2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 saat sonra sahura kalkcam cayımı ictim yatıorumyarın iftara misafirim var giremeyebilirim arkadasım erken gelcek kocası iş cıkısı..

evrimim sormustun ya eceyi bıraktıgın akadasın vardı yasemin benim kanka trde bayramdan sonra gelcek ondan baskasınada guvenip bırakamam bidekilde halledicem bakalım

meltem hep is dısında biryerde iken tatillistesi diyorsun anacım bana sirkete iken soyleyceksinki hemenyollayacagım unutuyorum kafa kalmadiki

pervin valla bebekle antalya zor tabi ama yinede guzel ibirtek ilk gun dedik naptık bizçok zor olacak evde otursak daha iyiydi falan simdilik daha iyiyiz ece hanım uyumaya direnyior gun içinde ama biz yemek yerken harala gurele gurultulu restoranda bir bakıyoruz pusette otururken uyumus falan yatırma pozisyonu alınca puseti direk tepisiyor aglıyor ama oturdugu yerde emzigi veriyoruz hiç onla konusmuyoruz bir bakıyoruz uyumus kendiistedgi zaman uyuycak yani anlasıldı

ikinci çocuk konusu olmus ben yazmazsam olmaztabi :)

15 ay bekledim ben ece yi ustune birde laporoskopi ameliyatı oldum tupum tikalı diye vs çok istedik çok bekledik allaha sukur geldi sonunda
ilk aylar pismanlıgım oldu berke 4 ebaslamıstı dersler falan hiç ilgilenemidk kendi kendine geçen yıl okudu ama oaylar harici hep iyiki dogurmusum iki tane super dedim halada oyle
yani arada insan patlamalar yasıyor derya az kaldı sabret bir en fazla iki sene sonra çok rahat olacagız insallah ve kendinle gurur duyacaksın ikinciyi yaptıgın için

son donem hep karsıma tek çocukta kalıp ikinciyi yapmadıgı içinpismanlık duyanlar çıkıyor yada benim dikkatimi cekiyor algıdasecicilik hesabıbilmiyorum yaptıgım için cesaret ettigim içinkendim tebrik ediyorum
hele ece berkeye gore daha uslu ha yeme biberonalma vs konusunda daha kotu yeme demeyimde biberon mama alsasıkıstıgı noktadainsan verir oyok ece de onun harici berkeden daha kolay buda bir sans tabi ama

deryaa
bana kum demeee nefret ediyorum kumdan artık

berke evin sitenin parkından her aksam kaç yuz gr kumla geliyor ayakkabısında bilmiyorum her aksam bir tartısma çıkıyor bagrısma soylenme vs hep ayakkabınıçıkar asagıda sokakta sirkele gel diyoruz bir gunyapmadı hep unutuyor kapıdaçıkarıyor neyontemler denedik hemen kapalı terlik veriyoruz yokdolanıyor etrafta yada iste kapıya legen koyduk su ile yikadık ayaını yine olmadıbacaklarından sortundan heryerinden dokuluyor ceplerinden çıkıyor her yer çıtır çıtır kum ece yerleri yalıyoreliylealıp yiyor falan bizim ayaklarımızda pislik diz boyuyani vurmakla inan çok kotubirsey yapmıssın diyemiyorum içimden geçen bu ya allah biliyor
herseyi biliyorlar yasları buyuk biraz daha ozenyani vurmayı onaylamak mumkun degil ama o sinir anını oyle iyianlıyorumkii bende berkeye arada vuruyorum insan uzuluyorsonra ama sinirlerimi oylee ama oyle zorluyorkii hiçbirsey umrunda degil erkek çocuk dahada pasaklı dagınık yorgunuz artık onun arkasını toplamaktan

cebine boncuklar topluyor sokaklardan onları getiriyor gecen gun makinadan çıktı girpi biryerine bozacak yada yere duscekece direk yiyecek yani yuz kere dedikk oyle yipratıyorki sinirlerimizi bizimde buyuduklerinde ayrı zorlar dimi

