2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim eski yöntem..51 olmuştım o şekilde ve farketmeden.akşam yemeği önemli.benim gibi biri tam kısarsa depresif haller oluyor.nefsimi köreltecek kadar az az yemem lazım.hadi evrim bak maskara oluyoz millete:) verelim şu kiloları.benim spor aletleri de var evde.ama neva bırakırmı tepesine çıkayım.

Kollara bak.. Sekız ayın sonunda 40 bedenden 36 ya ınmıstım. 4 sene once.

Son düzenleme:
Senın ıcın foto dıdıkledım beaa.. bırak Cülüzü simdi.. gagalıycam ben onu mısaıt bı kosede.

Kaç benden
Kork benden
Beni görünce atla benden
Bitttin sen, senden benden
Sana gelince penne yapmıycam,gıccıkk CÜLÜZ!!

çok sinirsin CÜLÜZZZZ!!! ÇOK SİNİRSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sana kilomdan bıle vermem beaaaaa bu saatten sonnaaa :umursamaz:

senı pembe deftere yazdım.. bıttın sen kısssımmmmm kötükedihüso

ha ha ha ha tüylü pembe kaleminde var mı elinde, kaçmam senden yamacındayım kıyındayım köşendeyim. penne falan istemem kısır ve browni isterem. sen bakarsın ben hepsini silip süpürürüm. sopayla beklersin başımda olar mı?

ipince bacaklarımı attım üst üste peşin satanlar gibi kahvem elimde roma karşımda daha ne istiyeyim :))

kazı çevirmedim yavru yan duruyor hala, kalkmadı daha yukarı yukarı.

cülüzzz korktun değil mi?

ikinizinde üstüme düştüğünüzü hayal ettim korktum :)) şaka bi yana emzirenlere sözüm yokta emzirmeyen ve sağlığı müsait olanlar için yazıyorum bir diyet listesi ile verebilirsiniz bence. ne obezler incecik oluyo 5-10 kilo nedir ki. gaz lazım size gaz. burcu'nun enerjisi lazım bide.

anammmm evrim o nasıl kol öyle..çok fena lan.o kadar zayıflama.ben anca 45 kilo olsam öyle olur kollarım.tontondur kollarım eskiden gülleciydim

Evet yeme konusunda haklısın, kendını uzmeden yapmak cok onemlı, hele kı yemek yemeyi sevıyorsan.. ıste benım hırsım, tabaktakı yemegı bırakmak olmustu.. o duygu da adama acayıp haz verıyor. Boylesı daha ıyı.. hele kı Burcu nun bı lafı vardır.. patates yıyoruz dısarıda, dedı kı tekı de bır 10 u da bır.. ıkı tane aqatı agzına gerısını bırakmıstı.. o hesap ıste bu hesap ta. olayı beyınde bıtırelım..

yaza yaza tekrar ınanalım kendımıze.. :))

Elüfüm;

Ama bak dıkkat et.. yuzumde çökme yok.. sadece bedende ıncelme var.. ınan o kılo sahane ıdı. uzun suruyor ama almam da gerıye cok zor oluyor.

emziriyorum ama bahane değil.ben de spora gidebilirim ama takıntımıdır nedir zorunlu haller dışındaayrı kalmak istemiyorum nevadan.2 ay gittim iyi de oldu verdiğim kiloları o sayede verdim.bir de yemek,ev işi falan yetişmiyor,neva'ya yemek yapıyorum ayrıetten.herşeyi yemiyor.bla bla bla.ama bahane yok verilecek bu kilolar.

Cektım o gazı ıcımeee :))

68 ıdık.. 63 olduk.. o bu da olur herhal.. ama cok heder etmemem gerekıyor kendımı, hıc ac kalmamam gerkeıyor, tansıyonu hıc dusurmemem gerkeıyor.. eskıye nazaran ısım daha zor onu bılıyorum.

evet evrim yüz aynı.faceden vüvudun geri kalan diri kısmını da gayet iyi hatırlıyorum üzerindeki kıyafetlere kadar:) çok etkilenmiştim:) benim yüz çöker belli miktar.ama yaza yaza gaz.haytta hergün ne yediğimizi ne kadar yediğimizi de yazalım.ilgisini çekmeyen okumasın

aç kalmamak lazım.ben kendi adıma el ayak titremesiyle saldırıyorum Allah Allah nidalarıyla

Aslında en ıyısı cok ortaya dokmemek, neden dıyeceksın, eger kendını habıre bu konuda sartlanmıs hıssedersen daha cok kasılıyorsun.. herseyı oluruna bırakıyorsun ama herseyın yarıısnı yıyorsun.. meyve harıc. Ozellıkle de yemeyı sevıyorsan kendımı sartlama GERI TEPIYOR. Nacızane boyle large davranarak bu ısı yapmak daha acısız oluyor. Sımdı her yedıgını bana yazma ıhtıyacın senı daha da gerecek.. bırak pasta da yıyeceksen, mantıda yıyeceksen ye.. yarısını ye bırak. Inan daha ıyı olacak.

haklısın ben olsam bende gitmem. ağdaya gidiyorum iş çıkışı vicdan azabı duyuyorum. kaş bıyık bile aldırmadan cıkıyorum, düşün o 5 dakikayı bile düşünüyorum. 10 dk bile geç gitsem azap çekiyorum. zamanla geçecek mi bilmiyorum ama iş saatleri dışında onsuz hiçbişey yapmam. sosyal hayat sıfır ama ben cok mutluyum... pilates topu alıp akşamları dvd karşısında ebru şallı'yı izleyip yapsan bişeyler. gerçi ben onu izlesem kilo vermek istemem geberik vücudunu gördükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…