2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRİMİM bende bu aralar 61 küsürüm düz hesap 62 diyelim kaldım bu kiloda çok yiyorum gözüm dönüyor ama hala aynıyım bende bunu anlamadım yesemde aynı kilodayım yemesemde... düzgün beslenme düzenim olmadığı içni ilk hata burada zaten benim öğlen ve sabah düzgün yemeyince akşama birden yükleniyorum yemeklere..... ama senin taktik çok güzel tuttum bunu hem diyet açısından hemde sağlıklı beslenme vücudun dirençsiz kalmaması açısından en iyi yöntem herşeyden ye grekli vitamini al ama az ye hemde kilo alma ver :))))

ay bugün benim çenem düştü kusura bakmayın normal değilim bu aralar... benimde sıkıntılıyken çeneme vuruyor :))

sevıyorum ben senın çenenın dustugu hallerı.. ama sıkıntılı olmadan olsa keske. bende ınsalık dısı yedıgım halde aynıyım..

şimdi benim tenis çorabım olsunmu olmasınmı...hangisi iyi birşey ona göre var yada yok diyim bende:))))

sımdı tenıs corabın olursa erkek oluyorsun, olmazsa kadın.. hangıısnı arzu edersen.

Cülüz, uçanı kaçanı merak edıosun.. bı benı etmıosun, nıe..?? benım de tenıs corabım yok, benı de merak et.

dün merak ettim seni ama içimden :) dedim eşya topluyodur :) taşınırken giremeyeceksin düşünüp içli içli üzülüyorum ama çaktırmıyorum

Derya görünmedi dün hiç dimi yaa. Eşi nasıl oldu acaba?
Bu gece Ankarada öyle bi gök gürledi ki yataktan fırladım resmen. Arabaların alarmları çaldı.. Yanımda eşim olmasa tırlatmıştım kesin.

hımmm aslında bayan olduğum için çorapsızım ama bazen çoraplı olmak isterdim... gamsız tasasız oh yan gelip yatmak isterdim....bir elimyağda bi elim balda olurdu:))

hadi ben kaçar eziyet çekmeye gidiyorum.... bu sefer boydan boya komple acı çekicem.... daha önceden sadece bi bölgeye ağda için gidiyordum.... kurtulamazsın benden geliyorum 1 saate kadar kimse bir yere ayrılmasın önüm arkam sağım solum sobe:)))

hadi kolay gele..

50 kiloyum kıskanın beni, zayıflayın artık 1 kilo 1 kilo verindal gibi olun yaza kadar. yoksa yerleşecek bu doğum kiloları 1 sene geçti can simidiyle dolaşmayın çıtır çıtır hatunlar olun bence cok zor değil.

off asil koyden indim sehire modu olcak, orda araba kullanmaya ne var herkes kurallara uyar araba az, burasi canavar, bakalim hayirlisi..
hey allahim cok bizdede var o anane ve deden bi adet, babamdan hic beklemedigim seyler yapiyor..
:)) maymun..
dün merak ettim seni ama içimden :) dedim eşya topluyodur :) taşınırken giremeyeceksin düşünüp içli içli üzülüyorum ama çaktırmıyorum

icli kofte seni..

bu civil markası nasıl sizce kızlar? burda da var ama benim pekte hoşuma gitmedi. günlük kullanmalık aldım birkaç şey ama.

genelde bizim burdaki subesinde kromatik urunler var elbiseleri falan bir gorseniz dehset kotu ama ar alarında tek tuk guzel seyler oluoyr
gunluk giyim için uygu n fiyatları pijama vs bende alıyorum yada balıkcı penyelerden ama elbise dis giysilerinin tarzınıb egenmiyorum
ama but arz magazaların her subesi farklı urunler getirebiliyor ben bizim burdakinden banhsediyorum .)

kesinilkleee hele çocuklar soz konusu ise sakın sakın buyuk konusma ben berke buyurken neleri yaladım yuttumm kendime inanamadım :)

ay guzelim ozde yi e rkek sanan kim goz dr una gorunsunn

sen bana hep desteksin bebegim, varligin yeter..isin ustesinden gelebilcemmi falan stres oldum..
buarada yarin surus testim var, gecemezsem arabami vermiyorlar gecene kadar((((((
gecerim dimi yapabilirim dimi..istanbul canavari olabilirim dimi..

insallah geçersin anacım insallah çok trafikli saat olmaz kanyon onunde deneme surusumu olurmus yaa yuh diyorum.
adasın onerilerine kulak ver çok dogru diycem ama su saete sen gitmissindir belkide yapılmıstır test surusu

sagol DAMLA inşallah canım..... bende ilk defa gidiyorum bilemiyorum beğenirmiyim beğenmezmiyim....

gule gule gidin gelin sibelcim

korkuyorum senden

ayy cok tatlı, algılar cok açık ne yapsak taklit ediyorlar. gözümde canlandı o hali. videoda süper olur izlersek...

