2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guliz
alpellanın nereji ve uyku denklemi hangi dogrultuda..???

gülim nereji ne anlamadım :) ama akşam deliksiz uyuduk ilk kez kaç gündür heder etti beni gözlerim çöktü deliksiz uyku cok iyi gelmiş ama yine de zor uyandım bu sabah. sanırım düzene girecek yavaş yavaş. güzdüzleri 3 saate yakın uyuyan cocuk 1 yaşına girdi ve günde 2 kez 20 dakika uyuyor ancak. doktorda en az 45 dk uyusun ki faydasını görsün dedi. öğlende 2 saat uyusa cok iyi olur dedi ama nerdee. hiç uyku sorunu yaşamamıştık şimdiye kadar bakalım inşallah düzelir canım.

cülüzzzzzzz

enerji demek istedim yaff yattıgım yerden ne biçim yazmışım..

yukardaki mjıda guya bukete yazmışım ama beketcim yazmışımmafoldumben

cok uzuldum gecmıs olsun allah hıc kımseyı evladıyla sınamasın :Saruboceq:

Allah kimseyi evladıyla sınamasın kaç yaşında olursak olalım
Arkadaşına Allah sabırlar versin inşallah kocası adam gibi adamdırda eşine ve bebeğine hayatı boyunca sahip çıkar

çok üzüldüm nur, inşallah düzelebilir. allah yardımcısı olsun...

nur Allahın dedigi olur canım uzme kendini saglıkla alacaksın evladını kucagına
saol arkdaşlar ama drler hiç umut vermemiş bir mucize demiş umarım o mucize gerçekleşirde herşey yoluna girer....

damla hojam sorma ilk doğumda başıma ne geleceğini bilmediğim için kokmuyordum ama panik yaptığım için bi ilaç verdiler ve ben doğum başlamadan uyudum uyandığımda son dikişler atılıodu yani kısa süre uyudum sanırım bundada öle olacak kendimde o cesareti göremiyorum:S....

aslı canım geç oldu ama hoş geldin aramızaa..

bugün hiiiçç işim yok bi makinaya çamaşır atıyorum o kadar gökhan ankaraya gitti erkenden kardeşi ve arkadaşıyla akşamda dönecek bizi alıp annemlere gideceğiz yemek derdi ev derdi olmaması ne kadaaaann mikemmel duyguymuş:)) mustide uyudu ayağımı uzattım oturdum ama kaç dk otururm bilmiorum:)))

alemsin gülicim, düz duvara tırmanacak kadr cok enerjisi kendisinin. akif neler yapıyo az kaldı yaşına dimi? doğum gününü ne zaman yapıyosun

Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.
pukketcimmm bizim musti tam bi tv delisi elimden geldiği kadar izletmiyorum yada çocuk kanalları açıyorumki bakıosa onalra baksın die amaa musti avrupa yakası geniş aile ve türk malını anlıyor gibi oturup izliyor tabi reklamlara bayılıyourzz

gulizcim arkadasınada uzuldum Allah herkesin evladını korusun...alpellada dun uyumadıgı icin gece uyumustur canım..sende rahat ettin ii oldu..

Maşallah aslıcım kızına çok tatlı..
Tv akşamları açık oluyor şu anda annem ve babam da bizdeler açılıyor haliyle.
Dans eden Afik de çok şekerdir eminim. Teo'dan sonra oyuncu Afik. Erkekler kızlardan oyuncu çıktı ilginç.

Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.

mutlu olmana sevındım senin için hayırlısı neyse o olsun :1rolleyes:

çok sağolun dün bayağı kötüydüm size içimi döküp rahatladım

Meltem çok sevindim, her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişler. Mutlu ve huzurlu olursun işinde dilerim.

şükür en iyi md yard. düştüm

benım kızımda yururmeye nıyetlı degıl zorlamıyorum bende korkuyor sadece bıkac defa dustu ondan olabılır acelesı yok gec olsun güc olmasın :ecrin_bebek:

acelesi yok canı sağolsun

herşeyin başı sağlık gerisi teferruat gerçekten

Sağlıklı çocuk en büyük nimet gerçekten, Allah korusun yavrularımızı.
aynen öle

ayyyy evrim ben sana bir foto ekleyeyimde sen benim ayak bileklerimin olduğu yerleri bir gör aman allahım çok kötü oldu acaba benimkidemi egzema???

yavrus anlattıgına gore cıdden egzama bu.. aman ole tarakla falan kasıma, heder edersın.. bak ben bı tanesını kasıdım ole hunharca ızı kaldı ıste.. sımdı dokunmuyorum.. sabun sampuan degdırmıorum.. ama ozellıkle uzulunce hemen hortluyor.. doktorun verdııg krem bı foka yaramadı bu arada.

baktım yavrus netten.. genelde batık ıcın onerılmıs.. fıyatı da okkalıymıs.. bır tek bı yerde ufak raddede var.. bılmem almaya deger mı.. cunku bende batık felan yok..

sahane bır paylasım.. muck.

çok uzun olmuş pervin okumicak..

kaydirigubbakcemile3 yazmama gerek kalmamıs.. o gerekenı okur dıyecektım demıs bıle.

pöff.. Rabbim evladımla ve esımle benı sınamasın dıe dıe yasıyorum.. gerısını es gecıyorum... Allah yardımcıları olsun.. cok zor.

delü olumunekankayizsmile

zaten işin yoksa otur kendıne ezıyet et.. aman ole kendını rahat bırakma.. ıyı gelmez sana.

