2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu olmana sevındım senin için hayırlısı neyse o olsun :1rolleyes:

benım kızımda yururmeye nıyetlı degıl zorlamıyorum bende korkuyor sadece bıkac defa dustu ondan olabılır acelesı yok gec olsun güc olmasın :ecrin_bebek:

mercimeğimm çok sevindim ciddi bişey olmamasına umarım kardiyolgtan da iyi haberlerle dönersin.

elif çok geçmiş olsun nevacığa.

esrako iki tatil iki çocukla valla yürekten kutluyorum seni cesaretine hayranım. biz alışverişe giderken bile iki kere düşünüyoruz :)

ÖZGÜL den haberi olan var mı? daha bitmedi mi tatili acaba

nurdan teo da korunurken olmuştu ya tırstım ben canın hiç normal şeyler çekmiyo baby

gizem süper bilgiler, ada ya maşallah

Nur arkadaşına ve bebeğine cok üzüldüm canım. benim arkadaşımda 1 ay önce doğum yaptı. cocuk cüce olacakmış tıptaki adını unuttum kolunun üst kısmı ve bacak üst kemiği kısa vücuduna göre. doktorlar anlayamadı hamileyken o kadar üzülüyorum ki sürekli solunumu duruyor cocuğun zor yetiştiriyolar hastaneye. kayınvalidesi çocuk özürlü diye uğramıyormuş bile. üstelik kız başka cocuk istemediği için tüplerini bağlattı. hayat karşımıza neler çıkaracak bilmiyoruz ama sağlık versin gerisi hikaye.

Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.

Tatilde çocukla dinlenilmiyor gerçekten ama yemekler hazır ne pişireyim, bulaşık, temizlik derdi falan yok o güzel geliyor insana.

dun gece basımı yastıga koyar koymaz ece cırladı ve saat 4ekadar uykuya gecemedi..sahura kadar uyumadım yani...sonra calpol+sut le uyuttuk sabah 11de uyandık..gecede 12de yatmıstı sıpa zaten..sastım kaldım

Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.

bizimki tv ye karşı çok ilgisiz eğer müzikli reklamların bir kaç tanesi ilgisini çekiyor ama onlara da pür dikkat bakmıyor, herşeye kısa süreli odaklanıyor beni de bu cok rahatsız ediyor doktor bu ay için normal geçecek demişti umarım geçer. 5 dk bişeyle ilgilendiğini pek görmedik henüz.

Sağlıklı çocuk en büyük nimet gerçekten, Allah korusun yavrularımızı.

kesinlike katılıyorum

off geçmiş çok birikti farkındayım..
nerden başlasamm..

enneeeeee diyen eceoşumun toparlanmasına çok sevindim.
ama tatil gerçekden etkiliyor hele anneye karışan çoksa
zayıflar taii yavrum benm.
saglıklı olsunda toplar kendini yavrucak..
pervinim evrime katılıyorum bencde siz orda daha mutlu olursunuz gibime geliyor.
istanbulda ister istemez karışılır ve sen mesafe koymak isterken kapris yaptıgın zannedilmesin..

1saattır kızımın resmını yuklemeye calısıyorum hızlı resımden ama yukleyemedım baska nerden yukleyebılırım

1 yaşaşılarını aralştırıyorumda.

aşıdunyası.com dan baktım bide.
Kabakulak, Kızamık, Kızamıkçık, Pnömokok, Hepatit A, Suçiçeği Aşısı

aşılar bunlarmı.
sadece suçiçeğinemi para verces.
aklım karıştı benm şimdi aşılar için saglık ocagına gidip 1 hafta sonrasındada 1 yaş kontrolu için doktorumuza gitmeyi düşünüyordum sizce nasıl yapsam.

meltem iş konusunda hakkında hayırlısı olsun.
biz bizi Yaradanın bizi bizden daha çok sevdiğini unutup endişeleniyoruz farkında olmadan ama
O bizim için en iyisini biliyor şüphesiz.

ben hayatımızı PUZZLE a benzetiyorum.biz resmin tamamını bilmediğimiz için karşımıza gelen her parçada endişeleniyoruz.
ama geçmişe bakınca resmin düzgun olması için o parça aslında şartmış.

aslıcvım katılmış aramıza.
hoşgeldin.
ne iyi ettin yazmakla.
süreki takip nereye kadar
gel katıl çoş:)

sanırım 1 yaş döngüsü uykuda sorun oluşturuyor.
hayırlısı bakalım nasıl bi düzen olacak afikimde..

bugun regly oldum olmamam gerekirken erkenden geldi.
agrım var yatıyorum.afik babannesinde.
saolsun bende accuk yatıyom.
yattıgım yerdende sizinlen çen çen çençen

beketcim ben tv konusunda dogdugundan beri çok dikkat ettim ona izletmedim hiç alışkın olmadıgı için başkalarını evindede dikkatni çekmiyordu.
ama konyada butun yiğenler bir arada oluncaonlarda oynamayı ögrendi müzik duyunca oynuyor eller popo kaafaf hepsi ayrı ritim tutuyor.
hatta canı oynamak istediğinde eline kumandayı alıp naynayanay diye bize veriyor.
tvde müzik açalım istiyor

nurdaaaaaaaaaaaaaann turşular domatesli spagettiler oyy oyyyyyyyyyyyy
sneye 2011 e yaklaşıyor..

pervinciim senin şu bi şeyleri eş zaamanlı düşünüp hisstemen bana çok normal geliyro.
çünkime sen çok temiz kalplisin.
bak cipsimde öle..
hiissi kalben vuku olmuş:)

ben damla örtmenin yazılarını okumaya fena alıştım.
bu bagyan işe başlayınca bizi ihmal ederse biz netcez?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…