ESRAKO nerelerde???

harbi home office güzeli hatun nerelerde?

ESRAKO nun adını sanki bi ara sabah altta görmüştüm... işleri yoğunsa okuyup çıkmış olabilir öğlen molasında belki girebilir.....

burdayım yavrular islerim yogundu dun ogleden sonadaa bu sabahta
sabahtan beri kim kimi nasıl alacak nerden nereye bincez incez de guli ye gitcez konusmaları yapıyorum simdi nurdan gizem ben melek dortlusu birlikte gelcez ama tek araba olmiyck nasıl olcak gizemi aramam lazım isim var afedersiniz altıma yapıcam yerimden kalkamadım is yogunluu ve bu git gel olayından birazdan netlestircem insallah

Cülüz, uçanı kaçanı merak edıosun.. bı benı etmıosun, nıe..?? benım de tenıs corabım yok, benı de merak et.

kıskanmaaa şişşttttt zemuszemus

güliz aramızda 16 kilo var..ohaoldumsmile..8 kilo var vermem gereken ama takıldım kaldım..1 ayda 1 kilo verdim ama benim için az şu aşamada..şöle bi 62 lere felan insem ilk aşamada süper olacak..emzirdiğim için 5 li çaylardan da içemiyorum..halbüse çok faydası oluyordu bana..(

50 kıloya gelırken heder oldun yaa.. ondan otuyorsun sen.. vuvuzela Cülüz nolcek.. oturdugun yerden her yer Roma manzaralı dı mı annem??? ablanıza bır cay gonderın benden.. vuvu yaparken ıyı gıder.. gıccıkkk!!!

kahve isterem mümkünse senin elinden :)

Kaç benden
Kork benden
Beni görünce atla benden
Bitttin sen, senden benden
Sana gelince penne yapmıycam,gıccıkk CÜLÜZ!!

o zaman anlaştık.aç gel buluşmaya böbem
yav yetenek değil hoşluk işte.bu arada 3 adımlık yürüyor kendileri.çok geriden geldik ama arap atı gibi sonradan açılır belki.evrim aynı durumdayız da ben düzenli yiyemiyorum.sabah neva'yı hazırlamaktan kahvaltı edemiyorum,okulda simit var yeiyemiyorum,etrafda birşey alınack bir yer yok.öğlen yemek çıkıyor.orada da çorba yiyorum ekmeksiz,salata yiyorum.ama akşam eve bir gidiyorum açlık müthiş.yine de az yiyorum ama canım tatlı istiyor olan o zaman oluyor.

aha ben de 61 küsürum yani 61.8 ama 62 de tabiki.aynıymışız daha bir sevindim şimdi.zayıflayana kadar görüşmeyelim diyecektim yoksa.

çevir kazı yanmasın ama kız uyanmasın

EVRİM bana ayrıntılı yöntemyaz bebem.1 ayda 1 kilo uygundur ben de varım.yeter artık.menü yaz sen pişirirsen ondan yapacağım:)

kahve isterem mümkünse senin elinden :)

sana kilomdan bıle vermem beaaaaa bu saatten sonnaaa :umursamaz:

senı pembe deftere yazdım.. bıttın sen kısssımmmmm kötükedihüso

Elüfüm,

Babacım, bı yontem uygulamamıstım ben, tek yontemım aksam yemegını olabıldıgınce nötr e ındırmıstım. Ama gun ıcerısnde her seyı yedım ama yarısını yedım. Ve ınanmazsın, ben kılo verıdgımın farkına yaz ayında bıkını almaya gıttıgımde farketmıstım.. o kadar ezıyetsız anlamadan, uzulmeden kılo vermıstım, evde 36-38 beden kıyafette olunca.. 40 bedenden ınmek acısız agrısız olmustu.

ağzını öpem ben senin:) eskiden ben de kolay verirdim.ama olanlar oldu.anlamadım
çok sinirsin CÜLÜZZZZ!!! ÇOK SİNİRSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
daha büyük harflerle daha büyük puntolarla yaz evrim
Kaç benden
Kork benden
Beni görünce atla benden
Bitttin sen, senden benden
Sana gelince penne yapmıycam,gıccıkk CÜLÜZ!!

yardım lazımmı apla.25 kg sen 25 kg'ı ben didiklersek olur biter.ne canı var zaten 50 kilocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…