alıntı yapamıyorum arkadaslar format atıldı pc ye alıntı yaphınrca direk yanıtla çıkıyor anlamadım bende kusura bakmayın tek teky azıyorum bolca okuyup aklımda kalanlarseklinde

secil dr kontrollerinin iyi olmasına sevindim canım
cebini yazmıssın aldım kayıt ettim ama pek mumkun degil hatta hiç degil
hava korkunç sıcak bizde araba yok birsaatlik mesafe ece ilee
yazmıstım okudunmu bilmem transfer bir bucuk saatsurdu alandan onda bile perisan olduk mız mızaglar ece uykusu geldi sıkıldı vs baska zaman insalla arabayla geldigimizde mutlaka gorusmek isterim su an gozum hiçyemyior hava zatne korkunç szıcak deniz dısında biryere gezmek mumkun degil

evrim fitik çok zor bir olay ihmale gelmez sayet agrıların artarsa geçmezse falan mutlaka mr çektirmelisin
iboda çikti ben yeni hamileyken neler çekti allaha sukur su an iyi akupurktur fala yaptırdı duzenli ayda birkez medikal masaja giidiyor korkunç halleri geçti hatta tamaman etkisi kayboldu gibi

sut konusu olmus
bende basladım inek sutune dr basla dedi ama ece biberonla tabiki sutude içmiyor
milupanın 7 tahıllısını zaten su il yapıp veriyordum normali devam sutu yada anne sutu ile yapılması benonu inek sutuyle yapıyroum ogurmedi yedi diye burda lik kez denedik iki gundur sevincten takla atacagım
boylelikle 200 cc aksam kasık mamasında içse diyorum sabahta kahvaltıy sutle eziyorum 100 cc de ordan olsa falan 300 u tamamlarız diye mutlu oluyorum napalım

bal bildircin falan erken iki yasından evel deneme

hertur bitkisile karısımlar falan korkarım bitkisel lafının masum olmadıgını çok iyi bilyorum

bende tirnak keserken minik kus sarkisini soyluyorum zaten o sarki bizim kurtaricimiz ve kusun girip cikmadigi yer kalmadi:))

bende çatladım desem yeridir :))) allah inşallah iyiliğini versin..

aslıcım sende direk kopup gelmişsin valla hoşgelmişsinnn :)))

ya ben kıymayı da eti de pişirip öyle buz kalıplarına koyuyorum sonra yemeğinin içine atıyorum 1 veya 2 tane.. yanlış mı yapıyorum yaaa.. sormayı da unuttum doktora..

gözünaydın gizemcim haberler iyiymiş. maşallah adaya.

bana bir doktor yedireceğin zaman pişir demişti, yani çiğden buzdolabına koy, sakın dışarda çözdürme, ya buzdolabında çözdür yada direk ocağa koyarak erit veyedir. çünkü o sırada çıkacak yağada ihtiyaç var dedi.

çok üzüldüm nur, inşallah düzelebilir. allah yardımcısı olsun...

kötü şeyler düşünme, iki tane bebeğin var senin, ikisininde sana ihtiyacı var, mecbursun iyi ve olumlu düşünmeye, çifte müebbet olayı yani:)))

spiral mipiral derim ne olur olmaz derim başkada bişey demem bu yazının üstüne!!!

oooo ikinciyi düşünenler sizi okusunlar hoppp vazgeçsinler zaten kumlar boncuklar derken
ben birincide bile korkuya kapıldım. denizle kum olmayan bi yerlere mi gitsek şimdiden napsak bilemedimkaydirigubbakcemile3

sibelcim çok geçmis olsun seline ya ne acayip dr lar var dusunmeden konusuyorlar pes yani
umarım ben bunları yazarkentamamen geçmistir

dilekcim noldu damadımın yuzunde surekli bir olay oluyor guzel yuzunenazar degiyor olmalı yavrum benimyaa çok geçmis olsun

elif gelmis hosgelmiss
neva yada geçmis o lsunneçok geçmis olsun yazdım yanisonolsun insallahh

