2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne gerilecem be göğsümü gere ger dermişim.öptüm seni

top mop hele ebru şallı bize ters abla.seni de öptüm.kısa süreliğne aranızdan ayrılıorum

ben güli ye bozuğum, beni de arasın öpsün nanaklarımdan, bana fettucini yapmıcakmış.

Kızlar kilo verme muhabbetinize bayıldım.. yazmadan geçmiyim dedim. Evrim bu senin şimdiki halin mi? Gerçekten kollar çok zayıf geldi bana. Benim bedenim zayıflasada kollar gitmiyo ya. kalın kalın hiç sevmiyorumsempatiksalakcinni Bende 57 ile hamile kalmıştım 70le doğuma gittim. doğumdan 5 gün sonra 58 dim. 14 ay oldu hala öyleyim. ara ara 59- 59,5 oluyo geri gidiyo defnoşun peşinde koşa koşa.

3. cümle büyük bi gaz evrim.

Son düzenleme:
benim tek derdim spor yapamamam..yapsam kolay gidicek..boğazımı kısıyorum..ama Rüzgar benden ayrı kalmıyor..basıyor yaygarayı..havalar iyi gittiği sürece pusetine koyup yürüycem..gitsin artık..kurbana kadar bi 4 kilo vermem lazım..

kaynamıs sütün içine bır tutam karabas otu atıp o karısımı ıcersenız, balgama dayanan okrudug kesermıs ama yetıskınler ıcınmıs. akloınızda olsun.

nerden çıktı yine kilo kabusu yaa .

didom elifim bırak kiloları ne olcak bu zorunlu haller dışında bırakamama durumu bendede var. normal değil bence. yarın arkadaşların günü var. çocuksuz gidiyolarmış. aaa dedim. bendede arada bir günlere gitme fantezisi sözkonusu. ben öyle gelemem dedi. neymiş günler özgürlük günleriymiş.

damla hocam onlar çocuksuz geliiyorlar güne fakat çocuklu gelenlerinkine bakacaklar.
yardımcı olacaklar nede olsa teyzeleri sayılırlar öyle değilmi
yok öyle benim çocuğum yok ben kenara çekileyim)

hakikaten ya nerden çıktı bu kilo konusu simdi :) 75 ligim hiç takmıyorum evdeyimde saldım giti nolcak halim bilmiyorum

Kilo olayı yine gündemi eline almış ama iyi oluyor böyle okudukça kendime geliyorum şahsım adına :)
Sabahtan beri sapıttım çünkü. Misafir vardı evde kuzenim yeni evlendi hani şu 10.10.2010 tarihinde evlenenlerden :)
Bize geldiler gezmeye. Ee tabi ilk defa geliyorlar yeni evliler falan döktürdük annemle ama çok az yediler evde ne ararsan var. Normalde evde tatlı bulundurmuyorum çok yiyorum diye ama şu an birkça çeşit var ve ben gidip gelip atıyorum ağzıma.

Hafta sonu Edirne'de okuyan kardeşim bana geliyor İstanbul a ulaşımı daha kolay oluyor diye( annemlere gitmiyor Yalova ya yol uzuyor). Onun çamaşırı, ütüsü yetiştiriyorum. Zaten bizimkiler de çok oluyor,eşim hergün bir gömlek giyip atıyor kirliye.
Akşama gelir bir bavul kirliyle :sinifsinif:

pukkeeet sen yarın güne gel getir onları biz hüpletiriz)

Ahhh sorma kendime zaman ayırıp gelmeyi çok istiyorum ama sıkıştım kaldım. Gene sinirlerim bozuldu. Evde misafir var yatılı hafta sonu, kardeşim de geliyor. Annem ev yerleştirmeye Yalova ya gitti. Oraya taşındılar daha tam yerleşemediler.
Elif hanım zaten mızıl mızıl, akşam da uyandı durdu huzursuz bu sıra.
Ev sahibi ve anne olarak aldığım sorumluluk bu hafta sonu beni benden alacak belli.
Koşturmacayla geçecek gene dinlenemeden, kendime vakit ayıramadan.

Bugün dersim yok evdeyim . Biraz evi toparlıyım.
Çamalşırlar birikti yıkayım dedim.
Gittim baktım makine su almış ve durmuş öylece bekliyor. Ne yaptıysam tekrar çalıştıramadım. Ayvayı yedi galiba. Tam da sırasıydı.
Negatif enerjimden o da nasibini aldı, sırada kim veya neyde merak ediyorum.
Gerçekten çok gerginim adet de olmayacağım yakında bu ne ki şimdi?
Geleni kaparım gideni teperim kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kocam ankarada doktora tez izleme komitesinde sınava girdi yani, görüşme, iyi geçmiş.

dün akşam onu yolladım denizi uyuttum çamaşır bulaşık bitirdim sonra tv izledim sonra kitap okudum sonra bugüne yemek yaptım baktım hala saat 23.30. inanamadım. benim hayatımı karartan hüsoliymiş meğerseeemmm.

Başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun. Biter en kısa zamanda tezi inşallah.
Çok renkli bir hayatın var kocanla demek ki ne güzel, ne mutlu yerimseniben

3. cümle büyük bi gaz evrim.

farkına vardım.. caktırmıyorum, ustume alındım, yakıstı :)

umarım her sey yolunda gıder hocam..

yoksa sen de mı bana darıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…