2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bırak tabi ırak ohhh siz sayısınız hojam tabii.gün işine çocuksuz yokum,günlere kılım okulda usuldan yanaşıyorlar bana gün diye.5-6 kadınız nasıl kaçarım bilmem.
hakikaten ya nerden çıktı bu kilo konusu simdi :) 75 ligim hiç takmıyorum evdeyimde saldım giti nolcak halim bilmiyorum
ben de bilmiyrum
ohhhh nooo
hüsoli mi??? ayyy çok güldüm.biz de akşam yapıyoruz artık kitap okuma saati.üçümüz de yatağa yatıp uykudan önce kitap okuyoruz neva da hikaye kitabını didikliyor.ay ne saadet ne saadet de salifo her an çamura yatabilir.sevdiremedim adama.sene de 1 kitap okur ama kalınından.
biz Tusı ıle parka gıttık, sallandık,bıraz yuruduk.. bıraz Burcumuzla koklastık, konustuk, evımıze geldık.. Tusı baba uyuyor.. ben de bısıler atıstırıp sıze bakıyorum..
biz de gittik.yağmur yağdı,uykusu geldi.bir de ben de yandaki salıncağa binmesem bağıroyor ben de sallanıyorum. aleme madara oluyoruz.salıncakda obez var dikkat dikkat
Ozgur sevıyor dıye, cıkolatalı bol fındıklı kek yaptım.. vatandas ta kabardıkca kabarıp puf puf olup hafıf tadıyla gonullerı saran eşsiz bir tehlıkeye bürünmüş.. Ozgur u sevmıyorum
senin elinin değdiği puf puf olup gönülleri sarıyor be.tusi yiyor mu? ben sırf neva yemesin şekerli diye yapmıyorum.pekmezli da yapabilirim aslında( iyi fikir) ama sema teyzesi yapıyor çocuk deli gibi saldırıyor
Allah sabır versin abla.güç kuvvet versin
dido gibi yazayım

foşver ne olaki?
didolar götürsğn seni emi.

alarma durumu geçti aradım sibelumu salifonun noyu verdim

Bugün BİM e uyku tulumu ve biraz uyduruk gibi duran bir çizim tahtası gelecekti ama yalnızım evden çıkıp bakamıcam. Bilginize..

Ben uyku tulumundan geçen sene almıştım. Pamuklu güzel. Giydiriyorum ama 2 yaş almıştım şimdi üstüne tam oluyor. çizim tahtası da aldı bugün. doğru biraz uydruk ama zaten 1,95 tl kırılsa bile içim yanmaz. Defne kalemini ısrarla ters tutuyormafoldumben Ve sağ elini alçı yüzünden 1 aya yakın kullanmayınca herşeyi sol eliyle yapıyo halaa..kafamçokkarıştı

Canım one öyle 34 beden görümce yaa.. burda çok zayıf olan varmı bilmiom ama kimse üstüne alınmasın da tahta gibidir afedersin. Bi deri bi kemik hesabı.. Kıyafet bulabiliyomu bari.. Kaynanaya da maşallah... demekki eşinin tarafı hep böle.. Metabolizma süpper ötesi çalışıo kafamçokkarıştı

Yani ben sevmiorum öle çok zayıf insan.. Biraz ele gelecek aklinialirimsmile

namanın çeçil senin yüzünden ne hallerde efrim kadını . iş foşvere kadar dayandı ya pesss!!!!

kaydirigubbakcemile3

dido gibi yazayım

foşver ne olaki?

kaydirigubbakcemile3 Hocam bakıyorum formunuzdasınız.

Nasıl bir aileye düşmüşsün sen, yazık sana...:gitme:

mafoldumben dı mı?? bana dı mı?? hefet hefet.

estagfurullahh..

bana ıhtıyacın kalmadı demek kı.. buradan bu anlasılıyor.

