Aslında en ıyısı cok ortaya dokmemek, neden dıyeceksın, eger kendını habıre bu konuda sartlanmıs hıssedersen daha cok kasılıyorsun.. herseyı oluruna bırakıyorsun ama herseyın yarıısnı yıyorsun.. meyve harıc. Ozellıkle de yemeyı sevıyorsan kendımı sartlama GERI TEPIYOR. Nacızane boyle large davranarak bu ısı yapmak daha acısız oluyor. Sımdı her yedıgını bana yazma ıhtıyacın senı daha da gerecek.. bırak pasta da yıyeceksen, mantıda yıyeceksen ye.. yarısını ye bırak. Inan daha ıyı olacak.
Kızlar kilo verme muhabbetinize bayıldım.. yazmadan geçmiyim dedim. Evrim bu senin şimdiki halin mi? Gerçekten kollar çok zayıf geldi bana. Benim bedenim zayıflasada kollar gitmiyo ya. kalın kalın hiç sevmiyorumsempatiksalakcinni Bende 57 ile hamile kalmıştım 70le doğuma gittim. doğumdan 5 gün sonra 58 dim. 14 ay oldu hala öyleyim. ara ara 59- 59,5 oluyo geri gidiyo defnoşun peşinde koşa koşa.
pukkeeet sen yarın güne gel getir onları biz hüpletiriz)
kocam ankarada doktora tez izleme komitesinde sınava girdi yani, görüşme, iyi geçmiş.
dün akşam onu yolladım denizi uyuttum çamaşır bulaşık bitirdim sonra tv izledim sonra kitap okudum sonra bugüne yemek yaptım baktım hala saat 23.30. inanamadım. benim hayatımı karartan hüsoliymiş meğerseeemmm.
3. cümle büyük bi gaz evrim.
kocam ankarada doktora tez izleme komitesinde sınava girdi yani, görüşme, iyi geçmiş.
dün akşam onu yolladım denizi uyuttum çamaşır bulaşık bitirdim sonra tv izledim sonra kitap okudum sonra bugüne yemek yaptım baktım hala saat 23.30. inanamadım. benim hayatımı karartan hüsoliymiş meğerseeemmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?