Renkli bir kaç parça içinde o da açık renk ama çıkartıyım bari içinden, dediğin doğru sağol Evrimciğim.sabaha kadar renklerı bırbırıne gırer.. suyun ıcınde bırakma mumkunse..
dun de kuzey oyleydı.. sut bıle ıcmedı.. arada gelıorlar bu sıpalara.
ben burdaayyyyiimmmm...mama yidik film izliyos kuzenle.. ya benim canim bisiler istiyor..........off keske tatli alsaydim.....
saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum
Güle güle giy.cok arayıpta istedigim gibi bulamadıgım kot mini etekten buldum taslı maslı bugun guzel gunumdeydim..eceyi yasemine bırktım uyutup gittim eve gittigimde kızım uyanmıs corbasını yemişti daha ayakkabılrımı cıkarmadan beni gorunce aglamaya basladı kıyamam...yaseminede misafir grlcekti hazırlık yapması gerekti ama gaz gitmis elektrik su kesilmesi gibi gaz gidio onların sitede..5ekadr gelmedi bende aldım onları bize getirdim burda yaptık hazırlıklrı aksam eside geldi iş cıkısı yemek vs anca..yrın yemeye gitcem o mamaları:))
gidiom ben o kelimeyi yazmıyımda uyanmasın:) camasır makta calısıo artık biara uyandıgımda bosaltırım beklemiyim
Olur bacım sende gel ortak olakkaydirigubbakcemilecülüzle sen kaz çevirme tükkanı açın.iyi para kazanırsınız
haydi takılın peşimize biz gidioz bayır aşağıı.. hoppaaaaemınım oyleyımdır be Semra.. hadı gel yuvarlanalım.. :)) körler sagırlar mısalı.
Ahhh benimki de çalışabilse keşke...:2:
Çamaşır makinası bozuk, çamaşırlar içinde ıslak kaldı.
Eşşek kadar nevresim falan içinde, elde de yıkayamam.
Mecbur bekleyeceğim servisi. Çok sinir oldum daha da bir sürü yıkanacak var. mafoldumben
Bugün Elif e de ne yaptıysam bir şey yediremedim.
Artık Baby tv ve reklam da kesmez oldu. Yattı aç aç.
İki kere farklı içerikleri olan mama yaptım. Acaba tadını falan mı beğenmedi diye. Hanım yok istemiyor.
Buket bence de çamaşırları çıkarsan iyi olur. Benimde başıma gelmişti, renk vermesinden ziyade ıslak kalınca kokuyo çamaşırlar. Çift dikiş olmasın. bi kere yıkanınca geçmemişti benimkiler.
Bisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))
koptum ya abiye neva . poposunuda kaldırsada yürüse artık diycektim ama kız nasıl yürüsün o tulumla. neden yürümediği şimdi anlaşıldı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?