Tusı kek falan yemez.. sekerlı seylerı pek sevmez.. sevdıgı seyler bı elımın bes parmagını gecmez.. tazefasulye, Tuba nın gonderdıgı tarhana corbası, bu aralar sapıklar gıbı dadandıgı domates,kıtır kıtır yemeyi sevdiği badem, aycekırdegı.. bunlara asla hayır demez.. gerısını burnumdan getırerek yer. Neeredeeee kaldı kek??

valla hatun sahane orantılı.. 90 lık taş gibi gogusler, kavıslı bı ıcım su popo.. ole derı kemık deıl.. bı bıkınılı gorsen goslerın pörtler o kadar dıyeyım sana :))

buradakı arkadaslarımdan onu goren cok ..

Kıyafet konusu da ekleyeyım.. senın benım mıyavlayarak baktıgımız ındırımlerde o herseyı yuzde 70 ındırımlerde topluyor.. ben de melül melül bakıyorumm :)) hatun sıfır beden cunku..

Son düzenleme:
ohaoldumsmile Vay anasını yaw...ohaoldumsmile
Neyse Evrim sen boşver onları.. Eminim sen her halinle güzelsindir.. :lepi:

sana ihtiyaç biter mi hiç. neva da tatlı olan herşeyi yer.asla çorba yemez evde miss gibi tarhana var hatta kuzey gelince ona yapacağım,taze fasulye yemez,dolma yemez,hiç bir slu yemeği yemez.nasıl olduysa geçen gün kuru fasulye yedi tane tane az birşey
köfte,pilav,erişte,makarna,pide etti sana 5 işte.alıştık artık.görende ne işalı diyor.bunları yerken görenler tabi.

ağzımın suyu aktı da bizim durum vahim hemen arabesk bir şarkı girmeli burada

evrim kuru üzüm de ver sıpaya.siyahından,hurma da ver çok faydalı unutma.kaç kere yazdım sana beee

ohaoldumsmile Vay anasını yaw...ohaoldumsmile
Neyse Evrim sen boşver onları.. Eminim sen her halinle güzelsindir.. :lepi:

emınım oyleyımdır be Semra.. hadı gel yuvarlanalım.. :)) körler sagırlar mısalı.

Cülüze soyleyyeım ben bı tane.. ağlatıp ta güleneeeeeee yazıklar olsunnnnn

cülüzle sen kaz çevirme tükkanı açın.iyi para kazanırsınız

kaz o olsun ama..

evrim kuru üzüm de ver sıpaya.siyahından,hurma da ver çok faydalı unutma.kaç kere yazdım sana beee

yaw verdım adamın elıne kuru uzum.. bole buyukcene olanlardan.. once uzay erıgı ınceler gıbı bı evırdı cevırdı.. sonra kenarından ısırdı.. baktı tatlı bişi.. püüüü yere attı bı de ustunden gectı uzumun.. sonra da dondu arkasına bakıyor :bbo:

Hayata bak.. önceden yüzümüze surecegımız seylere bakardık netten.. şimdide ekmeğin üzerine sürülecek seylere bakıyoruz marketlerden..

Kilo muhabbeetlerinizi bi kac dilim ispanakli borek esliginde okudum desem, ne kadar motive oldugumu anlarmisiniz??

DAMLA hocam esine basarilar doktorasinda, darisi basima..Deniz tam yimelikkk...

EVRIMIN gorumcesi cidden tas, kardesim olsa alirdim huyu suyu guzel, hic benim korumce gibi degil..

EVRIIMM yolla yavrum o keki sen..

Holeyyyy yarin gulilere gidiyozzzzzzzzzz....

neredesın sen su an kuzum?

bilmiodum canım ogrendim saol...senide seviorum bebeim ayıpsın..korunmakmı oda ne ben korunmam kaderciyim

Güne gidecek hanımlar pasta börek yapmakla meşgul galiba. Hiçbirisi yok piyasada. Pardon Nurdan burdaymış :)

4-5 kgcuk var aramızda sekerim ama senin o duz karnına hastayım

emzirme bahane deil ki kocaman oldular artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…