aslicim selam hosgeldin
adını epeydir goruyordum tanıstık ne iyi oldu

ben ece nin tirnaklarını uyurkenkesiyorum elde ayakta haftada bir kesiyormu cumartes gunduz uykusunda falan
simdilik bu sekil bazen kimildanıyorbazne çok kesiyorum iki saniye aglamaklı oluyoruykuya devam ediyor çok sukur

evrim agda oncesi spreyle ilgilenmissin yazayım dedim

emla diye birkrem var ilac aneztezik yani eczanelerde satılıyor birçok insan agda yada lazer epilasyondan evel uyguluyor ciddi azaltıyormusben yakında lazere baslayacaım insallah kremedie alıp kullanmayı dusunoyrum genital bolgede ozellikle sonuclarını bizzat deneyip yazarım

ece bir haftadır falan anneanne demeyi ogrnedi biz nasıl tepki verdiysek artık gulup falan surekli burdada anneanene diye kalın bir sesle bagrınoyr sonra alkıs diyor sonra dil hareketleri var yaptıgı sonra yuzunu kapatıp ce eyapma tum meziyetlerini yan sezlongda yatan yada yan masada yemek yiyen insanların tepesine dikilip sirayla yapıyor çok sırnasık bulasık bir kizim var hiç bana çekmemis ) surekli birilerniin pesinde bizden haric herkesle hasır nesir aslanburcu ilgimeraklısı diyorlar çok dogruymus

ve artık nerdeyse kosmaya baslayacak oyle hizli gidiyorki allahtan iyice saglamlastı yurumesi ama havuza adım atmıyor orda dikilip duruyor çok merak ediyorumseneyede boyle olcakmıberke 2 yasındaydı kabus bir tatil yasamıstık hala hatırlarım havuza kaçkez adım attıgında havada yakalamıstım aksam giysiliyken falanyani umarım ece boyle temkinli devam eder
yukseldi falan olunca asla elini birine tutmadan inmior basında dikiliyorçok istiyorsa emekler poziyonda o yukseltiyi asıyor :))

ece tum gunhavuzu yalıyor elini sokup sonra agzına sokuyor suları içmek istiyor kafasnı egiyor yalaktan su içer gibi :)) enfeksiyon kapmadan gidersek ne ala

iki gnudur kabuz olduyaphamadı kakasını sonunda busabah bagıra cagırayaptı yavrum
koca otelde zeytinyagı istiyoruz habire aycicek yagı geliyor fenalıkgeldi

altı ustu zeytinyagı ama yok yani girip mutfaga knedim bakasım geldi garsonların coguaval avalbakıyor gercekzeytinyagı diyorumm

neyse aycicek olanıda isgordu sanırımyaptı sonunda
kabızlıkne zor seymis yaa

tatil baymaya basladı desem
nankorluk etmis olurmuyum bilmiyorumama
shergun aynı sey monotonbir hayat ye iç yat kalk ece yi yedir uyut havuza gir denize gir vs vs evimi ozledim istanbulu ozledim iiyiki 6 zgece glemisiz daha uzun yapmamısız rezervasyon

yaa unutuyordum yazmayı en keyifli ann aksamları mini disko :)

ece once korkuyor indiryoruz yere bacaklarımıza sarılıyorsahnede
sonra kıyı kıyı yanasmaya baslıyor çok komik videosunu face e eklermi donunce

sonra direk grubun içine girmeye çalısıyorki bu tehlikeli oluyor irili ufaklı çocuklar tepisip duruyor el kol hareketleri ile falan eceyi zorla ayırıyoruz sahnede kendince dans hareketleri yapıyor alkıslıyro kendi ietrafında donuyor falan
kız çocukları bambaskaymıs yaa berke nin umru olmazdı çocuk diskosu falan :) agır abi :)

