Cülüz, uçanı kaçanı merak edıosun.. bı benı etmıosun, nıe..?? benım de tenıs corabım yok, benı de merak et.
EVRİMİM bende bu aralar 61 küsürüm düz hesap 62 diyelim kaldım bu kiloda çok yiyorum gözüm dönüyor ama hala aynıyım bende bunu anlamadım yesemde aynı kilodayım yemesemde... düzgün beslenme düzenim olmadığı içni ilk hata burada zaten benim öğlen ve sabah düzgün yemeyince akşama birden yükleniyorum yemeklere..... ama senin taktik çok güzel tuttum bunu hem diyet açısından hemde sağlıklı beslenme vücudun dirençsiz kalmaması açısından en iyi yöntem herşeyden ye grekli vitamini al ama az ye hemde kilo alma ver :))))
ay bugün benim çenem düştü kusura bakmayın normal değilim bu aralar... benimde sıkıntılıyken çeneme vuruyor :))
şimdi benim tenis çorabım olsunmu olmasınmı...hangisi iyi birşey ona göre var yada yok diyim bende:))))
Cülüz, uçanı kaçanı merak edıosun.. bı benı etmıosun, nıe..?? benım de tenıs corabım yok, benı de merak et.
sevıyorum ben senın çenenın dustugu hallerı.. ama sıkıntılı olmadan olsa keske. bende ınsalık dısı yedıgım halde aynıyım..
bende seni seviyorum evrimim canım cigerim:))) işin şakası artık böyleyim bıraktım artık herşeyi inceldiğim yerden kopsun modundayım kimse için üzülmeyeceğim artık ben üzeceğim:))) işin şakası ama artık şunu uygulamaya çalışacığım akıllı olup dünyanın kahırın çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin....
sımdı tenıs corabın olursa erkek oluyorsun, olmazsa kadın.. hangıısnı arzu edersen.
hadi ben kaçar eziyet çekmeye gidiyorum.... bu sefer boydan boya komple acı çekicem.... daha önceden sadece bi bölgeye ağda için gidiyordum.... kurtulamazsın benden geliyorum 1 saate kadar kimse bir yere ayrılmasın önüm arkam sağım solum sobe:)))
günaydın....
NURDANIM senmi beceremeyeceksin direksiyon denemesini sen avrupada asfalt çiğnemiş insansın be istanbulumu başaramayacaksın....
AFYON yolcusuyum bu sabaha karşı.... daha ne çantamı hazırladım ne birşey selini bırakacağımız için ne bilim bi isteksizlik var.... son akşama sıkıştım.... öğlen kuaföre gidip kaş bıyık, ağda işlerimi halletmem lazım toptan temizlik:))ütülerim yapıp çantamı hazırlamam lazım allah sonumu hayır eylesin.....
hey allahim cok bizdede var o anane ve deden bi adet, babamdan hic beklemedigim seyler yapiyor..günaydın
şu gece bahçesi dediğiniz antenli bik bik sesler cıkaran sevimli yaratıklar mı? ben izliyorum ama alperen ıhhhh sadece reklamlar bizde hala. baby tv de müzikli bişeyler çıkarsa anca. sabah hazırlanıyorum, annemin elinde alperenin davulu dümbelek yapmış çalıp şarkı söylüyor, babam alkış yapıyor benim köçekte göbek atıyor. sabah 7,30 da nasıl bir enerji öyle cok güldüm ki bizimkinin göbek atması geçtim de annemin bağıra bağıra şarkı söylemesi babamın oh oh diyerek alkış yapması sıpanında keyifle oynaması cok komikti.
Sİbel hayırlı yolculuklar bebeğim, hiç unutamayacağın kadar keyifli bir doğum günü geçir tatlım. buzlarda erir inşallah.
semra zor olacak hepimizin adını ezberlemek kolay gelsin...
:)) maymun..oooooo evrim hanımlar da gelmişler.
arkadaşlar şu türk malı dizisi varya oturup izlememişimdir birgün.öyle arada denk gelirse bakarım,binnur için.ama çok hoş birşey yaşanıyor bu günlerde.neva uyumamak için omuz silkiyordu bana ne bana ne? yapıyordu.birgün buna abiye gibi yapma öyle dedim.şimdi ne zaman abniye desek,abiye nasdıl yapıyor desek omuz silkiyor.çok komik oluyor,çok gülüyoruz,,sema teyzemiz hele ölüp bitiyor.bir ara video eklerim..paylaşmak istedim
dün merak ettim seni ama içimden :) dedim eşya topluyodur :) taşınırken giremeyeceksin düşünüp içli içli üzülüyorum ama çaktırmıyorum
bu civil markası nasıl sizce kızlar? burda da var ama benim pekte hoşuma gitmedi. günlük kullanmalık aldım birkaç şey ama.
Kuzey ın tv da reklamlardan sonra ızledıgı tek sey Gece Bahcesı.. Trt cocuk ta oynuyor. Arkadasımın kızında bunların oyuncakları vardı, baya baya para vererek almıslardı, gecen sene gormustum.. yaww bunlar ne bole dedım, garıp garıp yaratıklar... dedı Evrımcım seneye gorusuruss.. dedım de get ya.. lolipop gibi habıre opusen cınsıyetsız mendaburlar bunlar.. :)) megersem her cocugun gectıgı asama ımıs..
