2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabaha kadar renklerı bırbırıne gırer.. suyun ıcınde bırakma mumkunse..

dun de kuzey oyleydı.. sut bıle ıcmedı.. arada gelıorlar bu sıpalara.
Renkli bir kaç parça içinde o da açık renk ama çıkartıyım bari içinden, dediğin doğru sağol Evrimciğim.
Bana da geliyolar ama.
Bu çocuğun yemediklerini üst üste koysam kaç çocuğun karnı doyar

ben burdaayyyyiimmmm...mama yidik film izliyos kuzenle.. ya benim canim bisiler istiyor..........off keske tatli alsaydim.....

yarına kadar dayan bacım..acısını çıkartırsın..benim yerime de ye diycem ama şimdi Güli haanım izin vermez yemene falan.

saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum

oohh misss..benim de kaşlar bıyık bacak aldı başını gidiyo

gidiom ben o kelimeyi yazmıyımda uyanmasın:) camasır makta calısıo artık biara uyandıgımda bosaltırım beklemiyim

Güle güle giy.
Saçların resmini de görmek isteriz bir ara...

Buket bence de çamaşırları çıkarsan iyi olur. Benimde başıma gelmişti, renk vermesinden ziyade ıslak kalınca kokuyo çamaşırlar. Çift dikiş olmasın. bi kere yıkanınca geçmemişti benimkiler.

Son düzenleme:

Küçük parçaları duruladım astım ama büyükler zor olur diye bulaşmadım.
Sağol büyükleri de asayım bari kurusun da, tamir olunca tekrar yıkarım. Kokmasın en azından.

Bende gecen gun daglar modundan ciktim, sir yaptiricam diye almadim, gozunu sevdigim turkiye agdaciya gidebilmek ne guzel bir luks..ozel bolgeyede alistiricak kiz, jinekolaga gittigim icin jilet yapmistim bi dahakine yapariz orayida didi, killarini kendime alistiricam bak gortek yonde seyrek cikicaklar idid, allahim dedim nasil bi meslek aski:))ama iyi oldu makina mahvetmis bacaklari falan jilet gibi cikiyordu..

Bisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))

uff ancak oturabildim
yorulmuşum bee
kıvancı yıkadım tırnaklarını kestim uyuttum kısacası yarına hazırladım )
poğçalarıda fırına verdim inş.güzel olurlar

koptum ya abiye neva . poposunuda kaldırsada yürüse artık diycektim ama kız nasıl yürüsün o tulumla. neden yürümediği şimdi anlaşıldı :)))))

koptum ya abiye neva . poposunuda kaldırsada yürüse artık diycektim ama kız nasıl yürüsün o tulumla. neden yürümediği şimdi anlaşıldı :)))))

(Ya ben de ilk kez bısı yapmak ıstıyorum,lüffen mudahele etmeyın :)) kaydirigubbakcemile3 )

Hocam, pembe tulumu sadece yatarken gıydırıyordur Elif, siz yanlış anladınız galıba sempatiksalakcinni

Hocam, okulu basmaya falan mı gıdeceksınız? Kızın patıklerını unutmusum almaya geldım felan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…