2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne güzel Evrim burda yağmur fırsat vermiyor gezmeye

Sıcak dahı sayılabılecek guzel bır hava var.. ama arada kapanıyor. kuzey ın uykusu sapıttıgından bıraz cıkarayım barı bu havadan faydalansın dıe, ole yuruyuse cıktık..

bız buyuduk te artık.. yuruyuse cıkıyoruz.. zaman ne cabuk gecıyor.

Bugün BİM e uyku tulumu ve biraz uyduruk gibi duran bir çizim tahtası gelecekti ama yalnızım evden çıkıp bakamıcam. Bilginize..

Evet ya,
Benim de içimde şu sıra nasıl evlendiririm düşüncesi var.
Psikopat ruhum dürtüyor :sinifsinif:

Bugün BİM e uyku tulumu ve biraz uyduruk gibi duran bir çizim tahtası gelecekti ama yalnızım evden çıkıp bakamıcam. Bilginize..

Evet ya,
Benim de içimde şu sıra nasıl evlendiririm düşüncesi var.
Psikopat ruhum dürtüyor :sinifsinif:

ben de etrafa bakınayım dedım hatta BIM de aklıma gelmıstı ama gun ortasında uyku saatının kayması planları degıstırdı ıste.. fazla uzaga gıdemedık perısan olmasın dıye..

evlendırme zamanına kadar bı gelsın de.. bu sefer de onun mutlu oldugunu gozlerınle gorme durtusu baslayacak.. bu ısler zıncırleme hep.. uzme kendını.

Ozgur sevıyor dıye, cıkolatalı bol fındıklı kek yaptım.. vatandas ta kabardıkca kabarıp puf puf olup hafıf tadıyla gonullerı saran eşsiz bir tehlıkeye bürünmüş.. Ozgur u sevmıyorum

fettuciniyi KAYBETTİN DİYE SARsıldın dimi. ama sonra aramış seni möpmüş. beni aramadı bile. asıl dalaylama olan benim...!!!!

Aslında var ya aranızda psıkolojık baskının dıbıne vurarak yasamak zorunda kalan bır ben varım..

kayınvalıde 55 yasında 38 beden,döt küçücük.

gorumce 28 yasında 34 beden..

Ozgur beycıgım; adam yer yer kılo almaz.. doktor zamanında pes etmıs kılo aldıramayınca, uc ınsanın metabolızmasının hızı var sende, gece de metabolızması calısan ender ınsanlardan bırısısın teshısı konmuş

ve

bunlar hep gozumun onundee :çok üzgünüm:

fettuciniyi KAYBETTİN DİYE SARsıldın dimi. ama sonra aramış seni möpmüş. beni aramadı bile. asıl dalaylama olan benim...!!!!

ay cok guldum bı an.. kaydirigubbakcemile3 fettucını olayı derınden sasrtı benı zati.. neyse ki, kuponlarım hala gecerlı ımıs.. :)

uyansın sıpa gidicem ben de..hem tahtaya hem de laptop var ona bakıcam bi..

foşver..senin sağlığın yerinde olsun..

uyansın sıpa gidicem ben de..hem tahtaya hem de laptop var ona bakıcam bi..

foşver..senin sağlığın yerinde olsun..

Fatoş 4 gun sırf tansıyon yuzunden, seker dusmelerı yuzunden nasıl yatalak oldugumu gorunce ses edemıyor kadın zati.. habıre bana bısıler getırıyor yıyeım de sekerım dusmesın dıe :))

namanın çeçil senin yüzünden ne hallerde efrim kadını . iş foşvere kadar dayandı ya pesss!!!!

Nasıl bir aileye düşmüşsün sen, yazık sana...:gitme:

ben salağı telefonumu okulda unuttum.neva uyudu gidip alamadım kapanmak üzeredir okul.bişe değil sibelle buluşacağım pazar günü..evrim bacım sen arayıp sibele sana özelden atacağım salihin numarasını verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…