Elüfüm,
Babacım, bı yontem uygulamamıstım ben, tek yontemım aksam yemegını olabıldıgınce nötr e ındırmıstım. Ama gun ıcerısnde her seyı yedım ama yarısını yedım. Ve ınanmazsın, ben kılo verıdgımın farkına yaz ayında bıkını almaya gıttıgımde farketmıstım.. o kadar ezıyetsız anlamadan, uzulmeden kılo vermıstım, evde 36-38 beden kıyafette olunca.. 40 bedenden ınmek acısız agrısız olmustu.
50 kıloya gelırken heder oldun yaa.. ondan otuyorsun sen.. vuvuzela Cülüz nolcek.. oturdugun yerden her yer Roma manzaralı dı mı annem??? ablanıza bır cay gonderın benden.. vuvu yaparken ıyı gıder.. gıccıkkk!!!
Kaç benden
Kork benden
Beni görünce atla benden
Bitttin sen, senden benden
Sana gelince penne yapmıycam,gıccıkk CÜLÜZ!!
çok sinirsin CÜLÜZZZZ!!! ÇOK SİNİRSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sana kilomdan bıle vermem beaaaaa bu saatten sonnaaa :umursamaz:
senı pembe deftere yazdım.. bıttın sen kısssımmmmm kötükedihüso
o zaman anlaştık.aç gel buluşmaya böbem
yav yetenek değil hoşluk işte.bu arada 3 adımlık yürüyor kendileri.çok geriden geldik ama arap atı gibi sonradan açılır belki.evrim aynı durumdayız da ben düzenli yiyemiyorum.sabah neva'yı hazırlamaktan kahvaltı edemiyorum,okulda simit var yeiyemiyorum,etrafda birşey alınack bir yer yok.öğlen yemek çıkıyor.orada da çorba yiyorum ekmeksiz,salata yiyorum.ama akşam eve bir gidiyorum açlık müthiş.yine de az yiyorum ama canım tatlı istiyor olan o zaman oluyor.
aha ben de 61 küsürum yani 61.8 ama 62 de tabiki.aynıymışız daha bir sevindim şimdi.zayıflayana kadar görüşmeyelim diyecektim yoksa.
çevir kazı yanmasın ama kız uyanmasın
EVRİM bana ayrıntılı yöntemyaz bebem.1 ayda 1 kilo uygundur ben de varım.yeter artık.menü yaz sen pişirirsen ondan yapacağım:)
cülüzzz korktun değil mi?
Kollara bak.. Sekız ayın sonunda 40 bedenden 36 ya ınmıstım. 4 sene once.
ikinizinde üstüme düştüğünüzü hayal ettim korktum :)) şaka bi yana emzirenlere sözüm yokta emzirmeyen ve sağlığı müsait olanlar için yazıyorum bir diyet listesi ile verebilirsiniz bence. ne obezler incecik oluyo 5-10 kilo nedir ki. gaz lazım size gaz. burcu'nun enerjisi lazım bide.
ikinizinde üstüme düştüğünüzü hayal ettim korktum :)) şaka bi yana emzirenlere sözüm yokta emzirmeyen ve sağlığı müsait olanlar için yazıyorum bir diyet listesi ile verebilirsiniz bence. ne obezler incecik oluyo 5-10 kilo nedir ki. gaz lazım size gaz. burcu'nun enerjisi lazım bide.
Cektım o gazı ıcımeee :))
68 ıdık.. 63 olduk.. o bu da olur herhal.. ama cok heder etmemem gerekıyor kendımı, hıc ac kalmamam gerkeıyor, tansıyonu hıc dusurmemem gerkeıyor.. eskıye nazaran ısım daha zor onu bılıyorum.
evet evrim yüz aynı.faceden vüvudun geri kalan diri kısmını da gayet iyi hatırlıyorum üzerindeki kıyafetlere kadar:) çok etkilenmiştim:) benim yüz çöker belli miktar.ama yaza yaza gaz.haytta hergün ne yediğimizi ne kadar yediğimizi de yazalım.ilgisini çekmeyen okumasın
emziriyorum ama bahane değil.ben de spora gidebilirim ama takıntımıdır nedir zorunlu haller dışındaayrı kalmak istemiyorum nevadan.2 ay gittim iyi de oldu verdiğim kiloları o sayede verdim.bir de yemek,ev işi falan yetişmiyor,neva'ya yemek yapıyorum ayrıetten.herşeyi yemiyor.bla bla bla.ama bahane yok verilecek bu kilolar.
ışıl ışıl, manken gibi, fıstık gibi missssssssss
herkes kaçtı kilo işi ürküttü vakvakları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?