Kuzey ın sabıt duurup baktıgı tek sey :))
İnsan buyuk konusmamalı ya.. :)))
Aynıyız 84 lüyüm bende sositososito İnsanlar ne derse desin çokta tın! Bana hamileyken yok doktor yanlış biliyor kesin erkek demişlerdi inatla.. Doğdu erkeğe çok benziyor diyorlar! Desinler prensesim o benim büyüyünce dudak ısırtacak herkese o zaman görürm ben erkeği kaydirigubbakcemile3
sen bana hep desteksin bebegim, varligin yeter..isin ustesinden gelebilcemmi falan stres oldum..
buarada yarin surus testim var, gecemezsem arabami vermiyorlar gecene kadar((((((
gecerim dimi yapabilirim dimi..istanbul canavari olabilirim dimi..
sagol DAMLA inşallah canım..... bende ilk defa gidiyorum bilemiyorum beğenirmiyim beğenmezmiyim....
korkuyorum senden
ayy cok tatlı, algılar cok açık ne yapsak taklit ediyorlar. gözümde canlandı o hali. videoda süper olur izlersek...
ESRAKO nerelerde???
harbi home office güzeli hatun nerelerde?
ESRAKO nun adını sanki bi ara sabah altta görmüştüm... işleri yoğunsa okuyup çıkmış olabilir öğlen molasında belki girebilir.....
50 kiloyum kıskanın beni, zayıflayın artık 1 kilo 1 kilo verindal gibi olun yaza kadar. yoksa yerleşecek bu doğum kiloları 1 sene geçti can simidiyle dolaşmayın çıtır çıtır hatunlar olun bence cok zor değil.
50 kiloyum kıskanın beni, zayıflayın artık 1 kilo 1 kilo verindal gibi olun yaza kadar. yoksa yerleşecek bu doğum kiloları 1 sene geçti can simidiyle dolaşmayın çıtır çıtır hatunlar olun bence cok zor değil.
50 kıloya gelırken heder oldun yaa.. ondan otuyorsun sen.. vuvuzela Cülüz nolcek.. oturdugun yerden her yer Roma manzaralı dı mı annem??? ablanıza bır cay gonderın benden.. vuvu yaparken ıyı gıder.. gıccıkkk!!!
o zaman anlaştık.aç gel buluşmaya böbemGÜLİZİM hep söylüyorum yine söylüyorum bayılıyorum senin bu benzetmelerine ya şimdide assolist oldum daha ne isterim :)))
ELİF benim senden aşağı kalan yanım yokki... ne diyet var ne rejim valla sen benim için demede pis boğaz obur falan diye:)) iyi yorumlarınızı dostlarınıza kötü yorumlarınızı bana özel yapınız heheh:)))
yav yetenek değil hoşluk işte.bu arada 3 adımlık yürüyor kendileri.çok geriden geldik ama arap atı gibi sonradan açılır belki.evrim aynı durumdayız da ben düzenli yiyemiyorum.sabah neva'yı hazırlamaktan kahvaltı edemiyorum,okulda simit var yeiyemiyorum,etrafda birşey alınack bir yer yok.öğlen yemek çıkıyor.orada da çorba yiyorum ekmeksiz,salata yiyorum.ama akşam eve bir gidiyorum açlık müthiş.yine de az yiyorum ama canım tatlı istiyor olan o zaman oluyor.vay anasını yaa.. yetenege bak.. hakıkaten bı vıdeo ısterıs Elüf..
kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın sen ya
kaydirigubbakcemile3 korler sagırlar hepımız bırbırını agırlar
şincik ben bı karar verdım.. mayıs a kadar ayda bı kılo verererk bu yuklerden kurtulayım dıorum. su an 63 üm. kendımı kasmadan, kalorı hesabı yapmadan, eskı yontemım olan, ne yersem yıyım ama yarısını yıyım felsefesı ıle bu ısı basarabılırım gıbıme gelıoo. sanırım bole yapıcam.
aha ben de 61 küsürum yani 61.8 ama 62 de tabiki.aynıymışız daha bir sevindim şimdi.zayıflayana kadar görüşmeyelim diyecektim yoksa.EVRİMİM bende bu aralar 61 küsürüm düz hesap 62 diyelim kaldım bu kiloda çok yiyorum gözüm dönüyor ama hala aynıyım bende bunu anlamadım yesemde aynı kilodayım yemesemde... düzgün beslenme düzenim olmadığı içni ilk hata burada zaten benim öğlen ve sabah düzgün yemeyince akşama birden yükleniyorum yemeklere..... ama senin taktik çok güzel tuttum bunu hem diyet açısından hemde sağlıklı beslenme vücudun dirençsiz kalmaması açısından en iyi yöntem herşeyden ye grekli vitamini al ama az ye hemde kilo alma ver :))))
ay bugün benim çenem düştü kusura bakmayın normal değilim bu aralar... benimde sıkıntılıyken çeneme vuruyor :))
çevir kazı yanmasın ama kız uyanmasındün merak ettim seni ama içimden :) dedim eşya topluyodur :) taşınırken giremeyeceksin düşünüp içli içli üzülüyorum ama çaktırmıyorum
kahve isterem mümkünse senin elinden :)
ağzını öpem ben senin:) eskiden ben de kolay verirdim.ama olanlar oldu.anlamadım50 kıloya gelırken heder oldun yaa.. ondan otuyorsun sen.. vuvuzela Cülüz nolcek.. oturdugun yerden her yer Roma manzaralı dı mı annem??? ablanıza bır cay gonderın benden.. vuvu yaparken ıyı gıder.. gıccıkkk!!!
daha büyük harflerle daha büyük puntolarla yaz evrimçok sinirsin CÜLÜZZZZ!!! ÇOK SİNİRSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Kaç benden
Kork benden
Beni görünce atla benden
Bitttin sen, senden benden
Sana gelince penne yapmıycam,gıccıkk CÜLÜZ!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?