldigimden beri..Teoman sagolsun,siz bebeklerin istahsiz yemek yememsinden sikayetcisiniz ya bende teomanin bana yemek sofrasinda yemek yedirmemesinden, cunku ac veya tok fark etmez sofra kurulunca o yiycek surekli, bense ona yedirmekten yiyemiyorum bisey sonrada canim istemiyor ve bu bi zaman sonra iskence oluyor cunku her sofra kuruldugunda ayni sey(turkiyedeykende annem bisey yiyemiyordu, yada donusumlu yiyorduk..
Teo ya kardeş geliyor sanırım kaydirigubbakcemile3
ya aklima gelmedi degil dunde canim sucuklu kurufasulye cekti yaptim amùa yanina lahana tursusu istedim bulamadim, hemde nasil tursu istedi, bian noluyoruz dedim, yok artik spirallede hamile kalmam dimi, kalmam, yoksa imdaaaatttt deriimm yaa...ben nasil korunucam....
canım benim aldığımın adı MİNADEX MULTİVİTAMİNNur bende bu olayı anlamadım herhangi bir vitamin kullanmıyorum ama balık yağı nutrigen için gittim bugün adam bana 10 çeşit sundu hangisini alıcam bir tane sipariş verdi ama bunun tam adı neydi? Yrdımcı olabilirseniz sevinirim :kedi:
:))) bende bunu doğruyum bütün yollara baş vuracağım valla nurdancım benim halamın kızı ölede hamile kaldı biz ne yapacaz aceppp:))))ya aklima gelmedi degil dunde canim sucuklu kurufasulye cekti yaptim amùa yanina lahana tursusu istedim bulamadim, hemde nasil tursu istedi, bian noluyoruz dedim, yok artik spirallede hamile kalmam dimi, kalmam, yoksa imdaaaatttt deriimm yaa...ben nasil korunucam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?