çok ayrıntıya gırmesen.. sadece isim yazsan gecsen.. olma mı?? bız senın gıbı yıyıp yıyıp kılo almıyoruss be bacım...

Allahım senı koruusun Nurdan.. Allahım koruusn senı.. zor senın iş.

nutrıgen al derım.. hepsının ıcerıgı aynı.. nutrıgen ın fıyatı en uygun olanı.

aklımdayken soruyum yarın evrim cvp yazar EVRİİMİMMM siz BURKO İLE GÖRÜŞÜYORMUSUNUZ dier burcuyla yani hiç girmiyorya topikee

sınavlara hazırlanıp kayınvalıdelerle de bır arada yasayınca kendısını gecıcı sure kaybettık.

olumunekankayizsmile

sen bu yasta ıkıncı cocuk yaptın.. ben bu yasımda ılk cocugumu yaptım.. muhakkkak kı gonlumden gecen cok cocugumun olması.. benım ruhen enerjım 5 cocuga bıle yeter, ama beden enerjım bu yastan sonra bır 3 sene sonra ıkıncı cocugu zor kaldırır.. keske daha erken yasta evlılık yapsaydım.. su ara da ıkıncı cocugumu dötümü yaya yaya dogursaydım.. ama zor.. yıne de her seyın hayırlısı.. Kuzey e sahıp olabılmek ıcın bıle 8 ay once mıyom amelıyatı olup sonra ustune hamıle kalabıldım.. onda bıle ıkı sene kaybettım.. bılmıorum ama bu saatten sonra bana zor.

dunden berıdır daha dıkkat eder oldum kendıme.. hemen farkettı.. agrım yok bugun.. boynumu fıttırmadan kendıme bakarsam atlatacagım sanırım. saol tatlım.

bır de ona bakayım.. kalpten dolayı agrı esıgım gun gectıkce dusuyor.. o yuzden agdada bole bı yardımcı bana ılac gıbı gelecek.

kaydirigubbakcemile3

pöffff kii ne pöfffffffffff

Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.

reklam.. gerısıne takılmıyor.

dun gece basımı yastıga koyar koymaz ece cırladı ve saat 4ekadar uykuya gecemedi..sahura kadar uyumadım yani...sonra calpol+sut le uyuttuk sabah 11de uyandık..gecede 12de yatmıstı sıpa zaten..sastım kaldım

adam sabah 5 te hortladı.. 6 30 a kadar.. ınanamadık ozgurle...

+1 nefis..

regl arkadasım benım.. gel beraber uzanalım.

cülüzzzzzzz

enerji demek istedim yaff yattıgım yerden ne biçim yazmışım..

yukardaki mjıda guya bukete yazmışım ama beketcim yazmışımmafoldumben

sana uzanmak yaramıor ıste.

buda benım kuşum

ne guzel bır kuşmuş bu bole.. masallahh.. gozler sahane.

KUL: Dedim ki: 'Çok yalnızım.'
ALLAH: Dedi ki: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ 'Ben ki sana çok yakınım.' (2/Bakara,186
)

şu yaşıma kadar beni ayakta tutan şey bu oldu..

meyabalar bağyanlar..
yusf paşa sabah ban del del diye eliyel çağırdı ben onu çağırdım oda karşıma oturdu deldel eliye ay ne tatlı geldi o an ..anne konusunda yusuf uzun zamandır anne diyordu o seslendikçe ben annem dediğim için ennem annem karışık sesleniyor..
of yususf uyandı..devamı az sonra..((

efrim çok güsel benim kayınvalidemde hep der ben yanlız değilim kimse olmasın allah'ım var yeter bana der...
aman ii olmasına sevindim burcum bayadır aklımda hep unutuyorum....
bende evrirmim hep gökhan olsun musti olsun onlara uyuyunca bakıorum ve içim cızz ettiğin hep dua ediyorum bana acılarını göstermesin diee

dün aksam Kuzey ı parka cıkarma vatanı gorevımızı tamamlamak ıcın gezınırken.. yolda bı travestı gorduk.. anam acmıs bı yakasını teee belıne kadar acık arkası, dusmus askısının ustu.. gıdıyor yolunda.. anamm bı gordum yanımızdan gecerken.. şok!! Aaaaaa.. bu ne yaaa.. falan fılan derken, etrafımız aıle dolu.. mıllet dısarıda.. herkes bırbırını durtukluoo bu ne dıe.. alıskın deılıs bız buralarda bole seylere.. ortalık cocuk dolu.. genc dolu..

yaw bı rahatsız oldum.. ki ben muhabırlık zamanımda bu ınsanlarla dızı yazısı yapmıs bırıyım.. asla bu secıme bu yasantıya karsı degılım, hele kı ıclerını bıldıkten sonra.. ama toplum ıcındekı duzenı alt ust eden bu hallerınden nefret edıyorum.. ınsan gıbı gıyınse olmaz mı?? basket kursundan cıkan 13- 14 yasında erkek cocukları gecıoo yanımızdan.. bırbırlerıne sordukları soru.. neydı ki bu???

ben ya yaşlanıyorum.. ya da bu teşhircilik olayına anne olduktan sonra daha bır sert yaklasır oldum sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…