birde mama sandalyesinde otururken kasık verdik birde bardak var kasıkla birseyler alıp bardaga koyar gibi yapıyor yemek karıstırır gbi kasıgı mama sand de donduruyor falan taklitmi yapıyor gorduklerini bilmiyorum
kız olusunu birkez dahahisediyoruz bu hareketlerde mest oluyoruz iboyla

damlaacımmm iyi uykularrr ikimiz kaldık birde iki misafir var tabi eksik olmaz :) coskulu topigiz her daim var birkaç misafirimiz)

abimin eşinde egzama var bende hamileyken egzama çıkınca sakın banyoda sabun sürme ve sakın kaşıma dedi ve kendiliğinden geçti bu sene tekrar kolumun içlerinde çıktı tekrar geçti benim ki tamamen psikolojik sanırım yıllar önce rosa bile olmuştum sıkıntıdan

kortizonlu ilaç vermişti doktor ama kullanmamıştım ben

maşallah Ada hanıma
hindistan cevizi yağı ve karadut suyu mükemmel bilgiler sağol

Allah kimseyi evladıyla sınamasın kaç yaşında olursak olalım
Arkadaşına Allah sabırlar versin inşallah kocası adam gibi adamdırda eşine ve bebeğine hayatı boyunca sahip çıkar

ben de asla yemeğimi sıcak yiyemiyorum ya da annem sıcak yemiyor

tam aşerme mamaları nurdan !!!!
bak ünlem koyasım geldi test yapsan

bizimki de kendi canı isteyince uyuyor
canı meme isteyince memme diye başırıyor tişörtümü çekiyor elini memeye doğru vuruyor resil oldum geçenlerde kaynıma
çok başına buyruk

geçen gün akşam ece yi parka götüreceğim bisikletiyle kapının önünden bisiklete bindiriyorum sonra asansörün önüne geçip açıl susam açıl yapıyoruz
neyse kapısı açıldı bizim üst katta 30 lu yaşlarda biri var hoşgeldin ne güzel bisikletin varmış dedi Ece ye Ece baktı baktı döndü bisikletine baktı sonra tekrar dönüp adama göz kırptı aman yarabbi dedim bu ne sosyallik

neyse kurtarmış

kendin söylemişsin Esra

ECe de eline havanı alıyor döveci de ceviz dövüyormuş gibi yapıyor annemden ve benden göre göre öğrendi

Günaydın herkese

dün yeni md yardımcım beni odasına çağırdı
daha önce bir dönem aynı binada çalışmıştık çok iyi bir insandır
hoşgeldin Meltem dedi elimi sıktı sonra senin mi sorunun oldu üstlerinmi seninle ilgili sıkıntısı oldu bilmiyorum ama dedi seninle çalışacağıma sevindim dedi 1,5 ay önce Meltem hanımı sizin grubunuza verelim demişler tabi ki sevinirim demişkaydirigubbakcemile2

bu cümle beni o kadar mutlu ettiki anlatamam:Saruboceq:

sanırım bu oda değişikliği bana çok iyi gelecek benim için hayırlısı olacak galiba mutlu mutlu çalışacağım belki eskisi kadar sık sık giremeyeceğim kk ya ama akşamları takip etmeye çalışırım sizi
yeni bölgem Silivri olacakmış iş yükü fazlaymış bir kişi varmış bu bölgeyi çalışan onunla birlikte çalışacakmışız
benden de haberler böyle:dance:

çıplak ayak olayını ogrenmem iyi oldu ben ısrarla cevremdekılere cıplak ayakla yurumeyı ogrenmesının daha saglıklı oldugunu soledıkce herkes karsı cıkıyordu bundan sonra kim ne derse cokta tınn :lepi:

cok uzuldum gecmıs olsun allah hıc kımseyı evladıyla sınamasın :Saruboceq:

canım makarna ıstedı ya oyle bır anlatmısın kı nurdan oglene yapsam iyi olacakdelikafadulden
hosbuldum kaydirigubbakcemile5

Maşallah Ece'ye ne güzel artık sorunsuz yürüyormuş, bizimki halen son sürat emekleme modunda, hiç niyeti yok yürümeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…