Niye kimse birşey yazmamış, nerde bu millet???
Ohh ne güzel Evrim burda yağmur fırsat vermiyor gezmeye
Sıcak dahı sayılabılecek guzel bır hava var.. ama arada kapanıyor. kuzey ın uykusu sapıttıgından bıraz cıkarayım barı bu havadan faydalansın dıe, ole yuruyuse cıktık..
bız buyuduk te artık.. yuruyuse cıkıyoruz.. zaman ne cabuk gecıyor.
Bugün BİM e uyku tulumu ve biraz uyduruk gibi duran bir çizim tahtası gelecekti ama yalnızım evden çıkıp bakamıcam. Bilginize..
Evet ya,
Benim de içimde şu sıra nasıl evlendiririm düşüncesi var.
Psikopat ruhum dürtüyor :sinifsinif:
evrim balım niye küseyim sana??? cidden sormadın dimi???
fettuciniyi KAYBETTİN DİYE SARsıldın dimi. ama sonra aramış seni möpmüş. beni aramadı bile. asıl dalaylama olan benim...!!!!
Bugün BİM e uyku tulumu ve biraz uyduruk gibi duran bir çizim tahtası gelecekti ama yalnızım evden çıkıp bakamıcam. Bilginize..
Aslında var ya aranızda psıkolojık baskının dıbıne vurarak yasamak zorunda kalan bır ben varım..
kayınvalıde 55 yasında 38 beden,döt küçücük.
gorumce 28 yasında 34 beden..
Ozgur beycıgım; adam yer yer kılo almaz.. doktor zamanında pes etmıs kılo aldıramayınca, uc ınsanın metabolızmasının hızı var sende, gece de metabolızması calısan ender ınsanlardan bırısısın teshısı konmuş
ve
bunlar hep gozumun onundee :çok üzgünüm:
uyansın sıpa gidicem ben de..hem tahtaya hem de laptop var ona bakıcam bi..
foşver..senin sağlığın yerinde olsun..
Aslında var ya aranızda psıkolojık baskının dıbıne vurarak yasamak zorunda kalan bır ben varım..
kayınvalıde 55 yasında 38 beden,döt küçücük.
gorumce 28 yasında 34 beden..
Ozgur beycıgım; adam yer yer kılo almaz.. doktor zamanında pes etmıs kılo aldıramayınca, uc ınsanın metabolızmasının hızı var sende, gece de metabolızması calısan ender ınsanlardan bırısısın teshısı konmuş
ve
bunlar hep gozumun onundee :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?