bırak tabi ırak ohhh siz sayısınız hojam tabii.gün işine çocuksuz yokum,günlere kılım okulda usuldan yanaşıyorlar bana gün diye.5-6 kadınız nasıl kaçarım bilmem.nerden çıktı yine kilo kabusu yaa .
didom elifim bırak kiloları ne olcak bu zorunlu haller dışında bırakamama durumu bendede var. normal değil bence. yarın arkadaşların günü var. çocuksuz gidiyolarmış. aaa dedim. bendede arada bir günlere gitme fantezisi sözkonusu. ben öyle gelemem dedi. neymiş günler özgürlük günleriymiş.
ben de bilmiyrumhakikaten ya nerden çıktı bu kilo konusu simdi :) 75 ligim hiç takmıyorum evdeyimde saldım giti nolcak halim bilmiyorum
ohhhh noooKilo olayı yine gündemi eline almış ama iyi oluyor böyle okudukça kendime geliyorum şahsım adına :)
Sabahtan beri sapıttım çünkü. Misafir vardı evde kuzenim yeni evlendi hani şu 10.10.2010 tarihinde evlenenlerden :)
Bize geldiler gezmeye. Ee tabi ilk defa geliyorlar yeni evliler falan döktürdük annemle ama çok az yediler evde ne ararsan var. Normalde evde tatlı bulundurmuyorum çok yiyorum diye ama şu an birkça çeşit var ve ben gidip gelip atıyorum ağzıma.
hüsoli mi??? ayyy çok güldüm.biz de akşam yapıyoruz artık kitap okuma saati.üçümüz de yatağa yatıp uykudan önce kitap okuyoruz neva da hikaye kitabını didikliyor.ay ne saadet ne saadet de salifo her an çamura yatabilir.sevdiremedim adama.sene de 1 kitap okur ama kalınından.kocam ankarada doktora tez izleme komitesinde sınava girdi yani, görüşme, iyi geçmiş.
dün akşam onu yolladım denizi uyuttum çamaşır bulaşık bitirdim sonra tv izledim sonra kitap okudum sonra bugüne yemek yaptım baktım hala saat 23.30. inanamadım. benim hayatımı karartan hüsoliymiş meğerseeemmm.
biz de gittik.yağmur yağdı,uykusu geldi.bir de ben de yandaki salıncağa binmesem bağıroyor ben de sallanıyorum. aleme madara oluyoruz.salıncakda obez var dikkat dikkatbiz Tusı ıle parka gıttık, sallandık,bıraz yuruduk.. bıraz Burcumuzla koklastık, konustuk, evımıze geldık.. Tusı baba uyuyor.. ben de bısıler atıstırıp sıze bakıyorum..
senin elinin değdiği puf puf olup gönülleri sarıyor be.tusi yiyor mu? ben sırf neva yemesin şekerli diye yapmıyorum.pekmezli da yapabilirim aslında( iyi fikir) ama sema teyzesi yapıyor çocuk deli gibi saldırıyorOzgur sevıyor dıye, cıkolatalı bol fındıklı kek yaptım.. vatandas ta kabardıkca kabarıp puf puf olup hafıf tadıyla gonullerı saran eşsiz bir tehlıkeye bürünmüş.. Ozgur u sevmıyorum
Allah sabır versin abla.güç kuvvet versinAslında var ya aranızda psıkolojık baskının dıbıne vurarak yasamak zorunda kalan bır ben varım..
kayınvalıde 55 yasında 38 beden,döt küçücük.
gorumce 28 yasında 34 beden..
Ozgur beycıgım; adam yer yer kılo almaz.. doktor zamanında pes etmıs kılo aldıramayınca, uc ınsanın metabolızmasının hızı var sende, gece de metabolızması calısan ender ınsanlardan bırısısın teshısı konmuş
ve
bunlar hep gozumun onundee :çok üzgünüm:
didolar götürsğn seni emi.dido gibi yazayım
foşver ne olaki?
ben salağı telefonumu okulda unuttum.neva uyudu gidip alamadım kapanmak üzeredir okul.bişe değil sibelle buluşacağım pazar günü..evrim bacım sen arayıp sibele sana özelden atacağım salihin numarasını verir misin?
alarma durumu geçti aradım sibelumu salifonun noyu verdim