bilmiodum canım ogrendim saol...senide seviorum bebeim ayıpsın..korunmakmı oda ne ben korunmam kaderciyim
Güne gidecek hanımlar pasta börek yapmakla meşgul galiba. Hiçbirisi yok piyasada. Pardon Nurdan burdaymış :)
gezmedeydim aksama misafirm vardı yarın misafirlige davetliyim poffffffffff
gezmedeydim aksama misafirm vardı yarın misafirlige davetliyim poffffffffff
ben burdaayyyyiimmmm...mama yidik film izliyos kuzenle.. ya benim canim bisiler istiyor..........off keske tatli alsaydim.....
iyi gecelerr... ilke uyudu.. dün akşam korkunçtu çok ağladı karşı komşum aldı biraz akşam saat 10 gibi oynatmış sakinleştirmiş biraz verdi sonra emdi uyudu.. komşularımı seviyorum ya..
evrim naptın antalyada ev olayını bahsetmişsende ben kaçırmış olabilirim - cümle bozuk oldu ama idare et-
Ne kadar sosyal bir insansın. Ne güsel....süprizzzzz
saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum
Cillop gibi olacaksin. Benim de aylık bakımım geldi , darısı başıma.saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum
Çamaşır makinası bozuk, çamaşırlar içinde ıslak kaldı.
Eşşek kadar nevresim falan içinde, elde de yıkayamam.
Mecbur bekleyeceğim servisi. Çok sinir oldum daha da bir sürü yıkanacak var. mafoldumben
Bugün Elif e de ne yaptıysam bir şey yediremedim.
Artık Baby tv ve reklam da kesmez oldu. Yattı aç aç.
İki kere farklı içerikleri olan mama yaptım. Acaba tadını falan mı beğenmedi diye. Hanım yok istemiyor.
cıddı mısın sen korunmadıgına? yoksa atladım mı sazan gıbı.
:))
Bakü benden sorulur dıyorsun haa.. :))
helal valla.. cok mu kestırdın sacını.. sen pek kıyamazsın ama..
alıntı ile cevap veriyoruz ya hani, bi kaç tane alıntıyı nası yapıyoz arkadaşlar.. Ben bilemedim bunubilmiyorumkismile
alıntı ile cevap veriyoruz ya hani, bi kaç tane alıntıyı nası yapıyoz arkadaşlar.. Ben bilemedim bunubilmiyorumkismile
alıntı almak ıstedıgın ınsanların alttakı kutularında HQ dıe bı kutucuk yazılı,o butona basarak gıt, en son alıntı yapmak ıstedıgın ınsanın alıntı yap kutusuna bas.. karsında gorıeceksın.
mq ya basıp enson cevap yaza basıoruz
burcunun deyimiyle misafiri kapı dısarı ediorum ama takvime gecsemmi diede dusunmuo deilim
ucundan kırıkları al didim onden kat ver didim ..2parmak kadar yok ama emraha sorsan ooo yine gitmiss bayagaa:)) cok feci dokuluodu yoksa kıymazdım da cabuk uzuo temizlendi insan evladına benzedim
alıntı almak ıstedıgın ınsanların alttakı kutularında HQ dıe bı kutucuk yazılı,o butona basarak gıt, en son alıntı yapmak ıstedıgın ınsanın alıntı yap kutusuna bas.. karsında gorıeceksın.
Hmm annadım o meseleyı.. :))
ama Emrah haklı be.. sacların gercekten cok guzel. sen gordugum en guzel ınsan evlatlarından bırısısın. haksızlık etme sımdı kendıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?